- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #45.461
evt büyümüş onlar ama topluyorum bende hoşuma gidenleri kaydediyorum..hatta buzdolabı üzerine yaptığım kuşların resimlerini ordan almıştım sizede tavsiye ederim yemek yaparken oda onlarla oyalanıyo birleştirmeye çalışıyo biraz vakit kazanıyorum
büyük şehirlerde kreşlerden başlayan eğitimşleri var zaten yaygın olanda o..ama dediğin gibi maşesef işte biz ulaşamıyoruz.. yurt dışında çok yaygın ama türkiyede kabul görmeside zor.. çocukalr yemeklerini kendi hazırlıyo kendi yıkıyo tüm sorumluluklar çocukalrda ama türkiyede olsa o kadar para veriyorum okula çocuğum bu işleri yapamaz kadın tutalım der velilerDDD
malesef öyle
songül mısırı boşver ben o aras paşamı yesem yesemmmmmmm:
O yendi bitii teyzesi kalmasi sana nil ile idare et:).
Yasemin neredeki
ha ha yasemin hasta hasta montesorri annelerini incelio:) başım çatlıo ama ben arasın kırıntılarıylada idare ederim:)
Oy oy kiyamam sana ben ya insalla toparlarain cnm hemencik
ozcananda rahatsizmi eside oyoy
amin cnm inş. yaa grip artı başağrısı hiç çekilmio buna şükür tabi. kuzunun hasta olmasından iidir.:) ay çok geçmiş olsun onlarada bi de ikisi bir hasta olmuş pufff
büyük şehirlerde kreşlerden başlayan eğitimşleri var zaten yaygın olanda o..ama dediğin gibi maşesef işte biz ulaşamıyoruz.. yurt dışında çok yaygın ama türkiyede kabul görmeside zor.. çocukalr yemeklerini kendi hazırlıyo kendi yıkıyo tüm sorumluluklar çocukalrda ama türkiyede olsa o kadar para veriyorum okula çocuğum bu işleri yapamaz kadın tutalım der velilerDDD
hü hü hü çok üzüldüm..O yendi bitii teyzesi kalmasi sana nil ile idare et:).
Yasemin neredeki
hü hü hü çok üzüldüm..
yani bana paşam yokmuuu:
Ay mumkunse kimsecik hasta olmasin ister gobul ama ne mumkun
bagursaklar ne durumda bal biceginub misirda cok calistiriyor habrrin ola
Bizde dun marketten aldik sonuncuydu
degil mi yasemincim
O yendi bitii teyzesi kalmasi sana nil ile idare et:).
Yasemin neredeki
Bizde dun marketten aldik sonuncuydu
degil mi yasemincim
ha ha evet ben şahidim sepete atılmıştu sonuncu:) bende yetişemedim güldenim:)
neeeee sendemiiiii:::):):)
ha ha evet ben şahidim sepete atılmıştu sonuncu:) bende yetişemedim güldenim:)
evet evet bendee:) malesef sonuncuyu songül kapmış ha ha ben de sipariş verdim bir yıl sonra filan için he he:)
Cok tatli kiz bu masallah
Ha ha gercektende sepete atılmıs sonuncu guldencım kacırdık:)
Yasmın bırkac ay sonra calısmalar baslıyo o zaman anladıgım kadarıyla:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?