- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #46.261
Çok teşekkürler plasebo bekliyordum zaten öncekileri göremedim
Bunları renkli çıktı alıp kartona yapıştırsam olur herhalde özellikle yüz azalarinı öyle yapayım
Dün oyun hamuru yaptım songülumun verdiği tarifle sağolsun cook güzel oldu
Rananin önüne koydum iki parmağının ucuyla yüzünü buruşturarak aldı hamuru babasıyla baya uğraştık da öyle alıştırdik
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aynen katılıyorum cnm sana ... fundam allah yardımcın olsun cnmahhh ahh
çekecez çözüm yok..
cnm ben nile hem mayo hemde fundanın o dediği bezlerden almıştım çok rahat ettik
kiot gibi primada vvar..
kuzuyada baksen... denize gitse demekki çıkaramıyacaksın yaseminim..
aayyyy funda bi solukta okudum cnm
hayat gerçekten çok kısa
aa senin eşinin eşine eş gibi anneye anne gibi ve anneye hayır demesini öğrenemesi lazım cnm..
sizin durum anca ozaman düzelir
ayrıca demişya sana defneyiherşeyi bırakarısındiye
1. mahkeme ona çocuğu vermez. 2. zaten o alsada kv bakmaz
iş yeterki oraya gelmesin cnm
umarım eşin anlar..
Funda imtihan böyle birşey herhalde esin özünde iyi biri ama kv etkisinden kurtulamıyo galiba bence boşanıp da o kadını güldürecegine kocanın yanında dur sabret gerçekten ölümlü dünya
Hayat kuzulara guzel canim oh eglensinler tabi.kardesinide Allah bi omur mutlu etsin ins.
Erende koca kis evde durdu cocuk tabi simdi acisini cikariyo surekli oda kapiya gidiyo disari cikmak istiyo hatta babadi falan alip yukari merdivenlere yonelince bile mizikliyo asagi inmek yani sokaga cikmak istiyo.
Siz kv.nekadar kalicaksiniz canim.
Aa kim kiz o diger gidenler ben tanimiyorumdur ama kimler merak ettim malum hepimiz birbirimize uzagiz.Ama eren cok eglendi kuzucum ya nasil mutlu oldu artik onlarin yazi geldi.
Bak sen raha hanima cok bidik bunlar yaa.
Hayirli yolculuklar canim ayy demek bize dogru geliyonuz gelin gelin yakinlarda hic kk.arkadasim yok zaten.tam olarak nereye geliyonuz.
işte cnm bulmaya çalışıyoruzBı zahmet odeyıversın..
Ins orta yol bulunur cnm..
Funda imtihan böyle birşey herhalde esin özünde iyi biri ama kv etkisinden kurtulamıyo galiba bence boşanıp da o kadını güldürecegine kocanın yanında dur sabret gerçekten ölümlü dünya
cnm ben de öyle biliyorum ama insan yine de korkuyoraynen katılıyorum cnm sana ... fundam allah yardımcın olsun cnm
zeynebim 3 günde bir yapıo cnm düzelmiş değil malesef hala zorluo
allah korusun cnm ama o durumda mahkeme babaya vermez yedi yaş altı sonuçta. tabi sen daha ii bilirsin katibem:)
ay böle giderse eve giderken bi poşet banyo deterjanı olcak elimde sağol cnm benim:) akşama temizlik var yine.evet sana yakın geldik canım ama gene baya bi mesafe var biz orhangaziye geldik kolay gelsin sana canım erene de ver bi bez enerjisini temizlik yaparak atsin paşa
kızlar evimize vardik müthiş bi yagmur ve dolu yağdı buraya
funda adım atmaya baslamissiniz iliskinizi kurtarmak için masallah devamı gelecek inanıyorum ben insanlar hep kendi tarafından bakıyor olaya sen eşine senin tarafından bakmasini sağladınız o da farkına varacak ins bazı seylerin sizin adiniza sevindim ins daha güzel şeyler olur
beni iyi dusunmussun canım belki cikaramaz o kiloları süper olur
ozcanan çok guldum rana ya masallah ya bu kız bi başka
yasemin bende marc banyo kullaniyorum bazende cif çamaşır suyu katkılı olandan marc çok güzel kokuyor iyi de temizliyir
işte cnm bulmaya çalışıyoruz
ama çok sancılı geçiyor bu dönem bizim için
cnm zaten bizim sorunumuz yoktu
ne zaman izmire taşındık hep bi sorun çıktı ortaya ve hepsi kv yüzünden.bizim birbirimiz yüzünden doğru düzgün kavgamız yok ki
hep kv yüzünden tartışıyoruz
sabrediyorum hep
yoksa bende bilirim çocuğumu alıp boşanmayı ama işte sabır diyorum
cnm ben de öyle biliyorum ama insan yine de korkuyor
amin cnm inşallah düzelecek
olsun cnm 3 gün de çok değil ama zorluyorsa kötü
evet sana yakın geldik canım ama gene baya bi mesafe var biz orhangaziye geldik kolay gelsin sana canım erene de ver bi bez enerjisini temizlik yaparak atsin paşa
kızlar evimize vardik müthiş bi yagmur ve dolu yağdı buraya
funda adım atmaya baslamissiniz iliskinizi kurtarmak için masallah devamı gelecek inanıyorum ben insanlar hep kendi tarafından bakıyor olaya sen eşine senin tarafından bakmasini sağladınız o da farkına varacak ins bazı seylerin sizin adiniza sevindim ins daha güzel şeyler olur
beni iyi dusunmussun canım belki cikaramaz o kiloları süper olur
ozcanan çok guldum rana ya masallah ya bu kız bi başka
yasemin bende marc banyo kullaniyorum bazende cif çamaşır suyu katkılı olandan marc çok güzel kokuyor iyi de temizliyir
ay size gebzede yaşadığım bi olayı anlatayım.
cumartesi nili uyuttum saat 2 falandı ama dışarı bi gidip geldi eşimde teyzesiyle markete gidecek..
dedim hadi gidin uyanırsa oda isteyecek dedim...
teyzesi yok sıcakmış falan filan
nbende eşima söylüyorum amaben çocuğumu düşünüyorum dedim
eşimde senin çocuğun benim akrabammı falan dedi biz takıldık bende kimse benim kadar düşünemez dedim
neyse sonra birkaç defa daha söyledim nil uyanacak diye gittiler
sonra o akşam biz nille uyumaya gittik onlarda oturuyomuş.
teyze alınmış
eşime demişki siz ayrılsanızgülden sana çocuğu asla vermez demiş:
kvde dünya bi araya gelse gülden çocuğundan vazgeçmez demiş
teyzenin cevabını vermiş ama kadına bak ya:
ne düşünüyo..
ay teyzesi de sanki şeker ya eriycek sıcaktan ha ha kv cevabı vermiş cnm yoruma gerek yok:)
gülden iyi ki eşinin teyzesi kv değilay size gebzede yaşadığım bi olayı anlatayım.
cumartesi nili uyuttum saat 2 falandı ama dışarı bi gidip geldi eşimde teyzesiyle markete gidecek..
eşimde senin çocuğun benim akrabammı falan dedi biz takıldık bende kimse benim kadar düşünemez dedim
teyze alınmış
ne düşünüyo..
ay size gebzede yaşadığım bi olayı anlatayım.
teyze alınmış
ne düşünüyo..
gülden iyi ki eşinin teyzesi kv değil
yoksa sizi ayırırdı bu kadın
sana ne ya ne demek ayrılsanız
sinir oldum kadına
insan tabiki çocuğunu bırakmaz niye anne çocuğunu bıraksın
kadın neleri düşünüyor
dün defne kv nin yüzüne bile bakmadı,herkesin içinde beni öpüyor,okşuyor benden kimseye gitmiyor,kv bozuldu.yarın annen gidince bana kalırsın dedi
yazık yavrum nasıl sarılıyor görmeniz lazım
normalde babaannesine en azından 5 dakika giderdi ama dün hiç gitmedi
bu arada cumartesi sabah defne uyanmış beni öpüyor(defne yanımda yattı beşiğinde yatmadı.uykusunda bile yanındamıyım diye yokladı kaç kere).gözlerimi bi açtım bana nasıl gülümseyerek bakıyor görmeniz lazım.hemen ben de defneye sarıldım öptüm.
Aman nerden nereye geturmis nerden de aklina gelmis ayrulim lafi
vermeyuz tabikid
gülden iyi ki eşinin teyzesi kv değil
yoksa sizi ayırırdı bu kadın
sana ne ya ne demek ayrılsanız
sinir oldum kadına
insan tabiki çocuğunu bırakmaz niye anne çocuğunu bıraksın
kadın neleri düşünüyor
dün defne kv nin yüzüne bile bakmadı,herkesin içinde beni öpüyor,okşuyor benden kimseye gitmiyor,kv bozuldu.yarın annen gidince bana kalırsın dedi
yazık yavrum nasıl sarılıyor görmeniz lazım
normalde babaannesine en azından 5 dakika giderdi ama dün hiç gitmedi
bu arada cumartesi sabah defne uyanmış beni öpüyor(defne yanımda yattı beşiğinde yatmadı.uykusunda bile yanındamıyım diye yokladı kaç kere).gözlerimi bi açtım bana nasıl gülümseyerek bakıyor görmeniz lazım.hemen ben de defneye sarıldım öptüm.
ha ha en güzelide buydu:) yollarız kk kardeşlerini nilimi alırlar çete gibi he he:) allah korusun
Hehe yaparlar inanki savulun yoldan aras geloyorrrr
ha ha aras paşa önde arkadan alp tuğra, efe. eren. erdem. eeee önden erkekler arkadanda kızlar zeynep elif berra defne rana nida ha ha:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?