2012 kasım bebekleri büyüyor..

günaydın canlarım
funda iyiyiz canım sen nasılsın
dün gece bir ilk yaşadık erdem 11 de yattı 5 e kadar uyudu şok oldum :) sonra uyumadı ama olsun o kadar deliksiz uyku iyi geldi bana :)

Meraba kızlar bu topiği yeni gördüm cok begendim benim bebişimde kasım 2012doğumlu bende geldim aranıza:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba hoşgeldin.
bende gülden 1 kasım doğumlu kızım var adı nil.
bende tekirdağ çorluda oturuyorum
34 yaşındayım
çalışıyorum
sen nerede oturuyorsun çalışıyormusun?

ah cnm ah anne olmak gerçekten çok zor ..
umarım biran önce geçer bal böcüğümün sıkıntısı
ama bencede bişey yemediği için cnm..

[QUOTE

bi kuzumuz daha oldu yani ali emir hoşgelmiş aramıza.. çalışıomusun cnm[/QUOTE]

Hoşbulduuuk :)çalışmıyorum cnm bebişime kendim bakıyorum istesemde çalışamam bana çok düşkün nereye gitsem bir adım arkamda wc ye giriyorum diye ağlamaktan katılıyo resmen bide çalışsam düşünemüyorum...

merhaba hoşgeldin.
bende gülden 1 kasım doğumlu kızım var adı nil.
bende tekirdağ çorluda oturuyorum
34 yaşındayım
çalışıyorum
sen nerede oturuyorsun çalışıyormusun.

Hoşbuldum cnm22 yşındayım kırıkkalede yaşıyorum çlışmıyorum oğluşumun adı ALİ EMİR.:)

bencede yemediği için cnm zayen. yani bi yeme düzeni oluşmadığı için. bi öğün yese üç öğün yemio bizde durum bu. e sonuçta bu haliyle

bencede yemediği için cnm zayen. yani bi yeme düzeni oluşmadığı için. bi öğün yese üç öğün yemio bizde durum bu. e sonuçta bu haliyle

öğrenipte şaşırdığım birşeyde hani ıkınıo ıkınıo yapamıyo diyoruz ya aslında yapmak için ıkınmıyo dedi dr acıyacak diye tutmak için ıkınıyo ve tuttukçada sertleşiyo malesef inşallah zeynebimin öle değilidr

burda çocuk cerrahisi yokmuş cnm araştırdım. en yakın samsun. bilseydim ordayken götürürdüm

[QUOTE

bi kuzumuz daha oldu yani ali emir hoşgelmiş aramıza.. çalışıomusun cnm

Hoşbulduuuk :)çalışmıyorum cnm bebişime kendim bakıyorum istesemde çalışamam bana çok düşkün nereye gitsem bir adım arkamda wc ye giriyorum diye ağlamaktan katılıyo resmen bide çalışsam düşünemüyorum...

ay çok zor gekten cnm çalışmak ama emin ol ozaman alışıyolar
şuanda sadece seni gördüğü için öyle..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE]

Hoşbuldum cnm22 yşındayım kırıkkalede yaşıyorum çlışmıyorum oğluşumun adı ALİ EMİR.:)

tekrar hoşgeldin memnun oldum..

bencede cnm
offf allah kolaylık versin kuzuma..

betülll cnm bişey sorcam erdem emio mu. yemesi filan nasıl

emiyo canım yemesi bi gün çok güzelken bi gün ı ıhh die red isyan var düzenli değil çok malaesef ve bizde en büyük sorun su çok çok çok az içiyoruz süt içmiyo herhangi bişeyi 2-3 yudum içiyo en fazla

[QUOTE

bi kuzumuz daha oldu yani ali emir hoşgelmiş aramıza.. çalışıomusun cnm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE]

Herkese gunaydin kizlar guzel bir gun olsun hepimiz icin umarim hepiniz iyisinizdir

günaydın cnm iyiyiz sen nasılsın?

bu arada helincim ne oldu kalp sonucu cnm doktora gidecektiniz.cevap beklioruz..

ŞÜKÜR CNM iyi diyelim iyi olsun

günaydın canlarım
funda iyiyiz canım sen nasılsın
dün gece bir ilk yaşadık erdem 11 de yattı 5 e kadar uyudu şok oldum :) sonra uyumadı ama olsun o kadar deliksiz uyku iyi geldi bana :)
iyi sayılırım cnm
çok sevindim erdemin deliksiz uyumasına
inşallah hep böyle güzel uyur
kuzum benim kendisi de huzurlu ve mutlu uyanmıştır

günaydın cnm

Meraba kızlar bu topiği yeni gördüm cok begendim benim bebişimde kasım 2012doğumlu bende geldim aranıza:)

hoşgeldin gamze
benim ismim funda
çalışan annelerdenim hem malesef hem de çok şükür
kızım defne
b
kv bakıyor

kıyamam ya kimbilir ne kadar acıyordur
inşallah bugün kakasını yapar da rahatlar yavrum

Herkese gunaydin kizlar guzel bir gun olsun hepimiz icin umarim hepiniz iyisinizdir
günaydın cnm
eşin nasıl oldu
annen de rahatsızdı annen nasıl oldu?
efe nasıl?

işte biz buara nerdeyse hiç bişey yemiyoruz. dün gün boyu menemenlik doğranmış domatesten 5-6 tane yemiş. 2-3 yemek kaşığı tarhana çorbası içmiş. hepsi bu. buda son bi kaç günün en ii performansı.su dersen günde 1 çay bardağını geçmez. ne yapcaz bilmiyorum. memeden m, kessem diye düşünüyorum. ama zaten rahatsız bi de düzeni hepten bozulur diyede korkuyorum.

aynı şeyi düşünüyorum hatta dün oğlum dedim emerken biliyorsun dimi süt biticek en fazla 1 kaç ay daha emebilecez sonrasında memeye veda etmemiz gerekiyo dedim tamam dedi emmeye devam etti kuzum

Günaydın kızlar

Yaseminim bal böcüğü bugün yapar inşallah canim ya. Ama bence az yemesiyle alakali degil gibi. Berra da biliyorsun az yiyo ama yedigini de aninda cikariyor. Dun mesela akşam bi köfte yedi. Biz ne zaman çıkar diye beklemeye başladık:) cok gecmeden de yapti. O yüzden kilo almiyor heralde diye düşünüyorum.

Bu arada yeni arkadasimiz gamze hoşgeldin canim

Kızlar bugun berbat bi gece geçirdik. Sanirim yeni disler geliyor. Cok sık uyandi ve uzun uzun emmek istedi hatta hic birakmak istemedi zor biraktirdim. En son artik 3 te uyandı uyumadi 5 e kadar oturduk.

aynı şeyi düşünüyorum hatta dün oğlum dedim emerken biliyorsun dimi süt biticek en fazla 1 kaç ay daha emebilecez sonrasında memeye veda etmemiz gerekiyo dedim tamam dedi emmeye devam etti kuzum
zor olucak

ay bilmiyorum ki cnm. önceki ay yiodu bişeyler çok şükür herşeyi düzenliydi yapıodu yani. o yüzden diyorum. ama yine de ıkınarak yapıodu mesela. sanırım bağırsak tembelliğimiz var. ilaçlar işe yarar inş.

Gerci hic bisey yemiyorsa senin düşündüğün gibi de olabilir canim. Berra yine abur cubur yiyo. Cubuk kraker falan yiyo ama ben onları yemekten saymıyorum:) onları yedigi icin de yapiyo olabilir. Bi de cok su iciyor gelip gidip su istiyor. Inşallah ilaçlarin faydasini görürsünüz canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…