2012 kasım bebekleri büyüyor..

cnm umut ediyorum
ne yapıyım
iyi olacak diye düşünmeye çalışıyorum
biraz arkadaş çevremiz olsa aslında eşim de değişir diye umuyorum ama bilmiyorum nasıl olacak
allahım yardımetsin

cnm umut ediyorum
ne yapıyım
iyi olacak diye düşünmeye çalışıyorum
biraz arkadaş çevremiz olsa aslında eşim de değişir diye umuyorum ama bilmiyorum nasıl olacak
allahım yardımetsin

valla canım içim sisti resmen bu nasıl si zihniyet yaaaaa.

valla yasemine güldene kısacası herkese katılyoummm sana ne tras suyundan ya allah allah ne hali varsa görsün. sen neden herseyi sırtlanıyosun bende öyleydim okulu git gel cocuk yemek iş güç derken mahvetteim kendimi kv bigün temizlik yapıyorum deterjan kokusundan rahatsız oldu dedi ki herkes dısarda ğezsin sen evde kazın dur gençlık saglık gignce kımse canan temizdi demeyecek kendı ettı kendı buldu diyecek dedi o günden beri ne yalan söyleyım işleri salladım yapıyorum ama kendımı öldurecek kadar değil

simdi sen kımse funda böyleydı demıcek yetisebildığın kadar baksana adamın gözüne bıle görunmuyo yaptıkların açık arıyooo..

ayrıca ne hediyesi ya o sana almıs mı kı amla bence kesınlıkle alma ............

bu arda eymen nasıl braz behsetsene
yemek yeme durumunu asabıldınızmı ıse başlayacağın zaman kresemı gıdıcek anane babannemı bakıcak eylülde baslıcaktın degılmı

yemek yeme durumu bi iyi bi kötü :) şu sıra gene nazlı nazlı yiyo..
eylülde başlayacağım evt babannemiz bakacak saoğolsun bi aksilik çıkmazsa.. ilgili bi babannemiz var çok şükür içim rahat bırakıcam

ıyı aksamlar kızlar ozledım szıı ama gelen gıden derken buara komsular yalnız bırakmıo saolsun
gırırp yazamıoyroum

ben ıyıym mutlyum huzurluyum saglıklı sayılırım mıgren agrılarım dısında ılac sankı daha cok agrıttı gbı
ama bırakmadım haftaya kontrolum var bakalım cok fenayım suan sag tarafım gozum kasım alnım uyusmus durumda agrıdan
cıldırcammmmmm

masalcık cok ıyı masallh keyfı yerındde oyunlar oynuyoruz aktıvıteelr yapıoruz sarkılar soyluyoruz komsunun kıızyla oynuo
keyfı yerınde sukur köpek dıslerımız kaldı sadece patlamak uzere alttakı ıkısı buara gecelerı ateslenıo dısten sanırım 39.5tu 2gun once ama
hemn gectı enfeksıyon olsa baska belırtılerde olurdu dıye dıs dedık ama bakalm bugun atesı yok

betul resım senın ıcın atarım cnm bıara fırsat bulunca

funda yerınde olsam asla cekmem asla katlanmam bosanıtım
cocukla bukadar kolaymı dersen
cocugun varlıgından bıle hberı yok zaten
ne dıye maddı sımge olarak soyadını tasıyacam ya
neyse daha fazla konusmaym zaten ınanılmaz basım agrıyo o sınırle kotu konusurum
sbır versın allh demıyorum sana ıannkı cekılcek dert degıl akıl versın rabbım sana da dogru yolunu bul hakettıgı yasa ınsallhh

Canım bende ızlemıyorum tek bı takıp ettıgım dızı var o da bu :) yoksa dünyadan bi haberım

Kuzum herşeye değersin 💝

analdım cnm ben hbrlerı ızlrım kapatırım tvyı
hem masal ıcın daha dogru
hemde aılece guxel vakıt gecırıyoruz hep bırlıkte
esımede bahsettım montessorıden bıseyler okudu baktı
cok begebdı masalla bıseyler yapıolar sureklı esımınde ısıne geldı bayılır yaratıcıdır da

Bende okullar kapansın bu sefer de ceydacıgın eğitimine baslıcam. Kule fılan yapıyo kutulardan okuldan kıtap getırdın resımlerıne bakıp neyın ne oldugunu söyluyo ama öyle makArnaya boncuk dızme fılan denemedık renklerı öğrenmeye çalısıyo pepenın sarkısını öğrettı. Sarı sarı sapsarı dıyıp dolanıyo evde :). Onlar yokken hayat nasılmıs kı ??

Kuzum herşeye değersin 💝

Yine harikasin....kızım zaten bnm tshirtme başlanmış durumda.gundz cognlukla yanında tasiyons..Uyurken de ona sarilp uyuyo. ...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yine harikasin....kızım zaten bnm tshirtme başlanmış durumda.gundz cognlukla yanında tasiyons..Uyurken de ona sarilp uyuyo. ...

saol cnm estağfurullah..çocuk işte somut bişi bulmuş kendince
en çok giren ben oldum sanırım sieye sanırım

Ya bnm isyernde tel yasak..eve grlince de yemk bulasik meryem. Ertesi gune atstrmlik biseyler hazırla derjn yat saati geliyo giremiyorm eskisi gibi

Sağol plasebo. ..

Fundacm ne desem ne yapsam bilmiyorum allah sabir versn hayrli bi yol gostersn..esinin gözünü acsin kvnin dilini kisaltsinn..kalbine insanlık versin

Dualarına aynen katılıyorum canım amınnn n

Hurrem bıttı seneye de kösem sıyltan izlicez anlasıldı :)

Kuzum herşeye değersin 💝

Ben ceydadan hıc kacmadım hep anlattım kızım okula gıdıcem ve hemen gelıcem dıye evden benı hep anne hemen gel dıye ugurlar. Hıc ağlama krızlerımız olmadı ınsallah seneye de böyle olur bu sene bıtıyo Allahın izniyle

Kızlar ben yatıyorum yarın okul var malum. Herkese ıyı geceler.

Kuzum herşeye değersin 💝

hayırlı geceler kızlar uzun zaman gıremedım pc bozuktu ara ara takıp ettım sızlerı ama yazamadım
ben ve alp tuğra ıyıyız sukur

plasebo yazdıklarını zevkle okuyorum canım yorum yapmasamda burda olman cok guzel bende montessorı yı arastrmaya basladım kıtaplar alıp okuyacam ınsallah faydalı olabılırım kuzuma

fundacım Allahım sana sabır versın dıyecek bısey yok baska

ozcanan gozunaydın canım okulun bıtmıs

aysegul bende ıstyorum resım merak edyorum senı Allahım ısteyen herkese nasıp etsın kapanmayı

songul aras a masallah bayağ duzeldı artık pek tutturma olayı yok demıssın darısı bızım basımıza buara vurma ve ısırma huyu coğaldı
bugunde yarenle neguzel vakıt gecrmıssın arkdslrınla arada kacamak yapmak gerekıyo

fatma babana gecmıs olsun canım erende neguzel dısarıda oynuyomus

guldencım basın sağolsun arkadasın ıcın emınm cok zordur yolculuk varmıs ınsallah guzel bı 3 gun gecırrsınz

yasmın ufak bı kaza atlatmıssn gecmıs olsun canım bal boceğı yaptmı bugun kakasını kabızlık devammı

benı sen neler yapıyosun canım nıda nın ustunu cıkarma maceraları devammı

betul kp gecmıs olsun amelıyatı ıyı gecmıs sevndım ınsallah enkısa zamnda sağlığına kavusur

sıbel meryemcık ozluyo tabı annesını tısortunu bırakmıyodu dımı oy kuzum benım

mdrcnn ıyı geceler canım yoğun bı donem gecrsın az kaldı tatıle karnelerıde verdınmı coğu bıtmıs sayılır

dılekefem sen nasılsn canım esın nasıl oldu

katreınur berra nasıl oldu yanlıs hatrlamıyosam hasta olucak gıbı dıyodun duğun olmadı daha sanırım ınsallah guzel gecer

nuraycım neyaptın toparlandmı bayağ tasınma nezman

ınsallah unuttuğum kımse yoktur aklımda bukadr kalmıs
artık sohbete katılablrım

Wavss canım bende seni merak ediyordum. Şükür iyiymissiniz.

Berra nin burnu hala akmaya devam ediyor ama cok şükür ilerlemedi. Inşallah bu sekilde geçip gider. Düğün bu hafta sonu canım. Misafirler gelmeye basliycak artik yarın. Amin canım Inşallah guzel gecer

Günaydın kızlar. Nasılsıniz? Bu akşam Berat kandili. Kandiliniz mübarek olsun. Rabbim dualarımız i kabul etsin inşallah. Yorumlarınız için teşekkür ederim. Iyi ki varsınız.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…