- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #45.801
plasebo merhaba,
seninle tanışmadık ara verdiğim dönemde daha aktif katıldın sanırım... eğitimci misin yoksa ilgi alanın mı montessori?
Kizlar bizde artik disari cikiyoruz iki gundur apartmanin onune iniyoruz butun cocuklar cikiyo anneleri falanda cikiyo eren direk kosuyo zaten kilolu olsam kilo vericem yani okadar bide arabalarla oynamayi cok seviyo kucuk arabalar varya bisiklet gibi plastik olanlar karsi komsunun ikizlerinden biri erene verdi binsin diye eren bindi sonra bisiklet asagi dogru gidince korktu indi ococuk tekrar bindi eren busefer cok kizdi cocugun tisortunu cekti insin diye kendi binicekmis ya aldim ilerde babasi vardi ona goturdum soyledim erende el kol hareketleriyle anlatiyo biseyler oyuzden ilk firsatta erene bisiklet alicaz bakalim.mahallede cocuklarin pesinden kosturup duruyo bide bagirip duruyo cocuklara biseyler diyo en kucuk kendisi ama en yaramazda o simdilik ins.duzelir zamanla ilk oldugu icin boyle yapiyodur ins. artik cikicaz surekli el mecbur.
tsk edrım cnm rabbım daım etsın ınsÇok sevindim canim senin adına. Öyle heycanli anlatmışsin ki inan heyecanini buradan hissettim. Rabbim daim etsin inşallah.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cok saol cnm ne hıssettıysem yazdım cok heycanlı ve ınanılmaz mutluyum kus gbı hafıfledımcnm nasıl geçti bugün ayrıntı bekliorum..
gelişmeleri sabırsızlıkla bekliorum..
oh çok şükür cnm aman iyi olsun paşam..
keşke cnm ama nil uyuyo ben sızıyorum sabah erken kalkınca cnm.
kocaman bi alkış aras paşama nasıl yaptı onu kız
sanki nil yapamaz gibi geliyo bana..
cnm arastada alptede oldu songülümün dediği gibi 3 gün sonra geçti diye biliorum..
cnmins güzel sonuçlar almışsındır cnm..
cnm inan çok sevindim
öyle güzel anlatmışsınki sanki seninle yaşadım bende..
allahım utandırmasın..
cok tesk edrım betulum ınan oyle heycanlıyım kı anlarsın ozman benı sende yasamıssın sanırım bıandanasıl sevindim nasıl heyecanlandım anlatamam ayşegül rabbim utandırmasın pişman etmesin knedimi gördüm bende üniversitedeyken kapanmıştım aynı heyecanla inşallah çook mutlu olursun ayşegül
gnaydın kızlar biz dün akşam geldik şükürler olsun yol çok yağmurluydu çok korktum göz gözü görmüyordu Allaha şükür sağ salim geldik kp şüküler oolsun ki iyi ameliyatımız çok başarılı geçti erdem büyük moral oldu dedesine şükür bugün işe başlamak zor geldi işler beni bekler öpüldünüz
allhım rahmet eylesın basınız saolsun cnm yaa cok uzuldum anı olmus anladgım kadarıylkagünaydın betülüm
kızlar herkese günaydın
ay kızlar ben iyi değilim malesef çok yakın bi arkadaşımın annesini kaybettik ve biz şoktayız..
cok saol cnm rabbım uatandırmasın ınsherkese günaydın kızlarrr güldenim betülüm günaydınnn. nasılsınız kızlar. gülden cnm başınız sağolsun. betülün çok geçmiş olsun cnm ameliyatın ii geçmesine çok sevindim. kuzular nasıl. benim kuzum ii çok şükür keyfi yerinde. ayşegülll cnm adına çok sevindim allah sonuna kadar aynı istekle devam etmeni nasip etsin inş. tam anlamıyla yaşayabilenlerden olmayı nasip etsin rabbim. verdiğin karar çok önemli bir karar eşinin desteği de en önemli olanı. geriye kalanların yorumu çok da önemli olmasın senin için. sonuçta rabbinin rızası için yapıosun bu da en başta gelir gerisi boş. bakalım masal ne tepki verecek. ben kapalı olmama rağmen zeynep evde başımı kapatınca çıkat çıkat deyip çekiştiriyo sıpa:)
songülüm maşallah arasıma aktivitede yaparmış:)
nurayım nasıl oldu elifim? özcananım bizde aldık hacıyatmaz ama havuzun büyüğü kalmıştı başka yerden alırız artık kolluk almış eşim bi de zeynebe çok tatlı yaa:)
amın cnm sonuna kadar gıdebılmeyı nasıp etsın rabbımOy oy bakalom biz nelee yasocaZ
havada simdilil sorun yasamaiyor hele rahtszizkan nasil slmslkl tutuyor varya sanirik rahatlatiuor
Sinava gelince canim cocukla normal ben okadarini bile yapamazdim
Cok ssvindik cnm rabbim utandirmasin
ay kizlarin dedigi gibi heyevani bende hissettim
Yapar yapar simdi bu ayakkabi baglarunu uclaei serr ve dik oluyor gosterdikten sonra yapiyor dusun burde boncuk makarnydi kucuck buyukle denersinuz
hala guluyorum tek elinde ip var diye agzina koyup makarnayu yonunu ayarkiyor duzelimce eline alio takiyor
Basiniz sagolsun cnm cok uzuldum anumu oldu
Banada gitnek nasip olmadi cnm
hosgeldın cnm sende ayy gelır gelemz yaptı yapcagını desenegünaydın kızlar nasılsınız?
ancak girebildim geçmiş yapamadım kusura bakmayın
dün akşam tatilden döndük
bütün akşam çamaşır yıkayıp ütü yaptım, bugün şehir dışındayım iş nedeniyle o yüzden valiz hazırladım
sabah defne benden ayrılırken çok ağladı,babaannesini tekmeledi.çok zor oldu ayrılmak
dün akşam eşim istediğim gibi davrandı
sabah sinirlerim bozuldu ama
150 km arabayı o sinirle nasıl kullandığımı hatırlamıyorum bile
sabah defneyi bırakırken eşim kv lere çıkmadı.ben bırakıp çıktım
kv balkondan eşime "karın sakın çocuğu sormak için bile beni aramasın.bi teşekkür bile etmedi" demiş.eşim de arabada bana sordu.ben de dün akşam hem annene hem babana teşekkür ettim, ama bugün tekrar arar teşekkür ederim dedim ama sinirlerim tepeme çıktı.
ya sabır
neyse sizi de sıkmayacağım
bu arada geçmişl yapamadım umarım herkes iyidir.son sayfalarda gözüme çarpan ise gülden başınız sağolsun, ayşegül kapanma düşüncene çok sevindim allah utandırmasın,darısı da başıma
betülüm kp in iyi olmasına sevindim
tsk edrım cnm darısı dılegen ıstyen herskeın basınaGunaydın kızlar hatta tunaydın
Bız yenı kalktık sayılır kahvaltı yaptık anca
Burda bugun tatil zaten dugunden gec geldik iyi oldu tatil oldugu
Gulden basınız sagolsun cnm Allah aılesıne sabır versın cok uzucu
Yogunluktan giremedim cnm akrabami sormussun onun dugunude bu haftaydi tr de bizim gitme imkanimiz olamadi
Allahim mutlu huzurlu yuvalar nadip etsin tum evlenenlere..
Aysegul senın adına sevındım cnm
Allah layıgıyla yapapılenlerden eylesın darısı basımıza ıns..
Songul arasa masallah cnm bızde deneyelım bakalım
Arasin alerjisi daha ıyı dimi??
Katreinur sinav sonucun istedigin gibi gelir ins
Sizin dugun oldumu??
Beysal sizde evinize hosgeldiniz kp erdemden aldigi moralle daha olacak ins..
Yasmin hastalik bitti dimi??iyisin artik ins
Ayrica hepiniz gule gule kullanin havuzlarinizi
Biz hafta sonu acilis yaptik gunde iki kez giriyolar:)
Yalniz havuz su dolu oldugu icin bahceye ciktigi an ustunu islatiyo nida her seferinde dokmek zorunda kaliyoruz ziyan kusu kizim alisana kadar:)
Funda senin kv alem gelir gelmez baslamis yine
Keske annene birakma imkanin olsaydi..
Wavs yoksun coktandir hersey yolundami cnm merak ediyoruz..
Nuray sen ne yaptin cnm tasindinma basladi mi??
Nilay masalgibi sibel özcanan fatma dilek cvr gulcan hepinizde iyisiniz ins
Unuttugum varsa affola
ayyy allhım korumus kazada yapabılırdın allhım zeynebe bagıslamıs senı cnm yaaabitti sayılır cnm çok şükür. seninde ii olmana sevindim cnm. ya öğlen eve giderken köpeğe çarptım yaa çok korktum anlatamam. nasıl frene bastım asıl durdum bilmiyorum ama çarptımbirden çıktı karşıma. nasıl atladı yaa... vurdum ama allahtan koşarak kaçtığını gördüm ama canı yanmıştır kesin
ayy gecmıs olsun cnm yaacok zuldum ıcım bı tuhaf oldu ayyyHerkese hayirli gunler arkadaslar dun aksam tam ereni uyuturken haber geldi babam el bilegini kesmis kazayla sinirleri falan kopmus yaralanmis k.pasadaki hastaneden bursaya gondermisler enistem getiriyomus esimde gitti hastaneye karsilamaya gece gec geldi heralde ameliyathanede dikmisler alciya falan almislar uzun surmus ordan gitmisler eve az once aradim annemi iyiymis yemek yiyolarmis ablamlarda varmis cok sukur iyiymis Allahim cumlemize saglik versin herseyin caresi var.
cok saol cnm yaa cok ısytodum yazdıgım gbıAysegul gercekten okurken gozlerim doldu canim ins.Allah hayirlisiyla kapanip bunu devam ettirmeyi nasip eder o gordugun kiz sanirim carsafli soyledikleri konusundada cok guzel aciklamis okizda bi cemaate falan bagli heralde neyse cok guzel biseye vesile olmus.ben o şallardan kullanmadim hic esarba aliskin oldugum icin ama kullanmakda istiyodum nezamandir bakarsin senle beraber bende salda kullanirim.
cok tsk edrım cnm amın rabbım uatndırmasınyasmin tokata geçmiş olsun Allah kazadan beladan korusun bende tedirgin oluyorum bazen çok şükür kazam hiç yok ama her an herşey olabilir
ayşegül sanda hayırlı olsun Allah utandırmasın
funda senn yaşadıkların gerçekten zor kv de direk seni cezalandırmak hıncını çıkarmak istiyo neye kızdıysa
kızlar bgunde alısverısımı yaptım sonkez acık olarak
yarın ılkkez kapalı dısarı cıkıcam
gerı ıhtıyaclarımı zmanla alrım artık
ınanılmaz heycanlıyım mutluyum
sımdı temızlık yapıcam faceden burdan acık resımlerımı sılıcem hep evmı temızlıcem canımmm
görusuruzzzzzzz
Guzelmis aldiginiz ama biraz fiyati pahalidir digerlerinden sanirim nekadara almistin bide nerden.icerde zaten pire gibi durmuyo yerinde evin icindede kosmak tatmin etmiyo bi cikiyoruz disari kim tutar ereni cocuklarin pesinde kosuyo yada bi basliyo kosmaya hosuna gittigi icin durmuyoda.havalar sıcak olunca içerde durmak mümkün değil zaten
o bisikletten bende aldım dışardada işime yarıyo yürüyüşe filan çıkınca.. benm aldığımda buu
Eki Görüntüle 1151573
sımdı temızlık yapıcam faceden burdan acık resımlerımı sılıcem hep evmı temızlıcem canımmm
görusuruzzzzzzz
Iyi geceler kizlar
Biz düğün hazırlıklarıyla uğraşıyoruz. Öyle yoğun geçiyor ki yazmaya fırsat bulamıyorum. Bugün kiyafet işlerimizi hallettik şükür. Omzumdan bi yük kalktı sanki:)
Yazacağım cok sey vardi ama su an hic bisey kalmadi aklimda yorgunluk iyice vurdu sanırım. Kusura bakmayın kizlar. Sizi cok seviyoruz ve öpüyoruz kizimla
Ne kusuru canim olurmu ins.izin almissindir yarin gidersin yaninda olursun arkadasinin iste ani olunca sok etkisi olmustur arkadasinda kotu haldedir Allah rahmet eylesin.
Sagol canim yarin ise basliyo ins.
Kizlar bizde artik disari cikiyoruz iki gundur apartmanin onune iniyoruz butun cocuklar cikiyo anneleri falanda cikiyo eren direk kosuyo zaten kilolu olsam kilo vericem yani okadar bide arabalarla oynamayi cok seviyo kucuk arabalar varya bisiklet gibi plastik olanlar karsi komsunun ikizlerinden biri erene verdi binsin diye eren bindi sonra bisiklet asagi dogru gidince korktu indi ococuk tekrar bindi eren busefer cok kizdi cocugun tisortunu cekti insin diye kendi binicekmis ya aldim ilerde babasi vardi ona goturdum soyledim erende el kol hareketleriyle anlatiyo biseyler oyuzden ilk firsatta erene bisiklet alicaz bakalim.mahallede cocuklarin pesinden kosturup duruyo bide bagirip duruyo cocuklara biseyler diyo en kucuk kendisi ama en yaramazda o simdilik ins.duzelir zamanla ilk oldugu icin boyle yapiyodur ins. artik cikicaz surekli el mecbur.
havalar sıcak olunca içerde durmak mümkün değil zaten
o bisikletten bende aldım dışardada işime yarıyo yürüyüşe filan çıkınca.. benm aldığımda buu
Eki Görüntüle 1151573
görusuruzzzzzzz
Selam kızlar uzun zqman oldu bakamadım foruma neler olmus neler bıtmıs bı göz ucuyla bakayım
Kuzum herşeye değersin 💝
Nasilsin canim ceyda nasil arada gel yaz burasi cok sessizlesti.Selam kızlar uzun zqman oldu bakamadım foruma neler olmus neler bıtmıs bı göz ucuyla bakayım
Kuzum herşeye değersin 💝
Iyi geceler kizlar
Biz düğün hazırlıklarıyla uğraşıyoruz. Öyle yoğun geçiyor ki yazmaya fırsat bulamıyorum. Bugün kiyafet işlerimizi hallettik şükür. Omzumdan bi yük kalktı sanki:)
Yazacağım cok sey vardi ama su an hic bisey kalmadi aklimda yorgunluk iyice vurdu sanırım. Kusura bakmayın kizlar. Sizi cok seviyoruz ve öpüyoruz kizimla
ilk geldiğimiz gün eşim benim istediğim gibi davrandığı için sanırımyasmin tokata geçmiş olsun Allah kazadan beladan korusun bende tedirgin oluyorum bazen çok şükür kazam hiç yok ama her an herşey olabilir
ayşegül sanda hayırlı olsun Allah utandırmasın
funda senn yaşadıkların gerçekten zor kv de direk seni cezalandırmak hıncını çıkarmak istiyo neye kızdıysa
günaydın cnmGunaydin kizlar ayy bu saatte kahvalti yapiyorum benya okul haricinde hic bukadar erken yapmamistim heralde sipam uyandi bidaha uyumadi ayrintilari sonra yazarim kocacimda su saatler ise basladi.
günaydın cnmcnm bizde sizi çok sviyoruz
berram iyi dimi?
ohh kıyafetlerde alınmış negüzel bu hafta sonuydu dimi düğün..
mmalesef gidemedim çok sinirliyimmmm:
ohh aferin erene..
ohh güle güle kullanın cnm:
hakkaten nerden aldın bizdenile alıcaz.
cnm tekrar hayırlı olsun..
merhaba ..
kızlar herkese günaydın umarım herkes iyidir..
cnm ayın 25 ine kadar şehir dışındayım ama haftasonları eve gideceğimfundam günaydın
nekadar sürecek bu iş
eşinin davranışları nasıldı cnm
şimdi bu sürede senin kv doldurur artık onu ..
of ya allahım kimseyi ayrımasın yavrusundan..
inşallah cnm biraz zor amadgünaydın kızlar nasılsınız biz iyiyiz şükür fundacım inş kv bu süre zarfında yolunda giden işleri bozmaz defneden ayrı kalmak çok zor dimi
yasmin canım Allah beterinden korusun çok geçmiş olsun
gülden canım başınız sağolsun
fatma eşin işe girmiş hayırlı olsun
hevin canım geçenlerde okudum kuzunun sorunu geçiciymiş şükür
ayşegül yeni hayatın sana mutluluk getirsin kuzum
songülüm çok özledim
wavs nur yağmur beni plesabo mdrcnn dilek ve ismnini sayamadığım arkadaşlar sizler nasılsınz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?