2012 kasım bebekleri büyüyor..

sağol cnm sizin iznin iyi geçmesine de sevindim

İyi aksamlar kizlar bugunku sohbeti kacirdim dun netim bitti bidaha giremedim bugun esim gelirken yukletti.
İns. herkes iyidir ben soyle boyleyim ya belim agriyo nedense halsizlikte var ya hasta olmak istemiyorum:-( ama cok sukur eren iyi okuabilirsem bi gecmisi okuyayim bakalim.

selam benimde belim sik sik agriyor epidurel ignesinden oldu bence

Son düzenleme:
reces canım gecmıs olsun gercekten dıkkat etmek gerekıyo kadınlık zor ıs
defnede daha ıyıymıs sevındım
ozcanan rana masallah buyumus pudıng yıyo
gulden gecmıs olsun canım nıle ası olmus ınsallah ates yapmaz
hevın canım azda olsa ıstah arttı bende sevndım buna
fatma aman canım dıkkat et hasta olma ben hala kurtulamadım zor valla
songul hep kendın ye zaten:))
nuray masallah elıf e ıs yapmayada baslamıs bazen alp tuğrada bana yardım edıyo bulasık makınesnden o verıyo ben yerıne koyuyorum
yasmın canım zor ısınız bebıslerı bırakıp gıtmek bende calıssam bende cok zorlanrdım ınsanın ıcı bı tuhaf oluyo onu bırakırken ama hersey onlar ıcın değilmı

Ben onu izlemiyorumya bana sacma geliyo.:-(
İyi seyirler sana.

İns.hasta olmam canim agri kesici aldim ama yarina ins.toparlarim.
Sen nasilsin canim biraz toparladinmi alp tugra nasil.

ıns toparlarsın canım
alp tuğra benden daha ıyı bugun pek oksurmedı

sen neler yapıyosun canım eren nasıl

Aman alp tugra bari iyi olsun onu iyi gorunce sanada moral olur canim.
Eren simdi arabalariyla oyuncaariyla oynuyo canim araba cek biraklardan oda arabayi ittiriyo sonra kaldirip tekerlegin donusunu izliyo hep detaylarda.

Bugun bide ilk defa balkonu actik erenle ciktik cok hosuna gitti gerci evin arka tarafinda kaliyo yine apartmanlar var ama bakiyo bakiyo biseyler diyo ben iceri camasir almaya gittim asmak icin oda arkamdan korkoo korkoo falan demeye basladi artik korktugunu soyluyo yalniz kalinca tedirgin oldu heralde.

Aman alp tugra bari iyi olsun onu iyi gorunce sanada moral olur canim.
Eren simdi arabalariyla oyuncaariyla oynuyo canim araba cek biraklardan oda arabayi ittiriyo sonra kaldirip tekerlegin donusunu izliyo hep detaylarda.

aynen canım o ıyı olsunda
ama kacgundur pek yanasmadım ona opusup koklasamadık ozledım yahu
eren neguzel oynuyo araba alp tuğra coğu zaman ağzına sokuyo pek oynamıyo
oda balonla oynuyo sımdı 10 gıbı uyuturum artık

Allahım korkmayı nerden bılıyo cok akıllı bunlar alp tuğra nın hıc oyle bıseynı gormedım benım pesımden gelır anne anne dıye

Benim spinal olmustu ama boyle pek agrimazdi ya bugun cok agridi nedense.
Sen nasilsin canim asya nasil.

Bende bugun asyaya terlik aldim balkonda giysin diye asyada terlikten korktu korkuyo dedi o da :) simdi alisti ayagndan cikartmiyor

Bende uyutuyorum canim simdi ustunu falan degistirip sutunu icirdim simdi uyumaya basladik.
Allahım korkmayı nerden bılıyo cok akıllı bunlar alp tuğra nın hıc oyle bıseynı gormedım benım pesımden gelır anne anne dıye
Her cocuk farkli canim erende son zamanlarda oyle demeye basladi parktada tahteravana falan ilk defa binince gecen yine oyle demeye basladi baya korktu binmedi bidaha.
benime spinal oldu. iyiyim canim bugunu kendime ayirdim gezdim baya sen nasilsin bebis nasil uyudu mu
Oh iyi olmus canim ama asyaya kim baktiki neguzel benim oyle bi sansim yok ama olsun napalim bizde oglusumla geziyoruz.
Bende bugun asyaya terlik aldim balkonda giysin diye asyada terlikten korktu korkuyo dedi o da :) simdi alisti ayagndan cikartmiyor

Oyy degisik gorunce korkmustur canim ayy miniciktir dimi o terlikler simdi.

Annem cok yakin oturuyor canim ona birakiyorum ben :) eren uyudu mu asya hala uyumak istemiyor

ben uyuttum geldım canım
alp tupra daha salıncağa ve kaydırağa bındı yazın dığerleınede bıner artık korkarmı bılmem ama

Annem cok yakin oturuyor canim ona birakiyorum ben :) eren uyudu mu asya hala uyumak istemiyor
Eren uyudu canim 10oldumu uyuyoruz.sallayarak uyuttugum icin kolay oluyo.
Cok sanslisin ozaman canim annen neguzel yakindaymis bi ihtiyacin olsa kosarak gelir hemen.kizz esinle sinamaya gidersin ayy biz hep sinemaya giderdik kocacimla hatta hamile kalana kadar buzda patene gider kayardik acemice ben cok ozledim ama ereni birakicak kimse yokki.:-(

Iyi akşamlar kızlar nasılsınız

Ben fırsat buldukça ders çalışıyorum o yüzden pek yazamıyorum. Bu dönem zor geldi bana dersler ya geçen dönem genelde bildiğim seylerdi hep öyle olacak sanmıştım yanilmisim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…