2012 kasım bebekleri büyüyor..

herkese hayırlı akşamlar kızlar ben çıkıyorum bugün pek iyi hissetmyrum kendimi hayır olsun inşallah içimde büyük bir sıkıntı hissi hayırlara vesile olur inşallah
hayırdır inşallah cnm
iyi düşünelim iyi olsun

Kızlar masılsınız biz gebezedeyiz çok şükür güzel yolculuktu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
şükür cnm
siz nasılsınız?
nilim ne yapıyor

Herkese hayirli kandiller kizlar Berat kandiliniz mubarek olsun Rabbim hepimizin gunahlarini bagislasin bizleride cennetlik kullarindan eylesin ins.

Dun netim bitti bidaha giremedim esim aksam yukletti ancak girebildim.
Bizdeki gelie su eren artik besiginde kendisi uyuyo son zamanlarda ayagimda sallarken cok huysuzluk yapiyodu(tabi aksamki uykularda gunduzde sorun yok) gecenlerde bigun yine ayagimda salliyodum cok hircinik yapti delirdi cikti uyumamak icin oysaki okadar uykusu vardi en son kizdim bende odasina goturup besigine yatirdim su yada sut icirdim uyu burda falan dedim ciktim odaya geldim ama uyur diye aklima gelmedi hic ve 10dk. cit sesi cikmadi cok sasirdim sonra biraz mizikladi ama oyle ciddi aglamadi uzun surmedi zaten yatti uyudu ben dunde kendisi uyusun diye besigine goturdum sut icirdim uyumasini falan soyledim biraz yaninda kaldim sonra ciktim diger odaya geldim baya bisure sesi cikmadi tam uyumak uzereydi esim geldi once mutfaga girdi ben anlaticaktim eren kendi uyuyo diye sonra hizlica cikip banyoya gitti (banyo kapisiyla erenin orasi karsilikli) arkasindanda bagiramadim tabi isigi yakinca direk erene gitti isik hemen aglamaya basladi o an oyle bi sinirlendimki esime agzima geleni soyledim erenin yaniba gidip sut su vereyim dedim almadi direk kucagima gelmek istedi zaten sinirliyim cocuga patladim uyumasini soyledim kizarak oda bayabi agladi besikten bana gelmeye calisti hep ama biraz sert davrandim onada sonra esim geldi niye aglatiyon su ver yada yanimiza gelsin sonra uyur dedi onada kizdim yolladim eren zaten aglayip duruyo sonra babasida gidince besikte kapiya dogru yonelip eliyle gel gel yapiyo hemde agliyo ben yuz vermedigim.icin babasini cagiriyo bende uzuldum ama orda yarida biraksam bidahakine daha cok aglardi nasilsa alicaklar diye bende mecbur tepki vermeden bekledim en son aglamaktan yorulup yatti uyudu yavrum.
Bu aksamda sutunu aldik besigine gittik orda oturdugu yerden icti sutunu ben biraz bekledim sutunu yari yapinca annecim ic sutunu bitince yat uyu emziginde burda dedim ciktim obur odaya geldim bidahada sesi cikmadi uyumus kuzucum dun babasi araya girmese bosuna aglamiycaktineyse artik ins.bundan sonra sorunsuz uyur bide gecekiler duzene girse tam olucak a baya yine iyi cok sukur.

Nil iyi kızlar çok şükür ama burda tahminimden fazla şebeklik yapiyo şimdi uyudu bu arada herkezin kandili mubarek olsun

ıkı gunde bukadar alısması guzel bısey boyle devam eder merek etme kendı uyur artık

Merhabaaa canin merak ettik seni hersey yolunda olmasina sevindim alp tugram nasil sen nasilsini bskim
Bizde iyiyiz sukur esim zor gunler geciriyor ama insallah atlatacak canim bakalim
Tesekkur ederim canim benim agrisi kalmadu sukur bide alci platinleri ciksa bakalim 23 unde randevumuz var sen nasilsin canimm
kızlar elif grip oldu demiştim ya masallah baya iyi durumu keci boynuzuna bağlıyorum bu.iyiliği çünkü önceleri çok sumuklu sıkıntılı olurdu bu sefer çabuk atlatacak ins
Gecmis olsun elifime canim atlatmis sukur gripi hemen prenses

Dualarimiz sizinle canim erdemim yakinda kosa kosa sana sarilacak ins gonlunu ferah tut rabbim kalbine gore versin erdem yurusu pasa

yok cnm yapmadı ben müdahaleettim mecburen. fitil verdim lavmana koyamadım. az bişey yaptı sonrasında çok şükür. bakalım bi süre keçiboynuzu vermiycem değişen bişey olcak mı
Gecmis olsu canim bal bocugunu hala kaka sorunumu var cok uzuldum yavrumya
Masallah size cok tatlisiniz canimm
Canim artik eskisi gibi giremiyorsu bakiyorum da kizlar seni yoruyor cok heralde kizlarin iyi olmasinada sevindimm
Canimm artik kv diyecek sozum yok allah islah etsin allah yardimcin olsun senin...
herkese hayırlı akşamlar kızlar ben çıkıyorum bugün pek iyi hissetmyrum kendimi hayır olsun inşallah içimde büyük bir sıkıntı hissi hayırlara vesile olur inşallah
Iyi dusu iyi olsun canim
Kızlar masılsınız biz gebezedeyiz çok şükür güzel yolculuktu

Sevindimm canim yolculugunuzun guzel gecmesin buarada basin sagolsun canim

Cok sukur canim bunada birazda olsa uykusu duzelmis dahada duzelir insallah

senınde mubarek olsun canım
bız ıyıyız sukur
esınde de daha ıyı olur ınsallah canım bayağ bı zorlanıyosundur hem esın hem efe
Seninde mübarek olsun canim zor oluyor hem maddi hem manevi ama bunada sukur
bendede aynısı oluyo canım oyuzden yukleyemıyorum
uzuldum ama goremedım efeyı

Neden oluyor ki acaba bende alp tugrayi goremedgiim icin cok uzgunumm

Seninde mübarek olsun canim zor oluyor hem maddi hem manevi ama bunada sukur

Neden oluyor ki acaba bende alp tugrayi goremedgiim icin cok uzgunumm

bımıyorumkı canım ya ılk zamnlar yukleyebılıyodum sonradan neolduysa hata verıyo pc ıle ılgılı bısey sanırım yuklu olması gereken bı programmı var acaba pek anlamam bılgısayrdan ama

ben yatyorum canım ıyı geceler optum

kızlarrrr kandılınız mubarek olsun benım ıcınde dua edın
ölcem agrıdan basım agrısı gecsın artıkkkkkkkkkkk
Cnm çok güzel olmuş. Bayıldım fotoğraf lara. Başın için de geçmiş olsun.

Cnm geç olsun ama güç olmasın.
Esin bir an önce iyilesir.

Cnm cepten yükle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…