- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #45.501
Nıda yıne cısını yapmıs yataga
Sabır sabır
Hata bende bigun yapmayinca hemen baska giydiriyom rahat yatsin diye
Koruyucularıda yıkamıstım aksam takarım dıye takmadım bı guzel halletmıs yatagın kalın kılıfı var cıkıyo sungerıne cok gelmemıs yorgan ne varsa makinaya attim hepsi islanmis..
Aynen canim erende su biberonunu bulsun alsin hemen gidiyo biyerlere sulari dokup dokup onlarla oynuyo cok hosuna gidiyo hatta bende onu gordugum zaman hemen biberonu agzina goturup su iciyomus numarasi yapiyo cok bidiklar cook.ciddi ciddi iş yapıyolar ya o halleri gerçekten tatlı oluyo:)
sudan hangi bebek hoşlanmaz benm oğlumda sulugundan su damlatıp o damlalarla bile oynuyo yeterki su olsun
tabi senn yarenide idare etmen lazım zor iş baya
saol cnm beğenmene sevindim
o linkini verdiğin kk forumunada ekledim ben yaptıklarımı dün hazır buraya yüklemişkenDDDD
geçmiş olsun sizede.. onların canı yanında bizim canımız daha çok acıyo keşke hiçbirine bişi olmasa ama annelik böyle üzülüp sevinmeyi gerektiriyo..
zaten ancak yeni yeni bişilere odaklanabiliyolar kışın bende öyle çok bişi yapamadım ilgilenmiyodu.. zaten çocuklar böyle şeylerle ilgilendikçe bişiler yapmaya motive oluyolar.. mesela ben bu dolabı yaptığımda etrafımdakiler ee şimdi durdurmaz onları orda çeker düşürür diyip durdular.. eymen onları yerlere atınca güldüler al işte bak dolap nasıl işe yaradı die.. ama öyle değil işte çocuk göre göre sen oan örnek oldukça öğreniyo baktı ki ben her o attığında aldım yerine koydum şimdi o da öyle yapıyo.. yoksa çocugun oraya dokunmaması mümkün değill..
herşey zamnla oturuyo yani..ben yaptığım şeyleri paylaşmaya çalışırım yine bu konuda fikir paylaşımı yapalım
Selam kizlar kusura bakmayın yazamadim size.hic mersine geldik.cuma aksami cok cok cok sevindiler kv kp e supriz yapmistik kp pazartesi günü biyopsi oldu persembede ameliyatimiz olacak erdem bey dede amca ve babannesu ile cook mutlu hepinizi opuyoruz iyi geceler
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Plasebo duy sesımı:)
Musaıt oldugun bır zaman yazarsan cok sevınırım cnm...
Baska önerısı olan arkadaslar varsa yazsınlar lutfen...
Guldencım ben cıktım gorusuruz cnm
Ay ben nılı gormustum dunmuydu unuttum bak
Cok tatlı annesı masallah bencede soyleme kac aylık oldugunu hem buraya koymasanız album yapsanız nazar olacak cocuklar yaa..[/QUOT
cnm sorun yaşadığın bi geceyi baştan bi anlat ne zmn yatıyosunuz nasıl uyuyo sen çıplak olduğunu ne zmn fark ediyosun ve özellikle ne tepki veriyosun ne diyosun.. yani detaylıca bi anlat, istersen özelden yaz bana...
K.bakmayin kizlar cikmak zorunda kalmistim annemlerin bahcesindeydik orda ereni uyuturken girmistim sonra annemlerde cagirinca ciktim giremedim simdi yoldayiz biz gidiyoruz bursaya bakalim.
Erende cok yoruldu hep toprakla oynadi bide oturuyo aliyo topraklari bacaklarinin ustune koyuyo oyun yapiyo oyle ama cok eglendi kosturdu gezdi ama annemlerinde bitane horozu var aslinda tavarin oldugu yer telle cevrili orda yayiliyolar eren gitti tavuklara bakiyo horoz bi saldirdi ben hemen anlayip cektim ereni neyseki cok fena bi horoz eren nezaman gitse tellerin onune oyle yapiyo ben bile korkuyorum dusunun hatta biz ablamla annemin sarimsaklari olmus onlari cikarmaya gittik erende annemdeydi sonra esime vermis yine eren oynarken gitmis tellerin oraya bi agladi bagirdi horoz gagalamis elini heralde cunku teller buyuk delikli gayet rahat zarar verebilir bende esime kizdim tabi ondan oncede ereni hamaga yatirmis sallamak icin erende korkup inmek istemis dusmus cok kizdimya sen yanindasin nasil tutamiyosun gozunun kenarlari falan hep kizarmisti kucuk taslar gelmis heralde neyse herseye ragmen eren guzel vakit gecirdi eglendi simdi donus vakti bakaliim.
Selam kizlar kusura bakmayın yazamadim size.hic mersine geldik.cuma aksami cok cok cok sevindiler kv kp e supriz yapmistik kp pazartesi günü biyopsi oldu persembede ameliyatimiz olacak erdem bey dede amca ve babannesu ile cook mutlu hepinizi opuyoruz iyi geceler
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kız songül benim damat pek tatlı yaa ayak ayak üstüne atmış bi de
Ben almaya korktum bugün hala dişleri aciyo mu bilmiyorum o yüzden vermedim
Bu arada biz sümüklüyüz hala ailecekbaşka bi sıkıntımız yok en ağır geçiren benim çok fenayım ama rana iyi önemli olan da bu
ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
herkese günaydın kızlarrrr... nasılsınız. bizde durumlar aynı özcananaım aynı kaderi paylaşıyoruz cnm ama biz biraz daha şanslıyız evde sadece ben giribim hemde fena halde. geçmiş olsun sizede cnm. ranama geçmesin inş. songülll be-niii kız yumurtlamaya kadar gitmiş olay gözümü korkuttunuz heee bizim ilki hemencik oldu ya ben hiç bilmiom o konuları:18: fatmacım eren düşmüş cnm geçmiş olsun ama eğlenmiş ne güzel:) güldenim nasılsın tatlım nilim nasıl
iyiyim cnm sen nasılsın bakalım?
diyecem ama hastayız oy inş atlatırsın biran önce cnm..
nil akşam montesori eğitimi yaptı
çok eylendi kuzum..
bi torbaya küçük oyuncakları koyduk sırayla hadi bakalım ne çıkacak oynadık hepsinin ismini söyledik.
güzeldi
ay bide bizim bi timsahağımız var
oturduk karşılıklı bir birimize attık
ben 1 2 3 diyorum atıyorum oda 1 2 6 diyoooooo:
yerim onun ben 1 2 6 diyen dillerini. sevindim cnm eğlenmenize.bizimde favori sayılarımız üç beş üç beş deyip duruyo:) bizde eğitime başladık ha ha:) şu kapıya bant yapıştırmayı yaptık çok hoşuna gitti bantları çıkardıkça kendisini alkışladı he he:) 15 dk kadar oyalandı. sonra da transfer çalışması yaptık. çok önce cevizlerle yapmıştık şimdi de iki şeffaf kaseden kaşıkla kırmızı mercimek transfer ettik. önce ben yaptım sonra kaşığı kuzuma verdim. biraz yaptı döke saça. sonra ben öutfağa gittim babasıyla başbaşa bırakmıştım. bi geldim ki her yer kırmızı mercimek:) sonrada birlikte halıdan mercimek topladık eğitim eğitimdir he he:)
ha ha bazen hiç işime gelmio teyzesi onun olmass ları:)aaaa otoplamada bi eğitim cnmm:
aferin benim kuzuma
olmass olmassss benonun olmasss kelimesine hastayım
günaydın kızlar
yasemin ve ozcanan hastalık devam demek Rabbim şifa versin sizlere ins
egitimlere baslamissiniz ne güzel yanlız yasemin senin bant aktiviteni anlayamadım ben nasıl oluyor
fatma eren düşmüş canım ama çok şükür bişey yokmus sevindim eglenmye devam
betül ne mutlu olmuslardir kim bilir adama da moral olmuştur ins güzel sonuçlar alirsiniz
Gunaydın kızlar
Gece dogru durust uyuyamadım esımde grıp oluyo galıba kalktı durdu dısını cektırmıstı onun agrısıda var
Aksam kızları yatırınca bende odakarında yattım yatak serdım
Nıda ılk dak. basladı soyunmaya herseferınde kalktım gıydırdım sakınce boyke olmaz annecım falan dıyerek
15 20 dak. ıcınde 15 kez soyunmustur sonra pes ettım taytlı etegı gıydırdım uyudu hemen
Yasmın d.k hapı kullanıyosan gecıkebılır benım 5 ay sonra oldu dr gıttım yumurta takıbı vs yaptı
Songulde ugrasmıstı yanlıs hatırlamıyosam
Hemende olabılıyo ama hayırlısı cnm
Iyılesememıssınız hala yaz geldı ama ya ne hastalıgı bu cabuk toparlanın ıns özcananda..
Guldencım masallah nılıme sayıdamı sayıyo:))
Bizde dun vasladik yasmin gibi egitime beyzada varya sormayin cok eglendiler
Once kaselere mercimek koyduk transfer yaptilar yankiz nida bir iki doktu nasil topluyo kasenin icine atiyo banada yaptirmiyo nein nein diyo hayir demek zor geliyo almancasi kolay:)
Sonra birer kucuk plastik sise verdim ellerine ortayada bir kase nohut sısenın icine doldurdular nıda basıl dıkkatlı dolduruyo anlatamam:)
Sonrada saklambac falan oynadık ay guzelmıs bu aktıvıteler ıyı geldı bıze:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?