2012 kasım bebekleri büyüyor..

plasebo merhaba,
seninle tanışmadık ara verdiğim dönemde daha aktif katıldın sanırım... eğitimci misin yoksa ilgi alanın mı montessori?

merhaba
evt sanırım öyle oldu ben yazmaya başladım herkes yazmamaya başladı sanırım D yavaşladı sayfalar
her ikiside hem eğitimciyim hemde özel olarak çocuk gelişimiyle ilgileniyorum

yasmin tokata geçmiş olsun Allah kazadan beladan korusun bende tedirgin oluyorum bazen çok şükür kazam hiç yok ama her an herşey olabilir

ayşegül sanda hayırlı olsun Allah utandırmasın

funda senn yaşadıkların gerçekten zor kv de direk seni cezalandırmak hıncını çıkarmak istiyo neye kızdıysa

havalar sıcak olunca içerde durmak mümkün değil zaten
o bisikletten bende aldım dışardada işime yarıyo yürüyüşe filan çıkınca.. benm aldığımda buu

Çok sevindim canim senin adına. Öyle heycanli anlatmışsin ki inan heyecanini buradan hissettim. Rabbim daim etsin inşallah.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tsk edrım cnm rabbım daım etsın ıns
cok saol cnm ne hıssettıysem yazdım cok heycanlı ve ınanılmaz mutluyum kus gbı hafıfledım
erteleyıp duruyodum sukurler olsun

cok tesk edrım betulum ınan oyle heycanlıyım kı anlarsın ozman benı sende yasamıssın sanırım bıanda
benım anı oldu hıc kapancm etcem demeden pat dıye cmrtsı soyledım pazar alısverıs yaptım:)

günaydın betülüm
kızlar herkese günaydın
ay kızlar ben iyi değilim malesef çok yakın bi arkadaşımın annesini kaybettik ve biz şoktayız..
allhım rahmet eylesın basınız saolsun cnm yaa cok uzuldum anı olmus anladgım kadarıylka
cok saol cnm rabbım uatandırmasın ıns
esım cok destekcı yanımda cok begendı
masal daha cok begendı:)
guzel olmusum mu annem dıorum cok guzel dıo:)
begendınmı dıorum beendııııı dıo:)
evın ıcınde bende takmam sanırım kımsem yok gelen gıden sadec 2komsum var onlarda kapalı ama evde acıklar gelse cat kapı onlar gelır
bakalım zmanla gorucez ıns esım dısımda kımseyı takmam bu saatten sonra zaten
kapandım dıye begenmıcekse o kısı benden uzak dursun zaten dımmı ama:)
amın cnm sonuna kadar gıdebılmeyı nasıp etsın rabbım
ınsss

hosgeldın cnm sende ayy gelır gelemz yaptı yapcagını desene
kapanmam ıcın tske ederım canm darısı ısteyenlerın basına
tsk edrım cnm darısı dılegen ıstyen herskeın basına
rabbım utandırmasın ıns
ohh havuz keyfı baslmıs buralar daha yagmurlu serın buara
bız evde oynuyoz sımdılık:)

ayyy allhım korumus kazada yapabılırdın allhım zeynebe bagıslamıs senı cnm yaaa
nasıl korktum okurken bıle
ayy gecmıs olsun cnm yaacok zuldum ıcım bı tuhaf oldu ayyy
hemn ıyılesır ıns nasıl olmuskı yaa
cok saol cnm yaa cok ısytodum yazdıgım gbı
gercketen bu zamna nasıpmıs ertelıodum hep
vesıle oldu bana o kız
o sallar cok pratık bak 2gunde vıdeoda ızledım netten
kaptım hemen
esarbı yapamm henuz acemıyken bıde bende sımetrık durum var
cıldırırım yamuk oldu kaydı falan dıye:)sal bıde spor da sık da sımdılık bana yeterlı
ılerde dugunde falan esarp yaparım alısırsam:)
cok tsk edrım cnm amın rabbım uatndırmasın

kızlar bgunde alısverısımı yaptım sonkez acık olarak
yarın ılkkez kapalı dısarı cıkıcam
gerı ıhtıyaclarımı zmanla alrım artık
ınanılmaz heycanlıyım mutluyum
sımdı temızlık yapıcam faceden burdan acık resımlerımı sılıcem hep evmı temızlıcem canımmm
görusuruzzzzzzz

Selam kızlar uzun zqman oldu bakamadım foruma neler olmus neler bıtmıs bı göz ucuyla bakayım

Kuzum herşeye değersin 💝

Canım senın adına sevındım rabbım daım eder ınsallah

Kuzum herşeye değersin 💝

o bisikletten bende aldım dışardada işime yarıyo yürüyüşe filan çıkınca.. benm aldığımda buu

Eki Görüntüle 1151573
Guzelmis aldiginiz ama biraz fiyati pahalidir digerlerinden sanirim nekadara almistin bide nerden.icerde zaten pire gibi durmuyo yerinde evin icindede kosmak tatmin etmiyo bi cikiyoruz disari kim tutar ereni cocuklarin pesinde kosuyo yada bi basliyo kosmaya hosuna gittigi icin durmuyoda.

Kolay gelsin sana canim.
Bende o sallardan alsam hemen yapicamda hep erteliyodum iste artik alirim esarpta sda kullanirim ikiside guzel. sala alisinca zaten esarbida yaparsin en azindan elin alisir sal yapmaya sonra esarbida denersin.
Babam icinde sagol canim nasil kestigini bende ogrenemedim annemle konusurken unutmusum sormayi ama babam coban annemle hep bahcede duruyolar ciftlik gibi oldu zaten hersey var tek goz odada yaptilar babam orda yatiyo oyuzden oralarda agac budarken bisey keserken olmustur muhtemelen ama simdiye kadar ilk kez oluyo bidahakine sorucam zaten nasil oldugunu.

Iyi geceler kizlar

Biz düğün hazırlıklarıyla uğraşıyoruz. Öyle yoğun geçiyor ki yazmaya fırsat bulamıyorum. Bugün kiyafet işlerimizi hallettik şükür. Omzumdan bi yük kalktı sanki:)

Yazacağım cok sey vardi ama su an hic bisey kalmadi aklimda yorgunluk iyice vurdu sanırım. Kusura bakmayın kizlar. Sizi cok seviyoruz ve öpüyoruz kizimla

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gunaydin kizlar ayy bu saatte kahvalti yapiyorum benya okul haricinde hic bukadar erken yapmamistim heralde sipam uyandi bidaha uyumadi ayrintilari sonra yazarim kocacimda su saatler ise basladi.

cnm bizde sizi çok sviyoruz
berram iyi dimi?
ohh kıyafetlerde alınmış negüzel bu hafta sonuydu dimi düğün..

Ne kusuru canim olurmu ins.izin almissindir yarin gidersin yaninda olursun arkadasinin iste ani olunca sok etkisi olmustur arkadasinda kotu haldedir Allah rahmet eylesin.

Sagol canim yarin ise basliyo ins.

mmalesef gidemedim çok sinirliyimmmm:

ohh aferin erene..

Eki Görüntüle 1151573

ohh güle güle kullanın cnm:

hakkaten nerden aldın bizdenile alıcaz.

cnm tekrar hayırlı olsun..

Selam kızlar uzun zqman oldu bakamadım foruma neler olmus neler bıtmıs bı göz ucuyla bakayım

Kuzum herşeye değersin 💝

merhaba ..

kızlar herkese günaydın umarım herkes iyidir..

Kuzum herşeye değersin 💝
Nasilsin canim ceyda nasil arada gel yaz burasi cok sessizlesti.

İsin onemli kismi bitmis canim geriye dugun kalmis ama resim isteriz bak haberin olsun album yapabilirsen guzel olur.berra ve seni gormek isteriz aslinda birbirimizi gorup tanidikca bence dostluklar daha cok kuvvetleniyo neyse uzatmiyim dugunde size iyi eglenmeler canim.bizde sizi opuyoruz.

ilk geldiğimiz gün eşim benim istediğim gibi davrandığı için sanırım
Gunaydin kizlar ayy bu saatte kahvalti yapiyorum benya okul haricinde hic bukadar erken yapmamistim heralde sipam uyandi bidaha uyumadi ayrintilari sonra yazarim kocacimda su saatler ise basladi.
günaydın cnm
eşinin işe başlamasına sevindim
günaydın cnm

herkese günaydın
umarım herkes iyidir
bende iyi sayılırım.defneden uzakta ne kadar iyi olunursa artık
dün akşam eşimi aradım
eşim de annesinde kalıyor
dün akşam zil çalınca defne anne diye kapıya koşmuş
yavrum benim ya
çooookk özledim

fundam günaydın
nekadar sürecek bu iş

eşinin davranışları nasıldı cnm
şimdi bu sürede senin kv doldurur artık onu ..

of ya allahım kimseyi ayrımasın yavrusundan..

günaydın kızlar nasılsınız biz iyiyiz şükür fundacım inş kv bu süre zarfında yolunda giden işleri bozmaz defneden ayrı kalmak çok zor dimi
yasmin canım Allah beterinden korusun çok geçmiş olsun
gülden canım başınız sağolsun
fatma eşin işe girmiş hayırlı olsun
hevin canım geçenlerde okudum kuzunun sorunu geçiciymiş şükür
ayşegül yeni hayatın sana mutluluk getirsin kuzum
songülüm çok özledim
wavs nur yağmur beni plesabo mdrcnn dilek ve ismnini sayamadığım arkadaşlar sizler nasılsınz

herkese günaydın kızlar... geçmiş olsun dilekleriniz için çok sağolun. servise gittim geldim . ordakilerde ucuz atlatmışsın dedi:) şükürler olsun. 15 dk da hallettik işimizi . işteyim şimdi. biraz bakınayım hepinizi öpüyorum

fundam günaydın
nekadar sürecek bu iş

eşinin davranışları nasıldı cnm
şimdi bu sürede senin kv doldurur artık onu ..

of ya allahım kimseyi ayrımasın yavrusundan..
cnm ayın 25 ine kadar şehir dışındayım ama haftasonları eve gideceğim
150 km uzaklıktayım eve
her gün git gel yapmak çok yorucu olacak
arabayla geldim
aydının sultanhisar ilçesindeyim
dün akşam ve bu sabah eşimin konuşması normaldi
dün akşam aradığımda "anneni 5-6 kere aradım ama açmadı.bende baban aradım.o da kipaya gittiklerini söyledi.herhalde gürültüden duymadı"dedim. eşimde o yüzden olabilir haklısın dedi

inşallah cnm biraz zor amad
pazar günü geldiğimizde eşime "metroda bi kadınla tanıştım.kadın gelininden nasıl memnun.gelini çalışıyormuş ama kadının da her işine koşuyormuş.geçen kadın işyerinden aramış akşam eve gelince mantı yapalım diye.kadın işten eve gidinceye kadar geliniyle kızı mantı yapmışlar.gelini de çalışıyormuş amaher işe de koşuyormuş.gelinle birlikte oturuyorlarmış.3 katlı evi gelini 10 kere inip çıkarmış bunlara hizmet etmek için" diye anlatıyor.yani benden dert yanıyor kısaca.e
defneden ayrı kalmak çok zor canım
gece rüyamda onu gördüm
aklım sürekli defnede

yaseminim tekrar geçmiş olsun cnm:

fundam ayrı kalmak gerçekten çok zor çokkk:

ayy defnem nasıl özler seni ve nasıl arar.
benim eşimde dün annelerine gitti hemde istanbula dr
ay nil akşam bütün gece baba baba diye sayıkladıki
düşün nil bana daha çok bağlı..

kısmetse bizde perşembe günü gidicez..

3 gün kalıcaz kvlerde banada deyişiklik olucak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…