- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #46.001
pipipcan olsun he haha
bız evdeyken esım asla degısmez de ne etsın el mahkum
erkekler ıstedıklerınde bakarlar oynarlar cunku bızden hıc bur eksıklerı yok aslında dımıama
Kart olayını sorcam ama bılemedım anlataya halı olan bırı varmı gecmıste ararsam bır daha sıze ulasmak ne mumkun
cnm funda eşimne kendi kredi kartını vermişmis o da kartı annesine vermiş. Funda da harcama tespit etmiş benzin falan. Kapattırmak istio kartı
inşallah cnmyok cnm tam anlamıyla düzelmedi malesef. inş yapar bugün yoksa ben müdahale etcem ve canı yanacak
inş kart yüzünden tartışmazsınız cnm
cnm ben ek kartımı eşime verdim.o da annesine vermiş . defne için lazım olunca harcarlar diye. onlarda harcamışlar bi güzel.bugün şans eseri farkettim ayın 5inden bugüne kadar 151 tl harcamışlar.benzin almışlar,market ihtiyaçlarını görmüşler.Kart olayını sorcam ama bılemedım anlataya halı olan bırı varmı gecmıste ararsam bır daha sıze ulasmak ne mumkun
inşallah cnm
ama kusura bakmasın defneyle ilgili bi harcama olsa tamam da benzin almak da ne ya
harcamaların kalanı da market harcaması ve ne bez ne de mama harcaması değil
bende ipler koptu
ben zaten onun evinin ihtiyacını görüyorum bir de bu harcamalar neyin nesi?
Cnm ben ek kartımı eşime verdim.o da annesine vermiş . Defne için lazım olunca harcarlar diye. Onlarda harcamışlar bi güzel.bugün şans eseri farkettim ayın 5inden bugüne kadar 151 tl harcamışlar.benzin almışlar,market ihtiyaçlarını görmüşler.
Daha önce hiç dikkat etmemiştim harcamalara.
Bende bugün aradım kapatmaları için başvurdum
resmen sağılacak inek gibi görmüşler beni
mesela 2 ay önce marketten alışveriş yapmışlar onu söylemişlerdi
ama şimdi hiç söylemeden baya harcamışlar
5 günde 151 tl.ay sonuna kadar kimbilir kaç para olacaktı bu harcama
cnm defne ile konuşmak için arıyorum telefonları açmıyor ya da kp bakıyor çeşitli bahaneler sunuyor.defne ile konuşamıyorume haklı cnm ne munasebet
bırde defne ıle mı konusturmamıs cozmeye calısıyorum
cnm defne ile konuşmak için arıyorum telefonları açmıyor ya da kp bakıyor çeşitli bahaneler sunuyor.defne ile konuşamıyorum
sebepse ben pazar akşamı teşekkür ederim allah razı olsun ben yokken defneye bakacaksın dedim.ama pazartesi sabah ben defneyi bıraktım.aşağıya ininceye kadar eşime balkondan "karın sakın defneyi sormak için beni aramasın bi teşekkür bile etmedi" demiş.eşim de bana sordu.ben de hem babasına hem de annesine teşekkür ettiğimi söyledim.3 gündür de defne ile konuşturmuyor
akşam eşim işten dönünce ancak konuşabiliyorum
o da çok uzun sürmüyor
gülden kapattırdığımı söyleyince bu seferde elimdeki diğer kartlarrdan isteyecek eşim.
Eninde sonunda öğrenecek kapattırdığımı ama bilmiyorum
bakalım
ya gerçekten defne için harcasa anlayacağım
benzini defne ne yapacak
ya da 18 tl harcamış.defneye kullandığım bez 18 tl değil daha fazla
sonraki gün 50 tl lik harcama yapmış.hadi bez aldı desem üzerine ne aldı?
Yani hep kendilerine yaptıkları harcamalar
kaldı ki defnenin bezini,mamasını,yiyeceğini zaten ben alıyorum
nereye gidiyor bu paralar?
Hem bana yapmadığını bırakmıyor hem de paramı çatır çatır yiyor
sorsan defnenın ıhtıyacıdır defne benzım tuketıyor ya cunku ıyı etmıssın
hem onların torunu yada esın karsılasın maden ay ne sınır bozusu
pekı esın bu durumlara ne dıyor gece gunduz teskkurrmu edıceksız bu ne hadsızlık boyle
ya gunahtan damı korkuyor ne demek paranı yemek
oyy fundam oy nediyeyim bilemiorum
hadi bakalım neler olacak ..
kızlar iznimi aldım
inşa bu akşam önce arkadaşımın yanına gidecem ordanda
yarın gebzeye
belki bu 3 gün banada iyi gelir..
songül görüşürüz cnmm:
cok haklısın cnm gerçekten durum normal degıl
aslında sorarkan bıraz tedırgın oluyorum annelık kımlıgın ıle buradasn oysakı durumu abarrtıysam affola arkadaşım
sen yazınca aklıma su geldı cıne 5 te programını takıp ettıgım bır dr vardı bır gun dedıkı ben dr oldktan sonra ne komsu ne arkadaş ne akraba ne abı olamadım heryerde her merkanda dr u oysakı bende ınsanlarla guncl seyler konuşmak yorum yapmak ıstıyorum dedı o sozlerunı hıc unutmuyorum
ınsalla cok ustune gelıp bunaltmamışızdır canım helal et hakkını
Kızlar o ile 5 yas arası cocuk felcı ası tekrarını duydunuzm
yada ebe dr a sordunuzmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?