2012 kasım bebekleri büyüyor..

cnm eşimin ailesi bu konuda çok rahatlar
bense tam tersi büyüklerin yanında sarmaş dolaş olamam
zaten bu ona çok garip geliyor
eşim ne anneden ne benden vazgeçemiyor

sorun orda işte cnm
ona göre bizim hayatımız ailesinin hayatına entegre
tamam zorda kalırsa tabiki destek olacağız ailesine
ama annesi teyzesi ile yarışacak diye ben sıkıntıya gireceğim
ona göre ne olacakki annesi hep defneyi düşünüyor, annesi onu hiç zarara sokmaz diye düşünüyor
erkeklerde sanırım kadınlardaki gibi çocuğunu düşünmek yok

cnm malesef tayin imkanım yok
inan olsa 1 dakika düşünmem
zaten biz izmire taşınınca eşim bambaşka birine dönüştü
önceden böyle olsaydı ben bu adamdan çocuk yapmazdım zaten düşünsene ya sözde espiri yaptığını zannederek annemin ve kuzenlerimin yanında "ben ikinci hanımı almayı düşünüyorum" diyor.ben kızınca da annem bana kızıyor.kocana surat yapma diye.ayrıca annem de çok üzülüyor bu olanları görünce ama elinden de bişey gelmiyor
eşimin silkelenmesi için çooook büyük bir kazık yemesi lazım ailesinden

cnm zaten benim kızdığım da o.benim arabayla heryere gidiyorlar.istediği gibi geziyorlar ama benim işim olunca ve arabada sorun olunca kadının içi gidiyor.eşim de aman kızım rezil olmasın diye düşünmüyor.
ya bi insan der mi araba benim güvencem diye?allahtan başka güvence olur mu?ben bu kadar mala mülke düşkün birini daha görmedim

canım ben razı değilim ama benim razı olup olmamam umrunda bile değil eşimin.biz daha aile olarak 1 kere tatile gittik.onda da kv her dakika arayarak rahat bırakmadı.
zaten eşim tehdit etmek için kullandı o kelimeleri
evet cnm biz defneyle bi aileyiz eşim de kendi ailesiyle bi aile.etrafımdaki insanların evliliklerine imreniyorum inan ki.çünkü ben evin hem kadını hem de erkeğiyim.insan başını yaslayacak bir omuza ne kadar muhtaç anlatamam.

farkındayım cnm birikim yapmam gerektiğinin.çünkü eşimden ayrılırsam eğer bütün herşeyi ona bırakırım.onu hatırlatacak hiçbir şey istemem.yeni bir hayat kurmak için de kıyıda köşede paramın olması şart
zaten azar azar akmasa da damlıyor işte
bu böyle gitmeyecek ama sonuna kadar idare edeceğim.günah benden gitsin.

cnm tayin şansım yokki.keşke olsa 1 dakika düşünmeden giderim
zaten allahtan başka sığınacak kimsem yok.

Ay Allah yardımcınız olsun funda hiç yorum yapmak istemedim çok sinirlenndim

songüül kimin doğum güünü kızz sen bize gelme git doğum günlerine yazdım baaak
sağol cnm allah razı olsun

oh ne güzel bol bol gez cnm

geçmiş olsun cnm
inşallah ilaçlar çabucak şifa olur

Son düzenleme:
kızlar beni dinlediğiniz ve yanımda olduğunuz için çok teşekkür ederim.
allah hepinizden razı olsun
burada paylaştığım biçok şeyi kimseyle paylaşamıyorum
anneme anlatsam üzülecek,kuzenlerimle paylaşsan biri yanlışlıkla ağzından anneme kaçırırsa diye korkuyorum,iş arkadaşlarıyla zaten paylaşamam, normal arkadaşlarımla da zaten tel de konuşamıyorum çünkü işyerinde konuşsam arkadaşlar,evde de eşim duyar.
iyi ki varsınız

fundacım nedemek ama
inn elimden bişey gelmesini çok isterdim
keşke bişeyler yapa bilsek..

en azıdnan sadece rahatlıyosun belki birileriyle paylaşa bildiğin için
daha fazla sının olmasını çok isterdim..

canım dediğm gibi olmuş işte o çatlak çok fena hangi kremleri verdi dr bize bi krem yazdı dediki devlet ödemiyo pahalı ama çok etkili(ilk kullandığımız anestoldu onun yerine) emla krem 100 tl ama çok faydasını gördük kuzum orayı uyuşturup acı hissi olmasını engelliyo bizde çok işe yaradı

fundacım nedemek ama
inn elimden bişey gelmesini çok isterdim
keşke bişeyler yapa bilsek..

en azıdnan sadece rahatlıyosun belki birileriyle paylaşa bildiğin için
daha fazla sının olmasını çok isterdim..

evet cnm çok rahatlıyorum.inan insan içinde tuttukça daha kötü oluyor
sağol cnm allah razı olsun
inan söylemen yeter

aynen cnm kremin birisi dediğn krem diğeri de fiko mu ne öyle bişey. eczacı tanıdık. 5 yaşında kızı var doğduğundan beri kabızlıkla uğraşıyoruz dedi. ne yaptıysam olmadı dei. bi dr ismi verdi samsunda üniversitede eğer bu ilaçlar işe yaramazsa direkt ona götür çocuk daha fazla çekmesin dei. üni de hocaymış özel muayene ediomuş. inş. gerek kalmaz ama kalırsa gitcez mecbur

emlamı yoksa anestol mu canım fikoda var ikisini karıştırıp sürüyorum inşallah zeynepciğpede yarar

emlamı yoksa anestol mu canım fikoda var ikisini karıştırıp sürüyorum inşallah zeynepciğpede yarar

anestol diye hatırlıyorum cnm. önce onu sürüyorum daha sonra üstüne fikoyu. akşam bakar tekrar söylerim yarım yanllış varsa. düzelme var mı erdemimde cnm. bi de x-m diye şurup verdi. ama çok karın ağrısı yapabilirmiş

canım ishalden hallice şuan kakamız ama en azından çığlık kıyamet yok şükürler olsun magnitech gibi bi toz bide dupalac kullanıyoruz canım

Canim kabizligi gecene kadar memeden ayirma bence.Ama doktora danis genede

Ay funda okuyunca sinir oldum ya.Focayi iyi bilirim o paraya ordan ev alinmaz.Hem sen borc odceksin herkes sefa surcek olur mu oyle sey.Yazlik istiyorsaniz borcunu bitince kendi adiniza alirsiniz niye baskasina alasiniz ki.

Annen varken ne iyidi demi canim :) cnm sana bir tavsiye vereyim eren yatmadan once sut icir gece kalktiginda sut verme su icir.Gece sutune alisirsa gene kalkar surekli.Asya gece kalkiyor 1 kere su veriyorum sonra sallayip uyutuyorum.Uykuya dalmamiz uzun suruyor ama.genede sut vermiyorum gece.

benımde ıcım sıstı valla fundaya cok uzulıyorum valla
funda ev taksıdı oduyoruz demıssın ya hangı ev o oturdğunz ev kv nın değilmydı?

bır hısımla supurmussundur canım evı hıc gelmıyorsun artık dıcem ama yoğunsun bılıyorum ıyı olunda arada bır uğra yeter
ev meselesı suan askıda canım esım boluya ıs gorusmesıne gıdecek eğerkı olursa oraya tasıncaz oyuzden suanlık ev bakmıyoruz
aldnmı hedıye

hosgeldın canım gırmedın kacgundur
oh cok sevındım sallanmdan uyumasına emırın ınsallah boylede devam eder gunduzde oyle uyuyor değilmı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…