- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #45.581
Paylasimlar detaylar harika rastgele baslamamak adina anlattiklarin cok aciklayici
canım alıştık gerçekten çok güzel buralar mina da çok sevdi.. Aslında bu gitmeden önce başlamıştı, inş geçer bir an önce
canım ben de onu duyduğum için kendimi rahatlatmaya çalışıyorum bir de bizimki üstelendiğinde onu hiç yapmıyor akışına bıraktım şimdi tabi eğitime ara vermeden :)
evet canım çokkk takıyoruz..
kitaplara bakarsan yol gösterir sana.. diyorum ya montesori bi kaç etkinlik değil sadece bunun günlük yaşam becerileri ayağı bile var
harika çocuk nasıl yetiştirilir kitabı çok yiy bi başlangıç olabilir çok basit ve net şekilde anlatıyo orda
her ay yapılabilecek eıtkinlikler şeklinde paylaşabiliriz o zmn
evt cnm dergi satan her yerde var çook güzel bizim bir ay boyunca defalarca sayfalarına baktığımız kartlarını kullandığımız bi dergi
meraklı minik.. dediğim gibi yapamadıklarını saklıyorum ve yapabileceği zamn çıkarmayı düşünüyorum elimde malzeme oluyo
tübitak yayınlarının zaten..üstelik 4 lira sadece çok da uygun fiyatı umarın sende beğenirsin.. Bu ay ayç,çekleriyle ilgili bi sayı mesela çiçek arı kuş üstüne konuşacak bi sürü şey var resimlerinde
cnm bu bi çocuk eğitim metodu çünkü hiç birşey rastgele yada laf olsun die uygulanmaz bilerek yapmakta fayda var.. inş sizlerrede faydası olur
çok iyi seçilmiş kitaplar
Evet haklisin ozellikl eriman topbas bu konunuzerinde cok durmus
evin her odasinin bicimlenmesi konusunda pek cok bilgi vermis
okula caginada deginmesi beni mitlu etti
Cnm ben gönderirim sana bulamazsan
bende alıcam çünkü
ya öyle anlatılacak konuşulacak o kadar çok şey var ki zaten...
bu tarz tüm yaklaşımları inceleyip bilgi sahibi olsa keşke herske..
waldorf yöntemi var mesela onunda felsefesini çok beğeniyorum ben
Herkese merhaba
Nılay hosgeldın tekrardan cnm merak etmıstık senı duzenınız oturmustur artık
Bencede mına duzen degısıklıgınden falan yapıyodur donemsel bı durumdur cnm
dr de soylemis zaten kısa zamanda normale doner ıns
Cvr sen nasılsın emır nasıl cnm sallanmayı bıraktımı?
Nıda cektırıyo anneye bılmıyorum nasıl unutacak
Gulden bız ıkeadan aldık cnm ama seffaf degıl kutular gruplara gore ayırıyoruz oyuncakları hem hepsı koca bı oyuncak kutusunda olmuyo hemde derlı toplu oluyo plasebonun dedıgı gıbı uzerıne hangı kutuda ne var yapıstırırsak daha ıyı olur ıyı fıkır
Bızımkı boyle montesorıye uygun degıl sanırım
Him bak onu hic duymadim
buraz acarmisin metodlari nasl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?