- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #41.081
Günaydın kızlar
defnenin ateşinin yukselmenesine çok sevindim funda
kızlar ya sizin gibi hergün değilde hsonu da benim arkamdan ağlıyor elif öyle uzuluyorum ki onu öyle bırakmaya
he he bizim de gelinimiz filan var evde zeyne ilay abba abba diye peşinden koşturuyo o da sağolsun çok ilgilenir çocuk gibi oynar filan maşallah çok ii araları ama bende gelmek istemeyince kıskanıyorum senin gibi:) ama şöyle düşünmek lazım demek ki biz yokkende çok ilgileniolar oynuolar ki çocuklarda gelmek istemio.ama olulsuz bişey olsa kalmak istemezler allah korusun. açıköğretim sınavımı var cnm allah yardımcın olsun
Haklısın canım esim hemen uyarır zaten bak ne güzel seviyorlar birbirlerini diye ben de öyle susturuyorum içimi
Evet aöf var sınav ayrı rana ayrı sıkıntı valla 23 nisanda izne gidiyorum telafi edecez
ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Nil uyuyo genelde ama uyanık olsa ağlar bamızın arkasından ağlıyodu eşim anlatıyo şimdi daha iyi
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
he he ben sekize kadar uyuduğunu göresm gider dürtüerim ne oldu diye:) şimdiye kadar en geç uyandığı saat 7.15:) o da bi kez yanlışlıkla oldu sanırım....:)Rana da uyusun istiyorum ben giderken ama nerdeee sabah sekiz haberleri gibi dakik hemen ayakta
amaaaaa biz annelr ne kadar bu duruma bi taraftan sevinsekte diğer yanımız bizi hiç bi zaman reddetmemelerini her daim bizim herkesten bi adım önde olmamaız gerektiğini düşünüo di mi... e bu da hakkımız ama:)
Hakkımız tabi ama bizden baska kimse bizi anlamıyo abartıyomuşum ben ama kendi üzülüyor canım kızım diyip duruyo
Ya bu arada rana bu sıralar en sevdiği bebeğini emzirmemi istiyo illa açacak bebeği emecek bi de bu çıktı başıma bebeğini aldığını gördüğüm anda kaçıyorum baska odaya kızıyo bu sefer
he he ben sekize kadar uyuduğunu göresm gider dürtüerim ne oldu diye:) şimdiye kadar en geç uyandığı saat 7.15:) o da bi kez yanlışlıkla oldu sanırım....:)
Hahaha rana güldürdün beni özcenanım nilde 8 de kalkıyo engeç ama ben 6 buçukta çıkıyorum evden
Ama erken yatıyor değil mi rana saat 10 da yatakta sabah sekiz ayakta aslında normal ama insan haftj sonu biraz uyur demi yaa özledim yahu saat onda kalkmayı
Ben de özledim uyumayı buarada burda hayat durdı tel yok net yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?