2012 kasım bebekleri büyüyor..

Kızlar siz dis konusunda daha tecrübelisiniz. Hangi asamadayken sıkıntı veriyor. Yani patlayip ucu gorununce sıkıntısi bitiyor mu onu anlayamadım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

günaydın katreynurum.
ay bu dişler rahat bırakmadı kuzumu hepsi çıksada rahatlasa kuzum..
evet cnm görününce işlem bitiyo ama gerideki dişler daha zor çünkğü 4 köküde aynı anda çıkmaya biliyo ozaman ikökü görünsede sıkıntı devam ediyo..

bi çay bardağını geçmiodur cnm günlük içtiği su

Evet canim ya bi ciksa da rahatlasak. Azi bi tane cikti canim. Köpek disi hangisi oluyor ki sanırım o cikiyor

bi çay bardağını geçmiodur cnm günlük içtiği su
Ben hic bilmiyorum ne kadar ictigini. Merak ettim bak. Ama teyzesi artik benim kizim suyu kendi iciyor bardaktan hem de hic dokmeden:) maşallah

günaydın arkadaşlar
yasemin sana katiliyorum canım bişey yemediği için zor yapıyor söyle çorba falan icse sulu sulu o zaman daha rahat yapacaktır ins bir an önce düzelir kuzucum bi de ben senin yerinde olsam sanırım keserdim memeyi canım o tamamen memeye guvendigi için yemiyor
katreinur canım bu geceki sıkıntı distense bi kaç gün sürer canım bizimki de çok çok sık kalkardi Allah kolaylik versin
betül ohh ne güzel uyumussun bu gece darısı bizim başımıza elifte memeye çok duskun nasıl ayrılacak bilmem
guldencim siz nasıl iyi uyudunuz mu
fundacim dün cevap veremedim daha gidecegimiz ilçe kesin değil ama büyük ihtimal merkez olmayacak o kesinleşti gibi bugün elifin kisliklarini hurclara yerlestirmeye başladım
dilek esin ve annen nasıl oldu sen nasılsın ara da gir de yaz
wavs canım girmemissin bugün herşey iyi dimi sana da yazamadim dün gideceğimiz zamanda belli değil daha ama.ramazanda orda olacağız büyük ihtimal
fatma memeden ayrilmasi erenin kolay olmuş ins biz de kolayça ayiririz
ark ben sadece elif uyurken yani bu saatlerde girebiliyorum artık elif uyanıkken tel elime qlmama izin vermiyor devamlı ayakta olup onunla oynamamı istiyor nasıl toplanacagim bilmiyorum valla

günaydın cnm biz idare ediyoruz . efecik nasıl. eşin ameliyat olmuş çok geçmiş olsun nasıl durumu
Gunaydin canim biz iyiyiz sukur canim esim de iyi sayilir pazartesi kontrolu var bakalim durumu iyilesme varmi

sizede gecmis olsun canim kabiz olmus sanirim bal bocugu kiyamam buarada cok buyumus maasallah prenses

günaydın cnm iyiyiz sen nasılsın?

bu arada helincim ne oldu kalp sonucu cnm doktora gidecektiniz.cevap beklioruz..[/QUOTE]
Gunaydin canim sukur bizde iyiyiz efe benden daha cok ilgi istiyor artik babasi ilgilenemiyor daha 😦

Gunaydin canim benim annem sukur iyilesti esimde yatiyor butun gun iyi ama sukur
Efemde iyi sukur canim

Hoşbuldum cnm ewet yeni gördüm burayı benim ismim gamze oğluşumda 17kasım doğumlu ismi ali emir :) çok memnun oldum cnm

hosgeldin gamze ins devamlı gelirsin burda çok sıcak bi dostluk yakaladık kızlarla ins sende seversin burayi
bende nuray 20 kasım doğumlu elifim var şimdilik istanbulda oturuyorum sanırım 20 gün sonra sivasta olacagim
Rabbim hayırlı ömürler versin ali emire

Gunaydin canim benimm allaha sukur annemde esimde iyi canim senin dedigin gubu efe de artik butun gun oyun oynamak istiyot benimle yoruluyorum esinde ilgilenemiyor artik
Buyudukce zaman bulmak daha zorlasiyor sizdede oyle sanirim

Hoşbuldum cnm inş vakit buldukça burda olucam bizim ufaklık izin verfikçe:)

olsun cnm inşallah sizin için hayırlı bir yer olur

Gunaydin canim sukur bizde iyiyiz efe benden daha cok ilgi istiyor artik babasi ilgilenemiyor daha 😦

Gunaydin canim benim annem sukur iyilesti esimde yatiyor butun gun iyi ama sukur
Efemde iyi sukur canim[/QUOTE]
aman iyi olun da gerisi önemli değil
eşin de kolay bi ameliyat geçirmedi
inşallah yavaş yavaş sağlığına kavuşur

cnm tünaydın biz iyiyiz şükür nilin keyifi yerinde.
akşamda uyuduk ama nil 2 gündür yürüyo ve sonra sanıyorum yorulup uyuyo
hani uyku eğitmeni çocuk yorulursa uyumaz demiştiya bizimki tam tersi yoruluyo ve uyuyuo..

kızlar su arıtıcısıyla ilgili bilgileri ata bilirim size isterseniz geçen konuşuyodukya
ama bana özelden mail adresinizi yazarsanız
buraya denedim ama kopyalanmıyo..

Herkese hayirli gunler arkadaslar bugunlerde pek giremiyorum k.bakmayin gecmisi okuyamassam bi taraftan ereni ayirdim koye gittik geldik dunde mutfaga basladim bugunde annemle 1milyoncuya gittik tabi adi oyle baya buyuk evde ne ihtiyac varsa orda cesit cesit bulunuyo bende orayi biraz gec kesfettim evlendikten sonra artik ne ihtiyacim olsa oraya gidiyorum bitane posetlik aldim hani kapilara asilan varya kiz bebek seklinde erenede cok tatli tavsanli catal kasik buldum artik onlarla yiycek masada ve taki kutusu falan aldim suslu bisey erene pepeli onluk bide sirf kuvette oynasin diye balik resimleri falan olan su tasi yani masrapa aldim bikacda ufak tefek ihtiyac ayy ben boyle yazdim kizlar ama cok hosuma gidiyo boyle seyler almak bide ihtiyac olunca zevkime gore aliyorum iyi oluyo. eren uyurken dinleneyim biraz sonra yine mutfakta kalan islerimi halledicem kizlar ins.herkes iyidir.

cnm hoşgeldingüle güle kullanın aldıklarınızı
insan yeni bişeyler alınca çok mutlu oluyo dimi..

cnm hoşgeldingüle güle kullanın aldıklarınızı
insan yeni bişeyler alınca çok mutlu oluyo dimi..

Hosbulduk canim evet ya insan bi mutlu oluyo evine boyle seyler alip alisveris yapinca bi taraftan temizlik yaparken bi taraftan duzenliyorum dolaplari heryeri erene gore lazim olan seyleride aldim ama evinde ihtiyaci hic bitmiyoki.

Hosbulduk canim evet ya insan bi mutlu oluyo evine boyle seyler alip alisveris yapinca bi taraftan temizlik yaparken bi taraftan duzenliyorum dolaplari heryeri erene gore lazim olan seyleride aldim ama evinde ihtiyaci hic bitmiyoki.

aynen cnm evin ihtiyacı bitmez.
bu arada eşin ne yapıyo başladımı iş bakmaya cnm?

aynen cnm evin ihtiyacı bitmez.
bu arada eşin ne yapıyo başladımı iş bakmaya cnm?

Bikac yere haber verdi canim kendi isinden bi arkadasi varmis oda isyeri acmis daha once esimide ortak olarak cagirmisti ama esim oyle dusunmuyo sanirim simdilik bosta bugunde kardesimin oraya gitti bekar evinde kaliyo biraz beklesinde bakalim bide en kotu ihtimal bosha girerim diyo iste is bulur bulmasinada maasi nasil olur is saatleri falan nasil olur orasi sknti bu isyeri iyiydi bisey oldugunda izin alip geliyodu ama artik nasip bakalim.

hayırlısı cnm vardır herşeyde bi hayır
belki böylesi daha iyi olacak sizin için ..

cnm inş. tez zamanda ii bi iş bulur eşin...insan evi için küçücük bişey alsada nasıl mutlu oluo di mi...güle güle kullan cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…