2012 kasım bebekleri büyüyor..

Öyle çok aramıyorum ama yemek yedimi uyudumu kaka yaptimi merak ediyor.insan arayıp soruyorum bende

Bende öyle düşünüyorum canım uzulmeyeyim diye söylemek istemiyor kv

Maşallah elife yaa yanlış mesaja alıntı yaptım biliyorum anla sen nuray bizim kızın derdi çamaşır mak. Çalıştırıyor maalesef korkuyorum yalnız kalınca fırsatçı acar diye
Benim kızım da çamaşırlarını yerleştiriyo teyzeleri ama ben abdest alırken biraz gerginlik oluyo illa ayaklarımı yıkayacakmisim daha kollarımda başlıyo ayaklarımı tutmaya sonra çoraplarımi getiriyo giyeyim diye pek söz dinliyo elifim gibi

ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

oy maşallah ranayaa şimdiden annesine hizmete başalmış:) benim kız dağınık kime çektiyse:)

aynı durum bizde de var
defneyi bırakırken çok kötü oluyorum
akşam kapının zilini çaldığımda anne anne diye koşarak geliyor

cnm sakın kandırma
ben direkt kendisine annecim işe gitmem lazım ama akşam gelince sen ne istersen yaparız dediğim günden beri arkamdam ağlamamaya çalışıyor.bazen ağlıyor o zaman da hadi balkondan bana bak diyorum balkondan bana bakıyor ben arabaya binerken.sonrasında ağlayıp ağlamadığını bilmiyorum

hıh çalışanlar döküldü buaraya yine ağlama duvarına döncek burası güldennnnn gelme sakınnnn...
fundacm sanada günaydın cnm defnenin ateşi çıkmamış çok şükür
çok şükür çıkmadı cnm
benim içimi en çok yakan defneyi sabah uykusundan uyandırmak oluyor

Günaydın kızlar
defnenin ateşinin yukselmenesine çok sevindim funda
kızlar ya sizin gibi hergün değilde hsonu da benim arkamdan ağlıyor elif öyle uzuluyorum ki onu öyle bırakmaya
sağol cnm

Kzlar günaydın net yok geçmiş yapamıyorum gelince bakıcam umarım herkez iyidir fz

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
günaydın cnm

kaçak işçi çalıştırıyorsun ama sen :)

Guldencim gecmis olsun bacagindan mi vurmus nil aglamismi varmi evden bir haber

Gulsumcum asya nasil oldu

reces fistigim atesi yukselmemis sanurim cok sevindim

Kizlar ciddi anlamda soylenenden anliyorlar
arasa gecen aksam surup verdim kacti benden ama bye bye gidicrz dedim kosa kosa geri geldi ve agzini acti cok sasirdim

he he birisi kaçak işçi mi dedi hemen idari para cezası yazmam lazım eee devlet bunun için maaş verio kusura bakmayın:)

:)
Ay topik pek yavas bugun
aynu zmaanda canim.cigkofte istedi

oy kuzum gel yapayım:) eskiden yapardım çakmaları çıktı gerek kalmadı:) bimdeki de güzel her ne kadar gerçeği kadar güzel olmasada. arada alıp hazırlayıp misafire koymuşluğum vardır:)

Guldencim gecmis olsun bacagindan mi vurmus nil aglamismi varmi evden bir haber

Gulsumcum asya nasil oldu

reces fistigim atesi yukselmemis sanurim cok sevindim
sağol cnm valla ben de çok sevindim
sadece ara ara ağlayarak uyandı
onun sebebi de hastanede ateşini düşürmek için ılık suyla vs yıkadılar o da korktu

Kizlar ciddi anlamda soylenenden anliyorlar
arasa gecen aksam surup verdim kacti benden ama bye bye gidicrz dedim kosa kosa geri geldi ve agzini acti cok sasirdim
herşeyden anlıyorlar
çok fena oldularakşam defneye kızdım diye bana bütünbir akşamı zehir etti
2 günlük uykusuzluk ve dün öğlen geçirdiğim ufak müdahale sonrası zaten halim yoktu beni tamamen bitirdi

he he birisi kaçak işçi mi dedi hemen idari para cezası yazmam lazım eee devlet bunun için maaş verio kusura bakmayın:)

yok ben öyle bişey demedim

ne mudahalesi cnm hayırdır

Ay canim benim kuyamam ya ay bu hastalik fena birsey
cocukta tedorgin oldu tabi durdumi peki islalmendillerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…