2012 kasım bebekleri büyüyor..

transfer çalışmaları 18. aydan itibaren başlıyo büyük malzemelerle ceviz filan gibi gitgide küçülüyo çocuk büyüdükçe
konsantrasyon ve el kasları için güzel bi çalışma
fotolarıda yükledim sende materyal yaparsan bende görmek isterim..
uygulamalarınıda paylaşabilirsin

Evet evet once fasulye ile basladik kirmizi mercimek kasikla transferde birazcik zorlansakta cok eglendigini dusunuyorum birde aktarirken agzini bir acisi var:)
Ama en com su aktarmaktan keyif aliyor
biz materyallara gecmedik tabuki yaptikca yuklerim
yarende cok hevesli aslinda kitaplati benden cok inceledi
ondan on gun sonra ucumuz yapariz diye yavastan aldim
eve geldigunde bozulmasin kuzum

bu arada odaniz cok hos olmus askilil ayakkabi yeri vb duzen icin cok dogru dusunulmus
paylasimlarin devamini dileriz
dimi kizlar

Plasebo canim cok begendim yaptıklarıni. Ben de montessoriyi arastirdum biraz ama uzerinde cok duramadim bu sekilde bi örnek istiyordum. Cok Sağol.

Bu arada yasemincim sana yazamamistim canim biz annemlere geldik.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Plasebo dr sormuştum dun ama gormedim sanırım canım. Biz gecen geldigimizde telekteki yasin beye gitmiştik. O da senin dedigin vitamini tavsiye etmisti ama o ara istahi iyi diye almamistim. Simdi alsam mi diye düşünüyorum. Senin tavsiye ettigin bi doktor varsa aklimda olsun canım.

sevindim beğenmene cnm ..
dediğim gibi montesori yaşam tarzı çocuk için inş bi faydam olmuştur..

ciddi ciddi iş yapıyolar ya o halleri gerçekten tatlı oluyo:)
sudan hangi bebek hoşlanmaz benm oğlumda sulugundan su damlatıp o damlalarla bile oynuyo yeterki su olsun
tabi senn yarenide idare etmen lazım zor iş baya
saol cnm beğenmene sevindim
o linkini verdiğin kk forumunada ekledim ben yaptıklarımı dün hazır buraya yüklemişken DDDD

görmedim cnm ya yazdığını kusura bakma...
telekte hüsamettin bey var afyonda çok tutulan bi dr.. yakınımdaki herkes ona gidiyo diyebilirim.. adam ilgili sakin tek tek anlatıyo sanırım bu yüzden.. çok şükür biz hiç hasta olmadık hastalık durumunda nası onu bilemiyorum ama hastalansa ona götürürüm dediğim gibi herkes onu çok öneriyo...

Oy cok gecmus olsun kuzuma ya cok izuldum bizim nasil canimiz yaniuor kimbilir oninda ne yandi

findacim esine istanbulu gezdiriyor:)
Sagol canim oyle ya yanimda cocugumun cani yaniyo bisey yapamiyorum bursada olsak gondercem babasini ilac almaya ama koyde aklima yapcak bisey gelmedi yogurtla pisik kremiyle idare ettik ama neyseki simdi iyi bakalim ins.bidaha olmaz.
Fundalarda ins.iyidir esiyle msj atmak istemiyorumda simdi esi falan gorur ne bileyim nolur nolmaz diye.ama eve donunce asil olaylar bakalim kv.yapar yine yapacagini.artik benim pek umudum kalmadi keske iyi olsalarda bende sasirsam.
Daha oncede hic alintilara cvp veremedim k.bakma canim evet okulda bitti erende alisti besiginde uyumaya hic sknti yok en kotusu gece bikere kalkar sut icip uyur onuda kesmek istemiyorum simdi.
Arasta normale donmus cok sevindim canim atlattiniz ins.sendromu.

Sagol canim ins.bidaha yanmaz kuzum hep dikkat ediyorumda iste ille oluyo.
Masallah nilede ya koca kiz olmus Allahim nazarlardan korusun.Doktor randevunuzda cok sukur guzel gecmis cok sevindim canim sende rahatlamissindir artik.

Sagol canim. Gerci yasin bey babamin tanidigi ayni hastanede baska dr a gidebilir miyiz bilmiyorum. Ama ne olur ne olmaz aklımda bulunsun

sevindim beğenmene cnm ..
dediğim gibi montesori yaşam tarzı çocuk için inş bi faydam olmuştur..

Cok iyi oldu canim. Ben 3 yasinda oda ayirmayi dusunuyorum ama bu sekilde bi oyun odasi yapmak istedim görünce cok begendim

sırf eymen suyu seviyo die haftada bir yüzmeye gidiyoruz hatta yorgunluktan bayılıyo ama genede sudan çıkmak istemiyo

Sagolasin canim simdilik iyi bakalim acisini unuttu bahceyede geldik oh artik burda toprakla onla bunla oynayip duruyo keyfi yerinde.
Gecmis olsun sanada canim grip olmussun ins.zeynebede gecmez.hafta sonu guzel gecmis sevindim canim.bende artik kafam rahat bundan sonra koca yaz bana kaldi bide oglusuma.

Meraba canim bende gordum bikac resim koymussun tel.e yukledim bende cok merakliyim oyle seylere hem kendim yapicam hemde oglumun gelisimi icin cok guzel olucak zaten bu kiz ilgilenemedim pek artik oglumla ilgilenmek istiyorum ayrica erende akli basinda dusunen yada nasil diyim iste oyle bi cocuk oldugu icin oda zevkle yapicaktir eminim sen elinden geldigince cok resim koymaya calis canim bizde ornek alalim.

geçmiş olsun sizede.. onların canı yanında bizim canımız daha çok acıyo keşke hiçbirine bişi olmasa ama annelik böyle üzülüp sevinmeyi gerektiriyo..

zaten ancak yeni yeni bişilere odaklanabiliyolar kışın bende öyle çok bişi yapamadım ilgilenmiyodu.. zaten çocuklar böyle şeylerle ilgilendikçe bişiler yapmaya motive oluyolar.. mesela ben bu dolabı yaptığımda etrafımdakiler ee şimdi durdurmaz onları orda çeker düşürür diyip durdular.. eymen onları yerlere atınca güldüler al işte bak dolap nasıl işe yaradı die.. ama öyle değil işte çocuk göre göre sen oan örnek oldukça öğreniyo baktı ki ben her o attığında aldım yerine koydum şimdi o da öyle yapıyo.. yoksa çocugun oraya dokunmaması mümkün değill..
herşey zamnla oturuyo yani..ben yaptığım şeyleri paylaşmaya çalışırım yine bu konuda fikir paylaşımı yapalım

plesebu çok sağl cnm paylaşımların için
bende bakıcam ositelere...

haatta istanbulda montesori eğtimi veren .çok nadirde olsa sınıflar var ama malesef burda yok..
fatmacım sağol cnm..
songülüm tabi isteriz..

büyük şehirlerde kreşlerden başlayan eğitimşleri var zaten yaygın olanda o..ama dediğin gibi maşesef işte biz ulaşamıyoruz.. yurt dışında çok yaygın ama türkiyede kabul görmeside zor.. çocukalr yemeklerini kendi hazırlıyo kendi yıkıyo tüm sorumluluklar çocukalrda ama türkiyede olsa o kadar para veriyorum okula çocuğum bu işleri yapamaz kadın tutalım der veliler DDD

Haha dogru inanki su canavarlari:)
Yaren boyke faliyetlerden cok keyif aliyor o yuzden bende o yokken pek usteniyorum tatilde insalla hepberaber:)
Sende ekledun demek foruma
Ordaki yavrucajlar buyumus ama ilk sayfalsrdan itibaren bize yatkim daha cok faluyet var

evt büyümüş onlar ama topluyorum bende hoşuma gidenleri kaydediyorum..hatta buzdolabı üzerine yaptığım kuşların resimlerini ordan almıştım sizede tavsiye ederim yemek yaparken oda onlarla oyalanıyo birleştirmeye çalışıyo biraz vakit kazanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…