2012 kasım bebekleri büyüyor..

ay güldenim sorma zaten ondan korkuyorum ya.eşime diyorum oruç borçları bitmeden hamilelik filan yok diye:) o olana kadar sen tutarsın hemen olcak diye bişey yok ya dio:) aklınca beni kandıracak uyanık kocam

birazcık uyanıktır kendileri ama yemezler bana sökmez yani.

Merhaba canim cok sevindim
Yuzme mayosi disinda turkiyedw saxece migrosta prima kilot gibi bez cikarmia hosuma gitti oldikca

Merhaba songulcum gorusemıyoruz artık benım gece kuslugu yorgunluk ve uykusuzluktan askıya alındı
Bende burda sadece prımanın var sanıyordum dun baktım prımanın kalmamıs marketın kendı urunu vardı aldım gayette ıyı..
Ay ıns unutur bakalım gunduz zaten baya bı bezsız dolastırıyorum kılotla yatarkende gerek gormuyo artık sanırım:)
Beyza yı sormustunuz bı yazamadım kasıntılar gıttı cılt duzeldı bı daha gıtmedık dr
Ben alerjı testı ıstedım ama esım gerek yokmus dr konustum bı daha tekrarlarsa gıderız dedı

Yuzme kursundan mı geldınız yoksa??

Hadı ben kacıyorum
bısey sorucam konumuz degıl ama cvp verırsenız sonra okurum
Ben bulasık makınamdan memnunum ama bardaklar zamanla dalgalı bı goruntu oluyo sızlerdede varmı bu durum tuzunu parkatıcısını koyuyorum
ablamların farklı marka ondada oluyo
Hıc sevmıyorum bardakları boyle olunca

Masalla canim belki donemsel birseydi veldi gecti cis alistirmaniz nasilgidiyor aras bir iki saat kalabilir zaman zaman bezsiz ama alistirmaya yonelik bir ainyal yok
test konjsunda esin hakli tekrarlarsa ise yaptirirsiniz simdu yok yere cani yanmasin kuzumun

Yok canim hic olmiyor
ama gecen bir misafirlige gittim bardaklarin durumu vahimdi;(

aynen cnm hesaplaman gerek hesapla bkim belkim 100 çkar ha ha:)

Ole olxak sanirim arada size yazarimm uada arada is yaparim
benim mesai biter songül gelir

yanı hatrlamdğım yıllarım cok unutkanlıkta cok bende
ay hatırlamadıklarını da tutmamış saycan yapcak bişey yok fazla tuttuklarında sevabına artık:)

Ah canm korkmasın kız saka saka:18::18:
Benım mınnosların bırbırıne sarılmıs fotolarını gorsen hemen karar %90 kesınlesır zaten:)
Album yapamıyorum
ayyy görmek istiyorum amaaa.

çamaşır suyu koymazsam benim de oluo cnm malesef...bi de parlatıcı önemli...

Yok canim hic olmiyor

cnm suyun birazda kireciyle alakalı. ben finish kullanıyorum deterjan yine de bazen olo. çamaşır suyu işe yarıo malesef. bi de limon koyuyorum o da iş görüo

ay güldenim sorma zaten ondan korkuyorum ya.eşime diyorum oruç borçları bitmeden hamilelik filan yok diye:) o olana kadar sen tutarsın hemen olcak diye bişey yok ya dio:) aklınca beni kandıracak uyanık kocam

birazcık uyanıktır kendileri ama yemezler bana sökmez yani.

Ins donemsel mıstır:)
Dun basladım bezsız dolastırmaya yazmıstım
Ikı saatı gectı yapmadan durdu uykuda da yapmamıs uyanınca tekrar cıkardım ama kv gıttık takmak zorunda kaldım
Bugun yıne dolastırdım oyle wc ye gıttık geldık en buyuk eglence kagıt koparıp wc ye atmak daha wc ye tutturamadık cısı:)
Benımkı rahat dolassın dıye bı ön alıstırma:)

Yok canim hic olmiyor

Ay o bardakları mısafıre cıkaramam ben temız ama dalga dalga
Bu kısa surede olmuyo ama zamanla bu hali alıyo bende degıstırıyorum mecbur

Ben hic ole seyler yapmak ayarim tabletimi miss

canim sali cuma kurs var one gore sey ediyoz

Bizde ayni moddayiz
Lazimligimiz bile yokk sinyaller gelene kadarrr

gylden yasemin yazin alistiricaz diyordunuzz

yasemin allah iyilini versin emi
adamlar bas bas bğrıyolar çamaşırsıyundan uzak durun diye sende makineyemi koyuyosun. ü

ohhh demek kışı seviyon çok soğukta hatırlatıcam bu sözünü he he he

Bizde ayni moddayiz
Lazimligimiz bile yokk sinyaller gelene kadarrr

gylden yasemin yazin alistiricaz diyordunuzz

cnm nil sinyel veriyo
annee çiş diyo poposunu tutuyo
ben tuvlete oturunca bende diyo oda lazığmlığına oturuyo
bakalım başlıyacaz ama izin alınca diyodum ben ama nasıl yaparız bilmiorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…