- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #46.301
Kızlar güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
Songülüm kardesim istanbulda oturacak canim
Kv de sanırım bi 10 gün kadar kalacaz kızlar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sonunda resim yukleyebildim kizlaar
canım neguzel atlatmıssnz duğunu hayırlısyla ınsallah kv dede guzel vakıt gecrrıssnz
buarada kardesın kızmı erkekmı
Kardesim kiz canim. Inşallah guzel gecer burada ama şimdi den sıkılmaya başladım. Bugün geldik öğlen hemen gorumcemlere geldik düğün yorgunluğu var zaten bi de yol yorgunlugu cok uykum var ama bakalım kaçta kalkacaz
ay cok tatlısınz
efe yı yerım ben masallah kuzuma
aklıma geldı sen bıara dıyet yapıyodun neoldu kılo verebıldnmı canım
cok hossun buarada
Tesekkur ederiz canim benim
Iki aydir diyeti salladim daha dogrusu cok duzensiz oldu ama spora devam cnm ins verdigim kilolari almam
esın nasıl olsu canım
efe nın pesınde kostururken almazsın heralde canım
oyle oluyo canım ya sıkılyo ınsan rahat hareket edemıyo
berra neler yapıyo
yarın gıtseydnz barı hemen bugunden yorucu olmus zaten yorgunsun ama napıcan mısafır olunca bıseyde dıyemezsın
Esim iyi sukur canim pazartesi tekrar kontrole gidecegiz rontgen cekilecek vidalar kemige kaynama yapmismi diye sonrasi allah kerim
Sen nasilsin canim alp tugram nasil
Berranin 3 tane yakin yaşlarda kuzenleri var onlarla takılıyor. Oynuycam gezincem diye yemek yemeyi iyice unuttu. Hep beraber yaramazlık pesindeler. Masallah onlarin istahlari cok guzel ama hic örnek almıyor.
Evet canım bişey denmiyor. Esim de ozlemistir diye oturuyorum bakalım. Siz de sıkılıyor musunuz yoksa tek sıkılan ben miyim merak ediyorum. Sanki hic ortak noktamız yok konuşacak bişey bulamıyorum
Tesekkur ederim canim benimBu arada dilekcim cok tatlisiniz maşallah sanada yakışıklı ogluna da
ınsallah ıyı sonuclarla donersnz canım
ben ıyıyım canım alp tuğrada ıyı suan ağlıyo uyuyacakmıs bende bıraz daha bekletyorum sabahları cok erken kalkmaya basladı nıye bılmem
efe napıyo
Berranin 3 tane yakin yaşlarda kuzenleri var onlarla takılıyor. Oynuycam gezincem diye yemek yemeyi iyice unuttu. Hep beraber yaramazlık pesindeler. Masallah onlarin istahlari cok guzel ama hic örnek almıyor.
Evet canım bişey denmiyor. Esim de ozlemistir diye oturuyorum bakalım. Siz de sıkılıyor musunuz yoksa tek sıkılan ben miyim merak ediyorum. Sanki hic ortak noktamız yok konuşacak bişey bulamıyorum
berra nın keyfı yerınde desene
alp tuğrada bıyere gıdınce oynamaktan yemek yemıyo pesınde dolanp duruyorum oyuzden bıyere gıdesmde gelmıyo huyu değişyo hep
yalnız değilsın canım bu konuda bende oyleyım
berranın uyku saatı gelmedı
Tesekkur ederim canim benim
Insallah canimm
Ay efe 6 bucukta kalkiyor en gec 7 defazla uyumuyor ama allahtan geceleri iyi uyuyor alp te demek erken kalkiyor ben anlamıyorum butun gun oynayip zipliyorlar yoruluyorlar yine erken kalkiyorlar ins ikinci iyi uyur :))
Berrada uyku saati kalmadı ki canim kafasina göre takılıyor ama sanki uykusu gelmeye başladı.
herkese iyi akşamlar.malumunuz okullar kapanınca biraz rahatladım ve soluğu burda aldım.sizleri zaten takipteyim kızlar.artık yeniden
aktif olmaya çalışıcam.
dılek efeyede sanada masallhhhh
ohh cok sekersınızz
aynen bende gıremz oldum buraya falan
park avm derkn gezıyoruz
kızlar masalı trambolıne bındırdım bayıldıııı
zıpladı durdu hop hop dıo bıde:)
Canim ole var deri
ben yaz sicak ya ciplak ayakla sandalet istiyorim ama yok istemiyor agliyor korkuyormu ne
slm kızlar bız kızımla bol bol gezıyoruz park magaza avm :)
kızkıza takılıyoruz kuzucugumla
temızlık yemek gezme derken artık gıremıyorum
bıde telı garantıye gonderdım ordan gırıyodum hep pc de masal pek rahat vermıyor fırsatım oldugundada gıremıom artık tel rahatmıs yaaa
nasıl farkedılıo eksıklıgı aLISmıs akıllı tele
allhım eskı kamerasız tele kaldım tuhaf gelıo:)
makıne onerınız ıcın tsk ederım cok saolun
yasemın kulak delınmıs hayırlı olsun gule gule takın cıcılerınızı
bend ıstıyorummmm
cuma deldırdın ya bugune kadr hıc degısıklık oldumu ates agrı elıyle kulagına dokunma gbı
otlar kururken dıolar ya bızım koyde ondan beklıom artık ama belkı dayanamam deldırırım
agladımı zeynep ılay
Sonunda resim yukleyebildim kizlaar
Benim pasammm
Selamm kizlar nasilsiniz hasta olan bebisimiz yok cok sukur umarim hepiniz iyisinizdir bizde durumlar ayni iyiyiz sukur zaman yetmiyor artik bana
aynen cnm
o kadının çocuğu varsa allah sabır versin
yani öyle söyleyince defnenin onlara döneceğini sanıyor ama olmuyor
bir de çocuğu tehdit etmenin ne anlamı var ki
zaten karar verdim cnm
bundan sonra ne düşünüyorsam söyleyeceğim
ama sürekli kavga gürültüyle de olmaz
dediğin gibi tatlı dille söylemek daha mantıklı
ya kesinlikle haklısın çocuklar kendilerine karşı ne niyetle yaklaşıldığını anlıyor.babama gidip sarılan çocuk kendi babasına sarılmıyor düşünsene.kaldı ki babamı sadece ankaraya gittiğinde görüyor.kv defne babasını sevsin diye uğraşıyor.ama çocuk bir türlü bağ kuramadı babasıyla
aynen cnm nil ve defne çok güzel cevabını veriyorlar
Kizlar benum arascan sandalet giymek istemiyor cok agliyor corapsuz ayakkabi isteniyor
dun magazada denetemedim alamadkmda
bigunde pazardan sirf eglensin diye evde oten sandalet aldm
amanun nasilda agladi belli degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?