2012 kasım bebekleri büyüyor..

canım neguzel atlatmıssnz duğunu hayırlısyla ınsallah kv dede guzel vakıt gecrrıssnz
buarada kardesın kızmı erkekmı

canım neguzel atlatmıssnz duğunu hayırlısyla ınsallah kv dede guzel vakıt gecrrıssnz
buarada kardesın kızmı erkekmı

Kardesim kiz canim. Inşallah guzel gecer burada ama şimdi den sıkılmaya başladım. Bugün geldik öğlen hemen gorumcemlere geldik düğün yorgunluğu var zaten bi de yol yorgunlugu cok uykum var ama bakalım kaçta kalkacaz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

oyle oluyo canım ya sıkılyo ınsan rahat hareket edemıyo
berra neler yapıyo
yarın gıtseydnz barı hemen bugunden yorucu olmus zaten yorgunsun ama napıcan mısafır olunca bıseyde dıyemezsın

ay cok tatlısınz
efe yı yerım ben masallah kuzuma
aklıma geldı sen bıara dıyet yapıyodun neoldu kılo verebıldnmı canım
cok hossun buarada

Tesekkur ederiz canim benim
Iki aydir diyeti salladim daha dogrusu cok duzensiz oldu ama spora devam cnm ins verdigim kilolari almam

oyle oluyo canım ya sıkılyo ınsan rahat hareket edemıyo
berra neler yapıyo
yarın gıtseydnz barı hemen bugunden yorucu olmus zaten yorgunsun ama napıcan mısafır olunca bıseyde dıyemezsın

Berranin 3 tane yakin yaşlarda kuzenleri var onlarla takılıyor. Oynuycam gezincem diye yemek yemeyi iyice unuttu. Hep beraber yaramazlık pesindeler. Masallah onlarin istahlari cok guzel ama hic örnek almıyor.

Evet canım bişey denmiyor. Esim de ozlemistir diye oturuyorum bakalım. Siz de sıkılıyor musunuz yoksa tek sıkılan ben miyim merak ediyorum. Sanki hic ortak noktamız yok konuşacak bişey bulamıyorum

Bu arada dilekcim cok tatlisiniz maşallah sanada yakışıklı ogluna da

Esim iyi sukur canim pazartesi tekrar kontrole gidecegiz rontgen cekilecek vidalar kemige kaynama yapmismi diye sonrasi allah kerim

Sen nasilsin canim alp tugram nasil

ınsallah ıyı sonuclarla donersnz canım
ben ıyıyım canım alp tuğrada ıyı suan ağlıyo uyuyacakmıs bende bıraz daha bekletyorum sabahları cok erken kalkmaya basladı nıye bılmem
efe napıyo

berra nın keyfı yerınde desene
alp tuğrada bıyere gıdınce oynamaktan yemek yemıyo pesınde dolanp duruyorum oyuzden bıyere gıdesmde gelmıyo huyu değişyo hep
yalnız değilsın canım bu konuda bende oyleyım
berranın uyku saatı gelmedı

Bu arada dilekcim cok tatlisiniz maşallah sanada yakışıklı ogluna da

Tesekkur ederim canim benim
ınsallah ıyı sonuclarla donersnz canım
ben ıyıyım canım alp tuğrada ıyı suan ağlıyo uyuyacakmıs bende bıraz daha bekletyorum sabahları cok erken kalkmaya basladı nıye bılmem
efe napıyo

Insallah canimm

Ay efe 6 bucukta kalkiyor en gec 7 defazla uyumuyor ama allahtan geceleri iyi uyuyor alp te demek erken kalkiyor ben anlamıyorum butun gun oynayip zipliyorlar yoruluyorlar yine erken kalkiyorlar ins ikinci iyi uyur :))

Ayy canim sadece berrra degil kk cocuklaru hep huy degistirdi ben valla kp lere bile gidemiyorum evde varsa alt ust ediyor

Berrada uyku saati kalmadı ki canim kafasina göre takılıyor ama sanki uykusu gelmeye başladı.

ay oda cok erken kalkıyomus alp tuğra 10 gıbı uyuyo 7 7.30 gıbı kalkıyo
fazla bısey ıstemyorum 9 gıbı kalksa bana yeter sımdı onemlı değilde ramazanda neyaparım bılmem
enerjı bıtmez canım bunlarda

herkese iyi akşamlar.malumunuz okullar kapanınca biraz rahatladım ve soluğu burda aldım.sizleri zaten takipteyim kızlar.artık yeniden
aktif olmaya çalışıcam.

herkese iyi akşamlar.malumunuz okullar kapanınca biraz rahatladım ve soluğu burda aldım.sizleri zaten takipteyim kızlar.artık yeniden
aktif olmaya çalışıcam.

özlettin kendini cnm neler yapıyosunuz yaz bize haberdar et bizi..

ohhh gezin bakalım ..

benimde eltimle eşimin teyzezesiyle hiç bir ortak noktam yok tabi kveylede yok ama yapacakta bişey yokkk..

Canim ole var deri
ben yaz sicak ya ciplak ayakla sandalet istiyorim ama yok istemiyor agliyor korkuyormu ne

cnm acaba çıplak ayakla hiç yere basmıyomu aras can
nilede çorap giyudiremiyorum
durbakayım bende deneyeyim çorapsız gitydirmeyi giyecekmi
çıkaralım sandeletlerimizi bizde..

ay gerçekten telsizlik çok zor ya..

Sonunda resim yukleyebildim kizlaar

ohhh maşallah size allahım nazarlardan korusun..

Benim pasammm

paşayada maşallahh..
alllahım korusun..

Selamm kizlar nasilsiniz hasta olan bebisimiz yok cok sukur umarim hepiniz iyisinizdir bizde durumlar ayni iyiyiz sukur zaman yetmiyor artik bana

ay bide bizi düşün hiç bişey yapmıyorum..

cnm eşimin teyzesi bekar
oyüzdende bize sarıyo ay bilmiorum.
diyorumya dede ayzaymırş onlara sürekli vuruyo ısrarla nili onun kucağğana vermek istiyo düşünsene bi vursa nile
sorasını kendi bile tahmin edemiyecek haberiyok..

Kizlar benum arascan sandalet giymek istemiyor cok agliyor corapsuz ayakkabi isteniyor
dun magazada denetemedim alamadkmda
bigunde pazardan sirf eglensin diye evde oten sandalet aldm
amanun nasilda agladi belli degil

cnm çıplak ayakla yere basmasını sağla önce bence faydası olur
çorabı bi koruyucu olarak görüyo ola bilir bizim korumacı arascan..:):)

kızlar günaydın herkese umarım keyifler iyidir..

kızlar nil bugün bakıcısına gitti
bizim bakıcı köyde oturuyo bahçelerivar
biaz enerjisini atsın toprakta kuzum dimi ama..:
he e he he

herkese günaydın kızlar nasılsınız... biz iyiyiz çok şükür keyfimiz yerinde. dün lcw dan aldığım cicişlerimiz geldi çok güzeller yaa bayıldım zeynepte çok sevdi. çok da uygun fiyata geldi 130 tl lik alışveriş 60 tl oldu:) akşam banyo tuvalet ovdum biileklerim felaket ağrıdı yaa ... halılarımda geldi eşimle silip serdik. storlar eşimi bekliyordu çıkardı ben yıladım birlikte duruladık sonra eşim astı sağolsun tami bi iş birliği vardı evde. kuzumda eline bezi alış anne bak anne bak diye diye sağı solu sildi durdu he he:) ay çok şükür temizliğim bitti sayılır temizlik gibisi yok hakikaten. tabi akşam yağmur yağdı benim camlar battı o ayrı ha ha:)bizden haberler böyle...
güldenim nilim bolbol eğlenir inş.atar tüm enerjisini.
songülll yerim o paşanın ayaklarını...
katreinur cnm ... ne de olsa kv evi anne evi gibi olmuo ama ne yapcan idare etcen eşinin hatrına. gerçi ben sık gittiğim için sanırım gayet rahatım:)
ayşegül cnm hiç sorun olmadı çok şükür. biraz ağladı ama aşı kadar değil. hiç çekiştirmio maşallah. ay çok tatlı gözüküo yaa...
sprint hoşgeldin tatlımmm... nasılsın
dilek efeye maşallah ana oğul çok tatlısınız.
funda cnm aynen devam et tatlı tatlı sıkıntılarını anlat sessiz kalma ama kendinden soğutmadann...
wavsımm alpim nasıl
nurayım cnm nasıl gidio tatil elifim neler yapıo anlat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…