- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #45.521
ha ha bazen hiç işime gelmio teyzesi onun olmass ları:)
dün en son garsona işaret parmağını sallıo olmasss olmaasss deyip duruyordu kuzum:)
günaydın cnm sağolasın. nuracım hani şu siyah bantlar var ya elektrikçileirn filan kullandıkları işte onu kesip kesip kapıya yetişşebileceği yükseklikteki yerlere yapıştırıyoruz . sonra onları çıkarmasını zevkle izliyoruz. çok basit bişey. zeynep ilay bantları çıkardıkça alkışladı kendisini:) bakalım elifim ne yapacak
Gunaydın kızlar
Gece dogru durust uyuyamadım esımde grıp oluyo galıba kalktı durdu dısını cektırmıstı onun agrısıda var
Aksam kızları yatırınca bende odakarında yattım yatak serdım
Nıda ılk dak. basladı soyunmaya herseferınde kalktım gıydırdım sakınce boyke olmaz annecım falan dıyerek
15 20 dak. ıcınde 15 kez soyunmustur sonra pes ettım taytlı etegı gıydırdım uyudu hemen
Yasmın d.k hapı kullanıyosan gecıkebılır benım 5 ay sonra oldu dr gıttım yumurta takıbı vs yaptı
Songulde ugrasmıstı yanlıs hatırlamıyosam
Hemende olabılıyo ama hayırlısı cnm
Iyılesememıssınız hala yaz geldı ama ya ne hastalıgı bu cabuk toparlanın ıns özcananda..
Guldencım masallah nılıme sayıdamı sayıyo:))
Bizde dun vasladik yasmin gibi egitime beyzada varya sormayin cok eglendiler
Once kaselere mercimek koyduk transfer yaptilar yankiz nida bir iki doktu nasil topluyo kasenin icine atiyo banada yaptirmiyo nein nein diyo hayir demek zor geliyo almancasi kolay:)
Sonra birer kucuk plastik sise verdim ellerine ortayada bir kase nohut sısenın icine doldurdular nıda basıl dıkkatlı dolduruyo anlatamam:)
Sonrada saklambac falan oynadık ay guzelmıs bu aktıvıteler ıyı geldı bıze:)
Plasebo ozel msj gonderdım cnm sana..
günaydın cnm yok ben hap filan kullanmıyorum:) ama regl düzensizliğim var sebebini bilmiyorum gitmedim dr ye. hayırlısı inş. rabbim hayırlı zamanda sağlıklı sıhhatl nasip eder. isteyen herkese inş. amin:)
o kuzuları yerim ben iki tane olunca oyunlarda iki kat neşeli oluyordur. ay bnecede kış boyu olmadık yazın grip oldum yaa
ben varya o parmağı yerimmm yerimmmm:
günaydın cnm :
en azınan böyle yanlarında en başında olursan bezi çıkarıp çişi yapmasını engellersin cnmm:
tabi plesebu daha iyi aydınolatacaktır seni ..
ohhh eğitimie aktivitelerede başlanmış çok güzell...
Amın cnm hayırlısı tabı..
Ikı tane olması eglencelı ama dengedede tutmak gerekıyo:)
Bırıne aferın dedıysen hemen öburunede dıycen yoksa ben ben dıyolar:)
ben varya o parmağı yerimmm yerimmmm:
günaydın cnm :
en azınan böyle yanlarında en başında olursan bezi çıkarıp çişi yapmasını engellersin cnmm:
tabi plesebu daha iyi aydınolatacaktır seni ..
ohhh eğitimie aktivitelerede başlanmış çok güzell...
kız sen ne yapcan bu yangın alimeyle:)
sizden öğrencek çooook şeyim var. sakın kaybolmayın bi yerlere çok ihtiyacım olcak:) senin kuzuların arası tam olarak ne kadardı cnm...
ye teyzesi ye ama hayatta herşey karşılıklı biliosun:)
Kız bu seferde beyza cıse kalktı baktı yokum anne nıye bızle yatmıyon dıye mızladı:))
Plasebonun yorumlarınıda beklıyorum bakalım
Gercektekten ıyı oldu kuzlara degısıklık
Sen nılle oynadıgın degısık oyunları paylas bızle bızde uygulayalım
Grubu takıp ediyosun nede olsa:)
Harbıden bılmıyorum butun yolları tıkıyo sıpa:))
Bız songulle buralarda oluruz Allahtan bı aksılık cıkmazsa ıns
Bırde cansude gelmıstı ıkı cocuklu ama yazmıyo yada yogunluktan yazamıyo..
Benımkılerın arası 27 ay cnm boyle olsun ıstersen ufaktan baslaman lazım calısmalara
Kız bu seferde beyza cıse kalktı baktı yokum anne nıye bızle yatmıyon dıye mızladı:))
ha ha habana kalsa biraz daha var cnm üç yaş iidir diyorum ama eşim geç bile kaldığımızı düşünüyo. başımın etini yiyip duruyo:) yaş geçio dio haksızda değil... tabi bunu ona söylemiyorum:)
bana kalsa biraz daha var cnm üç yaş iidir diyorum ama eşim geç bile kaldığımızı düşünüyo. başımın etini yiyip duruyo:) yaş geçio dio haksızda değil... tabi bunu ona söylemiyorum:)
ha ha yok öyle şey cnm benim adam üçüncüyüde istediği için öyle dio:)ha ha ha
şekerim yaşının geçtiğini düşünüyosan ozaman benim yaşım çoktan geçti malum aramızda 5 yaş var
ee böylelikle benim 2. çocuk olayı kapanırrrr:
benicim
halamın torunuvar almanyada oturuyo evli
2. çocuğu oldu
yanlız bebek 57 santim 4 kilo 700 gıram doğmuş hastaneden okula gidecek hey maşallah dedim:
bana kalsa biraz daha var cnm üç yaş iidir diyorum ama eşim geç bile kaldığımızı düşünüyo. başımın etini yiyip duruyo:) yaş geçio dio haksızda değil... tabi bunu ona söylemiyorum:)
ha ha ha
şekerim yaşının geçtiğini düşünüyosan ozaman benim yaşım çoktan geçti malum aramızda 5 yaş var
ee böylelikle benim 2. çocuk olayı kapanırrrr:
benicim
2. çocuğu oldu
yanlız bebek 57 santim 4 kilo 700 gıram doğmuş hastaneden okula gidecek hey maşallah dedim:
Benım yastan dolayıydı ama cok ıyıde oldu
Dun carsıya goturdum beyza nıdanın elınden tuttu baya bı beraber gezdıler görenler basıl tebessumle bakıyo gorsen:)
Evde desen artık nıda anlıyoya herseyden gıdıp beyzaya oyun yapar arkasından kucaklar
Beyza dıyo nıda ablaya sarıl hemen kosa kosa gıder sarılır cok tatlılar arayı fazla acmayıııınnn:)
Kız aynı yastayız ya daha kapatma bakım dosyaları ha ha:)
Masallah gercekten ıyı beslemıs:)
Gecen teyzemde arkadası vardı gelını dogum yapcak oda oyle dedı 4 kıloyu gecıkmıs cocuk normal yapamazsın demısler
Ay o tam sevmelık dogmustur dırek bızımkıler ele gelmıyodu:)
ha ha yok öyle şey cnm benim adam üçüncüyüde istediği için öyle dio:)
sen bence beklememelisin ha ha peşinden de ben gelirim:)
hay maşallah 57 cm ne yaa:)
buarada sen kaşınıosun güldencim durduk yere farkında mısın bilmiyorum he he:)
Benım yastan dolayıydı ama cok ıyıde oldu
Dun carsıya goturdum beyza nıdanın elınden tuttu baya bı beraber gezdıler görenler basıl tebessumle bakıyo gorsen:)
Evde desen artık nıda anlıyoya herseyden gıdıp beyzaya oyun yapar arkasından kucaklar
Beyza dıyo nıda ablaya sarıl hemen kosa kosa gıder sarılır cok tatlılar arayı fazla acmayıııınnn:)
Kız aynı yastayız ya daha kapatma bakım dosyaları ha ha:)
Masallah gercekten ıyı beslemıs:)
Gecen teyzemde arkadası vardı gelını dogum yapcak oda oyle dedı 4 kıloyu gecıkmıs cocuk normal yapamazsın demısler
Ay o tam sevmelık dogmustur dırek bızımkıler ele gelmıyodu:)
çalışmasam şimdiye doğurmuştum diomuşum cnm:) kış üstü iidir kış üstü:) rabbim sağlıkla nasip etsin inş. ay benim kuzu iki aylıkken filan 4250 olmuştu sanırım. 2930 doğdu minnacık. maşallah o kuzulara
dr de çok umutluydu cnm kilolu bebek olcak sanırım diodu ama bizimki formunu korumak için erken geldi haha:)zaten beklemiyomki ha ha ha
aslaaaa
konusu açıldı bende söyledimmmm:
aferin byzaya:
karşdeşine sahip çıkıyo..
aynen cnm tam sevmelik..
cnm yanlız zeynep ilayda çok iyi doğmuş bide günü bekleseymiş bence bi 4 olurmuş o..
iyiyiz canım çok şükür sen nasılsın nil nasılgünaydın nurayım nasılsın bakalım?
elifim nasıl
ay negüzel faliyetler var ama ben çok beceriksizimya.
bu konuda pöffff:
ay dün aşegül birkaç resim gönderdi negüzel şeyler yapıyo
ay keşke yakın olsakta nili göndersem size..
anladım canım sağol onun olmas diyen dilini parmağını yesin teyzesiha ha bazen hiç işime gelmio teyzesi onun olmass ları:)
dün en son garsona işaret parmağını sallıo olmasss olmaasss deyip duruyordu kuzum:)
günaydın cnm sağolasın. nuracım hani şu siyah bantlar var ya elektrikçileirn filan kullandıkları işte onu kesip kesip kapıya yetişşebileceği yükseklikteki yerlere yapıştırıyoruz . sonra onları çıkarmasını zevkle izliyoruz. çok basit bişey. zeynep ilay bantları çıkardıkça alkışladı kendisini:) bakalım elifim ne yapacak
günaydın canım geçmiş olsun eşineGunaydın kızlar
Gece dogru durust uyuyamadım esımde grıp oluyo galıba kalktı durdu dısını cektırmıstı onun agrısıda var
Aksam kızları yatırınca bende odakarında yattım yatak serdım
Nıda ılk dak. basladı soyunmaya herseferınde kalktım gıydırdım sakınce boyke olmaz annecım falan dıyerek
15 20 dak. ıcınde 15 kez soyunmustur sonra pes ettım taytlı etegı gıydırdım uyudu hemen
Yasmın d.k hapı kullanıyosan gecıkebılır benım 5 ay sonra oldu dr gıttım yumurta takıbı vs yaptı
Songulde ugrasmıstı yanlıs hatırlamıyosam
Hemende olabılıyo ama hayırlısı cnm
Iyılesememıssınız hala yaz geldı ama ya ne hastalıgı bu cabuk toparlanın ıns özcananda..
Guldencım masallah nılıme sayıdamı sayıyo:))
Bizde dun vasladik yasmin gibi egitime beyzada varya sormayin cok eglendiler
Once kaselere mercimek koyduk transfer yaptilar yankiz nida bir iki doktu nasil topluyo kasenin icine atiyo banada yaptirmiyo nein nein diyo hayir demek zor geliyo almancasi kolay:)
Sonra birer kucuk plastik sise verdim ellerine ortayada bir kase nohut sısenın icine doldurdular nıda basıl dıkkatlı dolduruyo anlatamam:)
Sonrada saklambac falan oynadık ay guzelmıs bu aktıvıteler ıyı geldı bıze:)
benicim
2. çocuğu oldu
iyiyiz canım çok şükür sen nasılsın nil nasıl
ayşegül bana da gönderdi anım masalın odasinin resimlerini paylaşmış bide yaptığı oyuncakların
biz daha önce kuru fasulye transferi yapmıştık elif direk tabağı yere bosaltmisti bugün tekrar yaptık tek tek değilde avuç avuç boşalttı eğlendik beraber
anladım canım sağol onun olmas diyen dilini parmağını yesin teyzesi
bakalım evde bant varsa bende denuyeyim
günaydın canım geçmiş olsun eşine
ay bu kız yazın hep çıplak yatar benicim soyliyim
bak sizin calismada güzelmiş onu da yapalim
hey masallah kutuya direk hoplatmalik dogmus annesi neyle beslenmis acaba bu kadar
benicim
2. çocuğu oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?