- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #45.041
yaseminim atlatıcak inş bal böcüğü cnm
kıyamam ben onayaaa..
bu arada sorma o prensesten ayrılamıyorum..
pöf ne zorrr ya
hak veriyorum cnm bende ayrılamıyorum ne memeden ne de odadan. ama kabızlığı geçmezse başka çare yok gibi.
geçecek ins annesi..
üzzmez benim bal böcüğüm annesini..
hak veriyorum cnm bende ayrılamıyorum ne memeden ne de odadan. ama kabızlığı geçmezse başka çare yok gibi.
cnm eşimin ailesi bu konuda çok rahatlarSende senınl ılgılenmemı ıstıyosan evımızde olalım cocugu uyutalım v bırbırımıze zaman ayıralım de canım. Annesıgılde oturarak ona nasıl ılgı gösterecekmıssın töbe töbe bu erkeklerın hıc mı aklı calısmıyo ya. Annesının yanında nasıl ılgılenecekmıssın onunla kalk zamanında evıne gıt esınle zaman gecır ananla değil
Kuzum herşeye değersin ��
sorun orda işte cnmAlla allah baska derdı varmymıs kendı cocugunun gelecegını dusunmuyo mu bu adam hıc ızın verme canım ınatsa ınat. Ne halı varsa görsün o kadar kredı ne kadR zamanda odenır bılmıyo mu bu adam. O da karısıyla işbirliği yapsın ınatlasmasın. Bu hayat ıkınızın hayatı anasıyöa oğlunun değil.
cnm malesef tayin imkanım yokCanım yasadıklarımız hmen hemen aynı seyler esının sılkelenıp kendıne gelmesı lazım. Yoksa bu iş yürümeyecem. Imkanın varsa tayın ıste baska bı yere. Kv uzaklas. Belkı annesının etkısınden cıkar o zaman esın. Anasından ayrılamıyosa evlenmeyıp anasının dızının dıbınde otursaymıs canın
cnm zaten benim kızdığım da o.benim arabayla heryere gidiyorlar.istediği gibi geziyorlar ama benim işim olunca ve arabada sorun olunca kadının içi gidiyor.eşim de aman kızım rezil olmasın diye düşünmüyor.O arabayı alsın bı yerıne soksun töbe töbeee. Allahım nasıl sınırlendım ya aynı benım kv nın kafası kadındakı. Bızın araba az yakıyo dıye ızınde hep bızım arabayla bı yerlere gıdılır. Kı bızım araba hachbeg ve kv ler en az 100 kılolar ve 3 kısı arkada oturular. :) hıc kımıldamam arkaya da oturmam.
Canım patlıcan bı yerde ama ben bılmem artık
Allah sana bana peygamber sabrı vermıs. Allahım versın belalarını senden bulmasınlar
canım ben razı değilim ama benim razı olup olmamam umrunda bile değil eşimin.biz daha aile olarak 1 kere tatile gittik.onda da kv her dakika arayarak rahat bırakmadı.Ayy bi girip yazayim dedim fundaa son sayfada senin seyleri okuyunca agzim acik kaldi resmen ama gercekten bukadsr olmaz ya sakin bak sakin bu isin sakasi olmaz esine sakin razi olma kredi cekip yazlik almasina sanki defneyi cok dusunuyomusda bide oyle diyo okadar cok dusunuyosa tatile goturur bak sonra cok pisman olursun canim hani normalde soylemek istemiyorumda gercekten sizin evlilige disardan bakilinca koca yok bi cocuk var ortada sen kendi kendine evlilik yasiyo gibisin herseyi evde kendin yapiyosun bide annesine bakiyosun yani bu durumda kv.defneye bakmiyo srn onlara bakiyosun hani gunun birinde zor durumda kalsan yandin esin arkasina bakmadan gider annesi ne derse o sende lafini koy artik ortaya bide esin neler demis sana oyle tehdit eder gibi cok sinir oldum anlatamam ya hani bu hak degil adalet degil daha cok sey soyliycemde neyse hadi canim sen lutfen artik sesini cikar ya susma nolur.
farkındayım cnm birikim yapmam gerektiğinin.çünkü eşimden ayrılırsam eğer bütün herşeyi ona bırakırım.onu hatırlatacak hiçbir şey istemem.yeni bir hayat kurmak için de kıyıda köşede paramın olması şartAy bir gireyim bakayim.kizlara dedim
bakmaz olaydim
ay sinir sistemim bozuldu inanki
fundacim sakin ha boyle birseyw kalkisma dedigin gibi birikimini yap ay kenari
eminum seninde sabrim bir gun tukenecwk ve buna ihtiyacin olucak
olmaz yani boyle nedir
cnm tayin şansım yokki.keşke olsa 1 dakika düşünmeden giderimSelam kizlar
Nasilsiniz islerin yogunlugundan anca vakit bulabildim. Yeni arkadaslar var sanirim hosgemisler.
Emiri geceleri sallamadan uyutmaya basladim. Simdilik iyi gidiyor bakalim. Cokda sevinemiyorum bellide olmaz benim ogluma.
Gecmisi okumaya basliycam okudugum kadariyla
Yaziyim simdilik.
Ozcanan cim gecmis olsun kuzuma salgin var canim beta vurusu emirde olmustu .insallh oyle degildir tabi ama ates sureklu dusup yukseliyorsa cocugu hic bekletme gotur canim .cunku dis yuksek atesler yapmuyo. Genelde vucut isisi artiyo sadece.
Beysal cok gecmis olsun canim. Dualarim seninle canim. Hersey guzel olacak ins.
Reces canim gercekten sabrindan oturu seni taktir ediyorum. Yuva yapmak cok zor canim yuva yikmak kolaydirtabi. O yuzdsn sen Allaha sigin bakalimbirazdaha sabret ve mdrcn ye kesinliklekatiliyorum huzurunuz icin kv deden uzaklasman sart cnm. Yoksa senin psjkolojin gidecek. Ama soyledusun sen ddfne icin lazimsin. Oyuzden kimsenin seni yipratmasina izin verme canim.
Guldenim sanada tekrar merhaba aman dilimizi isiralim masallah nilime
sağol cnm allah razı olsunAy Allah yardımcınız olsun funda hiç yorum yapmak istemedim çok sinirlenndim
songüül kimin doğum güünü kızz sen bize gelme git doğum günlerine yazdım baaak
oh ne güzel bol bol gez cnmHerkese hayirli gunler arkadaslar bende yogunum bugunlerde k.bakmayin ya bugun arkadasima bebek gormeye geldik ordayiz simdi eren uyuyo ama bebek 7aylik oldu ancak gelebildim kac kere gelicektim hep bi aksilik oldu hatta bugunde sulari kesilmis artik busefer gelicem dedim annemle geldik.bu gece ilk defa yatak odasinda kocacimla yattim erenin yaninda annem vardi zaten hemde odalar yan yana erende gece bi uyandi 3bucuk gibi heralde gittim yanina yattim besige yok uyumadi aldim yataga yatirdim ordada uyumadi hadi sut icelim dedim kalkti indi hemen mutfaga gittik beraber ama erenin gozlerde kocaman acilmis uykusu sut isitip ereni besigine koydum orda icti sutunu sonra yatti uyumak icin bende ciktim yatak odasina gittim yattim artik arkamdan aglamiyo eren bi sure sesi gelmedi uyumaya calisti ama dun ogle uykusunu cok uyumustu oyuzden uykusu yoktu sanirim sonra annem onu almis uyutmaya calismis uyumamis arada eren kacip bizim yanimiza geldi guluyo bide yatagin yanina gelince bende alip yanimiza yatiriyorum sonra durmuyo gidiyo.
Annem bakmis hep ben uyudum durdum.uzun yazmisim galiba biraz.
Yarinda annemle gunduz pazara gitcez ikindi gibide gorumceme gidicez bakalim cumarteside sinavlar var aksamindada esimin amca oglunun nisani var bakalim oraya gitcez nasipse.annemde hafta sonu gidicek ama pazartesiden itibaren sizinleyim kizlar cokda uzuluyom gecmisi okuyamiyorum diye ama buhafta idare edin artik.
geçmiş olsun cnmhekese slm kızlar biz dr den geldik kuzucuğu ananeye bırakıp işe geldim. makatta bolca çatlağımız varmış. bu nedenlede yapmak istemiodur istemedikçe içindeki katılaşıo kısır döngü oluşuo dedi. ilaçları değiştirdi. geçen haftaki tahlillerimize baktı sorum yok gibi gözüküo dedi. zorlanmadan dolayı psikolojik durummuş. 3günde bir lavman verdi. x-m diye bi şurup ikide krem verdi birisi antibiyotikli krem içine kadar sür dedi. bol posalı beslensin dedi. içirebilirsen kefir içir dedi. e benimki yemio ki. ay anne sütünü sorcaktım unuttumgüzel kısım ben gittiğimde katı şekilde biraz yapmıştı . hastane dönüşüde biraz yaptı. bu sefer ki biraz daha normaldi şükürler olsun. armut suyu kayısı derken biraz işe yaradı sanırım. inş. unutur kuzum acısını. hayat normale döner.
hekese slm kızlar biz dr den geldik kuzucuğu ananeye bırakıp işe geldim. makatta bolca çatlağımız varmış. bu nedenlede yapmak istemiodur istemedikçe içindeki katılaşıo kısır döngü oluşuo dedi. ilaçları değiştirdi. geçen haftaki tahlillerimize baktı sorum yok gibi gözüküo dedi. zorlanmadan dolayı psikolojik durummuş. 3günde bir lavman verdi. x-m diye bi şurup ikide krem verdi birisi antibiyotikli krem içine kadar sür dedi. bol posalı beslensin dedi. içirebilirsen kefir içir dedi. e benimki yemio ki. ay anne sütünü sorcaktım unuttumgüzel kısım ben gittiğimde katı şekilde biraz yapmıştı . hastane dönüşüde biraz yaptı. bu sefer ki biraz daha normaldi şükürler olsun. armut suyu kayısı derken biraz işe yaradı sanırım. inş. unutur kuzum acısını. hayat normale döner.
fundacım nedemek ama
inn elimden bişey gelmesini çok isterdim
keşke bişeyler yapa bilsek..
en azıdnan sadece rahatlıyosun belki birileriyle paylaşa bildiğin için
daha fazla sının olmasını çok isterdim..
canım dediğm gibi olmuş işte o çatlak çok fena hangi kremleri verdi dr bize bi krem yazdı dediki devlet ödemiyo pahalı ama çok etkili(ilk kullandığımız anestoldu onun yerine) emla krem 100 tl ama çok faydasını gördük kuzum orayı uyuşturup acı hissi olmasını engelliyo bizde çok işe yaradı
aynen cnmkremin birisi dediğn krem diğeri de fiko mu ne öyle bişey. eczacı tanıdık. 5 yaşında kızı var doğduğundan beri kabızlıkla uğraşıyoruz dedi. ne yaptıysam olmadı dei. bi dr ismi verdi samsunda üniversitede eğer bu ilaçlar işe yaramazsa direkt ona götür çocuk daha fazla çekmesin dei. üni de hocaymış özel muayene ediomuş. inş. gerek kalmaz ama kalırsa gitcez mecbur
emlamı yoksa anestol mu canım fikoda var ikisini karıştırıp sürüyorum inşallah zeynepciğpede yarar
anestol diye hatırlıyorum cnm. önce onu sürüyorum daha sonra üstüne fikoyu. akşam bakar tekrar söylerim yarım yanllış varsa. düzelme var mı erdemimde cnm. bi de x-m diye şurup verdi. ama çok karın ağrısı yapabilirmiş
çok sağolasın cnm. aslında zeynep doğduğundan beri pek rahat değil bu konuda. hep ıkınarak filan yapar. ama bu seferki çok başka. hiç bu kadar zorlandığını ağladığını hatırlamam nerdeyse 15 gündür uğraşıyoruz çok yıprandı kuzum. bizimki de geçer bi daha da gelmez inş.
buarada benim kv ve eşimin yeni bombası ne biliyormusunuz kızlar?
dün akşam ben kapıdan girerken eşim teyzesi ile konuşuyordu.benim kv foçadan yazlık bakıyor.teyzesinin yazlığına yakın bi yer varmış.280 bin e satıyorlarmış ama biz almak istersek 250bine ineceklermiş.ama anladığım kadarıyla küçük bi yer.kv hemen alalım dedi ama eşim çok istekli değil.kv nin bankada sattığı evin parası var,eşim de üzerine birikmiş parasını katacakmış.150 bin civarında paraları oluyormuş. kalanını da eşim kredi çekecekmiş.ama tabi yazlık kvlerin olacak.kv istekli.eşim teli kapattıktan sonra orası küçük değil mi dedi.kv hemen "ay o paraya bidaha bulamayız.orayaı almak için kaç kişi sırada sen biliyormusun vs" dedi.bunlar aralarında baya bi konuştular.neyse eşim bana döndü sen ne dersin dedi. ki benim foçadan kesinlikle ev almak istemediğimi biliyor.ben de bana ne soruyorsun siz zaten kararınızı vermişsiniz dedim.eşim de "yok yani şu yüzden soruyorum.eğer kredi öderken sıkışırsam bana destek olur musun?" dedi.kalakaldım.kv "aman zaten oğlum kardeşin o zaman kadar işe girer gerekirse o yardımcı olur" dedi. ki kaynım kpss ye hazırlanıyor, iyi puan alacak,iş sınavlarını kazanacak,mülakatı geçecek işe girecek.ayrıca daha askerliği de var.nasıl yardımcı olacaksa?
eşim benim istemediğimi anladı.annesine başka yerden bakalım dedi.annesi de olmaz dedi.neyse kv içeri gitti.biz eşimle mutfaktayız.eşim bana "ya aslında ben orayı istemiyorum" dedi.ben de "annen istiyor ama baksan" dedim.annem o kadar da istemiyor,hayırlısı olsun diyor dedi."ben aslında defne için yazlık olsun istiyorum.annem yazları götürü defne orada denize girer" dedi eşim.bişey demedi.
neyine güvenipte kredi çekecekse eşim?zaten 1800 tl aldığımız evin kredisi var, kv ve kaynımın bireysel emeklilik taksitleri var,bir de bu eklenince eşimin maaşı olduğu gibi krediye gidecek.hem de benim bile olmayacak bir ev için. zaten eşimin bana madd bir desteği yok.üstüne daha da yük binecek.ben önümüzdeki sene defneyi kreşe vermeyi düşünüyorum.1000 tl den aşağı kreş yok.aldığımız kanepelerin,tv nin taksitleri var üzerimde.evin aidatı,ısınma,su,tel faturası,mutfak ve defnenin ihtiyaçları da üstümde.arabanın sigortası vs de üzerimde.üniversitede aldığım bursun geri ödemesi var 530 tl her ay.ben hangi birine yetişeceğim.kaldı ki eşim kredilere yetişemeyecek bundan da adım gibi eminim.
nereden baksanız100-130 bin civarı kredi çekilecek.
benim istemediğimi eşim anlayınca evde bana "benimle uyum içinde ol.benimle inatlaşma,dediğimi yap,beni üzme.yoksa ikimiz de kaybederiz" diyor.siz olsanız ne yaparsınız bu adama? o yazlığı almayı aklına koydu.bunu da biliyorum.yazlık kvlerin olacak bunu da biliyorum
Herkese hayirli gunler arkadaslar bende yogunum bugunlerde k.bakmayin ya bugun arkadasima bebek gormeye geldik ordayiz simdi eren uyuyo ama bebek 7aylik oldu ancak gelebildim kac kere gelicektim hep bi aksilik oldu hatta bugunde sulari kesilmis artik busefer gelicem dedim annemle geldik.bu gece ilk defa yatak odasinda kocacimla yattim erenin yaninda annem vardi zaten hemde odalar yan yana erende gece bi uyandi 3bucuk gibi heralde gittim yanina yattim besige yok uyumadi aldim yataga yatirdim ordada uyumadi hadi sut icelim dedim kalkti indi hemen mutfaga gittik beraber ama erenin gozlerde kocaman acilmis uykusu sut isitip ereni besigine koydum orda icti sutunu sonra yatti uyumak icin bende ciktim yatak odasina gittim yattim artik arkamdan aglamiyo eren bi sure sesi gelmedi uyumaya calisti ama dun ogle uykusunu cok uyumustu oyuzden uykusu yoktu sanirim sonra annem onu almis uyutmaya calismis uyumamis arada eren kacip bizim yanimiza geldi guluyo bide yatagin yanina gelince bende alip yanimiza yatiriyorum sonra durmuyo gidiyo.
Annem bakmis hep ben uyudum durdum.uzun yazmisim galiba biraz.
Yarinda annemle gunduz pazara gitcez ikindi gibide gorumceme gidicez bakalim cumarteside sinavlar var aksamindada esimin amca oglunun nisani var bakalim oraya gitcez nasipse.annemde hafta sonu gidicek ama pazartesiden itibaren sizinleyim kizlar cokda uzuluyom gecmisi okuyamiyorum diye ama buhafta idare edin artik.
Kixlar siz nasulsiniz
yarin aksam d.gunuem davetliyix esim gelimce hediye bakmaya gidicem arasi uyuttum
supurge yapicam
hevindrn hbr yok meraktayim
balboceginim bagirsak durumu nasil
fatma emmr olayini atlatiiniz hadi gecmis olsun
vavs cnm ev isinu ne yaptiniz
gulden oda ayirma usimi ne yaptiniz
pasada 3 gundur sallanmadan uyuyor ama saincakta hemencik uyuyordu
gunduz hemrn uyusada gece bana basiyor
Yasenin emme olayina karar verdin mi qras cok zorlamicak gibi geliyit cunku gece sadece birkez emiyor
gunduz daha cok istiyor ama oyalayabilirim yada hayir dedigimde anlar durujda
sibel tuvalet egitimini ne yaptinki
Selam kizlar
Nasilsiniz islerin yogunlugundan anca vakit bulabildim. Yeni arkadaslar var sanirim hosgemisler.
Emiri geceleri sallamadan uyutmaya basladim. Simdilik iyi gidiyor bakalim. Cokda sevinemiyorum bellide olmaz benim ogluma.
Gecmisi okumaya basliycam okudugum kadariyla
Yaziyim simdilik.
Ozcanan cim gecmis olsun kuzuma salgin var canim beta vurusu emirde olmustu .insallh oyle degildir tabi ama ates sureklu dusup yukseliyorsa cocugu hic bekletme gotur canim .cunku dis yuksek atesler yapmuyo. Genelde vucut isisi artiyo sadece.
Beysal cok gecmis olsun canim. Dualarim seninle canim. Hersey guzel olacak ins.
Reces canim gercekten sabrindan oturu seni taktir ediyorum. Yuva yapmak cok zor canim yuva yikmak kolaydirtabi. O yuzdsn sen Allaha sigin bakalimbirazdaha sabret ve mdrcn ye kesinliklekatiliyorum huzurunuz icin kv deden uzaklasman sart cnm. Yoksa senin psjkolojin gidecek. Ama soyledusun sen ddfne icin lazimsin. Oyuzden kimsenin seni yipratmasina izin verme canim.
Guldenim sanada tekrar merhaba aman dilimizi isiralim masallah nilime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?