2012 kasım bebekleri büyüyor..

K.bakmayin kizlar cikmak zorunda kalmistim annemlerin bahcesindeydik orda ereni uyuturken girmistim sonra annemlerde cagirinca ciktim giremedim simdi yoldayiz biz gidiyoruz bursaya bakalim.
Erende cok yoruldu hep toprakla oynadi bide oturuyo aliyo topraklari bacaklarinin ustune koyuyo oyun yapiyo oyle ama cok eglendi kosturdu gezdi ama annemlerinde bitane horozu var aslinda tavarin oldugu yer telle cevrili orda yayiliyolar eren gitti tavuklara bakiyo horoz bi saldirdi ben hemen anlayip cektim ereni neyseki cok fena bi horoz eren nezaman gitse tellerin onune oyle yapiyo ben bile korkuyorum dusunun hatta biz ablamla annemin sarimsaklari olmus onlari cikarmaya gittik erende annemdeydi sonra esime vermis yine eren oynarken gitmis tellerin oraya bi agladi bagirdi horoz gagalamis elini heralde cunku teller buyuk delikli gayet rahat zarar verebilir bende esime kizdim tabi ondan oncede ereni hamaga yatirmis sallamak icin erende korkup inmek istemis dusmus cok kizdimya sen yanindasin nasil tutamiyosun gozunun kenarlari falan hep kizarmisti kucuk taslar gelmis heralde neyse herseye ragmen eren guzel vakit gecirdi eglendi simdi donus vakti bakaliim.

Ah benicim ah senin kiz cok ugrastiriyo seni bence sen bisure hep o giydirdigin eteklerden giydir ona unutana kadar giydir unutunca bidaha normal giydirsende hatirlamaz cikarmaz aklima baska care gelmedi canim yoksa yatakta mahvoloucak ramak kaldi kolay gelsin sana canim.

Aynen canim erende su biberonunu bulsun alsin hemen gidiyo biyerlere sulari dokup dokup onlarla oynuyo cok hosuna gidiyo hatta bende onu gordugum zaman hemen biberonu agzina goturup su iciyomus numarasi yapiyo cok bidiklar cook.

Evet canim bak o konudada ayni fikirdeyim yani cocuk bunlar ilk goruste nasil yapsinlar gore gore belki bozarlar atarlar ama sonunda ogrenirler.normal seylerdede engellemek cozum degilki busefer mesela onu yapma bunu alma cok zararli degilse yapa yapa alissin daha iyi bidaha kilitlemek kizmak kacirmak ortadan kalkar.Onlarinda birey olduklarini bizim yaptigimiz seyleri yapip kendilerini degerli hissetmeleri lazim suan vakit kisitli tam anlatamamis olabilirim ama sen anlamissindir nedemek istedigimi.

Selam kizlar kusura bakmayın yazamadim size.hic mersine geldik.cuma aksami cok cok cok sevindiler kv kp e supriz yapmistik kp pazartesi günü biyopsi oldu persembede ameliyatimiz olacak erdem bey dede amca ve babannesu ile cook mutlu hepinizi opuyoruz iyi geceler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Geçmiş olsun canım inşallah sağlığına kavuşur kp nasıl geçti yolculuk

ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kız songül benim damat pek tatlı yaa ayak ayak üstüne atmış bi de
Ben almaya korktum bugün hala dişleri aciyo mu bilmiyorum o yüzden vermedim
Bu arada biz sümüklüyüz hala ailecek başka bi sıkıntımız yok en ağır geçiren benim çok fenayım ama rana iyi önemli olan da bu

ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

oyyy olur böyle köy kazaları cnm:
döndünüz demek hadi bakalım..

siz kalıcakmısınız orda cnm.
inşkpnin sonuçlarıda iyi olur allah yardımcısı olsun..

cnm çok geçmiş olsun hepinize
aman ranacık hasta olmasında ..

günaydın kızlar
yaaa yine geçmiş yok ama olmuyoki böyle..
ay burda bir yağmur yağıyo anlatamam
sanki kasım aralık ayındayız..

herkese günaydın kızlarrrr... nasılsınız. bizde durumlar aynı özcananaım aynı kaderi paylaşıyoruz cnm ama biz biraz daha şanslıyız evde sadece ben giribim hemde fena halde. geçmiş olsun sizede cnm. ranama geçmesin inş. songülll be-niii kız yumurtlamaya kadar gitmiş olay gözümü korkuttunuz heee bizim ilki hemencik oldu ya ben hiç bilmiom o konuları:18: fatmacım eren düşmüş cnm geçmiş olsun ama eğlenmiş ne güzel:) güldenim nasılsın tatlım nilim nasıl

iyiyim cnm sen nasılsın bakalım?
diyecem ama hastayız oy inş atlatırsın biran önce cnm..
nil akşam montesori eğitimi yaptı
çok eylendi kuzum..
bi torbaya küçük oyuncakları koyduk sırayla hadi bakalım ne çıkacak oynadık hepsinin ismini söyledik.
güzeldi
ay bide bizim bi timsahağımız var
oturduk karşılıklı bir birimize attık
ben 1 2 3 diyorum atıyorum oda 1 2 6 diyoooooo:

yerim onun ben 1 2 6 diyen dillerini. sevindim cnm eğlenmenize.bizimde favori sayılarımız üç beş üç beş deyip duruyo:) bizde eğitime başladık ha ha:) şu kapıya bant yapıştırmayı yaptık çok hoşuna gitti bantları çıkardıkça kendisini alkışladı he he:) 15 dk kadar oyalandı. sonra da transfer çalışması yaptık. çok önce cevizlerle yapmıştık şimdi de iki şeffaf kaseden kaşıkla kırmızı mercimek transfer ettik. önce ben yaptım sonra kaşığı kuzuma verdim. biraz yaptı döke saça. sonra ben öutfağa gittim babasıyla başbaşa bırakmıştım. bi geldim ki her yer kırmızı mercimek:) sonrada birlikte halıdan mercimek topladık eğitim eğitimdir he he:)

Son düzenleme:

aaaa otoplamada bi eğitim cnmm:
aferin benim kuzuma
olmass olmassss benonun olmasss kelimesine hastayım

günaydın kızlar
yasemin ve ozcanan hastalık devam demek Rabbim şifa versin sizlere ins
egitimlere baslamissiniz ne güzel yanlız yasemin senin bant aktiviteni anlayamadım ben nasıl oluyor
fatma eren düşmüş canım ama çok şükür bişey yokmus sevindim eglenmye devam
betül ne mutlu olmuslardir kim bilir adama da moral olmuştur ins güzel sonuçlar alirsiniz

günaydın nurayım nasılsın bakalım?
elifim nasıl
ay negüzel faliyetler var ama ben çok beceriksizimya.
bu konuda pöffff:
ay dün aşegül birkaç resim gönderdi negüzel şeyler yapıyo

ay keşke yakın olsakta nili göndersem size..

aaaa otoplamada bi eğitim cnmm:
aferin benim kuzuma
olmass olmassss benonun olmasss kelimesine hastayım
ha ha bazen hiç işime gelmio teyzesi onun olmass ları:)
dün en son garsona işaret parmağını sallıo olmasss olmaasss deyip duruyordu kuzum:)

günaydın cnm sağolasın. nuracım hani şu siyah bantlar var ya elektrikçileirn filan kullandıkları işte onu kesip kesip kapıya yetişşebileceği yükseklikteki yerlere yapıştırıyoruz . sonra onları çıkarmasını zevkle izliyoruz. çok basit bişey. zeynep ilay bantları çıkardıkça alkışladı kendisini:) bakalım elifim ne yapacak

Gunaydın kızlar
Gece dogru durust uyuyamadım esımde grıp oluyo galıba kalktı durdu dısını cektırmıstı onun agrısıda var
Aksam kızları yatırınca bende odakarında yattım yatak serdım
Nıda ılk dak. basladı soyunmaya herseferınde kalktım gıydırdım sakınce boyke olmaz annecım falan dıyerek
15 20 dak. ıcınde 15 kez soyunmustur sonra pes ettım taytlı etegı gıydırdım uyudu hemen

Yasmın d.k hapı kullanıyosan gecıkebılır benım 5 ay sonra oldu dr gıttım yumurta takıbı vs yaptı
Songulde ugrasmıstı yanlıs hatırlamıyosam
Hemende olabılıyo ama hayırlısı cnm
Iyılesememıssınız hala yaz geldı ama ya ne hastalıgı bu cabuk toparlanın ıns özcananda..

Guldencım masallah nılıme sayıdamı sayıyo:))
Bizde dun vasladik yasmin gibi egitime beyzada varya sormayin cok eglendiler
Once kaselere mercimek koyduk transfer yaptilar yankiz nida bir iki doktu nasil topluyo kasenin icine atiyo banada yaptirmiyo nein nein diyo hayir demek zor geliyo almancasi kolay:)
Sonra birer kucuk plastik sise verdim ellerine ortayada bir kase nohut sısenın icine doldurdular nıda basıl dıkkatlı dolduruyo anlatamam:)
Sonrada saklambac falan oynadık ay guzelmıs bu aktıvıteler ıyı geldı bıze:)

günaydın cnm yok ben hap filan kullanmıyorum:) ama regl düzensizliğim var sebebini bilmiyorum gitmedim dr ye. hayırlısı inş. rabbim hayırlı zamanda sağlıklı sıhhatl nasip eder. isteyen herkese inş. amin:)
o kuzuları yerim ben iki tane olunca oyunlarda iki kat neşeli oluyordur. ay bnecede kış boyu olmadık yazın grip oldum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…