2012 kasım bebekleri büyüyor..

pipipcan olsun he haha

bız evdeyken esım asla degısmez de ne etsın el mahkum
erkekler ıstedıklerınde bakarlar oynarlar cunku bızden hıc bur eksıklerı yok aslında dımıama

rabbim nasip ederse sağlıklı sıhhatli olsun inş. cnm hayırlısıyla. kız da başımın tacı tabi ki öyle bir derdim yok ama. belki eşim daha çok ilgilenir diyorum ha ha:9 hem daha tecrübeli hemde hemcinsi olunca:)

Kart olayını sorcam ama bılemedım anlataya halı olan bırı varmı gecmıste ararsam bır daha sıze ulasmak ne mumkun

cnm funda eşimne kendi kredi kartını vermişmis o da kartı annesine vermiş. funda da harcama tespit etmiş benzin falan. kapattırmak istio kartı

ay fundam bide onun için sıkıntı çıka bilir bişey alıcaklar ödeme yapamayınca sonrasını düşünemiyorum
kapattığının bilgisini ver istersen tabi sen daha iyisini bilirsin..
songül ben onu duydumda
şu bizim 1 buçukyaş aşısı hani ağızdan alınan çocuk felci değilmiydi.
sen sordunmu cnm:

yok cnm tam anlamıyla düzelmedi malesef. inş yapar bugün yoksa ben müdahale etcem ve canı yanacak
inş kart yüzünden tartışmazsınız cnm
inşallah cnm
ama kusura bakmasın defneyle ilgili bi harcama olsa tamam da benzin almak da ne ya
harcamaların kalanı da market harcaması ve ne bez ne de mama harcaması değil
bende ipler koptu
ben zaten onun evinin ihtiyacını görüyorum bir de bu harcamalar neyin nesi?

Kart olayını sorcam ama bılemedım anlataya halı olan bırı varmı gecmıste ararsam bır daha sıze ulasmak ne mumkun
cnm ben ek kartımı eşime verdim.o da annesine vermiş . defne için lazım olunca harcarlar diye. onlarda harcamışlar bi güzel.bugün şans eseri farkettim ayın 5inden bugüne kadar 151 tl harcamışlar.benzin almışlar,market ihtiyaçlarını görmüşler.

daha önce hiç dikkat etmemiştim harcamalara.
bende bugün aradım kapatmaları için başvurdum
resmen sağılacak inek gibi görmüşler beni
mesela 2 ay önce marketten alışveriş yapmışlar onu söylemişlerdi
ama şimdi hiç söylemeden baya harcamışlar
5 günde 151 tl.ay sonuna kadar kimbilir kaç para olacaktı bu harcama

sorsan defnenın ıhtıyacıdır defne benzım tuketıyor ya cunku ıyı etmıssın
hem onların torunu yada esın karsılasın maden ay ne sınır bozusu

e haklı cnm ne munasebet
bırde defne ıle mı konusturmamıs cozmeye calısıyorum
cnm defne ile konuşmak için arıyorum telefonları açmıyor ya da kp bakıyor çeşitli bahaneler sunuyor.defne ile konuşamıyorum
sebepse ben pazar akşamı teşekkür ederim allah razı olsun ben yokken defneye bakacaksın dedim.ama pazartesi sabah ben defneyi bıraktım.aşağıya ininceye kadar eşime balkondan "karın sakın defneyi sormak için beni aramasın bi teşekkür bile etmedi" demiş.eşim de bana sordu.ben de hem babasına hem de annesine teşekkür ettiğimi söyledim.3 gündür de defne ile konuşturmuyor

akşam eşim işten dönünce ancak konuşabiliyorum
o da çok uzun sürmüyor

gülden kapattırdığımı söyleyince bu seferde elimdeki diğer kartlarrdan isteyecek eşim.
eninde sonunda öğrenecek kapattırdığımı ama bilmiyorum
bakalım
ya gerçekten defne için harcasa anlayacağım
benzini defne ne yapacak
ya da 18 tl harcamış.defneye kullandığım bez 18 tl değil daha fazla
sonraki gün 50 tl lik harcama yapmış.hadi bez aldı desem üzerine ne aldı?
yani hep kendilerine yaptıkları harcamalar
kaldı ki defnenin bezini,mamasını,yiyeceğini zaten ben alıyorum
nereye gidiyor bu paralar?
hem bana yapmadığını bırakmıyor hem de paramı çatır çatır yiyor

pekı esın bu durumlara ne dıyor gece gunduz teskkurrmu edıceksız bu ne hadsızlık boyle
ya gunahtan damı korkuyor ne demek paranı yemek

sorsan defnenın ıhtıyacıdır defne benzım tuketıyor ya cunku ıyı etmıssın
hem onların torunu yada esın karsılasın maden ay ne sınır bozusu

çok kızdım cnm zaten sabah da eşimle tartıştık onun siniri de üstüne bindi
ya eşime hayatta söylemez tatile gitmeden önce 3 gün boyunca bana söyledi çocuğun bezi yok,peyniri yok vs diye.bende aksi gibi o 3 gün işten çok geç çıktım ve alamadım.ama oğluna söylemedi.çocuk sadece benim çocuğum ya.
eşim daha defneye hangi marka bez aldığımızı sorsan bilemez

oyy fundam oy nediyeyim bilemiorum
hadi bakalım neler olacak ..
kızlar iznimi aldım
inşa bu akşam önce arkadaşımın yanına gidecem ordanda
yarın gebzeye
belki bu 3 gün banada iyi gelir..

songül görüşürüz cnmm:

pekı esın bu durumlara ne dıyor gece gunduz teskkurrmu edıceksız bu ne hadsızlık boyle
ya gunahtan damı korkuyor ne demek paranı yemek

cnm eşim de annesine hak veriyor
ne olur sanki sürekli söylesen diyor.
iyi de 2 defa söyledim daha kaç kere söyleyeceğim
ankaradayken benim annem aylarca baktı ve benim eşim 1 kere bile sağolun demedi.
ayrıca benim annem defnenin ihtiyacı bişeyi bana söylemeden gider kendi alırdı.bu ne olacak?benim annem mecburda onun annesi değil mi?
ama başkasıyla konuşmasını görseniz defnenin bütün ihtiyacını kv alıyor zannedersiniz.
valla ben artık kv nin günah kavramını anlayamadım.hacı insansın.yalan söylemekten,dedikodu yapmaktan,iftira atmaktan, kul hakkı yemekten korkman lazım ama nerde?müslüman müslümanın açığını kapatır.bununla ilgili yanlı bilmiyorsam hadis bile var ama benim kv kendine müslüman sadece.
ben onu kuaförüne de götürüyorum,evinin ihtiyacını da görüyorum ama o nankörlükten başka bişey yapmıyor
az kaldı defneyi kreşe verinceye kadar sabretsin.sonra göreceğim ben onun bu atmalarını
sabır diyorum.
mübarek 3 aylarda beni günaha sokuyor.hakkımı hiç helal etmiyorum

iyi tatiller cnm
inşallah çok güzel geçer 3 gün

sağol fundacım
cnm sen defne kıreşe gidince herşeyi düzeliceğine inanıyomusun gerçekten
bensana bişey söyliyeyimmi
sendesenin eşin deyişmediği sürece bu kadın deyişmez sen bunu defneye baksada bakmasada böyle çekmeye devam edersin ben sana söyliyeyim..

yok cnm ne olacak bende ihtiyacım oludğunA soruyorum size aklımda temizlikle ilgili bi kaç soru var zaten sorucam yakında onalrı size mesela

Kızlar o ile 5 yas arası cocuk felcı ası tekrarını duydunuzm
yada ebe dr a sordunuzmu

istanbulda suriyelilerden yayılma durumu olduğu için onların yaygın olduğu ilçelerde karantina ilan edilmiş hatta kapı kapı doalşıp aşı yapıyolarmış
ama şu an sadece istanbul için geçerli yaptırıp yaptırmama konusundada baya bi çelişki var çünkü sağlık bakanlığının standart aşılarının içinde zaten var tekrar neden yapma ihtiyacı duyuluyo die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…