- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #45.821
cnm ayın 25 ine kadar şehir dışındayım ama haftasonları eve gideceğim
150 km uzaklıktayım eve
her gün git gel yapmak çok yorucu olacak
arabayla geldim
aydının sultanhisar ilçesindeyim
dün akşam ve bu sabah eşimin konuşması normaldi
dün akşam aradığımda "anneni 5-6 kere aradım ama açmadı.bende baban aradım.o da kipaya gittiklerini söyledi.herhalde gürültüden duymadı"dedim. eşimde o yüzden olabilir haklısın dedi
inşallah cnm biraz zor amad
pazar günü geldiğimizde eşime "metroda bi kadınla tanıştım.kadın gelininden nasıl memnun.gelini çalışıyormuş ama kadının da her işine koşuyormuş.geçen kadın işyerinden aramış akşam eve gelince mantı yapalım diye.kadın işten eve gidinceye kadar geliniyle kızı mantı yapmışlar.gelini de çalışıyormuş amaher işe de koşuyormuş.gelinle birlikte oturuyorlarmış.3 katlı evi gelini 10 kere inip çıkarmış bunlara hizmet etmek için" diye anlatıyor.yani benden dert yanıyor kısaca.e
defneden ayrı kalmak çok zor canım
gece rüyamda onu gördüm
aklım sürekli defnede
cnm ayın 25 ine kadar şehir dışındayım ama haftasonları eve gideceğim
150 km uzaklıktayım eve
her gün git gel yapmak çok yorucu olacak
arabayla geldim
aydının sultanhisar ilçesindeyim
dün akşam ve bu sabah eşimin konuşması normaldi
dün akşam aradığımda "anneni 5-6 kere aradım ama açmadı.bende baban aradım.o da kipaya gittiklerini söyledi.herhalde gürültüden duymadı"dedim. eşimde o yüzden olabilir haklısın dedi
inşallah cnm biraz zor amad
pazar günü geldiğimizde eşime "metroda bi kadınla tanıştım.kadın gelininden nasıl memnun.gelini çalışıyormuş ama kadının da her işine koşuyormuş.geçen kadın işyerinden aramış akşam eve gelince mantı yapalım diye.kadın işten eve gidinceye kadar geliniyle kızı mantı yapmışlar.gelini de çalışıyormuş amaher işe de koşuyormuş.gelinle birlikte oturuyorlarmış.3 katlı evi gelini 10 kere inip çıkarmış bunlara hizmet etmek için" diye anlatıyor.yani benden dert yanıyor kısaca.e
defneden ayrı kalmak çok zor canım
gece rüyamda onu gördüm
aklım sürekli defnede
Sagol canim ins.hayirli olur bizim icin.ilk geldiğimiz gün eşim benim istediğim gibi davrandığı için sanırım
günaydın cnm
eşinin işe başlamasına sevindim
günaydın cnm
herkese günaydın
umarım herkes iyidir
bende iyi sayılırım.defneden uzakta ne kadar iyi olunursa artık
dün akşam eşimi aradım
eşim de annesinde kalıyor
dün akşam zil çalınca defne anne diye kapıya koşmuş
yavrum benim ya
çooookk özledim
Sagol canim bugun basladi cok sukur.günaydın kızlar nasılsınız biz iyiyiz şükür fundacım inş kv bu süre zarfında yolunda giden işleri bozmaz defneden ayrı kalmak çok zor dimi
yasmin canım Allah beterinden korusun çok geçmiş olsun
gülden canım başınız sağolsun
fatma eşin işe girmiş hayırlı olsun
hevin canım geçenlerde okudum kuzunun sorunu geçiciymiş şükür
ayşegül yeni hayatın sana mutluluk getirsin kuzum
songülüm çok özledim
wavs nur yağmur beni plesabo mdrcnn dilek ve ismnini sayamadığım arkadaşlar sizler nasılsınz
herkese günaydın kızlar... geçmiş olsun dilekleriniz için çok sağolun. servise gittim geldim . ordakilerde ucuz atlatmışsın dedi:) şükürler olsun. 15 dk da hallettik işimizi . işteyim şimdi. biraz bakınayım hepinizi öpüyorum
Guzelmis aldiginiz ama biraz fiyati pahalidir digerlerinden sanirim nekadara almistin bide nerden.icerde zaten pire gibi durmuyo yerinde evin icindede kosmak tatmin etmiyo bi cikiyoruz disari kim tutar ereni cocuklarin pesinde kosuyo yada bi basliyo kosmaya hosuna gittigi icin durmuyoda.
Kolay gelsin sana canim.
Bende o sallardan alsam hemen yapicamda hep erteliyodum iste artik alirim esarpta sda kullanirim ikiside guzel.sala alisinca zaten esarbida yaparsin en azindan elin alisir sal yapmaya sonra esarbida denersin.
Babam icinde sagol canim nasil kestigini bende ogrenemedim annemle konusurken unutmusum sormayi ama babam coban annemle hep bahcede duruyolar ciftlik gibi oldu zaten hersey var tek goz odada yaptilar babam orda yatiyo oyuzden oralarda agac budarken bisey keserken olmustur muhtemelen ama simdiye kadar ilk kez oluyo bidahakine sorucam zaten nasil oldugunu.
Sagol canim ins.hayirli olur bizim icin.
Defneden ayri kalmak cok kotudur ya zaten normalde bile gorustugunuz neki keske annen bakabilseydide en azindan aklin kalmazdi Allah yardimcin olsun.Ama o kv.nin tovbe tovbe zorla konusturuyo insani gunaha sokucak bitarafindan atip atip konusuyo konusmalarida sana ayarliyo ne bicim insan neyse canim Allahim tez zamanda seni bu skntilarindan kurtarsin ins. defneyede kisa surede kavusursun.
Sagol canim bugun basladi cok sukur.
Erdem nasil.
Gunaydim canim gecmis gitmis olsun ins.
Esin doktor icinmi gitti tam anlayamadim canim oyleyse gecmis olsun.ama sanada iyi olur biraz kafan dagilir.arkadasinla konustunmu nasilmis.yaseminim tekrar geçmiş olsun cnm:
fundam ayrı kalmak gerçekten çok zor çokkk:
ayy defnem nasıl özler seni ve nasıl arar.
benim eşimde dün annelerine gitti hemde istanbula dr
ay nil akşam bütün gece baba baba diye sayıkladıki
düşün nil bana daha çok bağlı..
kısmetse bizde perşembe günü gidicez..
3 gün kalıcaz kvlerde banada deyişiklik olucak..
250 ye aldım ben ama bunun kontrolü filan çok kolay çocuk içinde konforlu.. daha sonrada 3 tekerli bisiklet olabiliyo
ankaraya gittiğimde bi bebek mağazasından aldım ben
amin çok sağol cnm. eşin işe başlamış çok sevindim rabbim hayırlısıyla daim etsin inş. erenede maşallah annesi paşa büyümüş de sokaklarda oynamaya başlamış:)
günaydın betülüm nasıl erdem paşam sizin kontrollünüz nezamandı..
Sagol canim belki bizim icin boylesi daha hayirlidir zaten butun kis mesai yapmadi surekli yillik izne cikardilar cok sukur bu is yeri iyi cumartesi gunleride mesai olucak tamda okulumun bittigi donem cok sukur Rabbim ediyo herseyi ona gore ayarliyo yoksa ben cumartesileri nasil okula giderdim.
Erende masallah bayabi kosturuyoya bide diger cocuklarin yaninda en kucuk eren olunca gorunus olarak kucuk ama faaliyet olarak cocugumun buyudugunu goruyorum keske sizinkilerde olsa hep birlikte bidi bidi konusup neler yaparlar kimbilir dusuncesi bile eglenceli.
Esin doktor icinmi gitti tam anlayamadim canim oyleyse gecmis olsun.ama sanada iyi olur biraz kafan dagilir.arkadasinla konustunmu nasilmis.
Hmm ama bizim icin pahali canim zaten arabayi degistirmistik tam esimde isten cikmisti cok sukur bugun basladi tekrar ama borclarimiz var biraz oyuzden ben alamam daha uygun bisey almayi dusunuyorum nasip olursa zaten ilerde daha cok bisiklet alicaz onlari iyi aliriz saglik olsunda.
canım cerrah kontrolümüz bugün endokrin 25 inde 19 unda ultrason çekilecek sonrasında kontrol bakalım güldenim
Esin doktor icinmi gitti tam anlayamadim canim oyleyse gecmis olsun.ama sanada iyi olur biraz kafan dagilir.arkadasinla konustunmu nasilmis.
Hmm ama bizim icin pahali canim zaten arabayi degistirmistik tam esimde isten cikmisti cok sukur bugun basladi tekrar ama borclarimiz var biraz oyuzden ben alamam daha uygun bisey almayi dusunuyorum nasip olursa zaten ilerde daha cok bisiklet alicaz onlari iyi aliriz saglik olsunda.
canım cerrah kontrolümüz bugün endokrin 25 inde 19 unda ultrason çekilecek sonrasında kontrol bakalım güldenim
plesebu
cnm bisikletin markası ne acaba bende netten bakasam..
aynen cnm herşeyde bir hayır vardır. rabbim ne güzel ayarlamış herşeyi bak okuluna göre:)
plasebu cnm bisikletiniz çok güzelmiş çok beğendim güle güle kullanın. ama gerçekten pahalıymış:)
arkadaşlar babalar günü geliyo nedr hazırlıklar ne düşünüyosunuz ???
cnm çok güzel bi soru oldu
tam ben yazacaktımsen yazdın
mesela bizim bızdıklarla bişey yapa bilirmiyiz babamıza?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?