- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #46.281
Hahha siralamada yapmis benim yardimsever arkadadim
evet defne bana aşık ve bende ona :)Defne tam annesine asik bir cocuk aha az daha buyusun kv nin hakkindan o gekicek
çok özlemiş yavrumoy kuzum yaa nasıl özledi annesini kim bilir...
savulun kk çocukları geliyooooorrrrha ha aras paşa önde arkadan alp tuğra, efe. eren. erdem. eeee önden erkekler arkadanda kızlar zeynep elif berra defne rana nida ha ha:)
ay buna bayıldım iştelazım olursa kim ne yapıcanı bilsin ayol:) acil eylem planı ha ha:)
ay teyzesi de sanki şeker ya eriycek sıcaktan ha ha kv cevabı vermiş cnm yoruma gerek yok:)
gülden iyi ki eşinin teyzesi kv değil
yoksa sizi ayırırdı bu kadın
sana ne ya ne demek ayrılsanız
sinir oldum kadına
insan tabiki çocuğunu bırakmaz niye anne çocuğunu bıraksın
kadın neleri düşünüyor
dün defne kv nin yüzüne bile bakmadı,herkesin içinde beni öpüyor,okşuyor benden kimseye gitmiyor,kv bozuldu.yarın annen gidince bana kalırsın dedi
yazık yavrum nasıl sarılıyor görmeniz lazım
normalde babaannesine en azından 5 dakika giderdi ama dün hiç gitmedi
bu arada cumartesi sabah defne uyanmış beni öpüyor(defne yanımda yattı beşiğinde yatmadı.uykusunda bile yanındamıyım diye yokladı kaç kere).gözlerimi bi açtım bana nasıl gülümseyerek bakıyor görmeniz lazım.hemen ben de defneye sarıldım öptüm.
Aman nerden nereye geturmis nerden de aklina gelmis ayrulim lafi
vermeyuz tabikid
Defne tam annesine asik bir cocuk aha az daha buyusun kv nin hakkindan o gekicek
ha ha en güzelide buydu:) yollarız kk kardeşlerini nilimi alırlar çete gibi he he:) allah korusun
Hehe yaparlar inanki savulun yoldan aras geloyorrrr
evet defne bana aşık ve bende ona :)
biraz önce eşim aradı
dün akşam defnenin ben süt ısıtıncaya kadar bile ağlamasından çok etkilenmiş
benim onu bırakma ihtimalimin onu korkutması içini çok acıtmış
ben de dedim ki akşam defne ile ilgilen,ona sarıl,başını okşa sevgini belli et
bana dedi ki "defne benim ona sarılmama izin vermiyor ki.o sadece sana izin veriyor" gerçekten de dün hediye seçerken eşime verdim tutması için defne nasıl tırmalıyor,tekme atıyor anlatamam
çok özlemiş yavrum
görmeniz lazımdı gözlerindeki sevinci
savulun kk çocukları geliyooooorrrr
ay buna bayıldım işte
acil durum eylem planı demek :)
ay teyzesi de sanki şeker ya eriycek sıcaktan ha ha kv cevabı vermiş cnm yoruma gerek yok:)
gülden iyi ki eşinin teyzesi kv değil
yoksa sizi ayırırdı bu kadın
sana ne ya ne demek ayrılsanız
sinir oldum kadına
insan tabiki çocuğunu bırakmaz niye anne çocuğunu bıraksın
kadın neleri düşünüyor
dün defne kv nin yüzüne bile bakmadı,herkesin içinde beni öpüyor,okşuyor benden kimseye gitmiyor,kv bozuldu.yarın annen gidince bana kalırsın dedi
yazık yavrum nasıl sarılıyor görmeniz lazım
normalde babaannesine en azından 5 dakika giderdi ama dün hiç gitmedi
bu arada cumartesi sabah defne uyanmış beni öpüyor(defne yanımda yattı beşiğinde yatmadı.uykusunda bile yanındamıyım diye yokladı kaç kere).gözlerimi bi açtım bana nasıl gülümseyerek bakıyor görmeniz lazım.hemen ben de defneye sarıldım öptüm.
Aman nerden nereye geturmis nerden de aklina gelmis ayrulim lafi
vermeyuz tabikid
Defne tam annesine asik bir cocuk aha az daha buyusun kv nin hakkindan o gekicek
ha ha en güzelide buydu:) yollarız kk kardeşlerini nilimi alırlar çete gibi he he:) allah korusun
Hehe yaparlar inanki savulun yoldan aras geloyorrrr
ha ha aras paşa önde arkadan alp tuğra, efe. eren. erdem. eeee önden erkekler arkadanda kızlar zeynep elif berra defne rana nida ha ha:)
lazım olursa kim ne yapıcanı bilsin ayol:) acil eylem planı ha ha:)
biraz önce eşim aradı
bana dedi ki "defne benim ona sarılmama izin vermiyor ki.o sadece sana izin veriyor" gerçekten de dün hediye seçerken eşime verdim tutması için defne nasıl tırmalıyor,tekme atıyor anlatamam
çok özlemiş yavrum
ay buna bayıldım işte
sen eşinle knuşmaya tepkini belli etmeye hafiften korkutmaya devam et cnm bak işe yarıo. ama tatlı tatlı yap kendinden uzaklaştırıp hepten kv yi haklı duruma getirmeden...
cnm çocuklar kimin içtenlikle ilgilendiğini bilio. kv bende durmyo deyip durur zeynep için. haftasonu kuzenimin eşi geldi. yengem .40-45 yaşlarında. bizim eve çok yakın evelri ama iş güç pek gidip gelemiyoruz annemlerlde karşılaştığımda ancak görüolar zeynep ilayı. neyse yengem ben zeynebi götüreyim yak bağı olmasın temizliğe sonra sizde çaya gelin dedi. yok dedim yenge durmaz. tamam durmazsa ararım dedi. neyse gittiler. iki saat kadar sonra da biz gttik. ağlamadı hiç dio aynadık birlikte balkonda. e bu çocuk dıdısının dıdııyla duruyoda babaanneyle mi durmuo yani. bakmak istemeyince durmuo işte.
aynen cnm sevgi değil ilgi:)hahahahaha
süper cnm
bayıldım bu acil planına..
fjunda senin eşinle ve benim eşime en iyi cevap bizim kızlardan oluyo ..
kesinlikle çocuklar kimin sevip sevmediğini biliyolar
aslında tam sevgide değilbu biraz işi bilmek lazım birde güleryüz tabi
aynen cnmsorma funda ya bu benim kv olsa
seninkinden farklı olı olmaz..
defnem özlüyo annesini
bide öyle söylüyolar çocuklara daha çok soğutuyolar kendilerinden..
yani ne alaka..
bencede...
ha ha
gülden bunu beğendi..
yerim ben oarasıııı:
zaten karar verdim cnmsen eşinle knuşmaya tepkini belli etmeye hafiften korkutmaya devam et cnm bak işe yarıo. ama tatlı tatlı yap kendinden uzaklaştırıp hepten kv yi haklı duruma getirmeden...
cnm çocuklar kimin içtenlikle ilgilendiğini bilio. kv bende durmyo deyip durur zeynep için. haftasonu kuzenimin eşi geldi. yengem .40-45 yaşlarında. bizim eve çok yakın evelri ama iş güç pek gidip gelemiyoruz annemlerlde karşılaştığımda ancak görüolar zeynep ilayı. neyse yengem ben zeynebi götüreyim yak bağı olmasın temizliğe sonra sizde çaya gelin dedi. yok dedim yenge durmaz. tamam durmazsa ararım dedi. neyse gittiler. iki saat kadar sonra da biz gttik. ağlamadı hiç dio aynadık birlikte balkonda. e bu çocuk dıdısının dıdııyla duruyoda babaanneyle mi durmuo yani. bakmak istemeyince durmuo işte.
aynen cnm nil ve defne çok güzel cevabını veriyorlarhahahahaha
süper cnm
bayıldım bu acil planına..
fjunda senin eşinle ve benim eşime en iyi cevap bizim kızlardan oluyo ..
kesinlikle çocuklar kimin sevip sevmediğini biliyolar
aslında tam sevgide değilbu biraz işi bilmek lazım birde güleryüz tabi
Kizlar benum arascan sandalet giymek istemiyor cok agliyor corapsuz ayakkabi isteniyor
dun magazada denetemedim alamadkmda
bigunde pazardan sirf eglensin diye evde oten sandalet aldm
amanun nasilda agladi belli degil
biraz önce eşim aradı
çok özlemiş yavrum
ay buna bayıldım işte
Kizlar benum arascan sandalet giymek istemiyor cok agliyor corapsuz ayakkabi isteniyor
dun magazada denetemedim alamadkmda
bigunde pazardan sirf eglensin diye evde oten sandalet aldm
amanun nasilda agladi belli degil
cnm tam sandalet değil de ayakkabı ile sandalet arası olanlar var ya onlardan alsan?belki onları giyer
Bizimki giyiyo ama yürümuyo ayakta bakıyo sonra çıkarmak istiyo ben biraz ipli almışım ayakkabıyı ama giymiyo ya
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
dılek efeyede sanada masallhhhh
ohh cok sekersınızz
aynen bende gıremz oldum buraya falan
park avm derkn gezıyoruz
kızlar masalı trambolıne bındırdım bayıldıııı
zıpladı durdu hop hop dıo bıde:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?