- 15 Şubat 2012
- 4.799
- 499
- 173
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #46.321
günaydın yaseminim
blböcüğü güle güle giyisin cicilerini
ay temizlik gibisi yok gerçekten
betülüm günaydın
aaa biliroyum ben hatta bizim hamarat annelere yorum yazmıştı dimi
hani bi söz varya
güzelliğine kanma bi sivilceye bakar zenginliğine kanma bi kıvılcıma bakar diye
gerçekten çok doğru
bi andainsanın hayatı deyişe biliyo
başımıza neler geleceğinin garantisi yok..
çok geçmiş olsun ins biran önce toparlarlar
peki nasıl durumları tehlikeli bişeylerivarmı?
günaydın kızlar başım kazan gibi dün kk dan sakaryalı arkadaşlarımızdan birinin kaza yaptığı haberini aldığımdan beri alt üst oldum Allahım korumuşki yaşıyorlar ama 11 aylık ömer asafımızda kırık arkadaşımızda başında 3 kırık kolu ve bacağı kırık olmak üzere ağır yaralanma eşide yaralı hepsi birden hastanede haberini alınca dünyam alt üst oldu hayat ne garip herşey güllük gülistanlıkkken bir anda tepe taklak olabiliyorsun Allahım yardımcıları olsun en kısa sürede sağlıkla evlerine çıksınlar inşallah dua edin olurmu kızlar
akşam iyiler dedi yengesi ile konuştum ama fethiye en ağır yaralı olan dediğim gibi başından almış darbeleri bugün ameliyat olucak
cnm nasıl özlüyor hemde anlatamamNe kadar küçük desekde demek ki seni üzdüğünü anlıyor defne
Sen gece sarılarak yattı gülümsedi deyince gözlerim doldu ya ne olursa olsun ana kız gelirsiniz hakkından
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cnm ben defneye tam sandalet almadımCanim ole var deri
ben yaz sicak ya ciplak ayakla sandalet istiyorim ama yok istemiyor agliyor korkuyormu ne
cnm kardeşini allah yerine yakıştırsın çok mutlu etsinKızlar güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
Songülüm kardesim istanbulda oturacak canim
Kv de sanırım bi 10 gün kadar kalacaz kızlar
Sonunda resim yukleyebildim kizlaar
maşallah sizeBenim pasammm
cnm ben normalde bi kaç saatte sıkılmam ama vakit uzadıkça yavaştan sıkılmaya başlarımBerranin 3 tane yakin yaşlarda kuzenleri var onlarla takılıyor. Oynuycam gezincem diye yemek yemeyi iyice unuttu. Hep beraber yaramazlık pesindeler. Masallah onlarin istahlari cok guzel ama hic örnek almıyor.
Evet canım bişey denmiyor. Esim de ozlemistir diye oturuyorum bakalım. Siz de sıkılıyor musunuz yoksa tek sıkılan ben miyim merak ediyorum. Sanki hic ortak noktamız yok konuşacak bişey bulamıyorum
hoşgeldin cnm günaydınherkese iyi akşamlar.malumunuz okullar kapanınca biraz rahatladım ve soluğu burda aldım.sizleri zaten takipteyim kızlar.artık yeniden
aktif olmaya çalışıcam.
günaydın cnmözlettin kendini cnm neler yapıyosunuz yaz bize haberdar et bizi..
ohhh gezin bakalım ..
benimde eltimle eşimin teyzezesiyle hiç bir ortak noktam yok tabi kveylede yok ama yapacakta bişey yokkk..
cnm acaba çıplak ayakla hiç yere basmıyomu aras can
nilede çorap giyudiremiyorum
durbakayım bende deneyeyim çorapsız gitydirmeyi giyecekmi
çıkaralım sandeletlerimizi bizde..
ay gerçekten telsizlik çok zor ya..
ohhh maşallah size allahım nazarlardan korusun..
paşayada maşallahh..
alllahım korusun..
ay bide bizi düşün hiç bişey yapmıyorum..
cnm eşimin teyzesi bekar
oyüzdende bize sarıyo ay bilmiorum.
diyorumya dede ayzaymırş onlara sürekli vuruyo ısrarla nili onun kucağğana vermek istiyo düşünsene bi vursa nile
sorasını kendi bile tahmin edemiyecek haberiyok..
cnm çıplak ayakla yere basmasını sağla önce bence faydası olur
çorabı bi koruyucu olarak görüyo ola bilir bizim korumacı arascan..:):)
kızlar günaydın herkese umarım keyifler iyidir..
oh çok güzel olur nil içinkızlar nil bugün bakıcısına gitti
bizim bakıcı köyde oturuyo bahçelerivar
biaz enerjisini atsın toprakta kuzum dimi ama..:
he e he he
günaydın cnmherkese günaydın kızlar nasılsınız... biz iyiyiz çok şükür keyfimiz yerinde. dün lcw dan aldığım cicişlerimiz geldi çok güzeller yaa bayıldım zeynepte çok sevdi. çok da uygun fiyata geldi 130 tl lik alışveriş 60 tl oldu:) akşam banyo tuvalet ovdum biileklerim felaket ağrıdı yaa ... halılarımda geldi eşimle silip serdik. storlar eşimi bekliyordu çıkardı ben yıladım birlikte duruladık sonra eşim astı sağolsun tami bi iş birliği vardı evde. kuzumda eline bezi alış anne bak anne bak diye diye sağı solu sildi durdu he he:) ay çok şükür temizliğim bitti sayılır temizlik gibisi yok hakikaten. tabi akşam yağmur yağdı benim camlar battı o ayrı ha ha:)bizden haberler böyle...
güldenim nilim bolbol eğlenir inş.atar tüm enerjisini.
songülll yerim o paşanın ayaklarını...
katreinur cnm ... ne de olsa kv evi anne evi gibi olmuo ama ne yapcan idare etcen eşinin hatrına. gerçi ben sık gittiğim için sanırım gayet rahatım:)
ayşegül cnm hiç sorun olmadı çok şükür. biraz ağladı ama aşı kadar değil. hiç çekiştirmio maşallah. ay çok tatlı gözüküo yaa...
sprint hoşgeldin tatlımmm... nasılsın
dilek efeye maşallah ana oğul çok tatlısınız.
funda cnm aynen devam et tatlı tatlı sıkıntılarını anlat sessiz kalma ama kendinden soğutmadann...
wavsımm alpim nasıl
nurayım cnm nasıl gidio tatil elifim neler yapıo anlat
ay cnm benim inşallah çabucak iyileşirlergünaydın kızlar başım kazan gibi dün kk dan sakaryalı arkadaşlarımızdan birinin kaza yaptığı haberini aldığımdan beri alt üst oldum Allahım korumuşki yaşıyorlar ama 11 aylık ömer asafımızda kırık arkadaşımızda başında 3 kırık kolu ve bacağı kırık olmak üzere ağır yaralanma eşide yaralı hepsi birden hastanede haberini alınca dünyam alt üst oldu hayat ne garip herşey güllük gülistanlıkkken bir anda tepe taklak olabiliyorsun Allahım yardımcıları olsun en kısa sürede sağlıkla evlerine çıksınlar inşallah dua edin olurmu kızlar
ayşegül tatlım bu arada zeynep ilay tramboline hayatta binmez mümkün değil kafayı yer. poposunun üstüne düşünce bile mızmızlanıo korkak kuzum. maşallah masala:)
cnm nasıl özlüyor hemde anlatamam
akıllı kuzum benim
dün akşam telefonda konuştuk.bana baya baya bişeyler anlattı
babası çok huysuzlandığını söyledi
cnm ben defneye tam sandalet almadım
yavaş yavaş alıştıracağım
korkuyor olabilir
cnm kardeşini allah yerine yakıştırsın çok mutlu etsin
sana da allah kolaylık versin
maşallah size
cnm ben normalde bi kaç saatte sıkılmam ama vakit uzadıkça yavaştan sıkılmaya başlarım
eşimin dayılarında hiç sıkılmam ama teyzesinde çok sıkılıyorum
eşimin baba tarafını hiç görmedim daha o yüzden onlar için bişey diyemeyeceğim
hoşgeldin cnm günaydın
günaydın cnm
oh çok güzel olur nil için
bol bol enerji atar
günaydın cnm
zeynep ilay güle güle giysin cicilerini
temizliğinde güzel olmuş güle güle kullan
ay cnm benim inşallah çabucak iyileşirler
allah şifa versin
çok mu hız yapmışlar?
kıyamam ya
fani dünya.1 saat sonra yaşayıp yaşamayacağımızı bilmiyoruz ama hırslarla kendimizi esir ediyoruz
cnm ben defneyi bindirdim 23 nisanda çok mutlu oldu.
ilk önce korkak davrandı ama alışınca durduramadım
bence zeynep ilay da sever
özlettin kendini cnm neler yapıyosunuz yaz bize haberdar et bizi..
ohhh gezin bakalım ..
benimde eltimle eşimin teyzezesiyle hiç bir ortak noktam yok tabi kveylede yok ama yapacakta bişey yokkk..
cnm acaba çıplak ayakla hiç yere basmıyomu aras can
nilede çorap giyudiremiyorum
durbakayım bende deneyeyim çorapsız gitydirmeyi giyecekmi
çıkaralım sandeletlerimizi bizde..
ay gerçekten telsizlik çok zor ya..
ohhh maşallah size allahım nazarlardan korusun..
paşayada maşallahh..
alllahım korusun..
ay bide bizi düşün hiç bişey yapmıyorum..
cnm eşimin teyzesi bekar
oyüzdende bize sarıyo ay bilmiorum.
diyorumya dede ayzaymırş onlara sürekli vuruyo ısrarla nili onun kucağğana vermek istiyo düşünsene bi vursa nile
sorasını kendi bile tahmin edemiyecek haberiyok..
cnm çıplak ayakla yere basmasını sağla önce bence faydası olur
çorabı bi koruyucu olarak görüyo ola bilir bizim korumacı arascan..:):)
kızlar günaydın herkese umarım keyifler iyidir..
kızlar nil bugün bakıcısına gitti
bizim bakıcı köyde oturuyo bahçelerivar
biaz enerjisini atsın toprakta kuzum dimi ama..:
he e he he
Ay bende arasa netten almistim ya 6o tl tutmustu ekonomi yapmistim kim gorse ay bu hafta lcw ye bir gittim patladi gittiherkese günaydın kızlar nasılsınız... biz iyiyiz çok şükür keyfimiz yerinde. dün lcw dan aldığım cicişlerimiz geldi çok güzeller yaa bayıldım zeynepte çok sevdi. çok da uygun fiyata geldi 130 tl lik alışveriş 60 tl oldu:) akşam banyo tuvalet ovdum biileklerim felaket ağrıdı yaa ... halılarımda geldi eşimle silip serdik. storlar eşimi bekliyordu çıkardı ben yıladım birlikte duruladık sonra eşim astı sağolsun tami bi iş birliği vardı evde. kuzumda eline bezi alış anne bak anne bak diye diye sağı solu sildi durdu he he:) ay çok şükür temizliğim bitti sayılır temizlik gibisi yok hakikaten. tabi akşam yağmur yağdı benim camlar battı o ayrı ha ha:)bizden haberler böyle...
güldenim nilim bolbol eğlenir inş.atar tüm enerjisini.
songülll yerim o paşanın ayaklarını...
katreinur cnm ... ne de olsa kv evi anne evi gibi olmuo ama ne yapcan idare etcen eşinin hatrına. gerçi ben sık gittiğim için sanırım gayet rahatım:)
ayşegül cnm hiç sorun olmadı çok şükür. biraz ağladı ama aşı kadar değil. hiç çekiştirmio maşallah. ay çok tatlı gözüküo yaa...
sprint hoşgeldin tatlımmm... nasılsın
dilek efeye maşallah ana oğul çok tatlısınız.
funda cnm aynen devam et tatlı tatlı sıkıntılarını anlat sessiz kalma ama kendinden soğutmadann...
wavsımm alpim nasıl
nurayım cnm nasıl gidio tatil elifim neler yapıo anlat
Canim bugun konusabildin mi bende arayim duyorumgünaydın kızlar başım kazan gibi dün kk dan sakaryalı arkadaşlarımızdan birinin kaza yaptığı haberini aldığımdan beri alt üst oldum Allahım korumuşki yaşıyorlar ama 11 aylık ömer asafımızda kırık arkadaşımızda başında 3 kırık kolu ve bacağı kırık olmak üzere ağır yaralanma eşide yaralı hepsi birden hastanede haberini alınca dünyam alt üst oldu hayat ne garip herşey güllük gülistanlıkkken bir anda tepe taklak olabiliyorsun Allahım yardımcıları olsun en kısa sürede sağlıkla evlerine çıksınlar inşallah dua edin olurmu kızlar
Canim yaz geldi ya erken aydinlaniyor cok aydinlik oluyordur ondandirınsallah ıyı sonuclarla donersnz canım
ben ıyıyım canım alp tuğrada ıyı suan ağlıyo uyuyacakmıs bende bıraz daha bekletyorum sabahları cok erken kalkmaya basladı nıye bılmem
efe napıyo
Aaa hosgeldin canim bu yaz bizimsinherkese iyi akşamlar.malumunuz okullar kapanınca biraz rahatladım ve soluğu burda aldım.sizleri zaten takipteyim kızlar.artık yeniden
aktif olmaya çalışıcam.
Kardesim kiz canim. Inşallah guzel gecer burada ama şimdi den sıkılmaya başladım. Bugün geldik öğlen hemen gorumcemlere geldik düğün yorgunluğu var zaten bi de yol yorgunlugu cok uykum var ama bakalım kaçta kalkacaz
Ay bende arasa netten almistim ya 6o tl tutmustu ekonomi yapmistim kim gorse ay bu hafta lcw ye bir gittim patladi gitti
Canim bugun konusabildin mi bende arayim duyorum
Canim yaz geldi ya erken aydinlaniyor cok aydinlik oluyordur ondandir
Aaa hosgeldin canim bu yaz bizimsin
simdi bizim bilguleri tazele bakalim
Ya neden ben hep erkek kqrdes diye dusundum ki
dilekefemm fotoyu goremedim ama eminim cok guzelsinizdir
eee nasilsin esjn nasil oldu
Canim bizim coraplar cikali cok oldu serin olunca ancak giydiriyorum anlamadim gitti
Oh ne kadar guzel oynar bahcelerde
bence lcw patlamış gibi cnm:9 maşallah ne var ne yok alıp çıkmışın. ama taktiği beğendim seneye babalar gününde de ben patlatcam ha ha:)
eee neden öyle yapıyoki ozaman..paşam..
ay aradım zaten koşturuyomuş bi salıncağa biiniyomuş bi bisiklete falan ay oturmuş toprağa kovalarıyla oynuyomuş
zaten yanına birsürü kıyafet aldı batıracak diye
..
telde bile konuşmuyo benimle oynamaktan..
eee neden öyle yapıyoki ozaman..paşam..
ay aradım zaten koşturuyomuş bi salıncağa biiniyomuş bi bisiklete falan ay oturmuş toprağa kovalarıyla oynuyomuş
zaten yanına birsürü kıyafet aldı batıracak diye
..
telde bile konuşmuyo benimle oynamaktan..
Canim bizim coraplar cikali cok oldu serin olunca ancak giydiriyorum anlamadim gitti
Oh ne kadar guzel oynar bahcelerde
oyyy nasıl tatlı koşturuodur o şimdi... ohhh keyfide yerinde maşallah. akşama da yorulur uyur bi güzel inş.
Oh ne guzel ya arasta cok sevoyor ole ortamlari
ay sormaya dedim bi foto çekinde atın bana dedim..
ee bahçe karışan yok bişey olacak yok koşturup duruyo
bide bakıcının torunu var 4 yaşında kardeşinin kızı var 9 yaşında onuda çok seviyolar
onlarla koşturuyo bizim sıpa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?