2012 kasım bebekleri büyüyor..

Kzlar günaydın net yok geçmiş yapamıyorum gelince bakıcam umarım herkez iyidir fz

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Günaydın kızlar
defnenin ateşinin yukselmenesine çok sevindim funda
kızlar ya sizin gibi hergün değilde hsonu da benim arkamdan ağlıyor elif öyle uzuluyorum ki onu öyle bırakmaya

en azından sen bize göre bi nebze daha şanslısın cnm:) eşin bakıo di mi hafta sonları ee işi denk geliomu ki

Haklısın canım esim hemen uyarır zaten bak ne güzel seviyorlar birbirlerini diye ben de öyle susturuyorum içimi
Evet aöf var sınav ayrı rana ayrı sıkıntı valla 23 nisanda izne gidiyorum telafi edecez

ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

amaaaaa biz annelr ne kadar bu duruma bi taraftan sevinsekte diğer yanımız bizi hiç bi zaman reddetmemelerini her daim bizim herkesten bi adım önde olmamaız gerektiğini düşünüo di mi... e bu da hakkımız ama:)

Nil uyuyo genelde ama uyanık olsa ağlar bamızın arkasından ağlıyodu eşim anlatıyo şimdi daha iyi

Nil uyuyo genelde ama uyanık olsa ağlar bamızın arkasından ağlıyodu eşim anlatıyo şimdi daha iyi

Rana da uyusun istiyorum ben giderken ama nerdeee sabah sekiz haberleri gibi dakik hemen ayakta

Rana da uyusun istiyorum ben giderken ama nerdeee sabah sekiz haberleri gibi dakik hemen ayakta

he he ben sekize kadar uyuduğunu göresm gider dürtüerim ne oldu diye:) şimdiye kadar en geç uyandığı saat 7.15:) o da bi kez yanlışlıkla oldu sanırım....:)

amaaaaa biz annelr ne kadar bu duruma bi taraftan sevinsekte diğer yanımız bizi hiç bi zaman reddetmemelerini her daim bizim herkesten bi adım önde olmamaız gerektiğini düşünüo di mi... e bu da hakkımız ama:)

Hakkımız tabi ama bizden baska kimse bizi anlamıyo abartıyomuşum ben ama kendi üzülüyor canım kızım diyip duruyo
Ya bu arada rana bu sıralar en sevdiği bebeğini emzirmemi istiyo illa açacak bebeği emecek bi de bu çıktı başıma bebeğini aldığını gördüğüm anda kaçıyorum baska odaya kızıyo bu sefer

he he ranama bak sen. bizim ki de kendi emzirio :)

Hahaha rana güldürdün beni özcenanım nilde 8 de kalkıyo engeç ama ben 6 buçukta çıkıyorum evden

he he ben sekize kadar uyuduğunu göresm gider dürtüerim ne oldu diye:) şimdiye kadar en geç uyandığı saat 7.15:) o da bi kez yanlışlıkla oldu sanırım....:)

Ama erken yatıyor değil mi rana saat 10 da yatakta sabah sekiz ayakta aslında normal ama insan haftj sonu biraz uyur demi yaa özledim yahu saat onda kalkmayı

Hahaha rana güldürdün beni özcenanım nilde 8 de kalkıyo engeç ama ben 6 buçukta çıkıyorum evden

Oy sen çok erken gidiyorsun canım ya kaçta yatıyorsun valla helal olsun performans süper ben daha çok uyumama rağmen nerde yastık yakalasam yatıyorum

Ama erken yatıyor değil mi rana saat 10 da yatakta sabah sekiz ayakta aslında normal ama insan haftj sonu biraz uyur demi yaa özledim yahu saat onda kalkmayı

genelde 9 da uyuyo cnm ama değişebilioi tabi 8 buçuk olduğuda oluo 9 buçukta. çok erkenci benim kuzum doğduğundan beri böyle. hatta bir yalına kadar sabah ezanı kalkmış oluodu . diodum kızım korkuyorum yakında imamın yerine ezan okuycan diye:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…