- 4 Şubat 2012
- 3.775
- 289
- 373
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #41.121
Öyle çok aramıyorum ama yemek yedimi uyudumu kaka yaptimi merak ediyor.insan arayıp soruyorum bende
Bende öyle düşünüyorum canım uzulmeyeyim diye söylemek istemiyor kv
Maşallah elife yaa yanlış mesaja alıntı yaptım biliyorum anla sen nuraybizim kızın derdi çamaşır mak. Çalıştırıyor maalesef korkuyorum yalnız kalınca fırsatçı acar diye
Benim kızım da çamaşırlarını yerleştiriyo teyzeleri ama ben abdest alırken biraz gerginlik oluyo illa ayaklarımı yıkayacakmisim daha kollarımda başlıyo ayaklarımı tutmaya sonra çoraplarımi getiriyo giyeyim diye pek söz dinliyo elifim gibi
ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
aynı durum bizde de varHerkese günaydın bugün ışe gelirken rana ağlamadi ama ben ışe gelinceye kadar ağladım annemmm diye sarılıp bırakmıyo kokulu öpücükler esim kornaya bastı öyle indim aşağı dün akşam biz bakıcıya gitmeden önce bakıcınin arkadasinin kocası arkadaşını almaya gelmiş turgay geldi demişler herkes ayaklaninca rana da çantasını basmış bağrına anne cici anne cici diye kapıya koşmuş bakıcı o hali gözümün önünden gitmiyo dedi içim çok aciyor :-(
cnm sakın kandırmayaaa işte buna gıcık oluyorum benyaa niye anlatırlar ki bi anneye böle şeyleri. vallahi suan gözlerimden yaşlar akıo. sanırım benimde kuzumu biraz önce kandırarak bırakıp gelmiş olmamın etkisi de var ...iice zorlaştı ayrılmak anlıolar çünkü.
çok şükür çıkmadı cnmhıh çalışanlar döküldü buaraya yine ağlama duvarına döncek burasıgüldennnnn gelme sakınnnn...
fundacm sanada günaydın cnm defnenin ateşi çıkmamış çok şükür
sağol cnmGünaydın kızlar
defnenin ateşinin yukselmenesine çok sevindim funda
kızlar ya sizin gibi hergün değilde hsonu da benim arkamdan ağlıyor elif öyle uzuluyorum ki onu öyle bırakmaya
günaydın cnmKzlar günaydın net yok geçmiş yapamıyorum gelince bakıcam umarım herkez iyidir fz
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
kaçak işçi çalıştırıyorsun ama sen :)Kızlar sabah Elifin kahvaltısını hazırlarken bulaşık mak kapağı açıktı akşam yikanmisti baktım elif tabakları alıp dolabı açtı ve tabakları bir bir yerlestirmeye başladı ay altı tabağı yerleştirdi gitti geldi kuzum masallah
sonra dayanamadım öptüm kizimi
Dunde banyoda kirli sepetinden çamaşırları alıp mak koyuyudu renkleride ayirt etmesini ogretirsem artık ben yaticam bütün işleri elif yapacak
aynı durum bizde de var
defneyi bırakırken çok kötü oluyorum
akşam kapının zilini çaldığımda anne anne diye koşarak geliyor
cnm sakın kandırma
ben direkt kendisine annecim işe gitmem lazım ama akşam gelince sen ne istersen yaparız dediğim günden beri arkamdam ağlamamaya çalışıyor.bazen ağlıyor o zaman da hadi balkondan bana bak diyorum balkondan bana bakıyor ben arabaya binerken.sonrasında ağlayıp ağlamadığını bilmiyorum
çok şükür çıkmadı cnm
benim içimi en çok yakan defneyi sabah uykusundan uyandırmak oluyor
sağol cnm
günaydın cnm
kaçak işçi çalıştırıyorsun ama sen :)
he he birisi kaçak işçi mi dedi hemen idari para cezası yazmam lazım eee devlet bunun için maaş verio kusura bakmayın:)
Haha aman dkkat etmeli yasemin hanim in yaninda
ha ha kaçağa hayır şekerim:)
:)
Ay topik pek yavas bugun
aynu zmaanda canim.cigkofte istedi
Eki Görüntüle 1059651 boşver çiğköfteyi puding yiyelim
Eki Görüntüle 1059651 boşver çiğköfteyi puding yiyelim
oy kuzum gel yapayım:) eskiden yapardım çakmaları çıktı gerek kalmadı:) bimdeki de güzel her ne kadar gerçeği kadar güzel olmasada. arada alıp hazırlayıp misafire koymuşluğum vardır:)
sağol cnm valla ben de çok sevindimGuldencim gecmis olsun bacagindan mi vurmus nil aglamismi varmi evden bir haber
Gulsumcum asya nasil oldu
reces fistigim atesi yukselmemis sanurim cok sevindim
herşeyden anlıyorlarKizlar ciddi anlamda soylenenden anliyorlar
arasa gecen aksam surup verdim kacti benden ama bye bye gidicrz dedim kosa kosa geri geldi ve agzini acti cok sasirdim
he he birisi kaçak işçi mi dedi hemen idari para cezası yazmam lazım eee devlet bunun için maaş verio kusura bakmayın:)
Him yapardin he hamarat hatun
ay brn adiyaman sevooyorum boyke cevizli
sağol cnm valla ben de çok sevindim
sadece ara ara ağlayarak uyandı
onun sebebi de hastanede ateşini düşürmek için ılık suyla vs yıkadılar o da korktu
herşeyden anlıyorlar
çok fena oldularakşam defneye kızdım diye bana bütünbir akşamı zehir etti
2 günlük uykusuzluk ve dün öğlen geçirdiğim ufak müdahale sonrası zaten halim yoktu beni tamamen bitirdi
yok ben öyle bişey demedim
maşallah ranamaEki Görüntüle 1059651 boşver çiğköfteyi puding yiyelim
sağol cnm valla ben de çok sevindim
sadece ara ara ağlayarak uyandı
onun sebebi de hastanede ateşini düşürmek için ılık suyla vs yıkadılar o da korktu
herşeyden anlıyorlar
çok fena oldularakşam defneye kızdım diye bana bütünbir akşamı zehir etti
2 günlük uykusuzluk ve dün öğlen geçirdiğim ufak müdahale sonrası zaten halim yoktu beni tamamen bitirdi
yok ben öyle bişey demedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?