- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #45.401
yaseminim işlem tamamdır şekerim ekledim seni..
dilek bu arada eşinin konturolu vardı dün sanıyorum nededi dr cnm?
gülden cnm bize kaldı kasım anneleri... kimsecikler uğramıo
aynen yaseminim yaaaaa:
bizde küssekmi ne nedersin?
Merhaba canim harika gorunuyorlar
bende aras icin montessori etkinlikleri kitaplari aldim
bu tarz seyler var icerisinde uygulamalara baslicaz insalla
montesori zaten bi çocuk gelişim yaklaşımı bi kaç etkinlik değil asıl amaç yaşam tarzı olarak çocuğa aşılamak.. biz oğlumun odasını da bu şekilde dizayn ettik..
inş fotolarını yayınlıycam sizede fikir olur araştırmak isteyen olur belki..
montesorinin genel felsefesi '' kendim yapabilmem için bana yardım et '' bu zaten size genel olarak fikir verir.. bununla ilgili çok fazla kitap okudum çok araştırdım ve inş oğlumuda bu şekilde yetiştiriyorum elimden geldiğince..
begenmene sevindim cnm yaptığım daha pek çok aktivite var yapmak isteyen olursa paylaşırım tabi..
aynen yaseminim yaaaaa:
bizde küssekmi ne nedersin?
gülden cnm bize kaldı kasım anneleri... kimsecikler uğramıo
bu arada arkadaşlar meraklı minik die bi dergi var sürekli aldığımız almak isteyen olursa bilgisi olsun.. bizimkiler için biraz ileri düzey ama içinden çok güzel kartrlar etkinlikler çıkıyo.. üstelik birlişkte inceleyip resimleri üzerine konuşmak için güzel bi fırsat oluyo..
biz her ay alıyoruz yapabildiklerini yapıyoruz yapamadıklarını kaldırıyorum ve daha sonra çıkarıyorum..
bu ay eskilerden yapabileceği şeyler vardı mesela onları çıkardım onları yapıcaz..
Gunaydın gulden yasmın
Sız ayakta tutuyosunuz topikimizi vallaha
Kımsecıkler yok
Ben dun 7.5 ta kalktım gece 23:00 e kadar temızlıgı anca bıtırdım camları kapılarıda hallettım ohh
Sonra mutfagı toplayıp yattım zaten yazamadım
İnat yaptım bugune kalmasın dıye bıtırdım ama bende bıttım ama kafam cok rahat:)halılarımı almıstım onlarıda serdım bugun kızlarla oyun zamanı artık:)
Zeyney ılay daha ıyıymıs cnm sevındım devamı gelır ıns
Sanada gecmıs olsun ıns kuzuya gecmeden atlatırsın..
Gulden paylastıgın yazılar ıcın tesekkurler kopyaladım:)
Nıda ıcınde tesekkur ederım sordugun ıcın bana cektırecek daha yanı ama normalmısya en azından ne yapalım cekıcez bu ozgur kızdan:)
Öncekı gece yaptı yıne vsnyodan sonra baska pıjama gıydırmıstım yatırdıktan bır saat sonra falan sesde gelmıyodu uyumustur dıyodum bırden bı aglama sesı koptu ama nasıl hemen gıttım baktım bez falan yok yataga cısını yapmıs yaparken degısıkmı geldı yada yataga yapmamısı gerektıgını bılıyo bılmıyorum:)
Bu gece ıyıyız taytlı etegı cıkaramıyo cunku:))
Fatma gecmıs olsun erene cnm nasıl oldukı ocagın demırınımı tuttu cok canı yanmıskı aglamıs o kadar kıyamam neysekı daha ıyıymıs..
Herkese gunaydın kızlarr
montesori zaten bi çocuk gelişim yaklaşımı bi kaç etkinlik değil asıl amaç yaşam tarzı olarak çocuğa aşılamak.. biz oğlumun odasını da bu şekilde dizayn ettik..
inş fotolarını yayınlıycam sizede fikir olur araştırmak isteyen olur belki..
montesorinin genel felsefesi '' kendim yapabilmem için bana yardım et '' bu zaten size genel olarak fikir verir.. bununla ilgili çok fazla kitap okudum çok araştırdım ve inş oğlumuda bu şekilde yetiştiriyorum elimden geldiğince..
begenmene sevindim cnm yaptığım daha pek çok aktivite var yapmak isteyen olursa paylaşırım tabi..
kızlar herkese günaydın:
umarım herkes iyidir.
ya kimse girmiyo artık ama ama özleniyorsunuz
yaz geldi tabi dimi?
betül dün bi girip bize yorum yapıp kaçtın cnm nasıl erdemim nasl geçti dede geziniz.
bide erdem paşamın sonuçları nezaman belli olacaktı?
songülüm bende montosori grubuna üyeyim hatta güzel şeyler paylaşıyolar ama biraz marfet lazımya.
bende yapıcam inşallah..
yaseminim bal böcöğüm nasıl oldubide sen nasıl oldun?
nurayım eşyalarmı toplanıyo sende giremez oldun cnm.
benicim akşam uramamışsın nasıl nida ve beyza nida çkartıyomu üzerini hala..
fundam buyün yazıcam bakalım sana eşin yanında diye pek rahatsız etmek istemedim ama..
katreynurunm nasıl brracık
bak paylaştığım yazılarda vurma ve ısırmada var yani telaşlanacak bişey yok cnm..
wavs sende gelmedin cnm nasılsın alpnasıleşinin iş görüşmesi ne oldu?
buketçim emir nasıl nasıl gidiyo uyuma çalışmaları?
sibel arada yaz olurmu?
hellinim fırsat bulunca dön bize ama tabi 2 çocuk zordur mutlaka..
özcenanım ranam nasıl oldu cnm?
mdccr kv bu haftamı gidiyo ceyda nasıl
ya kızlar ben artık bütün işlere yetemiyorumya
hem ev hem iş beni çok yoruyo
akşm yemek yedik daha mutfağı toplanamdan nil anne anne diye çağğrdı beni çalışma masasına oturduk birlikte bişeyler yapalım istiyo
neyse yonadık falan ben çok uzun süre sonra mutfağı topladım
bilmiorum ama bende bisorunvar herhalde gereçkten yetişemiorum
bide 2. çocuk nerde ben 1ine yetişemiyorum 2. nasıl yetişeyim..
sabah 7de geliyorum akşam 7de evde oluyorum offf
nedemek benicim yeterki kuzucuklar iyi olsun evet annesi normal sabırlı davranıyoruz ama geçicek dedi dr
bu arada ohhh mis gibi oldu heryer desene negüzel
keşke hep yaptığımız gibi kalsa evya
banada kadıngelecek yarın yarımgün camları silecek en azından..
Ah iste kuzum ev hatunlari ondan giremez olduk
Merhaba cnm benum firsat buldukca burdayim inslla
ama evdeki sen gibu degerlendir bizim icinde artik zor gunduz gurmesi
cnm etkinlikler marifetten ite basit seylerde var
kk dada boyke bur grup var hbr un ola
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?