2012 kasım bebekleri büyüyor..

Iste iste o arkadas benimmmm ta karsinda

Ay merakteyim ne tepki vericek

eee madem esin istiyor biz daha yakınız guldenim hadi bize gelin bursadan dönünce
haklısın en.iyisi biraz mesafe olsun büyüklerle ben.soyleyince.tepki alıyorum bizim yegenler dil çıkartma vurna ve tükürmeyi birbirlerine oyun oynarken yapıyorlar elifin yanında yapmayın o görmesin ona yapmayın falan dediğimde ne kadar koruyabilirsin zaten okula gidince görecek hepsini yapacak diyorlar çocuğu biraz serbestmi bırakmak lazım yapılan şeyler çocukluktan mi her çocuk yapar mi çok mu sikiyirum bu cocugu bilmiyorum ya

Iste iste o arkadas benimmmm ta karsinda

Ay merakteyim ne tepki vericek

ayyyy nille otobüs yolculuğumu artık zor cnm ya:
gelirken çok zorlandık gerçekten çok sıkıldı yavrum..

nurayım aynılarını bende yaşıyorum
aslında normali bizim yaptığımız ama malesef bunları onlara anlatamıyosun
sen istediğin kadar bilnçli anne ol yakınındakilerde çok önemli kesinlikle
mesela eşimin teyzeleri nili poposuna urarak seviyolar ve tam unutturmuştum nil yeniden çat çat vurmaya başladı
ee dededende gördü tabi .
bide uyarınca bitek senin çocuğunvar diyolar
ben kendi teyzemi uyarmıştım nili çok öpüyo yüzü pıtır pıtır oluyo diye nil küçüktü 6 ay konuşmadı benimle..

bende korkuyorum iste bana kusmelerinden devamlı çocukları uyariyorum

Herkese günaydın nasılsıniz anneler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydın cnm iyiyiz sen nasılsın?

günaydın anneler
guldencim ben kendim bakiyorum elife ama annanesi bqbaannesi babası var simartan sen istedigin kadar hayır de kural koy onlar varsa herşey altust
günaydın cnm çok haklısın
ben defneye hayır diyorum yapmıyor ama ben hayır dediğimde kv hemen defneyi çekip alıyor
neymiş bütün gün o istediğini yapıyormuş,defneyi ağlatmıyormuş ama ben akşamları azıcık görünce bile ağlatıyormuşum
büyüklerle çok zor
geçen ay defne balkon demirine çıkarken gördüm uyardım.kv bana yalancı muamelesi yaptı.şimdi de defnenin bu hareketinn önüne geçemiyor.allah korusun balkondan düşecek diye çok korkuyorum

yok cnm yok
sen normalsin
bak pazar günü eşimin teyzesine gittik.kv ler de oradaydı
balkonda kaynımın terlikleri vardı
defne gidip onlara elliyor,aşağıya atıyordu
kv kaç kere yapma dedi,eşim dedi ama defne dinlemedi
ben aşağıda sofra hazırlıyordum.baktım defne yine pis terliklere elliyor.eşimde yanında yapmaması için uğraşıyor
defneye seslendim.hayır defne dedim.defne terliklere ellemeyi bıraktı ama aynı zamanda ağlamaya başladı.kv hemen ay kıyamam yavrum demeye başladı.sonra ben kucağıma aldım.annecim yapma bak o terlikler pis dedim kararlı bir şekilde.bana ne kadar gaddarsın diye kızıyorlar.ben de dedim ki ben çocuğumu dövmedim sadece hayır dedim. ama gördünüz bir daha ellemedi dedim.gerçekten de defne gidinceye kadar bir daha o terliklere ellemedi.önemli olan bizim kararlı olmamız ve etraftakilerin buna saygı duyması.

kızlar buarada defne acayip bi şekilde istediğini ağlayarak yaptırmaya alışmış
bir de önceden sadece uyurken emzik alan çocuk şimdi ağzından emziği düşürmüyor
1 haftada nasıl bu kadar huy değiştirdi anlamadım
hadi ağlayarak yaptırmak istediğinde ilgilenmiyorum mecbur vazgeçiyor ama emzik olayından nasıl vazgeçireceğim?
ayın 25 ine kadar şehir dışındayım.yani 2 hafta daha bensiz ve gittikçe emziğe daha da çok bağlanmasından korkuyorum

Aaa olurmu ole sey canim swn dogru olaniniyapiyorsun
Okul olayida ole degil yaren aksina anasi kililli hemen kiniyor yapilanlari asla yapmiyor
nr ayip dimi anne diyor

Cok zor gercwkten isin canim
az sabret kres e baslayinca tamamdir
sahi ne zaman baslicak

slm kızlarrr tunaydın
kızımla temızlık yaptık
sımdı ogle yemegını yıyıp uyucak bende kıtabımı okuyabılcem rahatca:)
uyanınca bıraz aktıvıte sonra park...

sulu boyayla yumurta kolılerını boyucak masalcık uyanınca
sonra da ıcıne tokalramızı falan koyucaz :)

ohhh maşallah maslacığa..

fundacım çünkü senin kv aman defne ağlamasın diye her istediğini yapıyor
ee memeyide susun diye veriyodur
sen olmadığın içinde büyük bir ihtimalle defnecik memeye bağlanmıştır..
kıyamam yavrumaya..

Tunaydin hanimlar nasilsiniz bakalim ben dun ereni uyutup vitrine basladim ama havada birden kapandi ya biraz yagmurda yagdi oyuzden camlar ve perdeleri dunku listemden direk cikardim zaten hemde hepsini yapamazdim bigunde temizligi baya yaptim bi taraftan yemek ama oturma odasi mutfak salon dip kose avize hepsini hallettim zaten en cok mutfakta vakit harcadim ya ocak baharatliklar tezgah lavabo masa sandalye camasir bulasik makinasi orasi burasi derken yinede yaptim hepsini simdi ereni uyutuyorum camlar ve perdeler var banyoyla wc kaldi iste.bide kucuk oda var ama su cekyatin birinden bi kurtulamadim ya koye yolliycam ama nasil arada kafama geliyo pencereden asagi ativericem cok skldim artik zaten esyalar tikis tikis oglumun odasini duzenlemek istiyorum ya.neyse en kisa zamanda bi yol bulucam zaten eren uyudu simdi bende kalan islerimi halledicem.

Oh masallah masala aktivitelere devam desene ama burayida cok bosluyonuz aysegul hanim olmuyo boyle masal uyuyunca falan gelsene buraya.

Kizlar kk dan kaza gwciren arkadasimiz icin birer yasin dagitiyoruz
almak isteyen olursa yazabilirmisiniz arkadasin kiriklari cok coknkan keybetmis ameliuata alamiyorlar bebegin omzu alci yenklenmis kotuler yani

yasemin ev işi.bitmis masallah eşine ne güzel yardım da etmiş sana
ee ne zaman geliyoruz temiz evi dağıtmaya bizim biciriklar yarım saat içinde eski haline getirirler evi

ay çok sağol nurayım. evet bitti sayılır. allah razı olsun eşimden cnm çok yardımcı oldu. dünki perdelerle benden çok o uğraştı. mekanizmalı olduğu için onları indirip takan o. bana basit kısmı kalıo yıkamak:) halıları sererkende yardımcı oldu hemde ıh demeden sağolsun ama sanırım bunda benim tüm temizliği ona dokunmadan yapmamın etkisi var ve tabi ki haftasonu sürprizimizin:)
ay bolbol foto çek elifimin denizde annesi tabi fotolar doğru bize:)

Aaa olurmu ole sey canim swn dogru olaniniyapiyorsun
Okul olayida ole degil yaren aksina anasi kililli hemen kiniyor yapilanlari asla yapmiyor
nr ayip dimi anne diyor

bak sen yarenime anası kılıklı he:) maşallah. cnm bizlerin terbiyede etkisi malesef çok az oluo gün boyu nerdeyse anneden uzak ne yaparsan yap

ha ha ben sildim camları üstüne yağmur yağdı bile fatmacım:) yağmurdan kaçış yok sil sen camlarını hem temiz cama yağan yağmur belli oluo:) ay bileklerim ağrıyo resmen ama ev mis oldu...:)

Kizlar kk dan kaza gwciren arkadasimiz icin birer yasin dagitiyoruz
almak isteyen olursa yazabilirmisiniz arkadasin kiriklari cok coknkan keybetmis ameliuata alamiyorlar bebegin omzu alci yenklenmis kotuler yani

ay ben alırım tatlım hemencik de okurum rabbim şifa versin inş.

hadi kızlar gelinde kirletelim beraber evi nurayım feda olsun siz gelin yeter ki... nuray songül gülden betül funda ayşegül fatma...hadi tüm kızlar alın bebeleri gelinn...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…