2012 kasım bebekleri büyüyor..

Kizlar kk dan kaza gwciren arkadasimiz icin birer yasin dagitiyoruz
almak isteyen olursa yazabilirmisiniz arkadasin kiriklari cok coknkan keybetmis ameliuata alamiyorlar bebegin omzu alci yenklenmis kotuler yani
Cok gecmis olsun hepsine canim ya cok uzuldum bende suan adetim okuyamamki ama dua ederim Allahim ins.hepsi sagligina kavusur cok uzucu bi olay ya annede ins.gereken kan falan bulunurda ameliyata alinir kurtulur oda.
ha ha ben sildim camları üstüne yağmur yağdı bile fatmacım:) yağmurdan kaçış yok sil sen camlarını hem temiz cama yağan yağmur belli oluo:) ay bileklerim ağrıyo resmen ama ev mis oldu...:)

Bugun bi aksilik cikmassa ve burdan cikarsam hemen camlara basliycam ama perdeler icin esimi beklesemmi bilemiyorum yuksek olan odalar var bakalim yapabildigim kadar yapicam artik.sen ne guzel atlattin esinde yardimci olmus dun benimki isten gelince ereni verdim yemegi falan hazirladim onlar terasta sonrada sokakta oynadilar aksamda esim ilgilendi ama eren yavrum beni ozlemis aksam cok agladi hep benim yanima gelmek istedi oyle bi sarilioyoki skica babasina gitmek istemiyo babasida yanimizda artik bi sekil hallettim.ama senin halilarin hemencik gelmis ya benim cok uzun surdu gelmesi.sizde yogunluk yok heralde.

Eren uyuyoken yine kaptiricam kendimi buraya ya hemen basliyim ben camlara kizlar sonra bol bol gelicem zaten buraya telafi ederiz optum hepinizi muck.:-*

yok cnm normalde 2 günde teslim ediolar. ilk aradığımda gelip almadılar bile yoğun servis dolu diye. perşembe verdim pazartesi akşama geldi işte. çok şükür yaaa halı yokken zeynep ilay düşecek filan diye korktum açıkçası.

hadi kızlar gelinde kirletelim beraber evi nurayım feda olsun siz gelin yeter ki... nuray songül gülden betül funda ayşegül fatma...hadi tüm kızlar alın bebeleri gelinn...

gelim gelelimde senin evi batıralım ha ha ha

kolay gelsin cnm azatlmışsın sende işleri ay birinizde bana gelin beee:

Kizlar kk dan kaza gwciren arkadasimiz icin birer yasin dagitiyoruz
almak isteyen olursa yazabilirmisiniz arkadasin kiriklari cok coknkan keybetmis ameliuata alamiyorlar bebegin omzu alci yenklenmis kotuler yani

keşke okuya bilseydim cnm
ama dualarımdalar
off allhım acil şifalar versin
nasıl yapmışlar kazayı.
biran önce toparlar umarımhepsi..

Cok zor gercwkten isin canim
az sabret kres e baslayinca tamamdir
sahi ne zaman baslicak
cnm düzgün bi kreş bulabilirsem eylülde başlatmayı düşünüyorum

aynen öyle cnm
ben hayır dediğimde de sözümü dinliyor ama bu seerde ağlıyor kızdım zannedip
hadi kızlar gelinde kirletelim beraber evi nurayım feda olsun siz gelin yeter ki... nuray songül gülden betül funda ayşegül fatma...hadi tüm kızlar alın bebeleri gelinn...
süper olur valla cnm
keşke birbirimize yakın olabilsek

yasmıncım oh neguzel temızlığı bıtrmıssın aferın sana calısan bayanlar baska oluyo bak sen 3 gunde bıtrdın temzlığı ben sureklı evde oldğım ıcın hemen bıtmyo acelem yokya yayıla yayıla yapıyorum bal bocuğumun kupesı hayrlı olsun cıcılerınıde gule gule gıysın kuzum artık resım koyarsın heralde
alp ıyı canım uyuyo bende kendımı buraya attım

beysal daha once dutmstum omer asaf ısmnı uzuldum ya ınsallah hayrlısyla cıkarlar hastaneden
erdemımde ıyıymıs sevındım

songul bende oyle dusunuyorum artık erken aydınlandğı ıcın uyanıyo sanırım kara perdemızde yok
aras a evde alstrma yap belkı oyle alısır canım sandalete nerden aldın sandaletı alıcam dıyodun

guldencım nılım neguzel eğlenıyodur kossun yorulsun bıraz

nurayım sen enıyısını yapıyosun gaddar değilz sadece yanlıs seyler yapmasnı ıstemyoruz bız nezamana kadar koruyablırsek okadr ıyı bence sonrada cocuk kendı ısteğıyle yapmaz bence

funda canım alp tuğrada su son 1 aydır emzığe asırı duskun oldu dedğın gıbı onceden uyurken emerdı sımdı her fırsatta emıyo kendı buluyo alıyo
goremedğı zamanda arıyo benden ıstyo bende anlam veremedım bu duskunluğune ama 2 yasına kadar emsın dıyorum
defnede sen yoksun dıye alısmıs olabılır canım

napıosun kuzum yazmıo kimsecikler. öğleden önce bi areketlenmiş ben geldim duruldu.. pufff benden kaçtılar herhalde dedim...

banbada kimse yazmıyo hep burdayımya
gideyim bari aradada kıymetimi anlasınlar dimi ama ha ha ha ha:):)

aynen cnm:
sen iyisin dimi alp iyi..

ha ha zaman dar olunca motor takmış gibi koşturuyorsun cnm. her an misafirim gelebilir temizlik zamanında bitti çok şükür. ufak tefek şeyler kaldı artık onlarıda akşamları zeynep ilayı uyuttukça bende uyanık kalırsam halletcem:) benim kuzunun şöyle güzel bi anını yakalarsam koycam cnm inş aklımda... ama bizde istiyoruz yani olmuo böyle

ay ben emzik çok severim ama benim sıpa emmedi. bi ara aklına estikçe alıodu sonra hepten bıraktı. ama şimdi düşünüyorum da ii olmuş bi de onu bıraktırmaya uğraşcaktım. memeyi de kendiliğinden bıraksa keşke:)

yaparsın canım ufak tefek ıslerı buyuklerı hallettın ya
ınsallah canım sorun bende değil pc de:))suclu o

bende severım ama bıraz asırı oldu buaralar
bıraz daha emsınde ınsallah kolay bıraktırrsn canım oruc tutacanmı

bende severım ama bıraz asırı oldu buaralar
bıraz daha emsınde ınsallah kolay bıraktırrsn canım oruc tutacanmı
allah nasiip ederse tutucam cnm geçen yılda tutmuştum. ay oruç dedinde hamileyken olanlar duruyo yaa emziriyorum diye tutamadım.34 gün borcum var 6 da bu yıl olur etti 40 . nasıl tutcam yaaa

yaparsın canım ufak tefek ıslerı buyuklerı hallettın ya
ınsallah canım sorun bende değil pc de:))suclu o

aynen cnm çok şükür ağırlar bitti. gardrobun içi düenlenecek kıyafetleri ayırcam bi sürü giymediğim boşa kalabalık var. bi de toz alıncak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…