2012 kasım bebekleri büyüyor..

iyi geceler kızlar umarım herkes iyidir

fundacım çok geçmiş olsun kıyamam ya inşallah ateşi bugün normale dönmüştür defnenin

yasmincim merak etme annesi zeynep akıllı bıdık ondan çıkmıyor biyerlere düşmesin diye aferim ona

güldenim yerim nilin hiperaktifliğini

songülüm yarenin odasını değiştirmişsin güle güle kullansın prenses

benicim çok duydum nida gibi yapanları ama daha çok 2 yaşından sonra oluyormuş bende korkuyorum kaan başlıcak diye çünki çok deli yatıyor geceleri, uyku tulumsuz yatıramıyorum yorgan battaniye yerlere atılıyor çünki. inşallah geçici bir dönemdir ve unutur nidacık. bu arada küpelerde hayırlı olsun prensese bide evet canım çok az kaldı :18: yarın doktor randevum var yine bakalım ne dicek, ay sonunda hastanedeki randevuda doğum şekli belli olur artık. son zamanlar baya zor geçiyor malesef, karnım baya erken sertleşmeye başladı, her an doğurcakmışım gibi geliyor nedense :26:

wavss canım alp tuğranın iştahı açılmış çok sevindim bak herşeyde bir hayır varmış

masalgibi aramıza hoşgeldin canım

minam girmiyor kaç gündür rahatsızdı mina en son okuduğumda umarım yoktur birşey

sibeldende haber yok, dilek naptı acaba eşi nasıl oldu

unuttuklarım varsa affedin kızlar ama saatlerdir eşimle isim tartışmasındaydık kafam allak bullak oldu,
biz hala karar veremedik çünki

Canim gecen okudum disler iki yasina kadar bitti demissin 16 tane olarak.
2o den sonra bitmiyor mu benmi yanlis bikiyorum
beni aydinlatabilirmiaim

Cnm Dr bi tanıdık söyledi. 16 tane disten sonra sı 2 yaşını geçince çıkar diye. Ben de bir bildiği vardır dedim. Ama kendi dr umuza sormadım doğru mu diye. Dr tanıdık alanı değil. Belki de yanlış biliyor.

Günaydın kızlar. Geçmiş yapamıyorum biri özet geçebilir mi.
Defne daha iyi. Ateş çok çıkmadı gece. Ama çok huysuz. Buna da şükür

Herkese günaydın bugün ışe gelirken rana ağlamadi ama ben ışe gelinceye kadar ağladım annemmm diye sarılıp bırakmıyo kokulu öpücükler esim kornaya bastı öyle indim aşağı dün akşam biz bakıcıya gitmeden önce bakıcınin arkadasinin kocası arkadaşını almaya gelmiş turgay geldi demişler herkes ayaklaninca rana da çantasını basmış bağrına anne cici anne cici diye kapıya koşmuş bakıcı o hali gözümün önünden gitmiyo dedi içim çok aciyor :-(

ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yaaa işte buna gıcık oluyorum benyaa niye anlatırlar ki bi anneye böle şeyleri. vallahi suan gözlerimden yaşlar akıo. sanırım benimde kuzumu biraz önce kandırarak bırakıp gelmiş olmamın etkisi de var ...iice zorlaştı ayrılmak anlıolar çünkü.

Kadına birşey diyemedim ki kaldım öyle buruk...
Kaçarak gitmiyorsun değil mi canım öyle daha kötüymüş çünkü el sallasin arkandan öyle alıştırdim gerçi bazen istemiyo zor oluyo

ay yanlış biliyorum ama kaçıyorum vallahi. bazen yüzüne söylüyorum annecim ben işe gidip gelicem diye. ama çokta anlamıo sanıyorum henüz.

günaydın kızlar
sormayın o ayrılma konusu benimde çok içimi acıtıyor anneee die bağırdı bugün arkamdan çok zor geliyo onu öyle bırakıp gitmek

yasminim kaçma onun çok sakıncalı olduğunu sölüyorlar nasıl anlamaz annesi bal böcüğü seni çok iyi anlıyor bend ehep söylüyorum oğlum işe gidicem akşam gelicez şunu şunu yapıcaz diyee tamam diyo kuzum

günaydın kızlar
sormayın o ayrılma konusu benimde çok içimi acıtıyor anneee die bağırdı bugün arkamdan çok zor geliyo onu öyle bırakıp gitmek

hıh çalışanlar döküldü buaraya yine ağlama duvarına döncek burası güldennnnn gelme sakınnnn...
fundacm sanada günaydın cnm defnenin ateşi çıkmamış çok şükür

dayanamıyorum ağlamasına gucu gucu deyip boynuma sarılıo bırakmıo öpüp duruyo

Günaydın kızlar yenı lıstemız

Yasemın tokat 500
Gülden. 250
Yagmurcandan. 250
Yavrucugum. 100
Wavs. 200
Biberon. 100
Yaren. 250
Özcanan. 250
Benı 1012. 200

Cumaya kadar okursak ıyı olur arkadaslar hepınızden allah razı olsun :) allah yavrularımızdan yuzumuzu güldürsün

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=707830&styleid=71

dayanamıyorum ağlamasına gucu gucu deyip boynuma sarılıo bırakmıo öpüp duruyo

Bizim sabah kapı çalıp da bakıcı girdi mi içeri anneeeem diye sarılıyo bacaklarıma kucağıma almak zorunda kalıyorum elleriyle yüzümü seviyo ağlamayacam yaa kıpkırmızı bir burun oluyo sonra

Amin canım rabbim annene şifa versin inşallah

offf zor işte gelde anlat... ben anneme kendim götürüyorum oraya kadar herşey güzelde orda bırakıp çıkmak zor. akşam alırken de gelmek istemio sıpam:)

offf zor işte gelde anlat... ben anneme kendim götürüyorum oraya kadar herşey güzelde orda bırakıp çıkmak zor. akşam alırken de gelmek istemio sıpam:)

Aynı öğleden sonra götürüyorum bakıcıya ilk başta anlamıyo arabadan inince anne diye soru işaretli anlam sonra tavuk kuş falan diye kandırıyoruz ama akşam da gelmeyecekmis kızı var kubra kubba diyo hiç görmüyo beni o zaman da sinir oluyorum kıskanıyorum
Ayın 19 unda sınav var yine ayrı kalacaz götürmek istiyorum ama güvenmiyorum ranaya bakıcı da çocuğu perişan etme bizde kalsın ömrümüze ömür kattı bu çocuk deyip duruyo

he he bizim de gelinimiz filan var evde zeyne ilay abba abba diye peşinden koşturuyo o da sağolsun çok ilgilenir çocuk gibi oynar filan maşallah çok ii araları ama bende gelmek istemeyince kıskanıyorum senin gibi:) ama şöyle düşünmek lazım demek ki biz yokkende çok ilgileniolar oynuolar ki çocuklarda gelmek istemio.ama olulsuz bişey olsa kalmak istemezler allah korusun. açıköğretim sınavımı var cnm allah yardımcın olsun

Günaydın kızlar
defnenin ateşinin yukselmenesine çok sevindim funda
kızlar ya sizin gibi hergün değilde hsonu da benim arkamdan ağlıyor elif öyle uzuluyorum ki onu öyle bırakmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…