- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #45.441
Cok guzel seyler yapmıssın cnm devamını beklerız:)
Odanın resımlerını de merak ettım
Tabi tabi cok isterim paylasmani firsat buldukca eklersen cok iyi olur
Aldigim kitaplardada tarzi oldukca guzrl anlatiyor evde ki duzeni yasam seklini amaci
Biz ilk olaral aktarmalardan basladik aras cok keyif aldi
hem oldukca oyalanmasini sakinlesmesinide sagliyor
en yakin zamanda fotolari bekliyoruz
transfer çalışmaları 18. aydan itibaren başlıyo büyük malzemelerle ceviz filan gibi gitgide küçülüyo çocuk büyüdükçe
konsantrasyon ve el kasları için güzel bi çalışma
fotolarıda yükledim sende materyal yaparsan bende görmek isterim..
uygulamalarınıda paylaşabilirsin
Plasebo canim cok begendim yaptıklarıni. Ben de montessoriyi arastirdum biraz ama uzerinde cok duramadim bu sekilde bi örnek istiyordum. Cok Sağol.
Bu arada yasemincim sana yazamamistim canim biz annemlere geldik.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet evet once fasulye ile basladik kirmizi mercimek kasikla transferde birazcik zorlansakta cok eglendigini dusunuyorum birde aktarirken agzini bir acisi var:)
Ama en com su aktarmaktan keyif aliyor
biz materyallara gecmedik tabuki yaptikca yuklerim
yarende cok hevesli aslinda kitaplati benden cok inceledi
ondan on gun sonra ucumuz yapariz diye yavastan aldim
eve geldigunde bozulmasin kuzum
bu arada odaniz cok hos olmus askilil ayakkabi yeri vb duzen icin cok dogru dusunulmus
paylasimlarin devamini dileriz
dimi kizlar
Plasebo dr sormuştum dun ama gormedim sanırım canım. Biz gecen geldigimizde telekteki yasin beye gitmiştik. O da senin dedigin vitamini tavsiye etmisti ama o ara istahi iyi diye almamistim. Simdi alsam mi diye düşünüyorum. Senin tavsiye ettigin bi doktor varsa aklimda olsun canım.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sagol canim oyle ya yanimda cocugumun cani yaniyo bisey yapamiyorum bursada olsak gondercem babasini ilac almaya ama koyde aklima yapcak bisey gelmedi yogurtla pisik kremiyle idare ettik ama neyseki simdi iyi bakalim ins.bidaha olmaz.Oy cok gecmus olsun kuzuma ya cok izuldum bizim nasil canimiz yaniuor kimbilir oninda ne yandi
findacim esine istanbulu gezdiriyor:)
cnm bizimki bellabe
ama sebabemet yada mustelanınkide iyi
özellikle mustela bizim pişik için sürdüğümüz kırem
pişik derken her altını açtığında yani
ben çok memnunum
çok şükür nilde hiç pişik olmadı..
cnm çok geçmiş olsun
oluyo böyle kazlar allahım beterinden korusun
ohh köy havası negüzel bende istiyorum..
maşallah aras paşama
nedemek canım:
büyük bir zevkle palyşaıyorum
görmedim cnm ya yazdığını kusura bakma...
telekte hüsamettin bey var afyonda çok tutulan bi dr.. yakınımdaki herkes ona gidiyo diyebilirim.. adam ilgili sakin tek tek anlatıyo sanırım bu yüzden.. çok şükür biz hiç hasta olmadık hastalık durumunda nası onu bilemiyorum ama hastalansa ona götürürüm dediğim gibi herkes onu çok öneriyo...
sevindim beğenmene cnm ..
dediğim gibi montesori yaşam tarzı çocuk için inş bi faydam olmuştur..
ciddi ciddi iş yapıyolar ya o halleri gerçekten tatlı oluyo:)
sudan hangi bebek hoşlanmaz benm oğlumda sulugundan su damlatıp o damlalarla bile oynuyo yeterki su olsun
tabi senn yarenide idare etmen lazım zor iş baya
saol cnm beğenmene sevindim
o linkini verdiğin kk forumunada ekledim ben yaptıklarımı dün hazır buraya yüklemişkenDDDD
Sagolasin canim simdilik iyi bakalim acisini unuttu bahceyede geldik oh artik burda toprakla onla bunla oynayip duruyo keyfi yerinde.günaydın güldenimmm herkese günaydın kızlar... benim grip devam edio. ama kuzum ii çok şükür. keyfi yerinde. kuzularımız ii olsunda gerisi tefrrruat...ay bu montosori neyin nesi...fundayı bende merak ediyorum telden de rahatsız etmek isitemiyorum.inş. herşey yolundadır. hepinizi öpüyorum. buarada fatmacım çok geçmiş olsun cnm canı çok yanmıştır kuzumun geçer inş.
montesori zaten bi çocuk gelişim yaklaşımı bi kaç etkinlik değil asıl amaç yaşam tarzı olarak çocuğa aşılamak.. biz oğlumun odasını da bu şekilde dizayn ettik..
inş fotolarını yayınlıycam sizede fikir olur araştırmak isteyen olur belki..
montesorinin genel felsefesi '' kendim yapabilmem için bana yardım et '' bu zaten size genel olarak fikir verir.. bununla ilgili çok fazla kitap okudum çok araştırdım ve inş oğlumuda bu şekilde yetiştiriyorum elimden geldiğince..
begenmene sevindim cnm yaptığım daha pek çok aktivite var yapmak isteyen olursa paylaşırım tabi..
Sagolasin canim simdilik iyi bakalim acisini unuttu bahceyede geldik oh artik burda toprakla onla bunla oynayip duruyo keyfi yerinde.
Gecmis olsun sanada canim grip olmussun ins.zeynebede gecmez.hafta sonu guzel gecmis sevindim canim.bende artik kafam rahat bundan sonra koca yaz bana kaldi bide oglusuma.
Meraba canim bende gordum bikac resim koymussun tel.e yukledim bende cok merakliyim oyle seylere hem kendim yapicam hemde oglumun gelisimi icin cok guzel olucak zaten bu kiz ilgilenemedim pek artik oglumla ilgilenmek istiyorum ayrica erende akli basinda dusunen yada nasil diyim iste oyle bi cocuk oldugu icin oda zevkle yapicaktir eminim sen elinden geldigince cok resim koymaya calis canim bizde ornek alalim.
plesebu çok sağl cnm paylaşımların için
bende bakıcam ositelere...
haatta istanbulda montesori eğtimi veren .çok nadirde olsa sınıflar var ama malesef burda yok..
fatmacım sağol cnm..
songülüm tabi isteriz..
ciddi ciddi iş yapıyolar ya o halleri gerçekten tatlı oluyo:)
sudan hangi bebek hoşlanmaz benm oğlumda sulugundan su damlatıp o damlalarla bile oynuyo yeterki su olsun
tabi senn yarenide idare etmen lazım zor iş baya
saol cnm beğenmene sevindim
o linkini verdiğin kk forumunada ekledim ben yaptıklarımı dün hazır buraya yüklemişkenDDDD
Haha dogru inanki su canavarlari:)
Yaren boyke faliyetlerden cok keyif aliyor o yuzden bende o yokken pek usteniyorum tatilde insalla hepberaber:)
Sende ekledun demek foruma
Ordaki yavrucajlar buyumus ama ilk sayfalsrdan itibaren bize yatkim daha cok faluyet var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?