- 17 Ocak 2009
- 6.631
- 8
- 158
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #41.061
Canim gecen okudum disler iki yasina kadar bitti demissin 16 tane olarak.
2o den sonra bitmiyor mu benmi yanlis bikiyorum
beni aydinlatabilirmiaim
Herkese günaydın bugün ışe gelirken rana ağlamadi ama ben ışe gelinceye kadar ağladım annemmm diye sarılıp bırakmıyo kokulu öpücükler esim kornaya bastı öyle indim aşağı dün akşam biz bakıcıya gitmeden önce bakıcınin arkadasinin kocası arkadaşını almaya gelmiş turgay geldi demişler herkes ayaklaninca rana da çantasını basmış bağrına anne cici anne cici diye kapıya koşmuş bakıcı o hali gözümün önünden gitmiyo dedi içim çok aciyor :-(
ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kadına birşey diyemedim ki kaldım öyle buruk...
Kaçarak gitmiyorsun değil mi canım öyle daha kötüymüş çünkü el sallasin arkandan öyle alıştırdim gerçi bazen istemiyo zor oluyo
günaydın kızlar
sormayın o ayrılma konusu benimde çok içimi acıtıyor anneee die bağırdı bugün arkamdan çok zor geliyo onu öyle bırakıp gitmek
yasminim kaçma onun çok sakıncalı olduğunu sölüyorlar nasıl anlamaz annesi bal böcüğü seni çok iyi anlıyor bend ehep söylüyorum oğlum işe gidicem akşam gelicez şunu şunu yapıcaz diyee tamam diyo kuzum
dayanamıyorum ağlamasına gucu gucu deyip boynuma sarılıo bırakmıo öpüp duruyo
Günaydın kızlar yenı lıstemız
Yasemın tokat 500
Gülden. 250
Yagmurcandan. 250
Yavrucugum. 100
Wavs. 200
Biberon. 100
Yaren. 250
Özcanan. 250
Benı 1012. 200
Cumaya kadar okursak ıyı olur arkadaslar hepınızden allah razı olsun :) allah yavrularımızdan yuzumuzu güldürsün
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=707830&styleid=71
Amin canım rabbim annene şifa versin inşallah
Bizim sabah kapı çalıp da bakıcı girdi mi içeri anneeeem diye sarılıyo bacaklarıma kucağıma almak zorunda kalıyorum elleriyle yüzümü seviyo ağlamayacam yaa kıpkırmızı bir burun oluyo sonra
offf zor işte gelde anlat... ben anneme kendim götürüyorum oraya kadar herşey güzelde orda bırakıp çıkmak zor. akşam alırken de gelmek istemio sıpam:)
Aynıöğleden sonra götürüyorum bakıcıya ilk başta anlamıyo arabadan inince anne diye soru işaretli anlam sonra tavuk kuş falan diye kandırıyoruz ama akşam da gelmeyecekmis kızı var kubra kubba diyo hiç görmüyo beni o zaman da sinir oluyorum kıskanıyorum
Ayın 19 unda sınav var yine ayrı kalacaz götürmek istiyorum ama güvenmiyorum ranaya bakıcı da çocuğu perişan etme bizde kalsın ömrümüze ömür kattı bu çocuk deyip duruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?