2012 kasım bebekleri büyüyor..

allah yardımcın olsun cnm çok zor ayrı kalmak. annene bırakamıyorsun ya keşke anneni çağırsaydın defneyi de alırdın birlikte kalırdınız eğitim yerinde. benim eğitimim var eylül de ben eşimle gitcem zeynebi de götürmek için nasip olursa eşim izin alıp gelcek. sende annenle defneyi alsaydın aklın kalmazdı tatlım. tabi imkan dahilindeyse...

25 ine kadar baya da uzun sureymıs canım ya allah kolaylık versın
,
kv de salla gıtsın ne derse desın kafana takma soylensın dursun. esıne de ben dılını değil de sen dılını kullanmaya devam et kazanan sen olacaksın canım benım

Sagol canim ins.hayirli olur bizim icin.
Defneden ayri kalmak cok kotudur ya zaten normalde bile gorustugunuz neki keske annen bakabilseydide en azindan aklin kalmazdi Allah yardimcin olsun.Ama o kv.nin tovbe tovbe zorla konusturuyo insani gunaha sokucak bitarafindan atip atip konusuyo konusmalarida sana ayarliyo ne bicim insan neyse canim Allahim tez zamanda seni bu skntilarindan kurtarsin ins. defneyede kisa surede kavusursun.
Sagol canim bugun basladi cok sukur.
Erdem nasil.

Gunaydim canim gecmis gitmis olsun ins.

250 ye aldım ben ama bunun kontrolü filan çok kolay çocuk içinde konforlu.. daha sonrada 3 tekerli bisiklet olabiliyo
ankaraya gittiğimde bi bebek mağazasından aldım ben

amin çok sağol cnm. eşin işe başlamış çok sevindim rabbim hayırlısıyla daim etsin inş. erenede maşallah annesi paşa büyümüş de sokaklarda oynamaya başlamış:)

Esin doktor icinmi gitti tam anlayamadim canim oyleyse gecmis olsun.ama sanada iyi olur biraz kafan dagilir.arkadasinla konustunmu nasilmis.
250 ye aldım ben ama bunun kontrolü filan çok kolay çocuk içinde konforlu.. daha sonrada 3 tekerli bisiklet olabiliyo
ankaraya gittiğimde bi bebek mağazasından aldım ben

Hmm ama bizim icin pahali canim zaten arabayi degistirmistik tam esimde isten cikmisti cok sukur bugun basladi tekrar ama borclarimiz var biraz oyuzden ben alamam daha uygun bisey almayi dusunuyorum nasip olursa zaten ilerde daha cok bisiklet alicaz onlari iyi aliriz saglik olsunda.

amin çok sağol cnm. eşin işe başlamış çok sevindim rabbim hayırlısıyla daim etsin inş. erenede maşallah annesi paşa büyümüş de sokaklarda oynamaya başlamış:)

Sagol canim belki bizim icin boylesi daha hayirlidir zaten butun kis mesai yapmadi surekli yillik izne cikardilar cok sukur bu is yeri iyi cumartesi gunleride mesai olucak tamda okulumun bittigi donem cok sukur Rabbim ediyo herseyi ona gore ayarliyo yoksa ben cumartesileri nasil okula giderdim.
Erende masallah bayabi kosturuyoya bide diger cocuklarin yaninda en kucuk eren olunca gorunus olarak kucuk ama faaliyet olarak cocugumun buyudugunu goruyorum keske sizinkilerde olsa hep birlikte bidi bidi konusup neler yaparlar kimbilir dusuncesi bile eglenceli.

aynen cnm herşeyde bir hayır vardır. rabbim ne güzel ayarlamış herşeyi bak okuluna göre:)
plasebu cnm bisikletiniz çok güzelmiş çok beğendim güle güle kullanın. ama gerçekten pahalıymış:)

evet cnm dr gitti amilyat demiş nodil 4 santim olmuş.
bu arada eşinin işide hayırlı olsun cnm:
arkadaşımın eşini arıyorum onunla konuşuyorum
kendisini görmek istiyorum telefonda nediyecemki
arasam o ağlar ben ağlar..
olmaz yüz yüze ağlayalım biz..

canım cerrah kontrolümüz bugün endokrin 25 inde 19 unda ultrason çekilecek sonrasında kontrol bakalım güldenim

cnm güzel sonuçlar alıcaksınız inş
haberdar et bizi olurmu?

canım cerrah kontrolümüz bugün endokrin 25 inde 19 unda ultrason çekilecek sonrasında kontrol bakalım güldenim

plesebu
cnm bisikletin markası ne acaba bende netten bakasam..

Nil Karaibrahimgil annelik duygusunu ne güzel anlatmış.
Meğer ben suymuşum. İçimdeki akvaryumda bir insan büyüyebilirmiş.
Meğer ben aklım değilmişim sadece, kalbim de değilmişim, bir bedenmişim ben. Ikınıp bir canlıyı hayatla buluşturabilecek basit bir beden.
Meğer ben kadınmışım. Kadın gibi bir kadın. Çocuk gibi bir kadın değil sadece.
Meğer ben aynadaki ben değilmişim. Aynadaki kimmiş ben başkaymışım. Bir içim varmış benim. Bir de dışım.
Meğer tek aşk, şarkılardaki değilmiş. Başka bir aşk varmış yavruya duyulan. Kalbe doğumla dolan. Kaynağından gözyaşlarıyla fışkıran.
Meğer annem... Ah annem... Bakın yazamıyorum ona gözlerim doluyor.
Meğer beslemeye muktedirmişim. Sütmüşüm ben, ilaçmışım, balmışım.
Meğer kokum birine cennetmiş, sığınakmış, yuvaymış.
Meğer kaderde en sevdiğim adamdan çocuk yapmak da varmış, şükür.
Meğer bilmediğim ne çok şey varmış. Asıl anlatacak ne çok şey varmış bilmem ki nereden başlasam... Dünyadan? Kıtalardan? Hayvanlardan? Annenden, babandan, insanlardan?
Meğer uykusuzluk da güzel olabilirmiş. Hatta fazla uyku hasret yaparmış, yavrunla arana girermiş.
Meğer her şey yeniden başlarmış. Eski olan her şey bir anda eskirmiş.
Meğer seninle konuşmayan minnacık bir adam, sana kendini anlattırırmış.
Meğer benim bir oğlum olacakmış, kim bilebilirdi.
Meğer ben bir matruşkaymışım. İçimden bir küçüğüm çıkarmış.
Meğer geceyle gündüz palavraymış. Hepsi şimdiymiş. O uyumayınca uyku da neymiş. Uykun gelmezmiş. Zaman güneşin uydurmasıymış.
Meğer annem beni bundan merak edermiş, arayıp sorarmış, dayanamaz gelirmiş, başımdan eksik olmazmış, deli gibi severmiş.
Meğer ben Nil Karaibrahimgil, Aziz Arif’sizmişim eskiden.
Meğer minik bir yavrunun gözlerinde kainatın sırrı gizliymiş. Bakıp çözülmezmiş sadece dalıp gidilirmiş.
Meğer avuçlarım onun elleri için kılıfmış.
Meğer kollarım onun ilk eviymiş.
Meğer sesim ona müzikmiş, hikâyeymiş, ninniymiş.
Meğer dualar gerçek olurmuş.
Meğer kalbim artık onun kalbiymiş. Onda atacakmış.
Meğer büyümenin, öğrenmenin, çoğalmanın, yenilenmenin sonu yokmuş.
Meğer yeryüzünde cennet varmış.
Meğer mutluluk gözyaşları varmış.
Meğer biri uyurken yapacak şeyinin kalmadığı, aklına bir şeyin gelmediği olurmuş.
Meğer sevginin sonu yokmuş.
Meğer iki kelime bir büyü gibi diline dolanıp bir ömür bütün cümlelerinin öznesi olabilirmiş. Aziz Arif.
Meğer babamın dediği gibi bizim için artık, ‘saatli maarif takvimi’ yokmuş, ‘sıhhatli Aziz Arif takvimi’ varmış.
Hoş geldin oğlum.
Aziz Ansari
ol.
Arif ol.
Amin.

plesebu sağol cnm ayy yazı çok duygulandırdı beni
zaten duygusalım bu ara:

arkadaşlar birde bileniniz belki vardır ama arkadaşlar sen bizle paylaş dedikleri için yazıyorum

http://www.gulcinogretmenim.com/

böyle bi site var bir öğretmen arkadaşın hazırladığı videolar
çocuk şarkıları ve parmak oyunları öğretmek isteyeniniz varsa harika şeyler var
biz bi başlıyoruz eymen defalarca tekrarlatıyo bazı oyunları

cnm çok güzel bi soru oldu
tam ben yazacaktımsen yazdın
mesela bizim bızdıklarla bişey yapa bilirmiyiz babamıza?

ben önce baba oğul pijama takımı baktım ama yaş olarak biraz küçük bizimkiler olmadı
şimdide güzel bi kart yapmayı düşünüyorum elini parmakoyasıyla boyayıp elinin iziyle güzel bi not yeterli olur gibi geliyo bakalım orjinal fikirler olursa burda onuda yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…