2012 kasım bebekleri büyüyor..

evt evt kendin düzenleyip çıktı alabilirsin.. yine aklında bi etkinlik olursa istediğin tarzı anlatırsan bende olan materyallerden bakıp yollarım sana..
bunlardan bende yaptım bazıları listemde ilk yapılacaklar arasında bugünlerde bunlarla meşgulüz yani hep ve oğlum yapabildiği için sizinkilerinde seviyesine uygun olur die bunlardan paylaştım.. yalnız ahşap bultaklarıda öneriyorum..onlardanda edin mutlaka..ağız burunu arkasına magnet yapıştırıp buzdolab8nada yapabilirsin dahada kullanışlı olur..

aynen katılıyorum cnm sana ... fundam allah yardımcın olsun cnm
zeynebim 3 günde bir yapıo cnm düzelmiş değil malesef hala zorluo

allah korusun cnm ama o durumda mahkeme babaya vermez yedi yaş altı sonuçta. tabi sen daha ii bilirsin katibem:)

Son düzenleme:

evet sana yakın geldik canım ama gene baya bi mesafe var biz orhangaziye geldik kolay gelsin sana canım erene de ver bi bez enerjisini temizlik yaparak atsin paşa
kızlar evimize vardik müthiş bi yagmur ve dolu yağdı buraya
funda adım atmaya baslamissiniz iliskinizi kurtarmak için masallah devamı gelecek inanıyorum ben insanlar hep kendi tarafından bakıyor olaya sen eşine senin tarafından bakmasini sağladınız o da farkına varacak ins bazı seylerin sizin adiniza sevindim ins daha güzel şeyler olur
beni iyi dusunmussun canım belki cikaramaz o kiloları süper olur
ozcanan çok guldum rana ya masallah ya bu kız bi başka
yasemin bende marc banyo kullaniyorum bazende cif çamaşır suyu katkılı olandan marc çok güzel kokuyor iyi de temizliyir

Bı zahmet odeyıversın..
Ins orta yol bulunur cnm..
işte cnm bulmaya çalışıyoruz
ama çok sancılı geçiyor bu dönem bizim için

cnm zaten bizim sorunumuz yoktu
ne zaman izmire taşındık hep bi sorun çıktı ortaya ve hepsi kv yüzünden.bizim birbirimiz yüzünden doğru düzgün kavgamız yok ki
hep kv yüzünden tartışıyoruz
sabrediyorum hep
yoksa bende bilirim çocuğumu alıp boşanmayı ama işte sabır diyorum
cnm ben de öyle biliyorum ama insan yine de korkuyor
amin cnm inşallah düzelecek
olsun cnm 3 gün de çok değil ama zorluyorsa kötü

ay böle giderse eve giderken bi poşet banyo deterjanı olcak elimde sağol cnm benim:) akşama temizlik var yine.
oh sevindim sağ salim varmanıza. yaz arada özletme kendini

zordur cnm illa ki ama düzelecek inş. defne için düzelmeli

inşallah cnm düzeleceğiz
inanın çaba sarfediyorum bişeyler yolunda gitsin diye

birisi kv nin balkonunu sormuştu.(sanırım fatma sen sordun)
kv nini balkonunda demir var ama yetersiz
şöyle tarif ediyim:20 santim mermer,onun üstünde 30 cm cam onun üstünde ince bir demir
biz de ek demir yaptıracağız bakalım kısmetse ve kv başka bişey çıkarmazsa

Cok sagolun kizlar hepinizi öptüm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ay size gebzede yaşadığım bi olayı anlatayım.
cumartesi nili uyuttum saat 2 falandı ama dışarı bi gidip geldi eşimde teyzesiyle markete gidecek..
dedim hadi gidin uyanırsa oda isteyecek dedim...
teyzesi yok sıcakmış falan filan

nbende eşima söylüyorum amaben çocuğumu düşünüyorum dedim
eşimde senin çocuğun benim akrabammı falan dedi biz takıldık bende kimse benim kadar düşünemez dedim
neyse sonra birkaç defa daha söyledim nil uyanacak diye gittiler
sonra o akşam biz nille uyumaya gittik onlarda oturuyomuş.
teyze alınmış
eşime demişki siz ayrılsanızgülden sana çocuğu asla vermez demiş:
kvde dünya bi araya gelse gülden çocuğundan vazgeçmez demiş
teyzenin cevabını vermiş ama kadına bak ya:
ne düşünüyo..

ay teyzesi de sanki şeker ya eriycek sıcaktan ha ha kv cevabı vermiş cnm yoruma gerek yok:)

gülden iyi ki eşinin teyzesi kv değil
yoksa sizi ayırırdı bu kadın
sana ne ya ne demek ayrılsanız
sinir oldum kadına
insan tabiki çocuğunu bırakmaz niye anne çocuğunu bıraksın
kadın neleri düşünüyor

dün defne kv nin yüzüne bile bakmadı,herkesin içinde beni öpüyor,okşuyor benden kimseye gitmiyor,kv bozuldu.yarın annen gidince bana kalırsın dedi
yazık yavrum nasıl sarılıyor görmeniz lazım
normalde babaannesine en azından 5 dakika giderdi ama dün hiç gitmedi
bu arada cumartesi sabah defne uyanmış beni öpüyor(defne yanımda yattı beşiğinde yatmadı.uykusunda bile yanındamıyım diye yokladı kaç kere).gözlerimi bi açtım bana nasıl gülümseyerek bakıyor görmeniz lazım.hemen ben de defneye sarıldım öptüm.

Aman nerden nereye geturmis nerden de aklina gelmis ayrulim lafi
vermeyuz tabikid

Defne tam annesine asik bir cocuk aha az daha buyusun kv nin hakkindan o gekicek

oy kuzum yaa nasıl özledi annesini kim bilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…