- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #46.041
günaydın cnm nasılsın meryemcik nasıl.. görüşemioruz hiçGünaydın herkesr...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydın cnm nasılsınGünaydın kızlar. Nasılsıniz? Bu akşam Berat kandili. Kandiliniz mübarek olsun. Rabbim dualarımız i kabul etsin inşallah. Yorumlarınız için teşekkür ederim. Iyi ki varsınız.
günaydın tatlım nasıl oldunuz elifim nasıl...zeynep ilay dün akşama kadar yine yapmamış teyzesi, mecburen fitil verdim. dr üç günde lavman yap bekletme demişti. kıyamadım lavmanda cok ağlıo. fitil verdim. yaptı biraz çok şükür. anlamıyorum yaa neden böyle oluo çok cnm sıkılıo buna şükür yine de.günaydın kızlar kandiliniz mübarek olsun Rabbim herkesin dualarını kabul etsin ins
gülden yok bugün ins güzel zaman gecirirsiniz guldencim
yasemin ne yaptı bal bocugun yaptimi kakasini
ozcanan gözün aydın canım bitmis okul çok sevindim ins diğer ark iyi sonuçlar almışlardır
katreinur size Allah kolaylik versin
mdrcnn kv gitmiş gözün aydın artık çekirdek aile mutlu huzurlu yaşarsınız
fatma babanın eli nasıl oldu esin işinden memnun mu
wavs kaloriferli ev bulamadık aslında bi tane var oda.bayrama doğru.çıkacakmış i yüzden eşim gidip baslayacak başlayacak bi aksilik olmazsa biz elifle sonra gideceğiz eşim gidince annemlerde kalacagiz tasinmamiza daha süre olduğu için toplamayı biraktim işime yaramayanlari topladım sadece ev oylece duruyor
funda defneyle konustunmu akşam iyi mi
beni çok yogunsun dimi ama arada gir.özlüyoruz seni
dilek esin nasıl oldu
sibel sen.nasılsın nasl gidiyor
nilay girmez.oldun gene iyimisiniz
plesebo çok faydalı şeyler paylasiyorsun sağol arkadaşım
kızlar elif grip oldu demiştim ya masallah baya iyi durumu keci boynuzuna bağlıyorum bu.iyiliği çünkü önceleri çok sumuklu sıkıntılı olurdu bu sefer çabuk atlatacak ins
günaydın cnmgünaydın kızlar kandiliniz mübarek olsun Rabbim herkesin dualarını kabul etsin ins
gülden yok bugün ins güzel zaman gecirirsiniz guldencim
yasemin ne yaptı bal bocugun yaptimi kakasini
ozcanan gözün aydın canım bitmis okul çok sevindim ins diğer ark iyi sonuçlar almışlardır
katreinur size Allah kolaylik versin
mdrcnn kv gitmiş gözün aydın artık çekirdek aile mutlu huzurlu yaşarsınız
fatma babanın eli nasıl oldu esin işinden memnun mu
wavs kaloriferli ev bulamadık aslında bi tane var oda.bayrama doğru.çıkacakmış i yüzden eşim gidip baslayacak başlayacak bi aksilik olmazsa biz elifle sonra gideceğiz eşim gidince annemlerde kalacagiz tasinmamiza daha süre olduğu için toplamayı biraktim işime yaramayanlari topladım sadece ev oylece duruyor
funda defneyle konustunmu akşam iyi mi
beni çok yogunsun dimi ama arada gir.özlüyoruz seni
dilek esin nasıl oldu
sibel sen.nasılsın nasl gidiyor
nilay girmez.oldun gene iyimisiniz
plesebo çok faydalı şeyler paylasiyorsun sağol arkadaşım
oh maşallahkızlar elif grip oldu demiştim ya masallah baya iyi durumu keci boynuzuna bağlıyorum bu.iyiliği çünkü önceleri çok sumuklu sıkıntılı olurdu bu sefer çabuk atlatacak ins
günaydın cnm iyi sayılırımgünaydın cnm nasılsın meryemcik nasıl.. görüşemioruz hiç
günaydın cnm nasılsın
günaydın tatlım nasıl oldunuz elifim nasıl...zeynep ilay dün akşama kadar yine yapmamış teyzesi, mecburen fitil verdim. dr üç günde lavman yap bekletme demişti. kıyamadım lavmanda cok ağlıo. fitil verdim. yaptı biraz çok şükür. anlamıyorum yaa neden böyle oluo çok cnm sıkılıo buna şükür yine de.
rabbim beterinden korusun
ay maşallah cnm yaa evet bende öle düşünüyorum. zeynep ilay da keçiboynuzundan önce grip olduğunda burnu bir haftada ancak duruyordu, bi haftada burun tıkanıklığı devam ediodu. sürünüyorduk resmen . şükürler olsun rabbime şimdi en fazla üç gün sürüo iki günde toparlanıo hemen.
iyiyiz canım çok şükürgünaydın cnm nasılsın meryemcik nasıl.. görüşemioruz hiç
günaydın cnm nasılsın
günaydın tatlım nasıl oldunuz elifim nasıl...zeynep ilay dün akşama kadar yine yapmamış teyzesi, mecburen fitil verdim. dr üç günde lavman yap bekletme demişti. kıyamadım lavmanda cok ağlıo. fitil verdim. yaptı biraz çok şükür. anlamıyorum yaa neden böyle oluo çok cnm sıkılıo buna şükür yine de.
rabbim beterinden korusun
ay maşallah cnm yaa evet bende öle düşünüyorum. zeynep ilay da keçiboynuzundan önce grip olduğunda burnu bir haftada ancak duruyordu, bi haftada burun tıkanıklığı devam ediodu. sürünüyorduk resmen . şükürler olsun rabbime şimdi en fazla üç gün sürüo iki günde toparlanıo hemen.
amin canımbuarada herkesin kandili mübarek olsun kızlar. rabbim dualarımızı kabul günahlarımızı affetsin inş.
amin canım ins Rabbim erdemin en kısa zamanda koşmasını nasip etsin annesini koşarak kapılarda karsilasin hep şifa versingünaydın kızlar güldenim hayırlı yolculuklar inşallah çoook güzel geçer tatilin
kızlar akşam muhteşem yüzyıl izleyemedim tam ben bi bu diziyi izliyordum ama erdmden sonra hep ara ara izleyebildim ama çok severim seneye kösem sultana devam :)
yağmur elifin iyi olmasına çok sevindim
hepimizin beraat gecesi mübarek olsun kızlar dularınız kabul olsun bizede dua edin erdemim yürüsün hastalık çıkmasın
ohh baba kız zaman geçiriyorlar demekki ne guzelgünaydın cnm
akşam evet defneyle konuştum
iyi sanırım
dün akşam babası iş çıkışı gezmeye götürmüş ilk defa
süs köpeğini falan sevmiş
oh maşallah
ben de defneye keçiboynuzu içiriyorum ama kv içirmiyor
günaydın cnm iyi sayılırım
geceleri uyuyamıyorum
sabahları da 5 te ayakta oluyorum
aklım defnede işte
günaydın kızlar güldenim hayırlı yolculuklar inşallah çoook güzel geçer tatilin
kızlar akşam muhteşem yüzyıl izleyemedim tam ben bi bu diziyi izliyordum ama erdmden sonra hep ara ara izleyebildim ama çok severim seneye kösem sultana devam :)
hepimizin beraat gecesi mübarek olsun kızlar dularınız kabul olsun bizede dua edin erdemim yürüsün hastalık çıkmasın
sevindim cnm baba kız muhannetlerine...günaydın cnm
akşam evet defneyle konuştum
iyi sanırım
dün akşam babası iş çıkışı gezmeye götürmüş ilk defa
süs köpeğini falan sevmiş
oh maşallah
ben de defneye keçiboynuzu içiriyorum ama kv içirmiyor
günaydın cnm iyi sayılırım
geceleri uyuyamıyorum
sabahları da 5 te ayakta oluyorum
aklım defnede işte
iyiyiz canım çok şükür
evet bende senin gibi düşünüyorum canım ama sen gene de keciboynuzunu.bi hafta falan verme bakalım duzene girecek mi
amin canım
amin canım ins Rabbim erdemin en kısa zamanda koşmasını nasip etsin annesini koşarak kapılarda karsilasin hep şifa versin
ohh baba kız zaman geçiriyorlar demekki ne guzel
canım benim dualarımızda erdem paşagünaydın kızlar güldenim hayırlı yolculuklar inşallah çoook güzel geçer tatilin
evet cnm istanbuldaki konuşma bitek bu yönde etkili oldu sanırımiyiyiz canım çok şükür
evet bende senin gibi düşünüyorum canım ama sen gene de keciboynuzunu.bi hafta falan verme bakalım duzene girecek mi
amin canım
amin canım ins Rabbim erdemin en kısa zamanda koşmasını nasip etsin annesini koşarak kapılarda karsilasin hep şifa versin
ohh baba kız zaman geçiriyorlar demekki ne guzel
cnm dün de yapmadı mı?amin cnm. inş. erdemim annesine tıpış tıpış yürüycek cnm merak etme. benim kaynım iki buçuk yaşında yürümüş cnm. şimdi söylenince dio ki. ii yapmışım kendimi taşıtmışım nasılsa şimdi öyle bi lüksüm yok dio ha ha:) erdemim de hiç sıkıntı olmıycak inş. dua edelim. kızlar benim kızıma da dua edin şu kabızlıktan kurtulalım inş. rabbim tüm bebşlere şifa versin inş.
evet cnm istanbuldaki konuşma bitek bu yönde etkili oldu sanırım
cnm dün de yapmadı mı?
inşallah en kısa zamanda düzene girer
Bu konuda sansli olanlardansin o zaman canimyemek yeme durumu bi iyi bi kötü :) şu sıra gene nazlı nazlı yiyo..
eylülde başlayacağım evt babannemiz bakacak saoğolsun bi aksilik çıkmazsa.. ilgili bi babannemiz var çok şükür içim rahat bırakıcam
Basagrisi cok kotudur ya hemde surekli oluncaıyı aksamlar kızlar ozledım szıı ama gelen gıden derken buara komsular yalnız bırakmıo saolsun
gırırp yazamıoyroum
ben ıyıym mutlyum huzurluyum saglıklı sayılırım mıgren agrılarım dısında ılac sankı daha cok agrıttı gbı
ama bırakmadım haftaya kontrolum var bakalım cok fenayım suan sag tarafım gozum kasım alnım uyusmus durumda agrıdan
cıldırcammmmmm
masalcık cok ıyı masallh keyfı yerındde oyunlar oynuyoruz aktıvıteelr yapıoruz sarkılar soyluyoruz komsunun kıızyla oynuo
keyfı yerınde sukur köpek dıslerımız kaldı sadece patlamak uzere alttakı ıkısı buara gecelerı ateslenıo dısten sanırım 39.5tu 2gun once ama
hemn gectı enfeksıyon olsa baska belırtılerde olurdu dıye dıs dedık ama bakalm bugun atesı yok
betul resım senın ıcın atarım cnm bıara fırsat bulunca
funda yerınde olsam asla cekmem asla katlanmam bosanıtım
cocukla bukadar kolaymı dersen
cocugun varlıgından bıle hberı yok zaten
ne dıye maddı sımge olarak soyadını tasıyacam ya
neyse daha fazla konusmaym zaten ınanılmaz basım agrıyo o sınırle kotu konusurum
sbır versın allh demıyorum sana ıannkı cekılcek dert degıl akıl versın rabbım sana da dogru yolunu bul hakettıgı yasa ınsallhh
Bende survivor ve karapara ask o seveerim baskada bakmam kizucuklae yetiyor aksamlari ole guzel iynuyorlarki artik ikisianaldım cnm ben hbrlerı ızlrım kapatırım tvyı
hem masal ıcın daha dogru
hemde aılece guxel vakıt gecırıyoruz hep bırlıkte
esımede bahsettım montessorıden bıseyler okudu baktı
cok begebdı masalla bıseyler yapıolar sureklı esımınde ısıne geldı bayılır yaratıcıdır da
Cok sukur tatlim geride kaldi gibu gozukuyor darisi basinizahayırlı geceler kızlar uzun zaman gıremedım pc bozuktu ara ara takıp ettım sızlerı ama yazamadım
ben ve alp tuğra ıyıyız sukur
plasebo yazdıklarını zevkle okuyorum canım yorum yapmasamda burda olman cok guzel bende montessorı yı arastrmaya basladım kıtaplar alıp okuyacam ınsallah faydalı olabılırım kuzuma
fundacım Allahım sana sabır versın dıyecek bısey yok baska
ozcanan gozunaydın canım okulun bıtmıs
aysegul bende ıstyorum resım merak edyorum senı Allahım ısteyen herkese nasıp etsın kapanmayı
songul aras a masallah bayağ duzeldı artık pek tutturma olayı yok demıssın darısı bızım basımıza buara vurma ve ısırma huyu coğaldı
bugunde yarenle neguzel vakıt gecrmıssın arkdslrınla arada kacamak yapmak gerekıyo
fatma babana gecmıs olsun canım erende neguzel dısarıda oynuyomus
guldencım basın sağolsun arkadasın ıcın emınm cok zordur yolculuk varmıs ınsallah guzel bı 3 gun gecırrsınz
yasmın ufak bı kaza atlatmıssn gecmıs olsun canım bal boceğı yaptmı bugun kakasını kabızlık devammı
benı sen neler yapıyosun canım nıda nın ustunu cıkarma maceraları devammı
betul kp gecmıs olsun amelıyatı ıyı gecmıs sevndım ınsallah enkısa zamnda sağlığına kavusur
sıbel meryemcık ozluyo tabı annesını tısortunu bırakmıyodu dımı oy kuzum benım
mdrcnn ıyı geceler canım yoğun bı donem gecrsın az kaldı tatıle karnelerıde verdınmı coğu bıtmıs sayılır
dılekefem sen nasılsn canım esın nasıl oldu
katreınur berra nasıl oldu yanlıs hatrlamıyosam hasta olucak gıbı dıyodun duğun olmadı daha sanırım ınsallah guzel gecer
nuraycım neyaptın toparlandmı bayağ tasınma nezman
ınsallah unuttuğum kımse yoktur aklımda bukadr kalmıs
artık sohbete katılablrım
Keci boynuzu candirkızlar elif grip oldu demiştim ya masallah baya iyi durumu keci boynuzuna bağlıyorum bu.iyiliği çünkü önceleri çok sumuklu sıkıntılı olurdu bu sefer çabuk atlatacak ins
Amin Kızlar Allah razı olsun
bal böcüğümde kakasını rahat yapsın inşallah
Bu konuda sansli olanlardansin o zaman canim
ne guzel gozun arkada kalmaZ
Basagrisi cok kotudur ya hemde surekli olunca
minik kusa djslermi ates yapti ki oldukcada yukselmus
Bende survivor ve karapara ask o seveerim baskada bakmam kizucuklae yetiyor aksamlari ole guzel iynuyorlarki artik ikisi
yaren simdu uyandi gozler uykulu uyu isteersen diyorum yok kardesimi ozledim anne duyor
Cok sukur tatlim geride kaldi gibu gozukuyor darisi basiniza
Keci boynuzu candir
sen naasil oldun elifin annesi
Dualarimiz seninle canim benim
hepinizin kandili mubarek olsun canlarim
Bu konuda sansli olanlardansin o zaman canim
ne guzel gozun arkada kalmaZ
Basagrisi cok kotudur ya hemde surekli olunca
minik kusa djslermi ates yapti ki oldukcada yukselmus
Bende survivor ve karapara ask o seveerim baskada bakmam kizucuklae yetiyor aksamlari ole guzel iynuyorlarki artik ikisi
yaren simdu uyandi gozler uykulu uyu isteersen diyorum yok kardesimi ozledim anne duyor
Cok sukur tatlim geride kaldi gibu gozukuyor darisi basiniza
Keci boynuzu candir
sen naasil oldun elifin annesi
Dualarimiz seninle canim benim
hepinizin kandili mubarek olsun canlarim
evet cnm istanbuldaki konuşma bitek bu yönde etkili oldu sanırım
cnm dün de yapmadı mı?
inşallah en kısa zamanda düzene girer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?