2012 kasım bebekleri büyüyor..

günaydın kızlar başım kazan gibi dün kk dan sakaryalı arkadaşlarımızdan birinin kaza yaptığı haberini aldığımdan beri alt üst oldum Allahım korumuşki yaşıyorlar ama 11 aylık ömer asafımızda kırık arkadaşımızda başında 3 kırık kolu ve bacağı kırık olmak üzere ağır yaralanma eşide yaralı hepsi birden hastanede haberini alınca dünyam alt üst oldu hayat ne garip herşey güllük gülistanlıkkken bir anda tepe taklak olabiliyorsun Allahım yardımcıları olsun en kısa sürede sağlıkla evlerine çıksınlar inşallah dua edin olurmu kızlar

ayşegül tatlım bu arada zeynep ilay tramboline hayatta binmez mümkün değil kafayı yer. poposunun üstüne düşünce bile mızmızlanıo korkak kuzum. maşallah masala:)

günaydın yaseminim
blböcüğü güle güle giyisin cicilerini

ay temizlik gibisi yok gerçekten
betülüm günaydın
aaa biliroyum ben hatta bizim hamarat annelere yorum yazmıştı dimi
hani bi söz varya
güzelliğine kanma bi sivilceye bakar zenginliğine kanma bi kıvılcıma bakar diye
gerçekten çok doğru
bi andainsanın hayatı deyişe biliyo
başımıza neler geleceğinin garantisi yok..
çok geçmiş olsun ins biran önce toparlarlar
peki nasıl durumları tehlikeli bişeylerivarmı?

akşam iyiler dedi yengesi ile konuştum ama fethiye en ağır yaralı olan dediğim gibi başından almış darbeleri bugün ameliyat olucak

ay çok geçmiş olsun cnm yaa çok üzüldüm... rabbim beterinden korusun buna şükür.

cnm nasıl özlüyor hemde anlatamam
akıllı kuzum benim
dün akşam telefonda konuştuk.bana baya baya bişeyler anlattı
babası çok huysuzlandığını söyledi

Canim ole var deri
ben yaz sicak ya ciplak ayakla sandalet istiyorim ama yok istemiyor agliyor korkuyormu ne
cnm ben defneye tam sandalet almadım
yavaş yavaş alıştıracağım
korkuyor olabilir

cnm kardeşini allah yerine yakıştırsın çok mutlu etsin
sana da allah kolaylık versin

Sonunda resim yukleyebildim kizlaar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim pasammm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
maşallah size
cnm ben normalde bi kaç saatte sıkılmam ama vakit uzadıkça yavaştan sıkılmaya başlarım
eşimin dayılarında hiç sıkılmam ama teyzesinde çok sıkılıyorum
eşimin baba tarafını hiç görmedim daha o yüzden onlar için bişey diyemeyeceğim

herkese iyi akşamlar.malumunuz okullar kapanınca biraz rahatladım ve soluğu burda aldım.sizleri zaten takipteyim kızlar.artık yeniden
aktif olmaya çalışıcam.
hoşgeldin cnm günaydın

günaydın cnm

kızlar nil bugün bakıcısına gitti
bizim bakıcı köyde oturuyo bahçelerivar
biaz enerjisini atsın toprakta kuzum dimi ama..:
he e he he
oh çok güzel olur nil için
bol bol enerji atar
günaydın cnm
zeynep ilay güle güle giysin cicilerini
temizliğinde güzel olmuş güle güle kullan

ay cnm benim inşallah çabucak iyileşirler
allah şifa versin
çok mu hız yapmışlar?
kıyamam ya
fani dünya.1 saat sonra yaşayıp yaşamayacağımızı bilmiyoruz ama hırslarla kendimizi esir ediyoruz
ayşegül tatlım bu arada zeynep ilay tramboline hayatta binmez mümkün değil kafayı yer. poposunun üstüne düşünce bile mızmızlanıo korkak kuzum. maşallah masala:)

cnm ben defneyi bindirdim 23 nisanda çok mutlu oldu.
ilk önce korkak davrandı ama alışınca durduramadım
bence zeynep ilay da sever

yok cnm mümkün değil yanaşamaz bile. benim kuzumun canı çok kıymetli:)

Canim bizim coraplar cikali cok oldu serin olunca ancak giydiriyorum anlamadim gitti

Ay bende arasa netten almistim ya 6o tl tutmustu ekonomi yapmistim kim gorse ay bu hafta lcw ye bir gittim patladi gitti
Canim bugun konusabildin mi bende arayim duyorum
ınsallah ıyı sonuclarla donersnz canım
ben ıyıyım canım alp tuğrada ıyı suan ağlıyo uyuyacakmıs bende bıraz daha bekletyorum sabahları cok erken kalkmaya basladı nıye bılmem
efe napıyo
Canim yaz geldi ya erken aydinlaniyor cok aydinlik oluyordur ondandir
herkese iyi akşamlar.malumunuz okullar kapanınca biraz rahatladım ve soluğu burda aldım.sizleri zaten takipteyim kızlar.artık yeniden
aktif olmaya çalışıcam.
Aaa hosgeldin canim bu yaz bizimsin
simdi bizim bilguleri tazele bakalim

Ya neden ben hep erkek kqrdes diye dusundum ki

dilekefemm fotoyu goremedim ama eminim cok guzelsinizdir
eee nasilsin esjn nasil oldu

bence lcw patlamış gibi cnm:9 maşallah ne var ne yok alıp çıkmışın. ama taktiği beğendim seneye babalar gününde de ben patlatcam ha ha:)

Canim bizim coraplar cikali cok oldu serin olunca ancak giydiriyorum anlamadim gitti

eee neden öyle yapıyoki ozaman..paşam..

Oh ne kadar guzel oynar bahcelerde

ay aradım zaten koşturuyomuş bi salıncağa biiniyomuş bi bisiklete falan ay oturmuş toprağa kovalarıyla oynuyomuş
zaten yanına birsürü kıyafet aldı batıracak diye
..
telde bile konuşmuyo benimle oynamaktan..

oyyy nasıl tatlı koşturuodur o şimdi... ohhh keyfide yerinde maşallah. akşama da yorulur uyur bi güzel inş.

Oh ne guzel ya arasta cok sevoyor ole ortamlari

Oh ne kadar guzel oynar bahcelerde

oyyy nasıl tatlı koşturuodur o şimdi... ohhh keyfide yerinde maşallah. akşama da yorulur uyur bi güzel inş.

ay sormaya dedim bi foto çekinde atın bana dedim..

Oh ne guzel ya arasta cok sevoyor ole ortamlari

ee bahçe karışan yok bişey olacak yok koşturup duruyo
bide bakıcının torunu var 4 yaşında kardeşinin kızı var 9 yaşında onuda çok seviyolar
onlarla koşturuyo bizim sıpa...

Bizde isteriz fotoo
oooo tutmayin nil hanimi bizimki nasil ouniyor yarenle belli degil.
ay yarrn ne yaparsa onu yapiyor cok tatli

dun askam yere su doktu aras bende havlu almaya gittim pesimden geldi elineverdim havluyu git sil bakalim dedi kosa kosa salona gitti hemen silmeye basladi ay ne hosuma gittiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…