2012 kasım bebekleri büyüyor..

en azından sen bize göre bi nebze daha şanslısın cnm:) eşin bakıo di mi hafta sonları ee işi denk geliomu ki
Tabi canım iki gün çabucak geçiyor zaten ilk zamanlar çok zor oluyordu ama alıştım artık büyüdükçe daha çok agliyorlar arkadan
yok canım kv yada annem bakıyor
Aynen canım ya arasa bi türlü aramasa bi türlü kv baktigi zaman diyorum ki anne beni aradı mi elif anne dedimi gine icinde mikirdandi mi yok kızım hiç aklına bile gelmedin diyo bana anne diyo zaten kucagimdan inmiyor falan diyo sinir oluyorum kendi anneme soruyorum aradı tabi aklına düşüyor evi anne diye dolaşıyor diyor p zamanda uzuluyorum bilmiyorum annelik dengesizlik
çok guldum ranaya kendi yetmedi bide bebeği mi emsin istiyor çok yasasin ya çok tatli
Ay geçmiş yapamıyorum bişey varmı kızlar bu arada biz aşı olduk

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Geçmiş olsun canım varmı ateş falan

Aklına geliyo tabi ya çocukların ama aramamaya çalış canım ben hiç aramıyorum çünkü benim aradığımı anladığı anda rana daha çok huysuz oluyo

ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bence kv dende de arıyordur seni cnm ama belki kv sen başka şeyler düşünme diye sölemiyordur cnm. çünkü haftanın beş günü hep senin yanında. zeynep mesela ptesileri daha huzursuz oluo dio annem. ki sadece 2 gün hep benim yanımda olmasına rağmen

Kızlar sabah Elifin kahvaltısını hazırlarken bulaşık mak kapağı açıktı akşam yikanmisti baktım elif tabakları alıp dolabı açtı ve tabakları bir bir yerlestirmeye başladı ay altı tabağı yerleştirdi gitti geldi kuzum masallah
sonra dayanamadım öptüm kizimi
Dunde banyoda kirli sepetinden çamaşırları alıp mak koyuyudu renkleride ayirt etmesini ogretirsem artık ben yaticam bütün işleri elif yapacak

kız o tabaklar nerde ki o kuzuyerleştirio maşallah:) ay benimki de bayılıo makineye çamaşır koyup çıkarmaya ama en sonunda her yer çamaşır oluo ve makinede tek parça olmuo:) benim bu kızla çok işim var çoookkk... nuraaaayy ben sana geçen demedim mi kıza iş yaptıryon gönder ben ona prenses muamelesi yaparım diye:)

Öyle çok aramıyorum ama yemek yedimi uyudumu kaka yaptimi merak ediyor.insan arayıp soruyorum bende

Bende öyle düşünüyorum canım uzulmeyeyim diye söylemek istemiyor kv

Bayan dunurr olabilirmiyiz acaba
ananemizde cok begendi hanim kiziniai

Kizlar gecmisi okudum inanin icim cok garip oldi rabbim size kolqylik versin
Yavrucuklari ole birakmak eminim cok zordur
aras babasinin arkasindqn cok agliyor ve esimde bende cok kotu oluyoruZ

Benim tabaklar kaseler falan hep alt dolaplarda tatlım eşim deprem riski var altında kalırız diye üste koydutturmadi
ama teyzesi ben yap demedim ki kendi yaptı sonra kuzum verdi ben yerleştirdim

Allah iyiliğini versin yasmin dokuzda uyuyorsa iyi ya kaç defa kalkıyo bizim ki iki defa kalktı gece üç buçukta kalkmış anne diye seslendi kızar gibi aldım emzirdim ağlamiyor da artık bizim ki namaza kaldırıyo sağolsun kendi yatıyo

ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…