- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #46.101
hayırdır inşallah cnmherkese hayırlı akşamlar kızlar ben çıkıyorum bugün pek iyi hissetmyrum kendimi hayır olsun inşallah içimde büyük bir sıkıntı hissi hayırlara vesile olur inşallah
şükür cnmKızlar masılsınız biz gebezedeyiz çok şükür güzel yolculuktu
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Herkese hayirli kandiller kizlar Berat kandiliniz mubarek olsun Rabbim hepimizin gunahlarini bagislasin bizleride cennetlik kullarindan eylesin ins.
Dun netim bitti bidaha giremedim esim aksam yukletti ancak girebildim.
Bizdeki gelie su eren artik besiginde kendisi uyuyo son zamanlarda ayagimda sallarken cok huysuzluk yapiyodu(tabi aksamki uykularda gunduzde sorun yok) gecenlerde bigun yine ayagimda salliyodum cok hircinik yapti delirdi cikti uyumamak icin oysaki okadar uykusu vardi en son kizdim bende odasina goturup besigine yatirdim su yada sut icirdim uyu burda falan dedim ciktim odaya geldim ama uyur diye aklima gelmedi hic ve 10dk. cit sesi cikmadi cok sasirdim sonra biraz mizikladi ama oyle ciddi aglamadi uzun surmedi zaten yatti uyudu ben dunde kendisi uyusun diye besigine goturdum sut icirdim uyumasini falan soyledim biraz yaninda kaldim sonra ciktim diger odaya geldim baya bisure sesi cikmadi tam uyumak uzereydi esim geldi once mutfaga girdi ben anlaticaktim eren kendi uyuyo diye sonra hizlica cikip banyoya gitti (banyo kapisiyla erenin orasi karsilikli) arkasindanda bagiramadim tabi isigi yakinca direk erene gitti isik hemen aglamaya basladi o an oyle bi sinirlendimki esime agzima geleni soyledim erenin yaniba gidip sut su vereyim dedim almadi direk kucagima gelmek istedi zaten sinirliyim cocuga patladim uyumasini soyledim kizarak oda bayabi agladi besikten bana gelmeye calisti hep ama biraz sert davrandim onada sonra esim geldi niye aglatiyon su ver yada yanimiza gelsin sonra uyur dedi onada kizdim yolladim eren zaten aglayip duruyo sonra babasida gidince besikte kapiya dogru yonelip eliyle gel gel yapiyo hemde agliyo ben yuz vermedigim.icin babasini cagiriyo bende uzuldum ama orda yarida biraksam bidahakine daha cok aglardi nasilsa alicaklar diye bende mecbur tepki vermeden bekledim en son aglamaktan yorulup yatti uyudu yavrum.
Bu aksamda sutunu aldik besigine gittik orda oturdugu yerden icti sutunu ben biraz bekledim sutunu yari yapinca annecim ic sutunu bitince yat uyu emziginde burda dedim ciktim obur odaya geldim bidahada sesi cikmadi uyumus kuzucum dun babasi araya girmese bosuna aglamiycaktineyse artik ins.bundan sonra sorunsuz uyur bide gecekiler duzene girse tam olucak a baya yine iyi cok sukur.
Nil iyi kızlar çok şükür ama burda tahminimden fazla şebeklik yapiyo şimdi uyudu bu arada herkezin kandili mubarek olsun
Merhabaaa canin merak ettik seni hersey yolunda olmasina sevindim alp tugram nasil sen nasilsini bskimhayırlı geceler kızlar uzun zaman gıremedım pc bozuktu ara ara takıp ettım sızlerı ama yazamadım
ben ve alp tuğra ıyıyız sukur
plasebo yazdıklarını zevkle okuyorum canım yorum yapmasamda burda olman cok guzel bende montessorı yı arastrmaya basladım kıtaplar alıp okuyacam ınsallah faydalı olabılırım kuzuma
fundacım Allahım sana sabır versın dıyecek bısey yok baska
ozcanan gozunaydın canım okulun bıtmıs
aysegul bende ıstyorum resım merak edyorum senı Allahım ısteyen herkese nasıp etsın kapanmayı
songul aras a masallah bayağ duzeldı artık pek tutturma olayı yok demıssın darısı bızım basımıza buara vurma ve ısırma huyu coğaldı
bugunde yarenle neguzel vakıt gecrmıssın arkdslrınla arada kacamak yapmak gerekıyo
fatma babana gecmıs olsun canım erende neguzel dısarıda oynuyomus
guldencım basın sağolsun arkadasın ıcın emınm cok zordur yolculuk varmıs ınsallah guzel bı 3 gun gecırrsınz
yasmın ufak bı kaza atlatmıssn gecmıs olsun canım bal boceğı yaptmı bugun kakasını kabızlık devammı
benı sen neler yapıyosun canım nıda nın ustunu cıkarma maceraları devammı
betul kp gecmıs olsun amelıyatı ıyı gecmıs sevndım ınsallah enkısa zamnda sağlığına kavusur
sıbel meryemcık ozluyo tabı annesını tısortunu bırakmıyodu dımı oy kuzum benım
mdrcnn ıyı geceler canım yoğun bı donem gecrsın az kaldı tatıle karnelerıde verdınmı coğu bıtmıs sayılır
dılekefem sen nasılsn canım esın nasıl oldu
katreınur berra nasıl oldu yanlıs hatrlamıyosam hasta olucak gıbı dıyodun duğun olmadı daha sanırım ınsallah guzel gecer
nuraycım neyaptın toparlandmı bayağ tasınma nezman
ınsallah unuttuğum kımse yoktur aklımda bukadr kalmıs
artık sohbete katılablrım
Tesekkur ederim canim benim agrisi kalmadu sukur bide alci platinleri ciksa bakalim 23 unde randevumuz var sen nasilsin canimmgünaydın kızlar kandiliniz mübarek olsun Rabbim herkesin dualarını kabul etsin ins
gülden yok bugün ins güzel zaman gecirirsiniz guldencim
yasemin ne yaptı bal bocugun yaptimi kakasini
ozcanan gözün aydın canım bitmis okul çok sevindim ins diğer ark iyi sonuçlar almışlardır
katreinur size Allah kolaylik versin
mdrcnn kv gitmiş gözün aydın artık çekirdek aile mutlu huzurlu yaşarsınız
fatma babanın eli nasıl oldu esin işinden memnun mu
wavs kaloriferli ev bulamadık aslında bi tane var oda.bayrama doğru.çıkacakmış i yüzden eşim gidip baslayacak başlayacak bi aksilik olmazsa biz elifle sonra gideceğiz eşim gidince annemlerde kalacagiz tasinmamiza daha süre olduğu için toplamayı biraktim işime yaramayanlari topladım sadece ev oylece duruyor
funda defneyle konustunmu akşam iyi mi
beni çok yogunsun dimi ama arada gir.özlüyoruz seni
dilek esin nasıl oldu
sibel sen.nasılsın nasl gidiyor
nilay girmez.oldun gene iyimisiniz
plesebo çok faydalı şeyler paylasiyorsun sağol arkadaşım
Gecmis olsun elifime canim atlatmis sukur gripi hemen prenseskızlar elif grip oldu demiştim ya masallah baya iyi durumu keci boynuzuna bağlıyorum bu.iyiliği çünkü önceleri çok sumuklu sıkıntılı olurdu bu sefer çabuk atlatacak ins
Dualarimiz sizinle canim erdemim yakinda kosa kosa sana sarilacak ins gonlunu ferah tut rabbim kalbine gore versin erdem yurusu pasagünaydın kızlar güldenim hayırlı yolculuklar inşallah çoook güzel geçer tatilin
kızlar akşam muhteşem yüzyıl izleyemedim tam ben bi bu diziyi izliyordum ama erdmden sonra hep ara ara izleyebildim ama çok severim seneye kösem sultana devam :)
yağmur elifin iyi olmasına çok sevindim
hepimizin beraat gecesi mübarek olsun kızlar dularınız kabul olsun bizede dua edin erdemim yürüsün hastalık çıkmasın
Gecmis olsu canim bal bocugunu hala kaka sorunumu var cok uzuldum yavrumyayok cnm yapmadı ben müdahaleettim mecburen. fitil verdim lavmana koyamadım. az bişey yaptı sonrasında çok şükür. bakalım bi süre keçiboynuzu vermiycem değişen bişey olcak mı
Masallah size cok tatlisiniz canimm
Canim artik eskisi gibi giremiyorsu bakiyorum da kizlar seni yoruyor cok heralde kizlarin iyi olmasinada sevindimmHayırlı kandıller guzel anneler
Allah dualarımızı kabul etsın ıns..
Kızların yemegını hazırlarken goz ucuyla bakam dedım yazmadan duramadım
Herkes iyidır insallah
Bız ıyıyız Allaha sukur
O kadar cok isim varki temizlik yapiyorum
Kizlara daha cok vakit ayirayim diye daha hizli yapma cabasi beni daha cok yoruyo
Simdi onlarin yemek saati sonra uyku bende islere devam öpuyorum hepinizi
Canimm artik kv diyecek sozum yok allah islah etsin allah yardimcin olsun senin...kızlar biraz önce eşim aradı
kv benim kartla bizim eve örtü almaya gitmiş
kart çalışmayınca eşimi aramış
eşim de çok kızmış onun bende olan kredi kartını kapattırmış
beni aramış bana kızıyor.annemler o kartla çocuğa süt,bez falan alıyorlardı neden kapattırdın? o harcamaların peşine düşecek kadar hesap mı yapıyorsun? annemlere çok ayıp oldu.bende sana sormadan sendeki kartımı kapattırdım dedi.
işyerinde insanların içinde konuşamayacağım için sadece çok iyi yapmışsın dedim.bana dokunmaz sonuçta ben o kartla harcama yapmıyordum.onlar düşünsün.benzini de mi defneye alıyorlardı?
tövbe tövbe yarabbim mübarek günde kötü kötü düşündürüyor beni.
benim salak annemde daha dün akşam bana kızıyor keşke yapmasaydın içinde çocuğun var diye
Iyi dusu iyi olsun canimherkese hayırlı akşamlar kızlar ben çıkıyorum bugün pek iyi hissetmyrum kendimi hayır olsun inşallah içimde büyük bir sıkıntı hissi hayırlara vesile olur inşallah
Kızlar masılsınız biz gebezedeyiz çok şükür güzel yolculuktu
Herkese hayirli kandiller kizlar Berat kandiliniz mubarek olsun Rabbim hepimizin gunahlarini bagislasin bizleride cennetlik kullarindan eylesin ins.
Dun netim bitti bidaha giremedim esim aksam yukletti ancak girebildim.
Bizdeki gelie su eren artik besiginde kendisi uyuyo son zamanlarda ayagimda sallarken cok huysuzluk yapiyodu(tabi aksamki uykularda gunduzde sorun yok) gecenlerde bigun yine ayagimda salliyodum cok hircinik yapti delirdi cikti uyumamak icin oysaki okadar uykusu vardi en son kizdim bende odasina goturup besigine yatirdim su yada sut icirdim uyu burda falan dedim ciktim odaya geldim ama uyur diye aklima gelmedi hic ve 10dk. cit sesi cikmadi cok sasirdim sonra biraz mizikladi ama oyle ciddi aglamadi uzun surmedi zaten yatti uyudu ben dunde kendisi uyusun diye besigine goturdum sut icirdim uyumasini falan soyledim biraz yaninda kaldim sonra ciktim diger odaya geldim baya bisure sesi cikmadi tam uyumak uzereydi esim geldi once mutfaga girdi ben anlaticaktim eren kendi uyuyo diye sonra hizlica cikip banyoya gitti (banyo kapisiyla erenin orasi karsilikli) arkasindanda bagiramadim tabi isigi yakinca direk erene gitti isik hemen aglamaya basladi o an oyle bi sinirlendimki esime agzima geleni soyledim erenin yaniba gidip sut su vereyim dedim almadi direk kucagima gelmek istedi zaten sinirliyim cocuga patladim uyumasini soyledim kizarak oda bayabi agladi besikten bana gelmeye calisti hep ama biraz sert davrandim onada sonra esim geldi niye aglatiyon su ver yada yanimiza gelsin sonra uyur dedi onada kizdim yolladim eren zaten aglayip duruyo sonra babasida gidince besikte kapiya dogru yonelip eliyle gel gel yapiyo hemde agliyo ben yuz vermedigim.icin babasini cagiriyo bende uzuldum ama orda yarida biraksam bidahakine daha cok aglardi nasilsa alicaklar diye bende mecbur tepki vermeden bekledim en son aglamaktan yorulup yatti uyudu yavrum.
Bu aksamda sutunu aldik besigine gittik orda oturdugu yerden icti sutunu ben biraz bekledim sutunu yari yapinca annecim ic sutunu bitince yat uyu emziginde burda dedim ciktim obur odaya geldim bidahada sesi cikmadi uyumus kuzucum dun babasi araya girmese bosuna aglamiycaktineyse artik ins.bundan sonra sorunsuz uyur bide gecekiler duzene girse tam olucak a baya yine iyi cok sukur.
Hayirli aksamlar kizlar kandiliniz mubarek olsun rabbim acilan elleri bos cevirmesin
Yigit Efe nin resmini yuklemeye calisiyorum ama hata olusuyor sinir oldum kizlar ya
Seninde mübarek olsun canim zor oluyor hem maddi hem manevi ama bunada sukursenınde mubarek olsun canım
bız ıyıyız sukur
esınde de daha ıyı olur ınsallah canım bayağ bı zorlanıyosundur hem esın hem efe
bendede aynısı oluyo canım oyuzden yukleyemıyorum
uzuldum ama goremedım efeyı
Seninde mübarek olsun canim zor oluyor hem maddi hem manevi ama bunada sukur
Neden oluyor ki acaba bende alp tugrayi goremedgiim icin cok uzgunumm
Cnm çok güzel olmuş. Bayıldım fotoğraf lara. Başın için de geçmiş olsun.kızlarrrr kandılınız mubarek olsun benım ıcınde dua edın
ölcem agrıdan basım agrısı gecsın artıkkkkkkkkkkk
Merhabaaa canin merak ettik seni hersey yolunda olmasina sevindim alp tugram nasil sen nasilsini bskim
Bizde iyiyiz sukur esim zor gunler geciriyor ama insallah atlatacak canim bakalim
Tesekkur ederim canim benim agrisi kalmadu sukur bide alci platinleri ciksa bakalim 23 unde randevumuz var sen nasilsin canimm
Gecmis olsun elifime canim atlatmis sukur gripi hemen prenses
Dualarimiz sizinle canim erdemim yakinda kosa kosa sana sarilacak ins gonlunu ferah tut rabbim kalbine gore versin erdem yurusu pasa
Gecmis olsu canim bal bocugunu hala kaka sorunumu var cok uzuldum yavrumya
Masallah size cok tatlisiniz canimm
Canim artik eskisi gibi giremiyorsu bakiyorum da kizlar seni yoruyor cok heralde kizlarin iyi olmasinada sevindimm
Canimm artik kv diyecek sozum yok allah islah etsin allah yardimcin olsun senin...
Iyi dusu iyi olsun canim
Sevindimm canim yolculugunuzun guzel gecmesin buarada basin sagolsun canim
bımıyorumkı canım ya ılk zamnlar yukleyebılıyodum sonradan neolduysa hata verıyo pc ıle ılgılı bısey sanırım yuklu olması gereken bı programmı var acaba pek anlamam bılgısayrdan ama
ben yatyorum canım ıyı geceler optum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?