2012 kasım bebekleri büyüyor..

olsun cnm bunada sukur ya bırde emmeseydı
arasa eskısı kadarıstahlı degıl pasa hep kendı yeme telasında
catalı saplama olayını hepten cozdu cok keyıf alıyor

bizimkinin de tek reddetmediği şey domates cnm. o da kahvaltıda onun için menemenlik doğrar gibi doğruyorummm en fazla 5-6 tane yio ama ekmeksiz. işte yeni kahvaltımız ne kadar zengin di mi teyzesi. bi de batııı batııı dio çatalı. daha aras kadar ustalaşmadı:) maşallah paşama

canım çok geçmiş olsun siz daha yakinsiniz tâbi daha çok hiseetmissiniz bizden Allahim korusun ins bi daha yasatmasin

İyi geceler kizlar nasilsiniz giremedim bi turlu dun esimin koyunde koy gunu vardi oraya gittik annem falan esimin abisinin ordaydik bahcesinde eren kosturdu durdu ama kalabalik yoruldu az uyudu ya sesten ordanda ikindi sonrasi k.pasada teyzeme ugradik ordada teyzrmin kizi ve 3yasina gircek torunu vardi erkek oda erenle baya oynadilar ama o buyuk oldugu icin bide kiskanclik vardi arada ereni ittiriyodu hep bende surekli yanlarinda durdum artik ama odada cok guzel saklanbac oynadilar erenin hali gorulmeye degerdi bende biraz videoya cektim kosturup durdular.
Ereni arada kucagima aldigimda gunduz eliyle tisortume uzaniyo emmek icin sonra aklina geliyo geri cekiliyo kucagimdan inip gidiyo bir iki kere boyle yaptiginda actim bende oda dokunmaya calisiyo uf oldu oglum falan diyorum guluyo hic emmek istemiyo cok sukur dunde butun gun hepimiz cok yorgunduk zaten erende acayip yorulmustu gece 2-3kere uyandi ilkinde sut icip uyudu ikincisinde sut vermek istemedim suyunuda ozaman bulamadim odada ama oda elleriyle al beni diyodu besikte yatiyodu bende besikte uyusun diye kendim girdim yanina yattim ozaman hemen uyudu sonra ben yattim yatagima yine saat ozaman 4bucuktu erende en son 7bucuk gibi uyandi artik ozaman yanima aldim osaate kadar besiginde uyudu hep.bide besikte uyumaya alissa cok guzel olucak.oda zamanla olur artik.simdi uyuyo bakalim bu gecemiz nasil gecicek.gecmisi okumaya hic vaktim yok kizlar cok yorgunum yarin girmeye calisicam ins.bugun mutfak dolaplarini indirip sildim tekrar yerlestirdim bazilarinin yerlerini degistirdim erene gore ama cogu bitti biraz daha isim kaldi bi taraftan yemek yaptim bitaraftan dolaplar baya yorucu oldu neyse bende yaticam artik kizlar herkese iyi geceler.

Günaydın kızlar. Nasılsıniz?

günaydın cnm iyiyiz sen nasılsın?

cnm çok sevindim sorunsuz atlatmanıza meme işini hayırlı olsun..

kızlar günaydın hiç geçmiş yoktu sanıyorum artık kimsecikler giremiyo

nasılsınız bakalım?

günaydın canlarım
funda iyiyiz canım sen nasılsın
dün gece bir ilk yaşadık erdem 11 de yattı 5 e kadar uyudu şok oldum :) sonra uyumadı ama olsun o kadar deliksiz uyku iyi geldi bana :)

herkese günaydınnn...hiç geçmiş yok nasıl bıraktıysak nerdeyse öylece kalmış sayfa. neyse toparlanırız inş. gülden,betül funda günzydın kızlar nasılsınız. çocuklar büyüdü buraya uğramak zorlaştı. ikinci çocuğu olanların işi hepten zor. allah yardım etsin. betülüm uyumanıza çok sevindim deliksiz uyku candır:) songülüm kulakların çınlasınnn:)

günaydın canlarım
funda iyiyiz canım sen nasılsın
dün gece bir ilk yaşadık erdem 11 de yattı 5 e kadar uyudu şok oldum :) sonra uyumadı ama olsun o kadar deliksiz uyku iyi geldi bana :)

gümaydın tatlım iyiyiz biz sen nasılsın kuzum nasıl?
hem çocuklar büyüdü hemde yaz geldi artık herkes dışarlarda yaseminim
biz çalışanlar hariç..

Meraba kızlar bu topiği yeni gördüm cok begendim benim bebişimde kasım 2012doğumlu bende geldim aranıza:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

gümaydın tatlım iyiyiz biz sen nasılsın kuzum nasıl?
hem çocuklar büyüdü hemde yaz geldi artık herkes dışarlarda yaseminim
biz çalışanlar hariç..

ben iyiyim cnm çok şükür kuzumunda keyfi yerinde. ama bugün üçüncü gün hala kakasını yapmadı. yine bir kriz bekliyor diye korkuyorum. sanırım pek bişey yemediği için olanda içinde kuruyo haliyle zor yapıo. of rabbim herlese şifa versin benim kuzuma da inş. ne zormuş anne olmak şükürler olsun bugünümüze

Meraba kızlar bu topiği yeni gördüm cok begendim benim bebişimde kasım 2012doğumlu bende geldim aranıza:)

günaydın tatlım hoşgeldin...yeni takip etmeye başladın anladığım kadarıyla. kendimden bahsedeyim ismim yasemin 16 kasım doğumlu kızım var zeynep ilay . malesef çalışan annelerdenim. ve kızıma şükürler olsun anem bakıo:) sende kendinden bahsedermisin

canım benim makatta çatlak var muhteemelen bal böcüğündede acıyacapını düşündüğünden yapmıyo paşam gibi ilaç dozunu değiştirin demedimi dr bak yasmin tekrar diyorum çocuk cerrahına bi göster böcüğümüzü

aramıza hoşgeldin kendinden bahsedermisin ben kasım annesi görünümlü ekim annesiyim :) bdt 9 kasımken paşam yani oğlum erdem 30 ekimde doğdu ben çalışıyorum ve 28 yaşındayım sakaryadayım sen anlat kendini

Hoşbuldum cnm ewet yeni gördüm burayı benim ismim gamze oğluşumda 17kasım doğumlu ismi ali emir :) çok memnun oldum cnm

cnm burda çocuk cerrahisi var mı bilmiyorum ama raştırcam inş. yalnız zeynepte çatlak yok çok şükür . bende olmasın diye zyetinyağı sürüyorum her altını açışımda birazda bekletiyorum makatında. kuzum yapöaya uğraşıo ama yok. yaptığıda ceviz kadar ve taş gibi. bi kez normal yaptı spnra başa döndük iç gündür tık yok.
dr 6 hafta tedavi süreci dedi. bu 2. hafta

Hoşbuldum cnm ewet yeni gördüm burayı benim ismim gamze oğluşumda 17kasım doğumlu ismi ali emir :) çok memnun oldum cnm

bi kuzumuz daha oldu yani ali emir hoşgelmiş aramıza.. çalışıomusun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…