- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #45.261
yaseminim çok şükür en azından bişeyler yemiş zeynebim
yo olmaz annesi korkma..
cvr hoşgeldin cnm
ay çok güldüm emire ya ama artık öyle cnm
1 dakika arkanı dönmek yok yoksa olucakları kestiremezsin bile..
nurayım sende hoşgeldin cnmm:
olmaz annesi merak etme
atlatıcak zeynebimmm:
özcenanda yazmadı rana nasıl oldu acaba?
cnm buna izin veren eşim1tane cocgunuz var derken
defne okul zamnına gelene kadr belkı 2.bıle olur baksana esın 3 bıle ıstıo
ya sacmalık daha sımdıden bunun LAFINIMI EDIYOLAR
benım aılem yad esımınkıler de olsa bız onlara ev alıcaz da evlerını nerdeyse bız gecındırcezde hatta hacca göndercezde
bıde laf etcek ha okula gönderemıonuzmu dıye asla yapmazlar
okadr seyı onlarra bız yapıosak onlarda bız göndeerelım der gonderır
bu konuyu acması bıle nekdar arsız yuzsuz olduklarını gösterıyor
herseylerını sız yapıosunuz zaten yazlık beklentısı ıcın desın oglundan
bıde okulunumu soruyosun
pessssssss
cnm yanıma alacağım inşallahbencede fundam ya
kimseye böyle şeyler yazmam bende inan yazacak çok şeyimvarda engelliorum kendimi
ama lütfen defneyi almadan gitme
dediğim ya iptal et yada sen git ozaman ben defnesiz gitmiyorumde
ya az bişey değilki bu anlarım hadi bunları 1 2 gün baş başa kalaım der hem belki bazı şeyler düzelir ama adamın niyeti keyif
bak az önce kimyazmıştı bilmiyorum ama belkide gerçekten kvye alıştırmaya çalışıyo iyice defneyi
sağolun cnm allah razı olsunreces
canım gerçekten yazxdıkalrını okuyunca tüyleirm diken diken oldu , heleki defne için gözlerim doldu canım gerçekten çok üzülüyorum . eşin çok ayıp etmiş. ama malesef annesi çok sinsi bir kadın canım bu sizinm yuvanızı yıkmaya sanırımda defneyide kendimi almaya çalışıyor acaba .
ne olursa olsun canm zaten iş için ayrı kalıyorsun kuzundan defne sana çok düşkün çünkü defnede farkında onu gerçekten tek içtenlikle seven sensin. ve daha çok küçük anne kuzusu sana çok ihtiyacı var.
kesinlikle kızlara katılıyorum çocuğum olmadan asla ve asla tatile gitmem. yasemin onunda hakkı değilmi demiş. okadar doğru yazmışkiçok üüzldüm bu lafa
küçük diye onun da hakkı değilmi. kocm değil gözümün nuru olsa yinede yavrumu bırakıp asla gitmem canım resti çekerim .
ama tabi bu benim düşüncem.farkındayım sen ailen için yuvan için sabır la bekliyorsun sabrediyorsun ama herşey bir yere kadar canım. bu nereye kadar böyle gitcek
bence kesinlikle bir yol bulunmalı senin için dua etmekten başka elimizden de bir şey gelmiyor.
cnm kardeşim üni. sınavına girecek o yüzden şu dönem annemlere bırakamamkızlar cumaniz mübarek olsun
hasta bebislerimize Allahim acil şifa versin
fundacim Allah yardımcın olsun arkadaşların söylediklerine tamamen katiliyorum evet yuva kolay kurulmuyor ama ortada bi yuva kalmamis ben olsam çoktan terkederdim o evi yakardim bütün gemileri çok ciddiyim asla ama asla kizimi birakmam tatil için ayrıca iş gezisi içinde çocuğu kv değil annene giderken bırak donerken alırsın tekrar kv birakacagima o.iş gezisine bile gitmem yani
ayşegül geçmiş olsun canım
kızlar biraz sinirlerim bozuldu inanın yazacak bişey bulamıyorum kimseye
görüşürüz
amin cnm allah razı olsunamin canım cümlemizin cuması mübarek olsun Allah şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine fundanın kv sine de hidayet versin
amiiiiinnn cnmfunda ya sabır kocasina akıl fikir gönlüne bolca sevgi defneme de hayırlı mutlu bi yaşantı versin çünkü o ailede çok zor
cnm babası artık hiçbir kelimeye değmiyorçok sağol cnm.iştahsızlık dibe vurdu. ateş düştü ya çok şükür geriside düzelir inş. emir paşa napıo keyfi yerinde inş.
hepimizin cnm inş. bende bu kadar tahammül edemezdim cnm. hele yavrum söz konuşuysa onsuz hiç bi yere gitmem. fundacım lütfen sende gitme. bu kadarını bari yap. sesini burda bari çıkar lütfen. yazık kuzuma. öyle babaya da söylenecek söz varda...
ben evladım için ölürüm.akşamları nasıl sarılıyor,öpüyor anlatamamcanım diyecek bişey bulsam da demiyorum.. senin ne kadar defneye düşkün olduğunu onu ne kadar çok sevdiğini biliyorum, değil bırakıp tatile gitmeyi işte akşamı zor ediyoruz hepimiz, eşinin tek suçu anne kuzusu olması çok mu bağımlı ya da anası buna büyü mü yapmış anlamadım. sen elinden geldiğin kadar yuvanı kurtarmaya çalışıyosun tevekkül et.. Gerisi rabbimden...
cnm muhallebi baya tok tutaroy sevsinler onun bıktım bıktım yapan ellerini:) çok akıllılar yaa kimin eşyasıysa getirip ona verio zeynep ilayda özellikle babasının çoraplarına takık. bi de herşeye sarılıp benim benim dio çokta keyif alıo ne anlıosa:) annemde şimdi aradı eski usul mama yaptım onu yedi seninki dedi. süt nişasta birazda şeker. hayret ettim zeynep mama yemio çünkü. buna şükür de. inş. kabız olmaz. en başa dönmek istemiyorum. gerçi annem zeytinyağıda içirmiş bi tatlı kaşığı... inş. işe yarar.karnı doymuştur en azından buda bişey:)
çok şükür cnm yesinde muhallebi yesin. bin şükür. rabbim yardımcın olsun cnm. sen elinden geleni yapıosun rabbim görüyodur eminim.cnm buna izin veren eşim
onları bu kadar hayatımıza dair kararlara karıştıran
cnm yanıma alacağım inşallah
sağolun cnm allah razı olsun
o kadar çok duanıza ihtiyacım var ki
cnm kardeşim üni. sınavına girecek o yüzden şu dönem annemlere bırakamam
kardeşim sınavları atlatsın zaten anneme bırakırım
tabi eşim ve kv ona da izin vermez ya neyse
bugün öğrendim ki kandil günü eşim annemlerdeydi
annemlere 1 kere bile kandiliniz mübarek olsun dememiş
bütün kendi akrabalarınıaramış ama yanında bulunduğu annemlere dilinin ucuyla bile dememiş
amin cnm allah razı olsun
amiiiiinnn cnm
ben defneye elimden geldiğince bol sevgi vermeye çalışıyorum ama biliyorum ki bi zaman sonra yetmeyeceğim
akşam defneyi yatırmadan önce biraz öptüm kokladım.o kadar hoşuna gidiyor ki.nasıl kahkaha atıyor.babası geldi öpmek için.defne babasından kaçtı.evladımın bu haline çooooookkk üzülüyorum
cnm babası artık hiçbir kelimeye değmiyor
ben evladım için ölürüm.akşamları nasıl sarılıyor,öpüyor anlatamam
zaten cnm allah büyüktür diyorum
sabır diyorum
cnm muhallebi baya tok tutar
az da olsa midesine bişey gitmiş şükür
oy kuzum allah analı babalı büyütsün ne güzel ikinci yavrunu aldın kucağına. darısı isteyen herkesin başına. kalbi için de içini ferah tut kapanır inş. ohhh kokla kuzuları yerimize.selam kızlar nasılsınız
hiç geçmiş yapamıyorum hepinizden çok uzak kaldım çok üzülüyorum bu duruma ama inanın yetiştiremiyorum
haberde veremedim size nolur kusuruma bakmayın,
geçen hafta çocuk kardiyolojisine gittik iki delik varmış ama doktor sorun edilecek birşey değil dedi, ikiside kapanacak yakında dedi tabi biz hala tedirginiz inşallah kötü bişey olmazağustosta tekrar kontrole gideceğiz.
onun dışında sütüm bol bol geliyor çok şükür ama malesef aynı Kaanda olduğu gibi doyurmuyor ve kilo aldırmıyor,
her istediğinde ayrıyetten uykudan bile uyandırdığım anlar oldu hep emzirdim bir kaç gün boyunca ama malesef kilo alımı çok düşük bende kaanda yaptığım hatayı keremde yapmak istemedim ve mama takviyesine başladım, yavrum iki gündür rahatladı uykusunu rahat uyuyor maşallah
kaanda zamanında mama nasıl verirsin falan diyorlardı çocuğum aç kaldı kaç gün halada unutamam o günleri..
Keremi yine emziriyorum vitaminleri alsın diye ama mamasınıda veriyorum ki mamadan sonra huysuzluğu geçiyor kuzumun.
Kaana gelince çoook değişti biz hastaneden döneli, o uslu çocuk gitti yerine bambaşka bi çocuk geldi gibi. Sendrom mu yoksa kardeş etkisi mi bilmiyorum ama annesini çok yoruyor paşambirde öğle uykusunuda yapmıyor artık resmen direniyor ama akşam 7 de de küt diye gidiyor deliksiz uyuyor sabaha kadar
bizden haberler böyle kızlar, iki paşayla akşamı nasıl ediyoruz bir Allah biliyorRabbim sağlık versinde bu zorluklarda geçecektir bir gün.
Kaan gezmeye gitti babasıyla, Keremde uyuyor uyanmadan bende yemeklere girişeyim annem çok yoruluyor zaten ona izin verdik bugün
Hepinizi kuzularınızla bol bol öpüyorum Allaha emanet olun inşallah bir gün yine durmaksızın sohbete katılacağım bende
Kızlar bem kaçar bakmaya çalışıcam yime sizeüi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
haha çoraplara takık demek. bizimkide babasına ait bir şey görsün hemen baba diye yani babanın demek istiyor. oh mis gibi canım çocukalr çok sever bu muhallebiyi. karnı doymuş en azından kuzumun. yasemincim bififormu duydunmu emirde çok sık kabız olduğu zaman doktorumuz ödenrmişti. bak linkini göndericem sana bir oku canım. bağırsak sistemini düzenliyor.oy sevsinler onun bıktım bıktım yapan ellerini:) çok akıllılar yaa kimin eşyasıysa getirip ona verio zeynep ilayda özellikle babasının çoraplarına takık. bi de herşeye sarılıp benim benim dio çokta keyif alıo ne anlıosa:) annemde şimdi aradı eski usul mama yaptım onu yedi seninki dedi. süt nişasta birazda şeker. hayret ettim zeynep mama yemio çünkü. buna şükür de. inş. kabız olmaz. en başa dönmek istemiyorum. gerçi annem zeytinyağıda içirmiş bi tatlı kaşığı... inş. işe yarar.karnı doymuştur en azından buda bişey:)
ayenn canım . tatalım doktordan sonra yazarsın benim sorumuda unutma :))yaseminim çok şükür en azından bişeyler yemiş zeynebim
yo olmaz annesi korkma..
cvr hoşgeldin cnm
ay çok güldüm emire ya ama artık öyle cnm
1 dakika arkanı dönmek yok yoksa olucakları kestiremezsin bile..
nurayım sende hoşgeldin cnmm:
selam kızlar nasılsınız
hiç geçmiş yapamıyorum hepinizden çok uzak kaldım çok üzülüyorum bu duruma ama inanın yetiştiremiyorum
geçen hafta çocuk kardiyolojisine gittik iki delik varmış ama doktor sorun edilecek birşey değil dedi, ikiside kapanacak yakında dedi tabi biz hala tedirginiz inşallah kötü bişey olmazağustosta tekrar kontrole gideceğiz.
onun dışında sütüm bol bol geliyor çok şükür ama malesef aynı Kaanda olduğu gibi doyurmuyor ve kilo aldırmıyor,
her istediğinde ayrıyetten uykudan bile uyandırdığım anlar oldu hep emzirdim bir kaç gün boyunca ama malesef kilo alımı çok düşük bende kaanda yaptığım hatayı keremde yapmak istemedim ve mama takviyesine başladım, yavrum iki gündür rahatladı uykusunu rahat uyuyor maşallah
kaanda zamanında mama nasıl verirsin falan diyorlardı çocuğum aç kaldı kaç gün halada unutamam o günleri..
Keremi yine emziriyorum vitaminleri alsın diye ama mamasınıda veriyorum ki mamadan sonra huysuzluğu geçiyor kuzumun.
Kaana gelince çoook değişti biz hastaneden döneli, o uslu çocuk gitti yerine bambaşka bi çocuk geldi gibi. Sendrom mu yoksa kardeş etkisi mi bilmiyorum ama annesini çok yoruyor paşambirde öğle uykusunuda yapmıyor artık resmen direniyor ama akşam 7 de de küt diye gidiyor deliksiz uyuyor sabaha kadar
bizden haberler böyle kızlar, iki paşayla akşamı nasıl ediyoruz bir Allah biliyorRabbim sağlık versinde bu zorluklarda geçecektir bir gün.
Kaan gezmeye gitti babasıyla, Keremde uyuyor uyanmadan bende yemeklere girişeyim annem çok yoruluyor zaten ona izin verdik bugün
Hepinizi kuzularınızla bol bol öpüyorum Allaha emanet olun inşallah bir gün yine durmaksızın sohbete katılacağım bende
çok sevindim cnmselam kızlar nasılsınız
inşallah cnmçok şükür cnm yesinde muhallebi yesin. bin şükür. rabbim yardımcın olsun cnm. sen elinden geleni yapıosun rabbim görüyodur eminim.
oy kuzum allah analı babalı büyütsün ne güzel ikinci yavrunu aldın kucağına. darısı isteyen herkesin başına. kalbi için de içini ferah tut kapanır inş. ohhh kokla kuzuları yerimize.
güzel haberlerle gelceksin inş. cnm sıkma canını içini ferah tutu. sorularımızı da unutma:)
ayyy sen ıyı olda aradaa hbr ver yeter cnm ne kusuruselam kızlar nasılsınız
biberiyeyi bilipdum cnm melisayida deneyeyim coo saol cnmSelam kızlar
Gecmisi okudum ama moralim cok bozuldu. Cok üzüldüm fundam ne diyecegimi bilmiyorum. Sanki bütün yollar kapanmış gibiinşallah hakkinizda hayirli bi sekilde sonuçlanır. Bugün inşallah guzel haberler aliriz senden.
Ayşegül gecmis olsun canım. Migren icin bi arkadas sabah akşam bi su bardağı melisa ve biberiye çayı icmis. 1 ay boyunca. Cok faydasini görmüş herkese tavsiye ediyor.
Kızlar biz yarin sabah namazinda yola cikcaz inşallah. Bir sürü işim var. Dua edin bize. Öpüyorum hepinizi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
haha aras paşamıza maşallah annesi kuzum eğlensin ama dimi zaten bu polenlerden istediği gibi özgürce gezemedi çocuk
gözünaydın canım. şu kuuzm herşeye değersin cümlesine de bayılıyorum her seferinde
tatlım geçmiş olsun . mgren çok fenadır mide bulantısı filanda yapar. sanırım biberiye iyi geliyro mgrene bir araştırsana acanım
günaydın tatlım ama Allah korusun canım sen yarın doktoramı gidiceksin masalese nin dediği soruyu bende merak ediyorum yoğurt olayı ve öğün sorusu . sorarmıısn.
günaydın canım maşallah erdeme annesi hayırlı yolcukluklarınız olsun inaşallah.
günaydın cnm. hastalıklarda malesef daha iştahsızlaştıryor çocukalrı birde büyüdükleri için artık bebekken ki gibi herşeyi yemeyip zaten yemek seciyorlar . en kısa sürede şifa bulsun inşaallah bal böcüğümüz :))
ozcanan ranacığıma sevindim tatlım :)) antibiyotiğe başlamışmıydın ?
bu ara hastalıklar arttı kızlar mevsimsel sanırım bir üşüyosun bir terliyosun bir az önce burda fena bir yağmur yağdı.
olmaz annesi merak etme
atlatıcak zeynebimmm:
özcenanda yazmadı rana nasıl oldu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?