- 4 Şubat 2012
- 3.775
- 289
- 373
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #46.141
Şİa no
Kuzum herşeye değersin 💝
kızlar dün eşim annemlerin kandilini kutlamak için aramamış
geçen kandilde de aramamıştı
geçen bayram da aramamıştı
şimdi ben bu adamı ne yapıyım
ben onun ailesinin kandilini hem dün öğlen aradım hem de akşam aradım hem de hepsinin kandilini tekerteker kutladım
her kandil kutlarım,her bayram kutlarım,doğum günlerini atlamam,anneler günü,babalar günü hem kutlar hem hediyelerini alırım
bu adam beni çileden çıkaracak
sabah da hiçbir şey olmamış gibi beni arıyor
aramadığını öğlene doğru kardeşimin karnesini sormak için aradığımda öğrendim
kendilerini kaf dağında görüyorlar resmen, karşıki dağları ben yarattım düşüncesindeler
Kizlar bugun kuzum karne alicak ben e okuldan baktim hepsi yuz tabi yarene demedim heyecanlansin karne alcak siye dimi
karalari bagladi anne diyor dersleeim xok iyi hep aferin aliyorum da yazim pek guzel degil acaba turkcem 4 gelirmi duyor aman gulesimde geliyor acimamda kuzum benim
Ay tek ceydanın elındeydı kızım sıze yorum yazmıs teyzelerı :)
Kuzum herşeye değersin 💝
Haha aman ne heyecani kalcak ozmaan benim on gun oldu ogrenelifena anne ne diye korkutuyon kızı söyleyiver aaaa :)))
HAyırlı olsun karneniz bakem hadi büyüttün kızı darısı başıma
Ay tek ceydanın elındeydı kızım sıze yorum yazmıs teyzelerı :)
Kuzum herşeye değersin 💝
pro üye songül ne zaman pro oldun bakim sen hayırlı olsun pembe de pek yakışmış
Kizlar bugun kuzum karne alicak ben e okuldan baktim hepsi yuz tabi yarene demedim heyecanlansin karne alcak siye dimi
karalari bagladi anne diyor dersleeim xok iyi hep aferin aliyorum da yazim pek guzel degil acaba turkcem 4 gelirmi duyor aman gulesimde geliyor acimamda kuzum benim
oy kuzum benim ilk karne heyecanımı yaşıycak :) en doğrusunu yapmışsın cnm bırak doya doya yaşasın:) ay darısı başımıza inş.
canım benim inşallah bir an önce düzelir erdem paşa.. biliyorum çok zor ama çaresi de var inşallah Allah yardımcınız olsun bu mübarek aylarda erdem paşa yüzünü güldürsün dualarım seninle
yaa deli olucam cnm yaa valla yazmım diyorum ama duramıyorum. onun annesi anneyse seninki de anne. o seninkilere nasıl davranıyorsa sende öyle davran. hatta bunu yüzüne söyle. bu zamana kadar sabrettim belki benden görür yaparsın diye ama senin bişey yapmaya niyetin yok. bundan sonra sen benim aileme nasıl davranırsan bende senin ailen öyle davrancam haberin olsun de. olsun bitsin.
cnm baksana ben yapmadığım zaman çok kötü oluyor.geçen yıl eşim annemin doğum günün kutlamadı.ben de onun annesinin doğum gününü kutlamadım ve ne oldu? eşimle çok büyük kavga ettikeşin aramıyosa sen hiç aramayacaksın yapacak bişey yok aynı şey bizde de var aramaz eşim mesajlaşırlar hem annemle hem babamla ama ben ne mesaj atarım ne ararım napim herşey karşılıklı ki benim ailem eşimin ailesinden daha fazla sahiplendi onu o da bunun farkında ama işte yetiştirilme tarzı diyelim onu da öyle kabul edeceksin... benim aramama da hiç seslenmez hiç bişey demez kv ile en son nisan ayında konuşmuştuk hala konuşmuş değiliz.. bakalım ne zaman vuslat.. hiç umrumda mı değil..
cnm ben tepki gösterince "surat yapıyorsun beni kendinden soğutuyorsun" oluyorKv de tesekkur etmedin diye sana darilsin....
Ay ben olsam esime cok tepkili olurum ne munasebet yani
ay ne heyecanlıdır yavrum şimdiKizlar bugun kuzum karne alicak ben e okuldan baktim hepsi yuz tabi yarene demedim heyecanlansin karne alcak siye dimi
yerim ben o cvp yazan elleriAy tek ceydanın elındeydı kızım sıze yorum yazmıs teyzelerı :)
Kuzum herşeye değersin 💝
ne hediye aldınız cnm?Funda yasemin nuray kuzumun ikinci karneai ama simdi daha bir heyecanli
hediyeler var isin ucunda:)
Bu arada kuzumu yuzme kurshna yazdirdik haftada iki gin ogrenince ne etcek bakim
kızlar dün eşim annemlerin kandilini kutlamak için aramamış
geçen kandilde de aramamıştı
geçen bayram da aramamıştı
şimdi ben bu adamı ne yapıyım
ben onun ailesinin kandilini hem dün öğlen aradım hem de akşam aradım hem de hepsinin kandilini tekerteker kutladım
her kandil kutlarım,her bayram kutlarım,doğum günlerini atlamam,anneler günü,babalar günü hem kutlar hem hediyelerini alırım
bu adam beni çileden çıkaracak
sabah da hiçbir şey olmamış gibi beni arıyor
aramadığını öğlene doğru kardeşimin karnesini sormak için aradığımda öğrendim
kendilerini kaf dağında görüyorlar resmen, karşıki dağları ben yarattım düşüncesindeler
yaa deli olucam cnm yaa valla yazmım diyorum ama duramıyorum. onun annesi anneyse seninki de anne. o seninkilere nasıl davranıyorsa sende öyle davran. hatta bunu yüzüne söyle. bu zamana kadar sabrettim belki benden görür yaparsın diye ama senin bişey yapmaya niyetin yok. bundan sonra sen benim aileme nasıl davranırsan bende senin ailen öyle davrancam haberin olsun de. olsun bitsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?