2012 kasım bebekleri büyüyor..

Ooo gecmis olsun cnm
ALLAH MUHAFAZA O PANIKLE KAZADA YAPABILIRDIN

Cok sukur iyi canim bol hava takviyesi ile bir ginde son buldu atagi

Beyzanin durumu nasil

cnm bu hafta kardeşim ünv. sınavına girecek
o yüzden annemde kalamıyor malesef
keşke anneme bırakabilseydim

geçmiş olsun cnm allah beterinden korusun
inşallah bişey olmamıştır
köpek kemiği sert olur derler arabada bi hasra var mı?

arabanın solunda far hizasında birleşen iki parçanın biri hafif dışarı çıklmış cnm muhtemelen ayağı çarptı. allahım korudu yaa daha kötü şeyler olabilirdi. birden yola atladı bi de bölünmüş yol yani araçlar hızlı sonuçta yan şeride direksiyon kırabilirdim düşünmek bile istemiyorum

aynen songülüm arkadaşımı çok seviyorum bende babamı kaybettiğim için bu acıyı çok iyi biliorum..

cnmmm yaa tarifsiz bi acı rabbim gecinden versin hayırlısıyla inş.

cnm bu hafta kardeşim ünv. sınavına girecek
o yüzden annemde kalamıyor malesef
keşke anneme bırakabilseydim

geçmiş olsun cnm allah beterinden korusun
inşallah bişey olmamıştır
köpek kemiği sert olur derler arabada bi hasra var mı?

kv telefonuma çıkmıyor.5 defa aradım açmıyor.
bende kp aradım
o da kv ile defnenin avm ye gittiklerini o yüzden duymadıklarını söyledi.
yalnız ben 1 saattir arıyorum kp yarım saat oldu gideli dedi.
günahlarını almak istemiyorum inşallah öyledir.

Herkese hayirli gunler arkadaslar dun aksam tam ereni uyuturken haber geldi babam el bilegini kesmis kazayla sinirleri falan kopmus yaralanmis k.pasadaki hastaneden bursaya gondermisler enistem getiriyomus esimde gitti hastaneye karsilamaya gece gec geldi heralde ameliyathanede dikmisler alciya falan almislar uzun surmus ordan gitmisler eve az once aradim annemi iyiymis yemek yiyolarmis ablamlarda varmis cok sukur iyiymis Allahim cumlemize saglik versin herseyin caresi var.

allah korumuş cnm
çok zor

geçmiş olsun cnm
çabucak atlatır inşallah
eşin ne yaptı bu arada işe başladı mı?

Gulden basiniz sagolsun canim olmusla olmuse care yok gercekten Allahim mekanini cennet eylesin ani oluncada insanin alismasi zaman aliyo.

Funda sen nekadar ayri kalicaksin canim kv.zaten bisey yapica belliydi mahsus telide acmiyo ben yuzde yuz eminim yani ne tesekjur meraklisiymis esinde sinir oldum zaten tatil nasil gecti anlatmamissin.

Yasemin gecmis olsun sanada canim ucuz atlatmissin neyseki bisey olmamis.

Beni erene bende kucuk havuz aldim siz acilisi yapmissiniz bakalim biz nezaman yapicaz havalar hala belli degil ya bi gunes var bi yagmur.
Beyzanin kolu nasil oldu alerji degildi dimi peki sebebi neymis acaba.

Beysal eve sagsaglim donmussunuz canim kp.iyiymis cok sevindim Allah kimseyi sagligindan etmesin.

Katreinur sinavlar pek iyi gecmemis canim olsun sen elinden geleni yaptin ins.sonuclar iyidir.beterin beteri var bide beni dusun butun kis sadece okulun derslerine calismakla gecti vaktim butun kisim stresle gecti keske bende evde calisip donem sonu sinava girsem heralde hepsinden gecerim uzulme canim ben napcam bakalim kredileri toplayamassam.

Songul arasin gecen gun resmini gorunce bende baktim dolaba makarna ama yuvarlak yoktu ya burgu kalmis sadece alicam bende ins.bakalim eren napcak.

Sibelcim meryemin kolu nasil oldu sisligi indimi.

Aysegul gercekten okurken gozlerim doldu canim ins.Allah hayirlisiyla kapanip bunu devam ettirmeyi nasip eder o gordugun kiz sanirim carsafli soyledikleri konusundada cok guzel aciklamis okizda bi cemaate falan bagli heralde neyse cok guzel biseye vesile olmus.ben o şallardan kullanmadim hic esarba aliskin oldugum icin ama kullanmakda istiyodum nezamandir bakarsin senle beraber bende salda kullanirim.

allah korumuş cnm
çok zor

geçmiş olsun cnm
çabucak atlatır inşallah
eşin ne yaptı bu arada işe başladı mı?

Sagol canim ins.iyilesir.Esimde is buldu canim bugun ise baslamak icin gerekenleri goturdu is yerine belki baslamistir ise haber bekliyorum bende canim.

fatmacım sağol cnm kusura bakmaya kafamı toparlıyamıyorum
ya ölüm herkesin başına geliyoda alışması çok zor gerçekten.
beni en çok üzende arkadaşımının yaında olamamm
bakalım izin isteyecem müdürümden verirse yarın gidicem
yoksa kafayı yiyecem..

Ne kusuru canim olurmu ins.izin almissindir yarin gidersin yaninda olursun arkadasinin iste ani olunca sok etkisi olmustur arkadasinda kotu haldedir Allah rahmet eylesin.
hayırlı olsun cnm çok sevindim

Sagol canim yarin ise basliyo ins.

Kizlar bizde artik disari cikiyoruz iki gundur apartmanin onune iniyoruz butun cocuklar cikiyo anneleri falanda cikiyo eren direk kosuyo zaten kilolu olsam kilo vericem yani okadar bide arabalarla oynamayi cok seviyo kucuk arabalar varya bisiklet gibi plastik olanlar karsi komsunun ikizlerinden biri erene verdi binsin diye eren bindi sonra bisiklet asagi dogru gidince korktu indi ococuk tekrar bindi eren busefer cok kizdi cocugun tisortunu cekti insin diye kendi binicekmis ya aldim ilerde babasi vardi ona goturdum soyledim erende el kol hareketleriyle anlatiyo biseyler oyuzden ilk firsatta erene bisiklet alicaz bakalim. mahallede cocuklarin pesinden kosturup duruyo bide bagirip duruyo cocuklara biseyler diyo en kucuk kendisi ama en yaramazda o simdilik ins.duzelir zamanla ilk oldugu icin boyle yapiyodur ins.artik cikicaz surekli el mecbur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…