2012 kasım bebekleri büyüyor..

şoktayım kızımdan ayrı tatıl mııııı
hele bu soyledıklerınden sonra oylemı
aslaaaaaaaaa
aslaaa hıcbır kuvvet benı kızımdan ayıramaz ne esım ne kv ne de benım aılem
sadece hastalık gbı durumlarda zorunlu ayrı kalınır onun sana ıhtıyacı var
ıs ıcın mecbr ayrı kalıcaksın tamm olabılır bu zorunludur ıstem dısıdır
ama tatıl ıcın aslaaaaaaaa
sacmalama funda burda barı bı durrrrrrrrr de artık yaa
aksama kadr ozledgın kzından sana deger bıle vermeyen adam ıcın 8gun ayrı kalınır mı yaaaaaaa
ay cok sınırlerım bozuldu ben gercekten anlamıorum
bukadarda ıyı nıyetlı olunmaz
zaten bu ıyı nıyet degıl cnm sen kendını kullndırıosun
herseye ok da defne var ya defneeeeee

Cok kisitli surem var ama yazamadan edemedim

funda 8 gun nasil ayri kalicaksin ki kizindan yaptigin cok buyuk hata
inan ben bu inatlasmada evliligimi biturme nomtasina kadar giderim
asla iyimser olmayacagim
esine dicegin tek sey kizim yoksa bende yokum
eger kizin olmadab tatile gidersen songul sana com kizicqk

karar senin fundam biz nedesek boş yaşayan sensin
ama tekrar söylüyorum ucunda ne olursa olsun
asla sırf onun keyifi için asla çocuğumu bırakmazdınm
benim için öncelik çocuğum bunuda hep söylerim..

cnm zaten konuşmak aklımda,
çünkü gerçekten beni bitiriyor
eşime göre benim br elim yağda bir elim balda
altımda araba var
kirada değilim
beni dövmeyen,başkasının karısına kızına bakmayan,çocuklara sarkmayan,içmeyen,kumar oynamayan bi kocam var
tamam bunlara çok şükür de ama iş bununla bitmiyor ki
ona göre ben allahtan belamı istiyorum
hayır ben sadece adam gibi bi evlilik istiyorum

o zaman akşam defneyi de götürmek istediğimi söyleyeceğim
bakalım nasıl bir kıyamet kopacak
ama haklısınız kızım olmadan asla

akşam kv dedi ki bi tane çocuğunuz var onu da okutamam diyorsunuz anne baba olmak öyle kolay mı dedi
eşim ağzını açıp tek laf etmiyor
ben şok oldum
hiçbir şeyden haberim yok
arabada eşime sordum bu okutamama meselesi ne diye
artık ne zaman konuştularsa blmiyorum
kp demişki defneyi özel okula gönderin
eşim de o kadar param yok özele gönderemem demiş
olay buymuş
ya sen niye insanlarla bunu konuşuyorsun
bunun kararını verecek olan biziz
ne diye annene laf söyletiyorsun bana

kesınlıkle nolur defnesız gıtme lutfennnnn
sonucu ne olursa olsun
belkıde her serde bır hayır vardır
kavga gbı gorunurken senın kararlılıgını gormenı saglamıs olursun
kızım yoksa tatılde yok de
kızıma ok demezsen tatılı ıptal edıcem de eger rezarvsyon yaptırdıysan cnm
o tehdıt bıle etse ıptal et anasınla da yollama senın paranla ne tatılı yaaa hayret bısey
ıptal et kı görsun senın cıddıyetını baktın ıs cıddı cek gıt yaaa bosan gıtsın
sen zaten tek basınasın al kızını gıt
valla ben asla durmam

1tane cocgunuz var derken
defne okul zamnına gelene kadr belkı 2.bıle olur baksana esın 3 bıle ıstıo

ya sacmalık daha sımdıden bunun LAFINIMI EDIYOLAR
benım aılem yad esımınkıler de olsa bız onlara ev alıcaz da evlerını nerdeyse bız gecındırcezde hatta hacca göndercezde
bıde laf etcek ha okula gönderemıonuzmu dıye asla yapmazlar
okadr seyı onlarra bız yapıosak onlarda bız göndeerelım der gonderır
bu konuyu acması bıle nekdar arsız yuzsuz olduklarını gösterıyor
herseylerını sız yapıosunuz zaten yazlık beklentısı ıcın desın oglundan
bıde okulunumu soruyosun
pessssssss

bencede fundam ya
kimseye böyle şeyler yazmam bende inan yazacak çok şeyimvarda engelliorum kendimi
ama lütfen defneyi almadan gitme
dediğim ya iptal et yada sen git ozaman ben defnesiz gitmiyorumde
ya az bişey değilki bu anlarım hadi bunları 1 2 gün baş başa kalaım der hem belki bazı şeyler düzelir ama adamın niyeti keyif
bak az önce kimyazmıştı bilmiyorum ama belkide gerçekten kvye alıştırmaya çalışıyo iyice defneyi

haha aras paşamıza maşallah annesi kuzum eğlensin ama dimi zaten bu polenlerden istediği gibi özgürce gezemedi çocuk

Slm kızlar haber vereyım dedım ceydacığın tahlıllerı temız çıktı yarında işidımızı sağlama alıp doktora gıdıcez

Kuzum herşeye değersin 💝
gözünaydın canım. şu kuuzm herşeye değersin cümlesine de bayılıyorum her seferinde

tatlım geçmiş olsun . mgren çok fenadır mide bulantısı filanda yapar. sanırım biberiye iyi geliyro mgrene bir araştırsana acanım

günaydın tatlım ama Allah korusun canım sen yarın doktoramı gidiceksin masalese nin dediği soruyu bende merak ediyorum yoğurt olayı ve öğün sorusu . sorarmıısn.

günaydın canım maşallah erdeme annesi hayırlı yolcukluklarınız olsun inaşallah.

günaydın cnm. hastalıklarda malesef daha iştahsızlaştıryor çocukalrı birde büyüdükleri için artık bebekken ki gibi herşeyi yemeyip zaten yemek seciyorlar . en kısa sürede şifa bulsun inşaallah bal böcüğümüz :))

ozcanan ranacığıma sevindim tatlım :)) antibiyotiğe başlamışmıydın ?

bu ara hastalıklar arttı kızlar mevsimsel sanırım bir üşüyosun bir terliyosun bir az önce burda fena bir yağmur yağdı.

reces

canım gerçekten yazxdıkalrını okuyunca tüyleirm diken diken oldu , heleki defne için gözlerim doldu canım gerçekten çok üzülüyorum . eşin çok ayıp etmiş. ama malesef annesi çok sinsi bir kadın canım bu sizinm yuvanızı yıkmaya sanırımda defneyide kendimi almaya çalışıyor acaba .

ne olursa olsun canm zaten iş için ayrı kalıyorsun kuzundan defne sana çok düşkün çünkü defnede farkında onu gerçekten tek içtenlikle seven sensin. ve daha çok küçük anne kuzusu sana çok ihtiyacı var.
kesinlikle kızlara katılıyorum çocuğum olmadan asla ve asla tatile gitmem. yasemin onunda hakkı değilmi demiş. okadar doğru yazmışki çok üüzldüm bu lafa
küçük diye onun da hakkı değilmi. kocm değil gözümün nuru olsa yinede yavrumu bırakıp asla gitmem canım resti çekerim .

ama tabi bu benim düşüncem.farkındayım sen ailen için yuvan için sabır la bekliyorsun sabrediyorsun ama herşey bir yere kadar canım. bu nereye kadar böyle gitcek
bence kesinlikle bir yol bulunmalı senin için dua etmekten başka elimizden de bir şey gelmiyor.

kızlar cumaniz mübarek olsun
hasta bebislerimize Allahim acil şifa versin
fundacim Allah yardımcın olsun arkadaşların söylediklerine tamamen katiliyorum evet yuva kolay kurulmuyor ama ortada bi yuva kalmamis ben olsam çoktan terkederdim o evi yakardim bütün gemileri çok ciddiyim asla ama asla kizimi birakmam tatil için ayrıca iş gezisi içinde çocuğu kv değil annene giderken bırak donerken alırsın tekrar kv birakacagima o.iş gezisine bile gitmem yani
ayşegül geçmiş olsun canım
kızlar biraz sinirlerim bozuldu inanın yazacak bişey bulamıyorum kimseye
görüşürüz

amin canım cümlemizin cuması mübarek olsun Allah şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine fundanın kv sine de hidayet versin

çok sağol cnm.iştahsızlık dibe vurdu. ateş düştü ya çok şükür geriside düzelir inş. emir paşa napıo keyfi yerinde inş.

hepimizin cnm inş. bende bu kadar tahammül edemezdim cnm. hele yavrum söz konuşuysa onsuz hiç bi yere gitmem. fundacım lütfen sende gitme. bu kadarını bari yap. sesini burda bari çıkar lütfen. yazık kuzuma. öyle babaya da söylenecek söz varda...

canım diyecek bişey bulsam da demiyorum.. senin ne kadar defneye düşkün olduğunu onu ne kadar çok sevdiğini biliyorum, değil bırakıp tatile gitmeyi işte akşamı zor ediyoruz hepimiz, eşinin tek suçu anne kuzusu olması çok mu bağımlı ya da anası buna büyü mü yapmış anlamadım. sen elinden geldiğin kadar yuvanı kurtarmaya çalışıyosun tevekkül et.. Gerisi rabbimden...

funda ya sabır kocasina akıl fikir gönlüne bolca sevgi defneme de hayırlı mutlu bi yaşantı versin çünkü o ailede çok zor
AMİN CANIM

EMİRDE ÇOK İŞTAHSIZ CANIM. en sevdiği süt gece içtiği süt krize giriyor vermezsek çok huzursuz oluyor. şimdi birde keşfetti her yere çıkıyor koltuk sandalye ne bulsa gözümüzü 1 dk. ayırsak kesin bir iş hallediyor haha geçen parmağımla ona seni seni yapıyorum oda aynısını bana yapıyor.bıktım senden diyorusm oda yakasını çekip çekip bıktım yapıyor dün çöpü karıştırıp döktüğümüz çaya ellemiş her yer çay , bugün kavanoz içinde dövülmüş cevzi vardı onu açıp yere döktü sabah.her gün bir vukuatımız var birde öğrenmiş şimdi hadi atta gidelimmi annecim diyorum başımı gösterip örtümü getiriyor takayım diye.

oy sevsinler onun bıktım bıktım yapan ellerini:) çok akıllılar yaa kimin eşyasıysa getirip ona verio zeynep ilayda özellikle babasının çoraplarına takık. bi de herşeye sarılıp benim benim dio çokta keyif alıo ne anlıosa:) annemde şimdi aradı eski usul mama yaptım onu yedi seninki dedi. süt nişasta birazda şeker. hayret ettim zeynep mama yemio çünkü. buna şükür de. inş. kabız olmaz. en başa dönmek istemiyorum. gerçi annem zeytinyağıda içirmiş bi tatlı kaşığı... inş. işe yarar.karnı doymuştur en azından buda bişey:)

yaseminim çok şükür en azından bişeyler yemiş zeynebim
yo olmaz annesi korkma..
cvr hoşgeldin cnm
ay çok güldüm emire ya ama artık öyle cnm
1 dakika arkanı dönmek yok yoksa olucakları kestiremezsin bile..
nurayım sende hoşgeldin cnmm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…