- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #45.841
ben önce baba oğul pijama takımı baktım ama yaş olarak biraz küçük bizimkiler olmadı
şimdide güzel bi kart yapmayı düşünüyorum elini parmakoyasıyla boyayıp elinin iziyle güzel bi not yeterli olur gibi geliyo bakalım orjinal fikirler olursa burda onuda yaparım
ben önce baba oğul pijama takımı baktım ama yaş olarak biraz küçük bizimkiler olmadı
şimdide güzel bi kart yapmayı düşünüyorum elini parmakoyasıyla boyayıp elinin iziyle güzel bi not yeterli olur gibi geliyo bakalım orjinal fikirler olursa burda onuda yaparım
arkadaşlar birde bileniniz belki vardır ama arkadaşlar sen bizle paylaş dedikleri için yazıyorum
http://www.gulcinogretmenim.com/
böyle bi site var bir öğretmen arkadaşın hazırladığı videolar
çocuk şarkıları ve parmak oyunları öğretmek isteyeniniz varsa harika şeyler var
biz bi başlıyoruz eymen defalarca tekrarlatıyo bazı oyunları
Esin doktor icinmi gitti tam anlayamadim canim oyleyse gecmis olsun.ama sanada iyi olur biraz kafan dagilir.arkadasinla konustunmu nasilmis.
Hmm ama bizim icin pahali canim zaten arabayi degistirmistik tam esimde isten cikmisti cok sukur bugun basladi tekrar ama borclarimiz var biraz oyuzden ben alamam daha uygun bisey almayi dusunuyorum nasip olursa zaten ilerde daha cok bisiklet alicaz onlari iyi aliriz saglik olsunda.
cnm çok sağol benim bilgim yoktu şahsen hemen bakıyorum
lütfen böyle bildiklerini paylaşmaya devam et..
arkadaşlar birde bileniniz belki vardır ama arkadaşlar sen bizle paylaş dedikleri için yazıyorum
geldik kızlar dr dan şükürler olsun çatlağımız geçmiş ilacı doz azaltarak temmuz sonunda bırakıcaz zeytin yağına devam edicez bakalım şimdilik bir sıkıntımız kalmamış darısı nörolog ve endokrin kontrollerimize
oh çok sevindim cnmgeldik kızlar dr dan şükürler olsun çatlağımız geçmiş ilacı doz azaltarak temmuz sonunda bırakıcaz zeytin yağına devam edicez bakalım şimdilik bir sıkıntımız kalmamış darısı nörolog ve endokrin kontrollerimize
hoşbulduk cnmmerhaba arkadaşlar
ben iki gündür işe geliyorum son hafta sonunun mesaisini yapıyorum girip okuyorum ama.yazamıyorum.
funda hoş.geldin esinle aran iyiymiş çok sevindim Allah daim.etsin günler şu gibi çabucak geçsin biran önce dfeneye kavus ins
fatma esinde işe başlamış hayırlı olsun Rabbim zamanını çok güzel ayarlamış
kesebir bende dün gulcinbogretmenin paylaştığı videolari inceledim çok guzeller gerçekten
betulcum ins diğer kontrollerdende çok güzel haberler alacaksın
beni ve wavs yoksunuz herşey iyidir ins
katreinur güzel telaslar bunlar ins berra hasta olmaz
gülden esin hasta mi geçmiş olsun
biz kızımla grip olduk elif bugün salya sümük ve bulantiyla ugrasiyor minicik burnu devamlı akiyor
merhaba arkadaşlar
ben iki gündür işe geliyorum son hafta sonunun mesaisini yapıyorum girip okuyorum ama.yazamıyorum.
funda hoş.geldin esinle aran iyiymiş çok sevindim Allah daim.etsin günler şu gibi çabucak geçsin biran önce dfeneye kavus ins
kesebir bende dün gulcinbogretmenin paylaştığı videolari inceledim çok guzeller gerçekten
biz kızımla grip olduk elif bugün salya sümük ve bulantiyla ugrasiyor minicik burnu devamlı akiyor
cnm çok geçmiş olsun darısı bize inş. zeytinyağı hergün içirio musun cnm anlamadım.geldik kızlar dr dan şükürler olsun çatlağımız geçmiş ilacı doz azaltarak temmuz sonunda bırakıcaz zeytin yağına devam edicez bakalım şimdilik bir sıkıntımız kalmamış darısı nörolog ve endokrin kontrollerimize
merhaba arkadaşlar
geldik kızlar dr dan şükürler olsun çatlağımız geçmiş ilacı doz azaltarak temmuz sonunda bırakıcaz zeytin yağına devam edicez bakalım şimdilik bir sıkıntımız kalmamış darısı nörolog ve endokrin kontrollerimize
Canim demistik hersey de hayir var diye bak boylesi daha iyi olsu cok sevindimSagol canim belki bizim icin boylesi daha hayirlidir zaten butun kis mesai yapmadi surekli yillik izne cikardilar cok sukur bu is yeri iyi cumartesi gunleride mesai olucak tamda okulumun bittigi donem cok sukur Rabbim ediyo herseyi ona gore ayarliyo yoksa ben cumartesileri nasil okula giderdim.
Erende masallah bayabi kosturuyoya bide diger cocuklarin yaninda en kucuk eren olunca gorunus olarak kucuk ama faaliyet olarak cocugumun buyudugunu goruyorum keske sizinkilerde olsa hep birlikte bidi bidi konusup neler yaparlar kimbilir dusuncesi bile eglenceli.
Nil Karaibrahimgil annelik duygusunu ne güzel anlatmış.
Meğer ben suymuşum. İçimdeki akvaryumda bir insan büyüyebilirmiş.
Meğer ben aklım değilmişim sadece, kalbim de değilmişim, bir bedenmişim ben. Ikınıp bir canlıyı hayatla buluşturabilecek basit bir beden.
Meğer ben kadınmışım. Kadın gibi bir kadın. Çocuk gibi bir kadın değil sadece.
Meğer ben aynadaki ben değilmişim. Aynadaki kimmiş ben başkaymışım. Bir içim varmış benim. Bir de dışım.
Meğer tek aşk, şarkılardaki değilmiş. Başka bir aşk varmış yavruya duyulan. Kalbe doğumla dolan. Kaynağından gözyaşlarıyla fışkıran.
Meğer annem... Ah annem... Bakın yazamıyorum ona gözlerim doluyor.
Meğer beslemeye muktedirmişim. Sütmüşüm ben, ilaçmışım, balmışım.
Meğer kokum birine cennetmiş, sığınakmış, yuvaymış.
Meğer kaderde en sevdiğim adamdan çocuk yapmak da varmış, şükür.
Meğer bilmediğim ne çok şey varmış. Asıl anlatacak ne çok şey varmış bilmem ki nereden başlasam... Dünyadan? Kıtalardan? Hayvanlardan? Annenden, babandan, insanlardan?
Meğer uykusuzluk da güzel olabilirmiş. Hatta fazla uyku hasret yaparmış, yavrunla arana girermiş.
Meğer her şey yeniden başlarmış. Eski olan her şey bir anda eskirmiş.
Meğer seninle konuşmayan minnacık bir adam, sana kendini anlattırırmış.
Meğer benim bir oğlum olacakmış, kim bilebilirdi.
Meğer ben bir matruşkaymışım. İçimden bir küçüğüm çıkarmış.
Meğer geceyle gündüz palavraymış. Hepsi şimdiymiş. O uyumayınca uyku da neymiş. Uykun gelmezmiş. Zaman güneşin uydurmasıymış.
Meğer annem beni bundan merak edermiş, arayıp sorarmış, dayanamaz gelirmiş, başımdan eksik olmazmış, deli gibi severmiş.
Meğer ben Nil Karaibrahimgil, Aziz Arifsizmişim eskiden.
Meğer minik bir yavrunun gözlerinde kainatın sırrı gizliymiş. Bakıp çözülmezmiş sadece dalıp gidilirmiş.
Meğer avuçlarım onun elleri için kılıfmış.
Meğer kollarım onun ilk eviymiş.
Meğer sesim ona müzikmiş, hikâyeymiş, ninniymiş.
Meğer dualar gerçek olurmuş.
Meğer kalbim artık onun kalbiymiş. Onda atacakmış.
Meğer büyümenin, öğrenmenin, çoğalmanın, yenilenmenin sonu yokmuş.
Meğer yeryüzünde cennet varmış.
Meğer mutluluk gözyaşları varmış.
Meğer biri uyurken yapacak şeyinin kalmadığı, aklına bir şeyin gelmediği olurmuş.
Meğer sevginin sonu yokmuş.
Meğer iki kelime bir büyü gibi diline dolanıp bir ömür bütün cümlelerinin öznesi olabilirmiş. Aziz Arif.
Meğer babamın dediği gibi bizim için artık, saatli maarif takvimi yokmuş, sıhhatli Aziz Arif takvimi varmış.
Hoş geldin oğlum.
Aziz Ansari
ol.
Arif ol.
Amin.
Merhabalar.
Bende dagi de cok begendim ama 4 yastan basliyormus
Farkli bir fikir olursa bwkliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?