- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #45.281
Canım benim sağol rana aynı rutin herşeyi gece yine uyumadi saat başı kalktı gündüzde bakıcı evinin orta yerine salıncak kurmuş öyle oyalamiş ranayi dua edip duruyo iyilessin diye ben ve eşim de grip oluyoruz inşallah grip geçmez ranaya :-(
Bu akşam diş jelini aldım dolaptan parmağıma sürdüm ağzı alev gibi kızımin ya sonra bi dokundum diş eti boydan boya sis garibim ondan birşey yemiyo bugün kuru üzüm yemek istedi çiğneyemiyo ki o ağladı ben ağladım
İş yerinde herkes ne oldu hasta misin diyo göz altları balon olmuş geziyorum valla
Rana uyudu şimdi dua edin bu gece uyuyalim
ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Canım ranacıga Allah kolaylıklar versın elıne yesıl sogan, pırasa ya da bıldıgımız hurma ver hıc değilse onlar bıraz yavrumun agrularını hafıfletır
Kuzum herşeye değersin 💝
Kızlar pek geçmiş yapamadım fundan nedir somdum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım bebeklik zamanı gibi soğuk verince rahatlama olayı değil bu nerden anladın dersen eline soğuk ne verdiysem çiğneme ye gelince basıyo çığlığı yani oraya birşey değmeyecek çok canı aciyo
Kızlar iyi akşamlar. Dün büyük bir kavga sonunda defneyi de getirdim. Bugün defne uyuyunca eşime hissettiklerimi söyledim. Büyük şok yaşadı. Hiç beklemediği şeyler i söyledim. Çok kötü oldu. Önce beni suçladı. Sonra duzelecegini söyledi. Inşallah düzelir
Kızlar iyi akşamlar. Dün büyük bir kavga sonunda defneyi de getirdim. Bugün defne uyuyunca eşime hissettiklerimi söyledim. Büyük şok yaşadı. Hiç beklemediği şeyler i söyledim. Çok kötü oldu. Önce beni suçladı. Sonra duzelecegini söyledi. Inşallah düzelir
Valla cnm duzelse iyi olur. Önce annesine yazlık alacağı için kizdigimi sanıp yazligin şart olduğunu savundu. AmaCanım cok cok ıyı ettın tatıl defnemın hakkı :) ınsallah düzelir esınde
Kuzum herşeye değersin 💝
Valla cnm duzelse iyi olur. Önce annesine yazlık alacağı için kizdigimi sanıp yazligin şart olduğunu savundu. Ama
Sana aşık değilim artık, güvenim de kalmadı dedim. Sorunları anlattım. Asıl tehlikenin farkına vardı. Duzelecegini söyledi. Zaman gösterecek.
Bu arada gulden dr iyi geçmiş. Çok sevindim
Pek sevindim yaa ohh biz kazandık tatilde kötü şeyler konuşmayin artık oh mis kızın ve kocan yanında tatildesin
Valla cnm duzelse iyi olur. Önce annesine yazlık alacağı için kizdigimi sanıp yazligin şart olduğunu savundu. Ama
Sana aşık değilim artık, güvenim de kalmadı dedim. Sorunları anlattım. Asıl tehlikenin farkına vardı. Duzelecegini söyledi. Zaman gösterecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?