- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #44.881
günaydın canlarım
funda iyiyiz canım sen nasılsın
dün gece bir ilk yaşadık erdem 11 de yattı 5 e kadar uyudu şok oldum :) sonra uyumadı ama olsun o kadar deliksiz uyku iyi geldi bana :)
herkese günaydınnn...hiç geçmiş yoknasıl bıraktıysak nerdeyse öylece kalmış sayfa. neyse toparlanırız inş. gülden,betül funda günzydın kızlar nasılsınız. çocuklar büyüdü buraya uğramak zorlaştı. ikinci çocuğu olanların işi hepten zor. allah yardım etsin. betülüm uyumanıza çok sevindim deliksiz uyku candır:) songülüm kulakların çınlasınnn:)
Meraba kızlar bu topiği yeni gördüm cok begendim benim bebişimde kasım 2012doğumlu bende geldim aranıza:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben iyiyim cnm çok şükür kuzumunda keyfi yerinde. ama bugün üçüncü gün hala kakasını yapmadı. yine bir kriz bekliyor diye korkuyorum. sanırım pek bişey yemediği için olanda içinde kuruyohaliyle zor yapıo. of rabbim herlese şifa versin benim kuzuma da inş. ne zormuş anne olmak şükürler olsun bugünümüze
merhaba hoşgeldin.
bende gülden 1 kasım doğumlu kızım var adı nil.
bende tekirdağ çorluda oturuyorum
34 yaşındayım
çalışıyorum
sen nerede oturuyorsun çalışıyormusun.
merhaba hoşgeldin.
bende gülden 1 kasım doğumlu kızım var adı nil.
bende tekirdağ çorluda oturuyorum
34 yaşındayım
çalışıyorum
sen nerede oturuyorsun çalışıyormusun?
ah cnm ah anne olmak gerçekten çok zor ..
umarım biran önce geçer bal böcüğümün sıkıntısı
ama bencede bişey yemediği için cnm..
cnm burda çocuk cerrahisi var mı bilmiyorum ama raştırcam inş. yalnız zeynepte çatlak yok çok şükür . bende olmasın diye zyetinyağı sürüyorum her altını açışımda birazda bekletiyorum makatında. kuzum yapöaya uğraşıo ama yok. yaptığıda ceviz kadar ve taş gibi. bi kez normal yaptı spnra başa döndük iç gündür tık yok.
dr 6 hafta tedavi süreci dedi. bu 2. hafta
bi kuzumuz daha oldu yani ali emir hoşgelmiş aramıza.. çalışıomusun cnm
bencede yemediği için cnm zayen. yani bi yeme düzeni oluşmadığı için. bi öğün yese üç öğün yemio bizde durum bu. e sonuçta bu haliyle
öğrenipte şaşırdığım birşeyde hani ıkınıo ıkınıo yapamıyo diyoruz ya aslında yapmak için ıkınmıyo dedi dr acıyacak diye tutmak için ıkınıyo ve tuttukçada sertleşiyo malesef inşallah zeynebimin öle değilidr
[QUOTE
Hoşbuldum cnm22 yşındayım kırıkkalede yaşıyorum çlışmıyorum oğluşumun adı ALİ EMİR.:)
bencede yemediği için cnm zayen. yani bi yeme düzeni oluşmadığı için. bi öğün yese üç öğün yemio bizde durum bu. e sonuçta bu haliyle
Herkese gunaydin kizlar guzel bir gun olsun hepimiz icin umarim hepiniz iyisinizdir
betülll cnm bişey sorcam erdem emio mu. yemesi filan nasıl
[QUOTE
Hoşbuldum cnm22 yşındayım kırıkkalede yaşıyorum çlışmıyorum oğluşumun adı ALİ EMİR.:)
Herkese gunaydin kizlar guzel bir gun olsun hepimiz icin umarim hepiniz iyisinizdir
ŞÜKÜR CNM iyi diyelim iyi olsungünaydın cnm iyiyiz sen nasılsın?
cnm çok sevindim sorunsuz atlatmanıza meme işini hayırlı olsun..
kızlar günaydın hiç geçmiş yoktu sanıyorum artık kimsecikler giremiyo
nasılsınız bakalım?
iyi sayılırım cnmgünaydın canlarım
funda iyiyiz canım sen nasılsın
dün gece bir ilk yaşadık erdem 11 de yattı 5 e kadar uyudu şok oldum :) sonra uyumadı ama olsun o kadar deliksiz uyku iyi geldi bana :)
günaydın cnmherkese günaydınnn...hiç geçmiş yoknasıl bıraktıysak nerdeyse öylece kalmış sayfa. neyse toparlanırız inş. gülden,betül funda günzydın kızlar nasılsınız. çocuklar büyüdü buraya uğramak zorlaştı. ikinci çocuğu olanların işi hepten zor. allah yardım etsin. betülüm uyumanıza çok sevindim deliksiz uyku candır:) songülüm kulakların çınlasınnn:)
hoşgeldin gamzeMeraba kızlar bu topiği yeni gördüm cok begendim benim bebişimde kasım 2012doğumlu bende geldim aranıza:)
kıyamam ya kimbilir ne kadar acıyordurben iyiyim cnm çok şükür kuzumunda keyfi yerinde. ama bugün üçüncü gün hala kakasını yapmadı. yine bir kriz bekliyor diye korkuyorum. sanırım pek bişey yemediği için olanda içinde kuruyohaliyle zor yapıo. of rabbim herlese şifa versin benim kuzuma da inş. ne zormuş anne olmak şükürler olsun bugünümüze
günaydın cnmHerkese gunaydin kizlar guzel bir gun olsun hepimiz icin umarim hepiniz iyisinizdir
emiyo canım yemesi bi gün çok güzelken bi gün ı ıhh die red isyan var düzenli değil çok malaesef ve bizde en büyük sorun su çok çok çok az içiyoruz süt içmiyo herhangi bişeyi 2-3 yudum içiyo en fazla
işte biz buara nerdeyse hiç bişey yemiyoruz. dün gün boyu menemenlik doğranmış domatesten 5-6 tane yemiş. 2-3 yemek kaşığı tarhana çorbası içmiş. hepsi bu. buda son bi kaç günün en ii performansı.su dersen günde 1 çay bardağını geçmez. ne yapcaz bilmiyorum. memeden m, kessem diye düşünüyorum. ama zaten rahatsız bi de düzeni hepten bozulur diyede korkuyorum.
zor olucakaynı şeyi düşünüyorum hatta dün oğlum dedim emerken biliyorsun dimi süt biticek en fazla 1 kaç ay daha emebilecez sonrasında memeye veda etmemiz gerekiyo dedim tamam dedi emmeye devam etti kuzum
Günaydın kızlar
Yaseminim bal böcüğü bugün yapar inşallah canim ya. Ama bence az yemesiyle alakali degil gibi. Berra da biliyorsun az yiyo ama yedigini de aninda cikariyor. Dun mesela akşam bi köfte yedi. Biz ne zaman çıkar diye beklemeye başladık:) cok gecmeden de yapti. O yüzden kilo almiyor heralde diye düşünüyorum.
zor olucak
ay bilmiyorum ki cnm. önceki ay yiodu bişeyler çok şükür herşeyi düzenliydi yapıodu yani. o yüzden diyorum. ama yine de ıkınarak yapıodu mesela. sanırım bağırsak tembelliğimiz var. ilaçlar işe yarar inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?