2012 kasım bebekleri büyüyor..

gecmıs olsun canım off o catlak zor ya gecer ınsallah ılaclarla

İyi akşamlar kızlar bizim ateş düştü ama rana da iştah kalmadı doktor antibiyotik konusunda karar senin dedi kızarıklık var dedi ama rana birşey yemek istemiyo bu sefer de biberonla su içiyo içiyo en sonunda canı niye yanıyo anlamıyorum başlıyo ağlamaya atıyo biberonu yara olduğunu nasıl anlarım
Wavvs alp tuğradaki yara nasıldı ya

ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ağız ıcındekı yarayımı dıyosun canım
eğerkı oyleyse hanı bızımde cıkıyo ya aft dıyolar oyleydı canım bızımkı
rananındamı ağzınn ıcınde yaralar var

ağız ıcındekı yarayımı dıyosun canım
eğerkı oyleyse hanı bızımde cıkıyo ya aft dıyolar oyleydı canım bızımkı
rananındamı ağzınn ıcınde yaralar var

Yara göremedik doktorda boğazına baktı yara olsaydı farkederdi herhalde ama biberonla birşey içe
.miyo canı yaniyo ya bi yerden dis geliyo ya da yara var boğazı acısa bardaktan falan ictigi zaman da ağlar demi
Kafamda kurmaktan yoruldum valla

canım eğerkı bısey olsa dr gorurdu
dedığın gıbı acısa bardaktanda ıcmez ozmn
sevdğı seylerıdemı yemıyo

canım eğerkı bısey olsa dr gorurdu
dedığın gıbı acısa bardaktanda ıcmez ozmn
sevdğı seylerıdemı yemıyo

Ah ah en sevdiği erik onu bile yemiyor çok üzgünüm bugün doğru düzgün bi kahvaltı zorla yine zorla çorba ama ağlayarak içmeyecekmis sütu güzel içti sadece akşam üstü acıkmış hanım elimden tuttu götürdü mutfağa ekmek sepetinden kuru ekmek yedi yarım dilim o da:-( yara olsa yiyemez demi doktor çok zor baktı rana çok ağladı çünkü

senı emıyomu pekı
alp tuğra hıcbırsey yemıyodu bı ıkı kasık corba yada mama yıyodu ama sureklı emmek ıstyodu
alp ınkıler kanıyodu bıde gecelerı daha cok ağlıyodu heralde ağzı kuruduğu ıcın gece nasıl rana

Emme isteğinde değişiklik yok canım olsada olur olmasa da, dün gece sade ateş olduğu için kımıldamaya hayri yoktu bu gece bakacam duruma antibiyotik başlamadım olmazsa yarın başlayacm artık

aslında tam olarak bakılsaydı ağzına ıyı olurdu emın olurdun enazndan ama zor baktı dıyosun
antbıyotığı neden verdı pekı

Herkese ii geceler guzel annisler...sizden cok uzak kaldim farkındayim ama iste tel uok evde zor cekiyo giremiyorm her zaman. ...biz iyuyiz ise devam...meryemde babaannesyle ii anlastilar sıkıntı yok cok sukur....tuvalet eğitimine baslamstk ya ayy hem ben cok usendm hem de ev o kadar soğuk ki usuteck diye korktum...ama pazartesi akşam ciss dedi bende cikardim bezinii..bi bes dk oturdu laximliginda veeee ilk cisini yaptı. ..nasil hoşuna gitti gülüyor gormenz lazmdi..sonra peçete istedi verdim poposunu sildi))ama arkası gelmedi malesef dun hic yapmadı bugunde bnm fırsatm olmadı.

Bizden haberler bu kadar. ..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aslında tam olarak bakılsaydı ağzına ıyı olurdu emın olurdun enazndan ama zor baktı dıyosun
antbıyotığı neden verdı pekı

Boğazında kızarma var diye verdi daha doğrusu ben yine böyle boğazındj kızarma var diye vermişti ama kullanmamıştım onu götürdüm bunu kullan dedi ateşi boğazdaki kızarıkliga yordu

Ya bi de herşeyi ısırıyo yastık defter birden geliyo birşey oluyo ısırıyo ağlıyor

Ya bi de herşeyi ısırıyo yastık defter birden geliyo birşey oluyo ısırıyo ağlıyor

valla canım ne dıyeceğımı sasırdım caresızlık cok kotu ıste onun ıcın bısey yapamamak
belkı boğazı acıyodur ama neden bıranda ısırsın ve ağlasın acaba dısımı cıkıyokı

hosgeldın canım ıyı olmanıza sevındım
bence daha erken tuvalet eğıtımı ıcın o nezamn hazır olursa ozamn basla bence yınede sen bılırsın tabıkıde
ılk cısını yapmıs aferın kuzuma
sen nasılsın bı sorun yok dımı kendı ıcnde cozdunmu problemlerını

Bi konuşsa bitecek bu dert ışte sabır.. Sağol canım ya Allah razı olsun

Wavsmmm çözdüm sıkıntı yok cok sukur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gecmis olsun canim yavrum ya bu cocuklarda neler cekiyolar ins.kisa zamanda duzelir ilaclarla.gecmisi okuyamadigim icin ayrinti bilmiyorum ama sanirim kabizlik var sanirim ins.gecerde rahatlar zeynep.bide ben onun resimlerini gormustumya masallah ikinezede ortadaki resimde zeynep cok tatli cikmis boyle kocaman kizda poz vermis gibiydi. duvara yaslandigi resim.
Tabi yazicaksin canim birbirimizden baska kimimiz var belki yakin arkadaslar olsak bukadar dostluk kuramazdik bende sevincimide mutlulugumuda buraya yazinca bibaska oluyoama sen esin ve kv.konusunda bidusun gercekten kenara koy para esinede dedtek olma kredi konusunda zaten okadar sacma biseykineyse soylenicek cok sey varda.

Aynen bende oyle dusunuyorum canim ama annem varken bu cok zor sinir ediyo beni gece acikirmis cocuk falan filan surekli tartisiyoruz bu yuzden sut icirmeliymisim zaten ayirdigimdan beri her gece iciyo eren sutu bende mudahale edemiyorum anneme laf anlatilmiyo iste o gitsin kendi duzenimiz oyle olucak zaten bugun yine tartistik eren dedim sen geldiginden beri duzgun kahvalti yapmiyo bisey yemiyo gece surekli sut iciyo ondan dedim bu gece icmiycek sut dedim bakalim annem yine savunmaya gecti ama ben icirmiycem sut.

Süt bildiğimiz inek sütü mü, yoksa anne sütü mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…