2012 kasım bebekleri büyüyor..

ben uyuttum geldım canım
alp tupra daha salıncağa ve kaydırağa bındı yazın dığerleınede bıner artık korkarmı bılmem ama

Surekli goruyosa belki korkmaz canim biz pek parka cikmadik bu kisin.
Ereni babasi kaydiraga bindirdi ama hemen alt kismindan azcik kaydirdi bide korkmasin diye bizde guzel seyler soyledik pek korkmadi oyuzden ondan.bide surekli cocuklarin pesinden kosturdu ya gidip sarilmak istiyo hepsine.

Kolay gelsin canim sorma bu dersler bitiricek bizi ay hafta sonu yine sinavim var ama daha calismadim valla bitsin su dersler kapansin okul diye bakiyorum boyle surekli okula gitmekte cok zor ya her haftam zor geciyo gina geldi artik.:-(

Kolay gelsin canim sorma bu dersler bitiricek bizi ay hafta sonu yine sinavim var ama daha calismadim valla bitsin su dersler kapansin okul diye bakiyorum boyle surekli okula gitmekte cok zor ya her haftam zor geciyo gina geldi artik.:-(

Inan canım senin yerine ben stres oluyorum sen anlattikca. Her hafta sınav olması gerçekten çok zor bitse de rahatlasan artık.
Benim de Hayırlısı yla şu sınavı atlatsam bi dahakine erken calismaya basliycam. Sınava 10 gün kaldı ben 7 dersten 1 ini bitirebildim daha

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

asya biz uyumadan uyumuyor canim cok zorluk cekiyorum bu konuda emdigi icin gidemedm daha sinemaya aglar diye korkuyorum

Sende kredimi aliyodun canim o derslerden benim daha kredilik coook derslerim var kitaplarin kapaklarini acmadim e firsat yokki hangisine calisayim.
İns.sende basariyla atlatirsin sinvaarini canim kolaylardan basla en azindan onlari gecmis olursun gerci bilmiyorum senin nasil.
asya biz uyumadan uyumuyor canim cok zorluk cekiyorum bu konuda emdigi icin gidemedm daha sinemaya aglar diye korkuyorum

Nasil yani canim sen annene birakip gezmeye gitmissinya sinemaya neden gidemiyosun illaki gece gitmen gerekmiyoki daha erken saatte gidin sizde nolucakki erende emiyo ama biz bikere annem buraya gelip kalinca bi alsam esimle gitmistik sinemaya hatira kaldi.

Kredili sistem deniyor ama nasıl oluyor bilmiyorum canım verilen dersler belli biz almıyoruz yani.
Ben de kolaydan başlayayım diye düşündüm ama kolay ders bulamadım bu dönem. Geçen dönem ilk dönem islam tarihi falan vardı çok kolaydı 100 almıştım hatta.

bızde pek gıtmedık canım parka bu yazın sık sık goturcem oğlumu
kaydıraktan beraber kaydık bız cocukluğuma dondum:)
oy yerım ben onu sıcakkanlı eren demekkı
yabancılığı varmı hıc

ıyı aksamla canım bende dıyorum bu kız gelmez oldu hıc
ders calısmak zor ya bende kpss ye hazrlanıyorum ama pek calstğım soylenemez
alp tuğra uyuduğu zamn calısayım dıyorum ozamnda pılım bıtmıs oluyo dınlenmek ıstyorum
Allahım yardımcın olsun canım

esimin isler cok yogun cnm pazar bile calisiyor.Aksam gec geliyor.Bizde alisverise yemege cikiyoruz ama sinemaya gidemedk henuz gecen gun kapisindan donduk asya aglarsa diye :) senin isin de zor canim allah kolaylk versin

Benimde bu donem islam tarihi karsilastirmali dinler tarihi falan eklendi her donem yeni dersler ekleniyo sinif gectikce ama ingilizce turk edebiyati dil ve anlatim bi cok ders var 13tane off daha onlara bakmadim yaa:-( bende kolaydan basliycam nekadar cok ders gecebilirsem kar.
bızde pek gıtmedık canım parka bu yazın sık sık goturcem oğlumu
kaydıraktan beraber kaydık bız cocukluğuma dondum:)
oy yerım ben onu sıcakkanlı eren demekkı
yabancılığı varmı hıc
Bende okul kapansin kendimi disari aticam. surekli parka gideriz artik.
Eren cocuklari cok seviyo canim surekli peslerinde aslinda insanlara karsida yine sicakkanli ama herzamanda degil ilk gorunce cekiniyo tabi ama cocuklar ayri onun icin.

esimin isler cok yogun cnm pazar bile calisiyor.Aksam gec geliyor.Bizde alisverise yemege cikiyoruz ama sinemaya gidemedk henuz gecen gun kapisindan donduk asya aglarsa diye :) senin isin de zor canim allah kolaylk versin

Anladim canim ozaman zor olur tabi neyse annen yakinda nasilsa firsat olunca gidersiniz.
Esin ne is yapiyoduki canim.

Mutfagi toparladim kizlar ondan geciktim hala burdamisiniz artik yatalimmi ya yine agri basladi bende ins.uyuyabilirim yarina gecmis olur ins.

burdayım canım bende cıkayım dua okuyacam bıraz
gecmıs olsun canım ıns guzel bı gece gecırısın

Sagol canim artik yarin kesinlikle cok is yapmiycam zaten bikac gundur temizlik yapayim derken yoruldum heralde ama dinlenip ders calisicam hemde cook iki gunum kaldi okula.
Neyse canim ins.okul kapaninca benden boyle sizlanmalar duymiycaksiniz sizinde kafanizi agritiyorum ama benimde kafamda hep dersler sinavlarla dolu olunca ister istemez yaziyorum burayada.:-(

İyi geceler canim Allah kabul etsin duani.

olurmu oyle sey canım tabıkı yazıcaksın paylasıcaksın bızımle
ınsallah sınavların guzel gecerde sende rahatlarsın

Kızlar berra yi yeni uyutabildim tabi bu arada sizi kaçırdım. Berra nin bu sıralar düzeni çok değişti gece yatmak bilmiyor sabah da kalkmak. Sinirlerimi çok yipratiyo bazen diyorum tamam kafayı yiycem az kaldi:)
Her istediğini bağırarak ağlayarak yaptırmak istiyor istediği bişeyi vermedigimde dakikalarca hiç susmadan ağlıyor. Çok zor bi cocuk ya napcam bilmiyorum şu an bütün sabrim tükendi saat kaç oldu bu yorgunlukla ders mi çalışılır şimdi

herkese gunaydin kizlar. guldenim yalniz degilsin bizde de net yok gonderselerde eve gitsem:) kuzum gece boyu anne gittiii anne gittiii deyip durdu sinirim cok bozuk uykusuzluk cabasi...

geçmiş olsun cnm
şimdi nasılsın?

sağol cnm
aynen kadınlık çok zor

allah zihin açıklığı versin cnm

Kızlar günaydın malesef yine net yok 😡

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
günaydın cnm

günaydın kızlar
herkes iyidir umarım öpüyorum sizi
günaydın cnm

günaydın cnm
seni çok iyi anlıyorum cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…