2012 kasım bebekleri büyüyor..

günaydın kızlar nasılsınız?

ben çok da iyi sayılmam
dün akşam kv defneyi uyutmuş akşam saat 8 de uyandı.önce onu bırakıp işe geldiğim için yaklaşık 1 saat kadar bana yaklaşmadı.sonra barıştık ve baya güzel vakit geçirdik.1 gün önce kp doğum günüydü ama 2 gece üst üste uyumayınca unuttum.neyse telafi etmek için dün akşam pasta alıp gittim.doğumgününü kutladık.sonra ütü yapacaktım.kv ye dedim ki sen defneyi uyutta ben ütümü yapıyım.kv sağolsun inat etti ve defneyi uyutmadı.götürdü tv izletti.ben ütüyü bitirene kadar doğal olarak defnenin de uyku yalan oldu.kv ye çok bozuldum ama bişey demedim.11 buçuğa kadar defneyi uyutmaya çalıştım ama uyumadı.hatta baya sapıttı.yatağın en ucuna gidiyim orada dönüyüm diyor.bıraksam yataktan düşecek.ben de izin vermedim.defnede kızdı ağladı.kv koştu geldi defneyi aldı ben uyuturum diye.ben de gittim dişlerimi fırçalayım diye ama defne nasıl bağırıyor.koşa koşa gittim kucağıma aldım tam uyuyacak gibi oluyor sıçrıyor. baktım böyle olmayacak dedim.arabada sakinleşip uyuyacağını bildiğim için arabayla gezdireyim dedim.kaynım da yalnız gitme ben sürerim arabayı dedi.kaynım,ben,kv ve defne arabaya bindik.binerken dedim ki defneyi oto koltuğuna oturtalım.kv inat etti kucağımda dursun diye.ben de kucağında uyumaz dedim.baktım iş inada binecek iyi o zaman ne yaparsan yap dedim.dediğim gibi de oldu defne uyumadı.hatta baya ağladı.sonra defne kendi geçti koltuğuna.ve 10 dakika içide sızdı.1 gibi eve geldik.defneyi yatırdım ben de yattım.gece 3 te antibiyotiğini vermek için kalktım.
sabaha kadar 2 kere daha kalktım.ama çok şükür ateşlenmedi.

buarada yarın kvnin günü var.akşam bu sefer güne gitme defne hasta dedim.bana ne dese beğenirsiniz?"bişey olmaz ben onu iyileştiririm güne gidinceye kadar" dedi. çıldırdım ya.kadın sadece kendini düşünüyor. 1 gün gitmesen ne olur?
bakacak kimse olsa hayatta defneyi onunla göndermem ama kimsem yok burada.ve yarın defne hasta hasta güne gidecek
eşime söylesem annem dikkat eder der ve onunla da tartışırız.
çalıştığım ve bebeğime kendim bakamadığım için çok üzgünüm

kızlar şuan çıldırmak üzereyim
biraz önce kv aradı
dün akşam defnenin kulak arkasında ve boynunda benek benek kızarıklıklar gördüm.kv ye söyledim.defnenn burası niye böyle yoksa bişey mi oldu,farklı bişey mi yedirdin diye.bana kızdı.evham yapıyorsun bişeyi yok.abartıyorsun diye.
şimdi de akşam gördüklerin çoğalmış çocuk bişey çıkarıyor,dr a götürüyoruz diyor.
önce beni sallamıyor işler büyüyünce de lafıma geliyor.ben çocuğumu biliyorum.keşke onu dinlemeden dün acile götürseydim.
çocuğumun yanında değilim,ne biçm anneyim ben ya.oooooffffffffffff....

izin alamıyormusun funda bu kadar yüklenme kendine yapabileceğin bişey olsa tabiki yapıyorsun kv e de Allah akıl fikir versin

Canım senı anlıyorum ama üzülme bizler onlarındaha ıyısartlarda yasamaları için calısıyoruz. Böyle düşünme herseyı de kafana takma benımde kv bakıyo ceydaya senı cok cok iyi anlıyorum yasadıklarını da anlıyorum

Üzülme hersey onlar için daha ıyı yasamalrı için

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=707830&styleid=71

Canım izin slıp gitme imkanın yok mu

cnm yanlış anlama beni ama bence izin almalısın. izin vermiosalarda tanıdık dr var filan demiştin git rapor al yani ona da izin vermiycek halleri yok ya. çalıştığın yerede çok gıcık oldum. benim eniştem de zirrat bankasında çalışıo hiç bu kadar sıkıntı yaşadığını hatırlamıyorum izinli alakalı. kızı hasta olduğu anda erkek olduğu halde izin alabilio yani. demek ki yerle alakalı bi durum. çok sinirlendim inan ki yanlış anlama lütfen. defenme yazık iileşir çocuk bbu süre içinde

izin alamıyormusun funda bu kadar yüklenme kendine yapabileceğin bişey olsa tabiki yapıyorsun kv e de Allah akıl fikir versin
cnm izin alma şansım malesef yok
buaralar çok yoğun ve izin pek vermiyorlar
amin cnm
ya bir güne gitmesen ne olur değil mi?
neler çektiğimizi,evladımın nasıl halsiz düştüğünü gördü ama düzenini bozmuyor işte
öyle de cnm bazen gerçekten isyan edesim geliyor
bu kadar da olmazki diyorum

Canım cok ıyı anlıyorum senı bazen kahredesıb gelıyo özellikle ceyda anne gıtme dedığınde ölüyorum resmen ama gelecekte rahat edeck ınsaalh

İzin al ya da rapor al gıt

valla fundacım o zaman git raporunu al kimsede bişey diyemez yok öyle bi dünya yani...

Gunaydın kızlar
Cogumuza gun aymamıs bugun allah dermansız dert vermesın ne dıyım

Funda cnm ıns kotu bısey degıldır uzulme dıycem ama elde degıl keske bır kac gun ızın alabılseydın de kendıne gelseydı yavru
Kv dıyecek bısey yok....

Calısan anneler allah hepınızın yardımcısı olsun.. bırakıp ıse gelmek zorunda olmak tabıkı cok zor ama hersey onlar ıcın uzulmeyın..

Dun gıremedım kv geldı bızde kaldı sabah sabah morallerde sıfır oldu
Bugun ıcın dr randevusu varmıs görumce dr yanında falan calıstıgı ıcın kontrollerıyle o ılgılenıyo( burnundanda getırıyo)
Sabab aradı bı suru fırcaladı kv deyı nıye unutuyosun vs dıye
Bıkac gun önce soylemıs yaslı kadın unutmus aksam soyleyıverseydın yarın dr ye gıdıcez dıye ne olurdu sankı

malesef yok cnm

canım seni niye yanlış anlayayım
canım biz de raporlar detaylı inceleniyor.izin durumu yöneticilerinle alakalı daha çok
bazıları insani duygulara sahip olup seni çok sıkmıyor ama bazıları çok sıkı bu konuda
bizim de genel müdürümüz yeni değiştiği için yeni genel müdüre hoş görünmek istiyorlar.ve doğal olarak personelin her yaptığını inceliyorlar.anlayacağın arada olan bize oluyor

cnm git anksiyete yazdır tanıdık dr var demiştin olmadı ona git. ay açarlarsa soruşturma açsınlar. rapor nedeniyle işten çıkaracak hallaeir yok. malum anksiyete ruh hali bozukluğu,e bu kv ile yaşamanda buna sebep olur zaten. yinede sen bilirsin tabi

günaydın cnm aynen malesef sıkıntılı başladık güne . ay gidip kuzumu göreyim kendime geleyim diye iple çekiorum 12 yi bugün çok ihtiyacım var.
sen nasılsın cnm kuzular nasıl yaa görümcene de maşallah yani nasıl bi evlat annesine böyle davranır ki yani sen gelinken üzülmüşsün onun yaptığına bak yaa...

Benımde esım bazen öyle davranıyo annesıne kadıncagız oturup aglıyo ben bunun boyle yapacagını bılseydım hıc cocuga bakmaya gelmezdım dıyo

Annesının gönlunu alır balböcugu moralını duzeltır az kaldı ama bazende zaman gecmek bılmıyo ıste
zor ya gercekten ama hersey onlar ıcın cnm..

Sorma sınır oldum sabah sabah
Ay cocuklarım bana oyle davranmasını ıstemem hepımız yaslanıcaz bıgun allah kımseye muhtac etmesın elden ayaktan dusurmesın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…