2012 kasım bebekleri büyüyor..

Canım ranacıga Allah kolaylıklar versın elıne yesıl sogan, pırasa ya da bıldıgımız hurma ver hıc değilse onlar bıraz yavrumun agrularını hafıfletır

Kuzum herşeye değersin 💝

Canım ranacıga Allah kolaylıklar versın elıne yesıl sogan, pırasa ya da bıldıgımız hurma ver hıc değilse onlar bıraz yavrumun agrularını hafıfletır

Kuzum herşeye değersin 💝

Canım bebeklik zamanı gibi soğuk verince rahatlama olayı değil bu nerden anladın dersen eline soğuk ne verdiysem çiğneme ye gelince basıyo çığlığı yani oraya birşey değmeyecek çok canı aciyo

ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Iyı aksamlar kızlar

Funda bu kadarına da pes gercekten cnm ya
Butun topıgı altust ettı yasadıkların daha fazla tavız verme cnm ya
Kızların her soyledıgıne katılıyorum gozlerım doldu ınan defne ıcın
Ins konusmussundur esınle ne olursa olsun defneyı bırakıp gıtme

Gulden katreınur beysal hayırlı yolculuklar kızlar
Gulden nıdayı sorarmısın cnm normalmı bu soyunmalar:) hayırlı haberlerle gelırsın ıns..

Kızlar herkese tek tek yazamıyorum kusuruma bakmayın bu aralar cok fazla yogunum esımın ıznı bıtsın telafı edıcem ıns
Bugun beyzayı kılınıge göturduk 3 dr baktı yıne alerjı degıl dıyokar sımdı en azından konunun uzmanları baktıgı ıcın ıcım bıraz daha rahat verılen kremlerı kullancaz ıkı hafta gecmezse test yapılacak..
Nıda dun gece soyunamadı taytlı etekler var bılırsınız bırbırıne baglı ondan gıydırdım bırazda sıkı ama napım cıkaramıyo bunu hıc yoktan unutana kadar boyle bısey gıydırcem:)
Yanında yatır dıyen arkadaslar nıda bızle yatmayı sevmıyo alısık özgur takılmaya yanımda yatarsa uyumuyo..
Benden sımdılık bu kadar uyumam lazım yarında abların oraya gıdıcez hem halı bakıcam begenırsem bakalım
Gorusuruz kızlar opuyoruz hepınızı (beyza nıda ve annelerı:)

Günaydın kızlar

Biz çıktık yola berra uyuyor bakalim şimdilik. Kolay geçer inşallah.

Ozcanan kiyamam ben ranama ya canim benim. Bir an önce cikarir da rahatlar kuzum inşallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım ya. Kıyamam kuzuma ben 20lik diş çıkarmaya çalısıyom da ( 30 unda 20lik diş ne alakaysa :) ) agrıdan duramıyom kuzum napsın

Kuzum herşeye değersin 💝

Kızlar çok şükür gözdede sorun çıkmadı ayrıntıları sonra yazıcam

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar iyi akşamlar. Dün büyük bir kavga sonunda defneyi de getirdim. Bugün defne uyuyunca eşime hissettiklerimi söyledim. Büyük şok yaşadı. Hiç beklemediği şeyler i söyledim. Çok kötü oldu. Önce beni suçladı. Sonra duzelecegini söyledi. Inşallah düzelir

Canım cok cok ıyı ettın tatıl defnemın hakkı :) ınsallah düzelir esınde

Kuzum herşeye değersin 💝

Pek sevindim yaa ohh biz kazandık tatilde kötü şeyler konuşmayin artık oh mis kızın ve kocan yanında tatildesin

Canım cok cok ıyı ettın tatıl defnemın hakkı :) ınsallah düzelir esınde

Kuzum herşeye değersin 💝
Valla cnm duzelse iyi olur. Önce annesine yazlık alacağı için kizdigimi sanıp yazligin şart olduğunu savundu. Ama
Sana aşık değilim artık, güvenim de kalmadı dedim. Sorunları anlattım. Asıl tehlikenin farkına vardı. Duzelecegini söyledi. Zaman gösterecek.

Bu arada gulden dr iyi geçmiş. Çok sevindim

Ayy hadi inşallah her sey cok güzel olur canim benim. Defnenin gelmesine cok sevindim. Esin de seni ne kadar uzdugunun farkina varır inşallah artik

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Pek sevindim yaa ohh biz kazandık tatilde kötü şeyler konuşmayin artık oh mis kızın ve kocan yanında tatildesin

Allah razı olsun kızlar. Şimdilik iyi gidiyor. Inşallah bundan sonra da iyi olur. Anladım ki sesini cikaracaksin. Yoksa olmuyor
Rana nasıl oldu?

Huu huuuu papucun pqhalı oldugunu gördü yanı. Beter olsun var mı öyle kadına kapı göstermek sen ona kapıyı gösterınce essekten dusmuse dondu :)))

At keyıften 4 köşe oldum. Funda keske o anda yuz ıfadesının fotografını cekseydın. Sonra bakar bakar gülerdin :)

Kuzum herşeye değersin 💝

Huu huuuu papucun pqhalı oldugunu gördü yanı. Beter olsun var mı öyle kadına kapı göstermek sen ona kapıyı gösterınce essekten dusmuse dondu :)))

At keyıften 4 köşe oldum. Funda keske o anda yuz ıfadesının fotografını cekseydın. Sonra bakar bakar gülerdin :)

Kuzum herşeye değersin 💝

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…