2012 kasım bebekleri büyüyor..

bi sevindim ki anlatamam ...ağzını açtı demektir.çok şükür.kabızda olmaz inş. en azından keyfi biraz yerine gelir.

cnm buna izin veren eşim
onları bu kadar hayatımıza dair kararlara karıştıran

cnm yanıma alacağım inşallah

sağolun cnm allah razı olsun
o kadar çok duanıza ihtiyacım var ki

cnm kardeşim üni. sınavına girecek o yüzden şu dönem annemlere bırakamam
kardeşim sınavları atlatsın zaten anneme bırakırım
tabi eşim ve kv ona da izin vermez ya neyse
bugün öğrendim ki kandil günü eşim annemlerdeydi
annemlere 1 kere bile kandiliniz mübarek olsun dememiş
bütün kendi akrabalarınıaramış ama yanında bulunduğu annemlere dilinin ucuyla bile dememiş
amin canım cümlemizin cuması mübarek olsun Allah şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine fundanın kv sine de hidayet versin
amin cnm allah razı olsun
funda ya sabır kocasina akıl fikir gönlüne bolca sevgi defneme de hayırlı mutlu bi yaşantı versin çünkü o ailede çok zor
amiiiiinnn cnm
ben defneye elimden geldiğince bol sevgi vermeye çalışıyorum ama biliyorum ki bi zaman sonra yetmeyeceğim
akşam defneyi yatırmadan önce biraz öptüm kokladım.o kadar hoşuna gidiyor ki.nasıl kahkaha atıyor.babası geldi öpmek için.defne babasından kaçtı.evladımın bu haline çooooookkk üzülüyorum

cnm babası artık hiçbir kelimeye değmiyor

ben evladım için ölürüm.akşamları nasıl sarılıyor,öpüyor anlatamam
zaten cnm allah büyüktür diyorum
sabır diyorum

cnm muhallebi baya tok tutar
az da olsa midesine bişey gitmiş şükür

selam kızlar nasılsınız
hiç geçmiş yapamıyorum hepinizden çok uzak kaldım çok üzülüyorum bu duruma ama inanın yetiştiremiyorum
haberde veremedim size nolur kusuruma bakmayın,
geçen hafta çocuk kardiyolojisine gittik iki delik varmış ama doktor sorun edilecek birşey değil dedi, ikiside kapanacak yakında dedi tabi biz hala tedirginiz inşallah kötü bişey olmaz ağustosta tekrar kontrole gideceğiz.
onun dışında sütüm bol bol geliyor çok şükür ama malesef aynı Kaanda olduğu gibi doyurmuyor ve kilo aldırmıyor,
her istediğinde ayrıyetten uykudan bile uyandırdığım anlar oldu hep emzirdim bir kaç gün boyunca ama malesef kilo alımı çok düşük bende kaanda yaptığım hatayı keremde yapmak istemedim ve mama takviyesine başladım, yavrum iki gündür rahatladı uykusunu rahat uyuyor maşallah
kaanda zamanında mama nasıl verirsin falan diyorlardı çocuğum aç kaldı kaç gün halada unutamam o günleri..
Keremi yine emziriyorum vitaminleri alsın diye ama mamasınıda veriyorum ki mamadan sonra huysuzluğu geçiyor kuzumun.
Kaana gelince çoook değişti biz hastaneden döneli, o uslu çocuk gitti yerine bambaşka bi çocuk geldi gibi. Sendrom mu yoksa kardeş etkisi mi bilmiyorum ama annesini çok yoruyor paşam birde öğle uykusunuda yapmıyor artık resmen direniyor ama akşam 7 de de küt diye gidiyor deliksiz uyuyor sabaha kadar
bizden haberler böyle kızlar, iki paşayla akşamı nasıl ediyoruz bir Allah biliyor Rabbim sağlık versinde bu zorluklarda geçecektir bir gün.

Kaan gezmeye gitti babasıyla, Keremde uyuyor uyanmadan bende yemeklere girişeyim annem çok yoruluyor zaten ona izin verdik bugün
Hepinizi kuzularınızla bol bol öpüyorum Allaha emanet olun inşallah bir gün yine durmaksızın sohbete katılacağım bende

çok şükür cnm yesinde muhallebi yesin. bin şükür. rabbim yardımcın olsun cnm. sen elinden geleni yapıosun rabbim görüyodur eminim.

oy kuzum allah analı babalı büyütsün ne güzel ikinci yavrunu aldın kucağına. darısı isteyen herkesin başına. kalbi için de içini ferah tut kapanır inş. ohhh kokla kuzuları yerimize.

Kızlar bem kaçar bakmaya çalışıcam yime sizeüi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

güzel haberlerle gelceksin inş. cnm sıkma canını içini ferah tutu. sorularımızı da unutma:)

haha çoraplara takık demek. bizimkide babasına ait bir şey görsün hemen baba diye yani babanın demek istiyor. oh mis gibi canım çocukalr çok sever bu muhallebiyi. karnı doymuş en azından kuzumun. yasemincim bififormu duydunmu emirde çok sık kabız olduğu zaman doktorumuz ödenrmişti. bak linkini göndericem sana bir oku canım. bağırsak sistemini düzenliyor.
http://www.ilacpedia.com/prospektus/bifiform-drops

ayenn canım . tatalım doktordan sonra yazarsın benim sorumuda unutma :))

merhaba canım. iyi olmanıza sevindim. kağan acaba kardeşi geldiya o yüzden uyumak istemiyor olabilir onunla ilgileniyorsun illaki kıskançlık normal dir. canım. bu zor günler geçicek canım sonrasında biraz büyüdülermi rahat ediceksin inşallah

çok sevindim cnm
yetmiyorsa mamayla takviye yapacaksın mecbur
aman sağlıkları yerinde olsun da gerisi boş

inşallah cnm

ayyy sen ıyı olda aradaa hbr ver yeter cnm ne kusuru
ayyy cok ımrendım 2.yı canım cekti kızzzz:)
doymuosa anne bılır cnm sonucta dınleme kımseyı ver tabıkı ama önce emzır bol bol sonra az ver kı tekrar emzır

yasemın cnm zeynepcık yemıs muhallebı ohhh yarasın ıns fıstıgaaaa

funda cnm sende kesın konus bakalım esınle ıns dınlerde defneyıde göturursun guzel bır tatıl olur sızın ıcın ıns
onsuz gtme nolurrrr

cnm tsk ederım bıberıye ve nane yagı ıyı gelıomus naneyı denedım ıyı gelıo gercekten onuda denerım cnm saol
emır ıcınde sevındım uykusu duzelmıs
yaramazlıklarına da bayıldım:)

Selam kızlar

Gecmisi okudum ama moralim cok bozuldu. Cok üzüldüm fundam ne diyecegimi bilmiyorum. Sanki bütün yollar kapanmış gibi inşallah hakkinizda hayirli bi sekilde sonuçlanır. Bugün inşallah guzel haberler aliriz senden.

Ayşegül gecmis olsun canım. Migren icin bi arkadas sabah akşam bi su bardağı melisa ve biberiye çayı icmis. 1 ay boyunca. Cok faydasini görmüş herkese tavsiye ediyor.

Kızlar biz yarin sabah namazinda yola cikcaz inşallah. Bir sürü işim var. Dua edin bize. Öpüyorum hepinizi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

biberiyeyi bilipdum cnm melisayida deneyeyim coo saol cnm
sizede şimdiden hayırlı yolculuklarins güzel vir yolculuk olur berra yada tatil iyi gelir ins

Ama öyle değil mi canım benım

KUZULARIMIZ HERŞEYE DEĞER

Kuzum herşeye değersin 💝

olmaz annesi merak etme
atlatıcak zeynebimmm:
özcenanda yazmadı rana nasıl oldu acaba?

Canım benim sağol rana aynı rutin herşeyi gece yine uyumadi saat başı kalktı gündüzde bakıcı evinin orta yerine salıncak kurmuş öyle oyalamiş ranayi dua edip duruyo iyilessin diye ben ve eşim de grip oluyoruz inşallah grip geçmez ranaya :-(
Bu akşam diş jelini aldım dolaptan parmağıma sürdüm ağzı alev gibi kızımin ya sonra bi dokundum diş eti boydan boya sis garibim ondan birşey yemiyo bugün kuru üzüm yemek istedi çiğneyemiyo ki o ağladı ben ağladım
İş yerinde herkes ne oldu hasta misin diyo göz altları balon olmuş geziyorum valla
Rana uyudu şimdi dua edin bu gece uyuyalim

ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…