- 15 Şubat 2012
- 4.799
- 499
- 173
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #46.121
günaydın cnmayşegül bayıldııım maaşallah Allah tamamına erdirsin inşallah..
günaydın kıızlar dün gece erdem hiç uyumadı o uyumayınca eşimle girdik bizde birbirimize sonra uyudu eşşek sıpası 3. azı dişimizde çıkmış sanırım o huzursuz etti kuzumu inşallah hasta falan olmayız
gülden canım sevindim nilinde seninde iyi olmana
fatma canım eren artık güzelce uyur yatağında inşallah bizde sallamayı bırakalı 2-3 ay oluyo şükürler olsun
wavs alp bey nasıllar
katreinur bugün misafirler başlar diyordun inaşllah çoook güzel geçer düğününüz
funda vardınmı evine kuzum bu akşammıydı
yağmur canım bugün nasılsınız
yasmiin naptı bal böcüğü
songülüm paşam nasıl o istediğin eriştelerden kuzuluk köylü pazarında oluyo istersen bi dene derim ben çok seviyorum
unuttuğum varsa affola kızlar uykusuzluk sizi seviyorum ....
günaydın herkese hayırlı cumalar kızlar... nasılsınız bizde durumlar aynı kabızlık devam fitilin etkisiyle ceviz kadar daha yaptı. dün itibariyle keçiboynuzunu kestil. herügn bir tatlı kaşığı zeytinyağı vermeye devam. ilcada devam. düzelir inş. allaha şükür yeme düzenimiz daha iyi artık bişeyler yiyoruz şükürler olsun rabbime. betülüm diş sıkıntısı mı vardı erdemimin dualarımızdaydın dün akşam sıkınıtlarından kurtulcaksın inş. wavsım pc niye sorun verio ki özledik alptuğrayı görmek istiyoruz tabi seni de. dilekcim efeciği de meraktayız annesiyle:) eşinde tez zamanda şifa bulur inş. ayşegül çok yakışöış cnm turuncu etekli halini çok beğendim... rabbim migrenine de şifa versin inş. nurayım elifim nasıl oldu.güldenim yerin çok belliii yokluğun hissedilio... songül paşam neler yapıo... be ni kızlar dan haberler nasıl yanık alime napıo:) funda cnm hayırlısıyla kavuşuosun bu akşam kızına sarılıp uyursun bi güzel.... fatma ne güzel alışmış eren oh maşallah annesi
aman işte erdem bağırınınca bizde delleniyoz :) öle büyük bi tartışma değil :) kuzum Allah razı olsun hepinizden dualarınız kabul olsun inşallah bende ettim Allah kabul etsingünaydın cnm
dişten mi uyumadı acaba kuzum?
eşinle niye tartıştın cnm?
cnm yok kısmetse bu akşam yola çıkacağım mesai bitiminde
buarada dün akşam dualarımdaydı erdem paşa cnm
rabbim tez zamanda şifa verecek inşallah
erdem paşa peşinden seni koşturacak bol bol
günaydın cnm
inşallah bu akşam kavuşacağım kuzuma
çok özledim onu
aman işte erdem bağırınınca bizde delleniyoz :) öle büyük bi tartışma değil :) kuzum Allah razı olsun hepinizden dualarınız kabul olsun inşallah bende ettim Allah kabul etsin
günaydın herkese hayırlı cumalar kızlar... nasılsınız bizde durumlar aynı kabızlık devam fitilin etkisiyle ceviz kadar daha yaptı. dün itibariyle keçiboynuzunu kestil. herügn bir tatlı kaşığı zeytinyağı vermeye devam. ilcada devam. düzelir inş. allaha şükür yeme düzenimiz daha iyi artık bişeyler yiyoruz şükürler olsun rabbime. betülüm diş sıkıntısı mı vardı erdemimin dualarımızdaydın dün akşam sıkınıtlarından kurtulcaksın inş. wavsım pc niye sorun verio ki özledik alptuğrayı görmek istiyoruz tabi seni de. dilekcim efeciği de meraktayız annesiyle:) eşinde tez zamanda şifa bulur inş. ayşegül çok yakışöış cnm turuncu etekli halini çok beğendim... rabbim migrenine de şifa versin inş. nurayım elifim nasıl oldu.güldenim yerin çok belliii yokluğun hissedilio... songül paşam neler yapıo... be ni kızlar dan haberler nasıl yanık alime napıo:) funda cnm hayırlısıyla kavuşuosun bu akşam kızına sarılıp uyursun bi güzel.... fatma ne güzel alışmış eren oh maşallah annesi
Canım benim Allah şifa versin valla yapsa dert ishal olsa dert bi denge olmuyo çocuklarda bizim asi ishal yaptı kaç kere altını temizledim bilmiyorum dün de hiç yapmadı bugün yapar inşallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım ne zaman kontrol
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım norolog kontrolümüz yarın eğer gerek görürse Ankaraya profosöre göndericek bakalım yürüyerek bekliyorum demişti ama hala yürümüyoruzumarım göndermez gönderirse kas biyopsisi yapılacak oda eni konu bi ameliyat hiç ama hiç istemiyorum
endokrin kontrolümüzde 25.inde bakalım sanırım o konuda rahatız tahliller temiz gibi ultrason ve röntgende temiz çıkarsa
ranam kuzum ishalmi bizde bal böcüğü gibi kabızdık iki gündür paçadan akıyomuş ananesi öle dedi ortamız yok malsef bizimde
aman işte erdem bağırınınca bizde delleniyoz :) öle büyük bi tartışma değil :) kuzum Allah razı olsun hepinizden dualarınız kabul olsun inşallah bende ettim Allah kabul etsin
Cnm çok güzel olmuş. Bayıldım fotoğraf lara. Başın için de geçmiş olsun.
Cnm geç olsun ama güç olmasın.
Esin bir an önce iyilesir.
Cnm cepten yükle
ayşegül bayıldııım maaşallah Allah tamamına erdirsin inşallah..
günaydın kıızlar dün gece erdem hiç uyumadı o uyumayınca eşimle girdik bizde birbirimize sonra uyudu eşşek sıpası 3. azı dişimizde çıkmış sanırım o huzursuz etti kuzumu inşallah hasta falan olmayız
gülden canım sevindim nilinde seninde iyi olmana
fatma canım eren artık güzelce uyur yatağında inşallah bizde sallamayı bırakalı 2-3 ay oluyo şükürler olsun
wavs alp bey nasıllar
katreinur bugün misafirler başlar diyordun inaşllah çoook güzel geçer düğününüz
funda vardınmı evine kuzum bu akşammıydı
yağmur canım bugün nasılsınız
yasmiin naptı bal böcüğü
songülüm paşam nasıl o istediğin eriştelerden kuzuluk köylü pazarında oluyo istersen bi dene derim ben çok seviyorum
unuttuğum varsa affola kızlar uykusuzluk sizi seviyorum ....
kızlar dün eşim annemlerin kandilini kutlamak için aramamış
geçen kandilde de aramamıştı
geçen bayram da aramamıştı
şimdi ben bu adamı ne yapıyım
ben onun ailesinin kandilini hem dün öğlen aradım hem de akşam aradım hem de hepsinin kandilini tekerteker kutladım
her kandil kutlarım,her bayram kutlarım,doğum günlerini atlamam,anneler günü,babalar günü hem kutlar hem hediyelerini alırım
bu adam beni çileden çıkaracak
sabah da hiçbir şey olmamış gibi beni arıyor
aramadığını öğlene doğru kardeşimin karnesini sormak için aradığımda öğrendim
kendilerini kaf dağında görüyorlar resmen, karşıki dağları ben yarattım düşüncesindeler
aman nazar değmesın kuzuma yesın
ınsallah kakasıda duzene gırer canım
bende yuklemek ıstyorum canım bugun bıdaha denıcem bakalım yıne olmıcak ama olsun
telden album yapılıyomukı
canım norolog kontrolümüz yarın eğer gerek görürse Ankaraya profosöre göndericek bakalım yürüyerek bekliyorum demişti ama hala yürümüyoruzumarım göndermez gönderirse kas biyopsisi yapılacak oda eni konu bi ameliyat hiç ama hiç istemiyorum
endokrin kontrolümüzde 25.inde bakalım sanırım o konuda rahatız tahliller temiz gibi ultrason ve röntgende temiz çıkarsa
ranam kuzum ishalmi bizde bal böcüğü gibi kabızdık iki gündür paçadan akıyomuş ananesi öle dedi ortamız yok malsef bizimde
kızlar dün eşim annemlerin kandilini kutlamak için aramamış
geçen kandilde de aramamıştı
geçen bayram da aramamıştı
şimdi ben bu adamı ne yapıyım
ben onun ailesinin kandilini hem dün öğlen aradım hem de akşam aradım hem de hepsinin kandilini tekerteker kutladım
her kandil kutlarım,her bayram kutlarım,doğum günlerini atlamam,anneler günü,babalar günü hem kutlar hem hediyelerini alırım
bu adam beni çileden çıkaracak
sabah da hiçbir şey olmamış gibi beni arıyor
aramadığını öğlene doğru kardeşimin karnesini sormak için aradığımda öğrendim
kendilerini kaf dağında görüyorlar resmen, karşıki dağları ben yarattım düşüncesindeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?