- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #46.061
evet cnm hiç yoktan iyidiren azından defneye yaramış canım keşke diğer söylediklerini de dinleseydi ama hiç yoktan iyidir
tahmin edebiliyorum cnmSlm kızla herkesın kandılı mubarek olsun Allahım kapısından ellerımızı bos cevırmesın
Ceydayı okula götürdüm okukda gırmedık oda bırakmadı kostur kostur öldüm arkasından
Kuzum herşeye değersin 💝
hayırlı geceler kızlar uzun zaman gıremedım pc bozuktu ara ara takıp ettım sızlerı ama yazamadım
ben ve alp tuğra ıyıyız sukur
plasebo yazdıklarını zevkle okuyorum canım yorum yapmasamda burda olman cok guzel bende montessorı yı arastrmaya basladım kıtaplar alıp okuyacam ınsallah faydalı olabılırım kuzuma
artık sohbete katılablrım
günaydın kızlar kandiliniz mübarek olsun Rabbim herkesin dualarını kabul etsin ins
plesebo çok faydalı şeyler paylasiyorsun sağol arkadaşım
ben de arada sırada bakıyorum o diziyeyareeen bende kara para aşkı izliyorum
aaa bu anı kaçırmadığıma çok sevindim. oğluşunda pek şeker annesi de onun kadar güzel. maşallah allah ayırmasın cnm
günaydın kızlar kandiliniz mübarek olsun Rabbim herkesin dualarını kabul etsin ins
gülden yok bugün ins güzel zaman gecirirsiniz guldencim
yasemin ne yaptı bal bocugun yaptimi kakasini
ozcanan gözün aydın canım bitmis okul çok sevindim ins diğer ark iyi sonuçlar almışlardır
katreinur size Allah kolaylik versin
mdrcnn kv gitmiş gözün aydın artık çekirdek aile mutlu huzurlu yaşarsınız
fatma babanın eli nasıl oldu esin işinden memnun mu
wavs kaloriferli ev bulamadık aslında bi tane var oda.bayrama doğru.çıkacakmış i yüzden eşim gidip baslayacak başlayacak bi aksilik olmazsa biz elifle sonra gideceğiz eşim gidince annemlerde kalacagiz tasinmamiza daha süre olduğu için toplamayı biraktim işime yaramayanlari topladım sadece ev oylece duruyor
funda defneyle konustunmu akşam iyi mi
beni çok yogunsun dimi ama arada gir.özlüyoruz seni
dilek esin nasıl oldu
sibel sen.nasılsın nasl gidiyor
nilay girmez.oldun gene iyimisiniz
plesebo çok faydalı şeyler paylasiyorsun sağol arkadaşım
Bende cok sevındım sızı kacırmadıgıma cok guzel surprız:)
Masallah ıkınızde cok tatlısınız
herkesın kandılı mubarek olsun
betulcum ınsallah erdemımde yuruyecek
kızlar öğle arasında kv yi aradım
tel uzun uzun çaldı tam kapanacak derken açtı
şükür defneyle konuşabildim çok mutluyum
yavrumun sesini duydum
kv nin de kandilini kutladım
seninde cnm. nasılsın alptugra nasıl. eşinin iş durumu ne oldu başka şehirde olma ihtimali filan var diyordun
masallah sıze ana oğul cok tatlısnız sende cıtı pıtısın ayıp olmazsa yasın kactı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?