- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #41.221
Benımde esım bazen öyle davranıyo annesıne kadıncagız oturup aglıyo ben bunun boyle yapacagını bılseydım hıc cocuga bakmaya gelmezdım dıyo
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=707830&styleid=71
Annesının gönlunu alır balböcugu moralını duzeltır az kaldı ama bazende zaman gecmek bılmıyo ıste
zor ya gercekten ama hersey onlar ıcın cnm..
Sorma sınır oldum sabah sabah
Ay cocuklarım bana oyle davranmasını ıstemem hepımız yaslanıcaz bıgun allah kımseye muhtac etmesın elden ayaktan dusurmesın
kızlar yarına rapor alacağım inşallah
kızlar yarına rapor alacağım inşallah
bak işte kadıncağız onun çocuğuna bakmaya gelsin o da bu lafları dedirtsin
inş. cnm. sabah ananesine götürürken oto koltuğunda anne gittiii dio , bende burdayım annemm diyorum sıpam gülerek annemmmm dio. ya sonra sil baştan. her halleri başka tatlı hepsine maşallah:)
Nıdada da dunden buyana hapsırık ve burun akıntısı var
Ikı gece hep soyundu sıfayı kaptı sanırımıns ılerlemez..
Dun sabah alısverıse gıttım aldım tulum acamıyacagı cınsten buldum..
geçmiş olsun cnm inşallah ilerlemez
buarada kv ve görümcen arasında geçenler için üzüldüm
inşallah bizim evlatlarımız bize öyle davranmaz
kızlar şimdi defnenin dr u ile konuştum
kızarıklıklar yüksek ateş sonrası oluşan semptomlardanmış
merak edilecek bişey yok dedi
kulağında ve boğazında iyileşme varmış
ateş düşürücü şurubu kullanmana gerek yok dedi
ateşi normale dönmüş dedi(37 derece)
antibiyotiği toplam 7 gün kullanıp bırakacağız
ama ben yine de yarın öğleden sonrası için izin alacağım
amin cnmSagol cnm ya ıns..
Ins cnm evladımız bıle olsa allah kımseye muhtac etmesın..
Defne ıcın sevındım sukur kotu bısey degılmıs..
Ama sen yınede ızın al bencede hatta bır kac gun olsa daha ıyı olur ama zor dıyosun..
Ay cnm yasenınde ıcın erıyodur dogal olarak..
Herseyın farkındalar gercekten o yuzden gıderken sende ıse gıdıyorum gelıcem dıye alısmasını sagla bence kızların dedıgı gıbı..
En azından sevdıklerının yanında cnm emın ellerde oyle dusun:)
Nıdada da dunden buyana hapsırık ve burun akıntısı var
Amin canim ins.atlatirim iyi bisekildede cektigim strese skntiya deger.olurmu oyle sey canım tabıkı yazıcaksın paylasıcaksın bızımle
ınsallah sınavların guzel gecerde sende rahatlarsın
Niye oyle yapiyoki canim ozellikle uykusunun bozulmasi cok kotu olmus seni cok iyi anliyorum insanin bi saatten sonra sabri kalmiyo mesela erende ozellikle pisik merhemini cok istiyo bazen aliyo bende elinden alinca bi kiziyo kendini atiyo ama ben vermiyorum baska biseyle avutuyorum canim ozellikle yasak olan seylerde aglasa bile kesinlikle verme o senin vermiyceni anladigi zaman bidaha aglasada uzatmaz.kolay gelsin canim isin zor.Kızlar berra yi yeni uyutabildim tabi bu arada sizi kaçırdım. Berra nin bu sıralar düzeni çok değişti gece yatmak bilmiyor sabah da kalkmak. Sinirlerimi çok yipratiyo bazen diyorum tamam kafayı yiycem az kaldi:)
Her istediğini bağırarak ağlayarak yaptırmak istiyor istediği bişeyi vermedigimde dakikalarca hiç susmadan ağlıyor. Çok zor bi cocuk ya napcam bilmiyorumşu an bütün sabrim tükendi saat kaç oldu bu yorgunlukla ders mi çalışılır şimdi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
herkese gunaydin kizlar. guldenim yalniz degilsin bizde de net yokgonderselerde eve gitsem:) kuzum gece boyu anne gittiii anne gittiii deyip durdu sinirim cok bozuk uykusuzluk cabasi...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar şuan çıldırmak üzereyim
biraz önce kv aradı
dün akşam defnenin kulak arkasında ve boynunda benek benek kızarıklıklar gördüm.kv ye söyledim.defnenn burası niye böyle yoksa bişey mi oldu,farklı bişey mi yedirdin diye.bana kızdı.evham yapıyorsun bişeyi yok.abartıyorsun diye.
şimdi de akşam gördüklerin çoğalmış çocuk bişey çıkarıyor,dr a götürüyoruz diyor.
önce beni sallamıyor işler büyüyünce de lafıma geliyor.ben çocuğumu biliyorum.keşke onu dinlemeden dün acile götürseydim.
çocuğumun yanında değilim,ne biçm anneyim ben ya.oooooffffffffffff....
sağol cnm yaSenin elinde olsa kosarak gitsezmiydin canim iste hem calisip hem anne olmak cok zor keske sizde kendiniz bakabilseniz.
Gecmis olsun defneyede ins.kotu bisey degildir kizarikliklar canim ya cocuk daha yeni hastalik gecirdi yine hastaneye gidiyo ne bicim isya kv.deninde basliycam gunune ama neyse susayim ben senin yerinde olsam coktan kv.payini veririmde esinede diyceksin aslinda bak annen bakiyo defneye ama cocuk hastaneden cikmiyo diye ama sende yumusaksin diyemessin canim neyse defnenin yaninda Allah var uzulme canim haber alinca soylersin bizede.
Yazik kadina ya gercekten sebepsiz yere yada ufak bisey icin kiziyosa esin uyar canim esini zor yasliliktaya biz napicaz bakalim.Benımde esım bazen öyle davranıyo annesıne kadıncagız oturup aglıyo ben bunun boyle yapacagını bılseydım hıc cocuga bakmaya gelmezdım dıyo
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=707830&styleid=71
Korktugun basina geldimi canim neyseki bulmussun artik acamaz icine altlik falan giydir sigarsa ozaman daha guvenilir olur usumez ben erene hep icine giydiriyorum.Nıdada da dunden buyana hapsırık ve burun akıntısı var
Hala belim agriyo gecmedi canim napicam bilmem bi taraftan eren dagitiyo mutfakta ben topluyorum uyusun sinava calisicam artik.Fatma cnm gecmıs olsun sanada ıns daha ıyısındır..
Isler beklesın bosver ıyıce bı dınlen..
Dersler de baya yogun gıdıyo allah zıhın acıklıgı versın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?