2012 kasım bebekleri büyüyor..

Merhaba cnm benum firsat buldukca burdayim inslla
ama evdeki sen gibu degerlendir bizim icinde artik zor gunduz gurmesi
cnm etkinlikler marifetten ite basit seylerde var
kk dada boyke bur grup var hbr un ola

aaaaaa nasıl grup var nerde gurup cnm anlamadım..

Ah iste kuzum ev hatunlari ondan giremez olduk

ahhhh ahh nasıl yetişecez bilemiorumki..

Wavs sende gırmemıssın cnm hersey yolundadır ıns..

Dılek esınden haberlerı beklıyoruz cnm ıns hersey yolundadır..

cnm bi grubu var ben üyeyim yaptıklarını paylaşıyolar
istersen ekliyeyim senide nedersin?

beni de ekle beni de

günaydın kızlar valla giremiyirum elif tele gıcık elimde gördüğü an çığlık atıyor birakayimda onunla oynayim diye yani küsmek darılmak yok
plesebo paylastigin şeyler çok güzeldi senin için zor olmayacaksa diğer seyleride görmek isterim
guldencim Seninde paylastigin yazılar çok güZeldi sağol canım çok faydalı bilgiler gerçekten
beni oh bitmis evin mis gibi olmuş
kızlar o kk daki aktivite grubunu hatirlayinca paylasin bende bakmak istiyorum
yasemincim canım tekrar geçmiş olsun
fatma erenin eli yanmis kiyamam kuzuma size de geçmiş olsun

Gunaydın cnm
Buyudukce daha cok ılgı ıstıyolar degılmı
Nıda bahcede kendısı dolanırdı ablasıyla ama öyle bı an oluyo sadece ben olucam yanında anne gel anne gel yanına gıdene kadar:)

Gunaydın cnm
Buyudukce daha cok ılgı ıstıyolar degılmı
Nıda bahcede kendısı dolanırdı ablasıyla ama öyle bı an oluyo sadece ben olucam yanında anne gel anne gel yanına gıdene kadar:)
evet canım oyun cagindalar artık oyuncakları ile oynamak istemiyor hep beraber oynayalım istiyor müzik açıp dans ediyoruz benim.bir küçücük kemanın var oynuyoruz yakalanmaca gidiklanmaca falan ay pertim cikiyor kendin oyna azicik dinleneyim diye yalvariyorum bazen
beni hanimcim tatil resmi isteriz anneleininde bulunduğu
nurayım hoşgedin ekliyeyim hemen cnm..

evetya nilde öyle anne annee diyo başkada bişey demiyo
beni senin facebook yokmu cnm?

tamam sağol canım bakarim hemen

evet benicim facebook hesabın oluyo öyle ekleniyo
nurayım ekledim seni cnm..
güzel etkinlikler yapıyolarda
çalışan bayanlar için çok zor..

Coktandır album yapıcam yapamadım bı turlu en kısa zamanda yapıcam ıns
Annelerı genelde fotografcılık yaptıgı ıcın pek resmı yok aralardan bulurum belkı:))

Kımse yok
Bende cikiyorum beyzayi almaya gidicez sonra kizlari gezdircem biraz
Hava cok guzel birazda alisveris yapariz bidiklarla mumkun oldugu kadar:)
Gorusuruz kizlar

alel acele çektim valla sizin için :)
burası odamız daha öncedende anlattığımız yer yatağımız okuma köşemiz oyuncak dolabımız masa sandalyemiz askımız
oğlum odasındaki çöpü bile biliyo bişiye çöp diyince götürüp atıyo ve her dışardan geldiğimizde ben üstünü çıkarıyorum oraya kendi asıyo tabi ufak yardım ediyoruz tam geçiremiyo bazen ayakkabılarınıda hep aynı yere koyar...
görünmemiş ama bi de yaptığı resimleri stiker yapıştırmalarını yaptığı beyaz dolap var üstüne yapıştırıyoruz yani onları..
halımızla perdemiz eski mutfagımın yalnız en kısa zamnda onları değiştirmek istiyorum mor bi erkek odası görünüşü var DDD

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…