- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #46.161
am,n cnm bencede dğmesin :) inş. rabbime şüürler olsun yemesi ii kabızlığı da düzelttik mi tamamdır:) alpin fotoğrafını bekliyoruz en kısa zamanda ona göre. çocuk bizim çocuk ama yolda görsek tanımıycaz olmuo ki ama:)
Ay tek ceydanın elındeydı kızım sıze yorum yazmıs teyzelerı :)
Kuzum herşeye değersin 💝
ne hediye aldınız cnm?
yüzme kursuna yareni yazdırdın değil mi?
yüzme öğrenince tatile gitmek isteyecek.bu kadar basit :)
ay yerim ben onu
inşallah defne de yaren ablası gibi olur
ben bile heyecanlanıyorum.senin halini düşünemiyorum
Babasindan bisiklet:)
Annesinden benim surekli almayi reddettigim topukli ayakkabi
Kendisinden biriktirdigi para ile tablet
bakalim arastam ne isticek
annemlerin yazlik bir saat mesafede artk bolca gideriz
ohhh karne alsım geldi:) aferin kuzuma haketmiş... ama topukluyu bilemedim:)Babasindan bisiklet:)
o zaman kıyamet kopuyor işte cnmesıne sorsana canım neden aramadığını
bunu son yazdklarını okumdan yazdım
o doğumgunu kutlmayınca sorun değil sen kutlamayınca sorun bu nasıl ıs yahu
sen kutlamadğın ıcın kutlamdm dıceksın bukadr basıt
dunya bırtek esının ve kv nın etrafında donmuyor ay sınırlendım canım kusura bakma
oooo maşallah hediyeler gerçekten güzelmişBabasindan bisiklet:)
kızlar bu arada geçen demiştim ya defne kv nin balkona tırmanırken gördüm kv ye söyledim.o da yok öyle bişey ben bütün gün başındayım hiç öyle bi hareket yapmadı diye beni yalanlamıştı
artık kv eşime dert yanıyormuş" kızın balkona tırmanıyor.düşecek diye korkuyorum.kapılar kapalı oturuyorum bu sıcakta" diye
azıcık tanıdıysam bunun arkasından balkona cam balkon yaptıralım diye talep gelecek arkasından
o zaman kıyamet kopuyor işte cnm
ben de çok sinirlendim cnm
bu yaptığı hiç hoş değilne olursa olsun ben onun ailesine büyüğümdür diye saygı gösterirken o benimkileri bi paçavra gibi görüyor
gerçi adam beni umursamıyor ailemi niye umursasın ki?
dünya onların etrafında dönüyor cnm
unuttu desem kendi akrabalarını ve benim halamı ararken unutmuyor ama anne-babama gelince mi unutuyor?
bak bugün kardeşim liseden mezun oldu ve eminim onun için de aramayacak
oooo maşallah hediyeler gerçekten güzelmiş
bayıldım valla
e arastan da bi öpücük ister artık
e yazlık da yakınsa sorun yok cnm benim
gidersiniz bol bol
ben olsam senin yerinde en başta yaptırırdım o balkonu canım zaten harcıyorsun bari kızını garantiye almış olursun.
evet canım esın senı gercekten umursamıyo doğal olarak aılenıde
senın esınde ve kv dende soyle bı mantık var sanırım evlenınce gelınler aılesıyle ılıskısnı kesecek erkek aılesıne onem verecek
yanlısmıyım
cnm benim kızdığım nokta ben haftalar öncesinde uyarmışım onu
hemen beni suçlaması
sanki ben ona bakamıyormuş imasında bulunuyormuşum,ona iftira atıyormuşum gibi davranıyor
çocuğum için tabi yaptırırım hiç sorun değil
çok doğrusun cnm
eşimin ve kv nin istediği ben tamamen bağlarımı koparacağım ailemle
onlardan başka kimseyi bilmeyeceğim
hatta arkadaşım bile olmayacak
ama kendilerine gelince iş başka.kv nin ablasının kızı da evli.damadı kendi içlerine çekmek için yapmadıkları dalavere yok
damadın yüzüne gülüp arkasından demediklerini bırakmıyorlar.hatta bir keresinde torun babasına demiş annannem sana uyuz diyor diye.ondan sonra da damat araya mesafe koymuş.
aslında boşuna dememişler insan karşısındakini de kendi gibi bilirmiş diye.
kv kp i hiç kimse ile görüştürmüyor.eşimin babaannesi gelmek istedi de kadının gelmemesi için elinden geleni yaptı.kp zaten kardeşleriyle de görüşemiyor kv istemediği için
Herkese hayirli Cumalar arkadaslar bugun giremedim kac gundur zipir erenden dogru duzgun bisey yapamamistim bugun basladim artik odaya kilitledim onu bazayi falan bosaltip silip yerlestirdim ama hep esyalar fazla cikiyo nedense ev kucuk olunca.simdi kahve molasi verdim sonra devam edicem esimede mesaiye kal diye msj yazdim ama cvp gelmedi bakalim ins.gelmezde yemek yapmam erenle bize makarna yaptim zaten dunden corba ve yemekte var.
Bu arada carsamba aksami carrefoura gittik lcwden erene 3tane sort bi tisort 2li kisa kol zibin 2lide sifir kol zibin aldim en cok lazim olan hem birinde babalar gunun kutlu olsun birindede en guclu benim babam yaziyo babamiza jest olsun eren babasiyla kostururken ben alisveris yaptim ama esim bastan uyardi bak saat 8 diye ( lcwye girince beni beklemeyi sevmiyo)
Herkese hayirli Cumalar arkadaslar bugun giremedim kac gundur zipir erenden dogru duzgun bisey yapamamistim bugun basladim artik odaya kilitledim onu bazayi falan bosaltip silip yerlestirdim ama hep esyalar fazla cikiyo nedense ev kucuk olunca.simdi kahve molasi verdim sonra devam edicem esimede mesaiye kal diye msj yazdim ama cvp gelmedi bakalim ins.gelmezde yemek yapmam erenle bize makarna yaptim zaten dunden corba ve yemekte var.
Bu arada carsamba aksami carrefoura gittik lcwden erene 3tane sort bi tisort 2li kisa kol zibin 2lide sifir kol zibin aldim en cok lazim olan hem birinde babalar gunun kutlu olsun birindede en guclu benim babam yaziyo babamiza jest olsun eren babasiyla kostururken ben alisveris yaptim ama esim bastan uyardi bak saat 8 diye ( lcwye girince beni beklemeyi sevmiyo)
benim de defneye alışveriş yapmam lazım ama kv ona da diyor ki sen pahalaı pahalı marka alma ben pazardan alırım diye
ama tamam al dediğimde de bu hafta yoktu diyor
hoş benim defneye aldıklarımı da hiç beğenmez
Sagol teyzesi zeynepcikte gule gule giysin elbiselerini resimlerde goruruz artik.erkek takimida yoksa yeni gelicek kardese hazirlikmi dicektim.güle güle giysin cnm erencik kıyafetlerini. bende dün lcw netten 5 elbise bi de erkek short tshirt takım aldım bebek görme var:) 60 tl tuttu dört taksit:)
Sagol canim.Esin sana anneler gununde bisey almadiysa sende alma canim benim esim almadi ben hediye almiycam ama zibin alirken hadi oyle aliyim dedim ama baska hediye yok.oh eren güle güle giysin
benim içimden eşime hiçbir şey yapmak gelmiyor babalar günü için
ama babasına bir hediye almak lazım.gerçi benim babama haksızlık olacak ama bilmiyorum
ne yapacağıma karar veremedim
benim de defneye alışveriş yapmam lazım ama kv ona da diyor ki sen pahalaı pahalı marka alma ben pazardan alırım diye
ama tamam al dediğimde de bu hafta yoktu diyor
hoş benim defneye aldıklarımı da hiç beğenmez
Sagol teyzesi zeynepcikte gule gule giysin elbiselerini resimlerde goruruz artik.erkek takimida yoksa yeni gelicek kardese hazirlikmi dicektim.Ereninkiler 8 adet (60) bide esimin gomlegi (25) toplam 85 tuttu pesin olarak. esim eski isyerinden son maasini yeni aldi bizde basladik harcamaya.:-D
Sagol canim.Esin sana anneler gununde bisey almadiysa sende alma canim benim esim almadi ben hediye almiycam ama zibin alirken hadi oyle aliyim dedim ama baska hediye yok.
Kp.sana karsi iyi oldugu icin bisey alirsan kendi babanada alicaksin ancak oyle olur baska turlusu olmaz canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?