- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #46.401
allah nasiip ederse tutucam cnm geçen yılda tutmuştum. ay oruç dedinde hamileyken olanlar duruyo yaa emziriyorum diye tutamadım.34 gün borcum var 6 da bu yıl olur etti 40 . nasıl tutcam yaaa
aynen cnm çok şükür ağırlar bitti. gardrobun içi düenlenecek kıyafetleri ayırcam bi sürü giymediğim boşa kalabalık var. bi de toz alıncak:)
ınsallah canım buyıl bende tutucam allah nasıp ederse
sen borclarını bılıyosun enazndan ben onlarıda bılmyorum eskıden tutmadğın oldu ama hatrlamyorum ne etcem bılmem
yazın tutulmazda kısın kısa gunlerde tutabılrz aslında
ben ayırma ısını yaptım gıymedıklerım vardı gıyerım dıye duruyodu hep artık ayrdım verdım ,sende ayır ver bırılerıne canım
kıslıkları kaldrdım yazlıklrı cıkrdım onları hallettım benımde buyuk ısler var ramazana kadar halledıcem ınsallah
ay her yıl ayır ayır bitmio anlamadım ki bi azalmıo:) her yılı hiç tutmamış gibi hesap etcen cnm. ay benim bi arkadaşımın hamilelikle beraber 100 küsür gün borcu vardı tuttu tutu 40 lara kadar indi pat bi daha hamile kaldı yine oldu 70 :) çok sinir olmuştu ha ha. ne zaman görsem oruçtu bi ara. biter mi yaa
her yılı da hangı yılları acaba
masallah neguzel tutmus arkadasın bunlarıda tutar hayırlsyla doğurdumu pekı
senin borca birde 30 daha eklenecek edecekmiş sana 70 gün ha ha haallah nasiip ederse tutucam cnm geçen yılda tutmuştum. ay oruç dedinde hamileyken olanlar duruyo yaa emziriyorum diye tutamadım.34 gün borcum var 6 da bu yıl olur etti 40 . nasıl tutcam yaaa
aynen cnm çok şükür ağırlar bitti. gardrobun içi düenlenecek kıyafetleri ayırcam bi sürü giymediğim boşa kalabalık var. bi de toz alıncak:)
ay gitme tatlım sen gidince hepten ıssız kalıo burası
senin borca birde 30 daha eklenecek edecekmiş sana 70 gün ha ha ha
gitmiorum tatlımmm:
ay güldenim sorma zaten ondan korkuyorum ya.eşime diyorum oruç borçları bitmeden hamilelik filan yok diye:) o olana kadar sen tutarsın hemen olcak diye bişey yok ya dio:) aklınca beni kandıracak uyanık kocam
he he çok uyanık gördüm kendisini gerçekten..
Mutlu gunler arkadaslar hepınıze
Gıremıyorum eskısı kadar sınır oluyorum ama yapacak bısey yok
Kuzular buyudukce zaman yetmıyo ıkı tane olunca goreceksınız:)
Songul cok gecmıs olsun arkadasınıza uzuldum rabbım sıfa versın hepsıne
Kızları yatırdım sımdı yasın okuyacam ıns benı de say..
ay güldenim sorma zaten ondan korkuyorum ya.eşime diyorum oruç borçları bitmeden hamilelik filan yok diye:) o olana kadar sen tutarsın hemen olcak diye bişey yok ya dio:) aklınca beni kandıracak uyanık kocam
Mutlu gunler arkadaslar hepınıze
Gıremıyorum eskısı kadar sınır oluyorum ama yapacak bısey yok
Kuzular buyudukce zaman yetmıyo ıkı tane olunca goreceksınız:)
Songul cok gecmıs olsun arkadasınıza uzuldum rabbım sıfa versın hepsıne
Kızları yatırdım sımdı yasın okuyacam ıns benı de say..
birazcık uyanıktır kendileri ama yemezler bana sökmez yani.
olabilir cnmfunda canım alp tuğrada su son 1 aydır emzığe asırı duskun oldu dedğın gıbı onceden uyurken emerdı sımdı her fırsatta emıyo kendı buluyo alıyo
goremedğı zamanda arıyo benden ıstyo bende anlam veremedım bu duskunluğune ama 2 yasına kadar emsın dıyorum
defnede sen yoksun dıye alısmıs olabılır canım
bitecek mecbur cnm başka çare yokay her yıl ayır ayır bitmio anlamadım ki bi azalmıo:) her yılı hiç tutmamış gibi hesap etcen cnm. ay benim bi arkadaşımın hamilelikle beraber 100 küsür gün borcu vardı tuttu tutu 40 lara kadar indi pat bi daha hamile kaldı yine oldu 70 :) çok sinir olmuştu ha ha. ne zaman görsem oruçtu bi ara. biter mi yaa
valla çok uyanıkmış eşinay güldenim sorma zaten ondan korkuyorum ya.eşime diyorum oruç borçları bitmeden hamilelik filan yok diye:) o olana kadar sen tutarsın hemen olcak diye bişey yok ya dio:) aklınca beni kandıracak uyanık kocam
aynen cnmhoşgeldin cnm neler yapıyosun özletiyosun kendini
nasl nida çıkartıyomu yine kıyafetlerini
ha ha ha
işte onlar kendilerini uyanık zannediylarda
kiminle dans ettiklerini bilmiolar şekerim:):)
he he he
olabilir cnm
bitecek mecbur cnm başka çare yok
valla çok uyanıkmış eşin
aynen cnm
bitecek cnm haklsında ya ben açlığa hiç dayanamıyorum yaa hemencik elim ayağım titrer kan şekerim düşer. rabbim yardımcımız olsun inş.
ama böle olmuo ki bizim gözümüzü korkutuyosunuz:)
hoşgeldin cnm neler yapıyosun özletiyosun kendini
nasl nida çıkartıyomu yine kıyafetlerini
ha ha ha
işte onlar kendilerini uyanık zannediylarda
kiminle dans ettiklerini bilmiolar şekerim:):)
he he he
kısa günlerde tutmak lazım cnm:
kız o 100 gün borcu olan arkadaşın kaçç çocuğu varki..
Accuk korkutam dedım
Nıdaya masallah dıyeyım unuyo sankı yada sıkıldı artık soyunmaktan
Dun aldım hemen kılot gıbı gıyılen bezlerden normal pıjama gıydırıp yatırdım pıjamayı cıkarmadan uyumus zaten:)
Bugun yıne normal yatırdım baktım sımdı uyumusnazar duası okuyup cıktım yanından mınnosumun
Nıl de gezmelere gıtmıs oh ne guzel aksama pert olmus gelır yorgunluktan:) guzelde uyur ıns..
ama yapmayın böle şeyler hazır gönlüm oluoken:)Accuk korkutam dedım
Dun aldım hemen kılot gıbı gıyılen bezlerden normal pıjama gıydırıp yatırdım pıjamayı cıkarmadan uyumus zaten:)
Bugun yıne normal yatırdım baktım sımdı uyumusnazar duası okuyup cıktım yanından mınnosumun
Nıl de gezmelere gıtmıs oh ne guzel aksama pert olmus gelır yorgunluktan:) guzelde uyur ıns..
Dualarunuz icin sagolsun kizlar
biz kurstan geldik pasada gelincw uyudu acaba nerden baslasamm
Accuk korkutam dedım
Dualarunuz icin sagolsun kizlar
biz kurstan geldik pasada gelincw uyudu acaba nerden baslasamm
cnm iki çocugu var da . işte önce ki ramazanlardan kalanları hiç tutmamıştı. 30 gün hamilelikten gerisini de yıl yıl hesap etmişti. yani mesela her yıl altı günden on yılda 60 gün deyip . tutmaya başalmıştı tuttuda ama işte ikinci hamileik olunca başa döndü he he:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?