- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #46.441
Bizde ayni moddayiz
Lazimligimiz bile yokk sinyaller gelene kadarrr
gylden yasemin yazin alistiricaz diyordunuzz
E sinyaller gelmis
eee izin ne zaman varmi bu yilda tatil plami
tatil planımız yok bayrtam sonu eşim amilyat olacak büyük ihtimale ozaman izin alıcam bakalım..
henüz b planımyok..
Gelelimde ben kiyamam kiz senin evi kirletmeye şoyle kenarcikta otururuz oglusumla.hadi kızlar gelinde kirletelim beraber evi nurayım feda olsun siz gelin yeter ki... nuray songül gülden betül funda ayşegül fatma...hadi tüm kızlar alın bebeleri gelinn...
Bende kucuk odadaki haliyi gondermedim onu oturdugumuz odaya serdim eren en cok orda vakit geciriyo butun ev bos olmaz zaten cocugun bacaklari morluk icinde durmuyoki yerinde.hemde o haliyi zaten yikayip kaliricam cocuk halisi alicam oyuzden onu gondermedim terasta babasiyla eren yikar haliyi.yok cnm normalde 2 günde teslim ediolar. ilk aradığımda gelip almadılar bile yoğun servis dolu diye. perşembe verdim pazartesi akşama geldi işte. çok şükür yaaa halı yokken zeynep ilay düşecek filan diye korktum açıkçası.
gelim gelelimde senin evi batıralım ha ha ha
kolay gelsin cnm azatlmışsın sende işleri ay birinizde bana gelin beee:
keşke okuya bilseydim cnm
ama dualarımdalar
off allhım acil şifalar versin
nasıl yapmışlar kazayı.
biran önce toparlar umarımhepsi..
Gelelimde ben kiyamam kiz senin evi kirletmeye şoyle kenarcikta otururuz oglusumla.hadi kızlar gelinde kirletelim beraber evi nurayım feda olsun siz gelin yeter ki... nuray songül gülden betül funda ayşegül fatma...hadi tüm kızlar alın bebeleri gelinn...
Bende kucuk odadaki haliyi gondermedim onu oturdugumuz odaya serdim eren en cok orda vakit geciriyo butun ev bos olmaz zaten cocugun bacaklari morluk icinde durmuyoki yerinde.hemde o haliyi zaten yikayip kaliricam cocuk halisi alicam oyuzden onu gondermedim terasta babasiyla eren yikar haliyi.yok cnm normalde 2 günde teslim ediolar. ilk aradığımda gelip almadılar bile yoğun servis dolu diye. perşembe verdim pazartesi akşama geldi işte. çok şükür yaaa halı yokken zeynep ilay düşecek filan diye korktum açıkçası.
gelim gelelimde senin evi batıralım ha ha ha
kolay gelsin cnm azatlmışsın sende işleri ay birinizde bana gelin beee:
keşke okuya bilseydim cnm
ama dualarımdalar
off allhım acil şifalar versin
nasıl yapmışlar kazayı.
biran önce toparlar umarımhepsi..
Bizde ayni moddayiz
Lazimligimiz bile yokk sinyaller gelene kadarrr
gylden yasemin yazin alistiricaz diyordunuzz
E sinyaller gelmis
eee izin ne zaman varmi bu yilda tatil plami
Gelelimde ben kiyamam kiz senin evi kirletmeye şoyle kenarcikta otururuz oglusumla.
Bende kucuk odadaki haliyi gondermedim onu oturdugumuz odaya serdim eren en cok orda vakit geciriyo butun ev bos olmaz zaten cocugun bacaklari morluk icinde durmuyoki yerinde.hemde o haliyi zaten yikayip kaliricam cocuk halisi alicam oyuzden onu gondermedim terasta babasiyla eren yikar haliyi.
Evet canim eren uyurken camlarida hallettim yoruldum ama olsun artik geriye ufak seyler kaldi onlarida hallederim onemli olanlari bitti zaten.
Biz oglusumla gelelim size canim.
cnm tel tamırde ordan gırıodum sureklı aktıf olmak ıcın o rahattıOh masallah masala aktivitelere devam desene ama burayida cok bosluyonuz aysegul hanim olmuyo boyle masal uyuyunca falan gelsene buraya.
Kizlar kk dan kaza gwciren arkadasimiz icin birer yasin dagitiyoruz
almak isteyen olursa yazabilirmisiniz arkadasin kiriklari cok coknkan keybetmis ameliuata alamiyorlar bebegin omzu alci yenklenmis kotuler yani
cnm tel tamırde ordan gırıodum sureklı aktıf olmak ıcın o rahattı
ama ozel pc acıp basına oturamıom masal gelıo klavyeye fareye dokunuo rahat vermıo:)
telden gırerken bıyndan masallada ılgılenebılıodum
pc acıp oturunca masalı ıhmal edıorum gbı gelıo rahatsız oluyorum
tel gelsın yıne gelırım aranıza
ben okuyayım cnm sımdı cok gecmıs olsun rabbım sıfa versın ıns
Tesekkur ederim canimherkese günaydın kızlar nasılsınız... biz iyiyiz çok şükür keyfimiz yerinde. dün lcw dan aldığım cicişlerimiz geldi çok güzeller yaa bayıldım zeynepte çok sevdi. çok da uygun fiyata geldi 130 tl lik alışveriş 60 tl oldu:) akşam banyo tuvalet ovdum biileklerim felaket ağrıdı yaa ... halılarımda geldi eşimle silip serdik. storlar eşimi bekliyordu çıkardı ben yıladım birlikte duruladık sonra eşim astı sağolsun tami bi iş birliği vardı evde. kuzumda eline bezi alış anne bak anne bak diye diye sağı solu sildi durdu he he:) ay çok şükür temizliğim bitti sayılır temizlik gibisi yok hakikaten. tabi akşam yağmur yağdı benim camlar battı o ayrı ha ha:)bizden haberler böyle...
güldenim nilim bolbol eğlenir inş.atar tüm enerjisini.
songülll yerim o paşanın ayaklarını...
katreinur cnm ... ne de olsa kv evi anne evi gibi olmuo ama ne yapcan idare etcen eşinin hatrına. gerçi ben sık gittiğim için sanırım gayet rahatım:)
ayşegül cnm hiç sorun olmadı çok şükür. biraz ağladı ama aşı kadar değil. hiç çekiştirmio maşallah. ay çok tatlı gözüküo yaa...
sprint hoşgeldin tatlımmm... nasılsın
dilek efeye maşallah ana oğul çok tatlısınız.
funda cnm aynen devam et tatlı tatlı sıkıntılarını anlat sessiz kalma ama kendinden soğutmadann...
wavsımm alpim nasıl
nurayım cnm nasıl gidio tatil elifim neler yapıo anlat
Gecmis olsun canim acil sifalar diliyorum arkadasina umarim tez zamanda iyilesirlergünaydın kızlar başım kazan gibi dün kk dan sakaryalı arkadaşlarımızdan birinin kaza yaptığı haberini aldığımdan beri alt üst oldum Allahım korumuşki yaşıyorlar ama 11 aylık ömer asafımızda kırık arkadaşımızda başında 3 kırık kolu ve bacağı kırık olmak üzere ağır yaralanma eşide yaralı hepsi birden hastanede haberini alınca dünyam alt üst oldu hayat ne garip herşey güllük gülistanlıkkken bir anda tepe taklak olabiliyorsun Allahım yardımcıları olsun en kısa sürede sağlıkla evlerine çıksınlar inşallah dua edin olurmu kızlar
Ooo nilim mis gibi koy havasi alsin me guzel iyi olurkızlar nil bugün bakıcısına gitti
bizim bakıcı köyde oturuyo bahçelerivar
biaz enerjisini atsın toprakta kuzum dimi ama..:
he e he he
Neden sen goremedin canimAy bende arasa netten almistim ya 6o tl tutmustu ekonomi yapmistim kim gorse ay bu hafta lcw ye bir gittim patladi gitti
Canim bugun konusabildin mi bende arayim duyorum
Canim yaz geldi ya erken aydinlaniyor cok aydinlik oluyordur ondandir
Aaa hosgeldin canim bu yaz bizimsin
simdi bizim bilguleri tazele bakalim
Ya neden ben hep erkek kqrdes diye dusundum ki
dilekefemm fotoyu goremedim ama eminim cok guzelsinizdir
eee nasilsin esjn nasil oldu
Tesekkur ederiz canim benimMaşallah paşaya yaa anne oğul çok hoş çıkmışsiniz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Rana ma bak yine yapmis yapacagini efe topu hic sevmiyor ranam hastasi heralde :)İyiyiz bizde şimdilik bakalım sorun yok
Dün öğle arası yemeğe gittiğimizde rana ağlıyordu neymiş balkondan çocuklar top atacak o da tutup onlara tekrar atacak bakıcı teyzemiz yaptırınca alışmış ışte biz yaptırmadık huyunu bildiğimiz için
Neyse ağla ağla bi hal oldu bakıcı da hala anlatıyo bitti falan diye ver bana dedim vermedi hadi son kez yine yapalım diye tekrar yaptılar ses çıkarmadım ama rana bırakır mi yine ağlıyo aldım dedim ben hallederim sen git dedim gitti aldım ranayi bıraktım yatağa salya sümük ağlıyo çıktim odadan sesimi çıkarmadım sonra sustu arkamdan geldi anneeee diye kızgın sesle efendim rana dedim emme dediemdi ve unuttu topu velhasıl songül teyzesi senin ilgi kes olay mahallinı terket taktiği ise yaradı teşekkürler süper anne
Canim efede ayni oyle memeyi birakali emzik hic agzindan cikmiyor biraktirmak istiyorum ama nasil olacak bakalimkızlar buarada defne acayip bi şekilde istediğini ağlayarak yaptırmaya alışmış
bir de önceden sadece uyurken emzik alan çocuk şimdi ağzından emziği düşürmüyor
1 haftada nasıl bu kadar huy değiştirdi anlamadım
hadi ağlayarak yaptırmak istediğinde ilgilenmiyorum mecbur vazgeçiyor ama emzik olayından nasıl vazgeçireceğim?
ayın 25 ine kadar şehir dışındayım.yani 2 hafta daha bensiz ve gittikçe emziğe daha da çok bağlanmasından korkuyorum
Masallah masalimaaslm kızlarrr tunaydın
kızımla temızlık yaptık
sımdı ogle yemegını yıyıp uyucak bende kıtabımı okuyabılcem rahatca:)
uyanınca bıraz aktıvıte sonra park...
sulu boyayla yumurta kolılerını boyucak masalcık uyanınca
sonra da ıcıne tokalramızı falan koyucaz :)
Selam canim nasilsin kizlarin nasil girmiyosun artik eskisi gibiMutlu gunler arkadaslar hepınıze
Gıremıyorum eskısı kadar sınır oluyorum ama yapacak bısey yok
Kuzular buyudukce zaman yetmıyo ıkı tane olunca goreceksınız:)
Songul cok gecmıs olsun arkadasınıza uzuldum rabbım sıfa versın hepsıne
Kızları yatırdım sımdı yasın okuyacam ıns benı de say..
Dualarunuz icin sagolsun kizlar
biz kurstan geldik pasada gelincw uyudu acaba nerden baslasamm
Of zateb sicak is yapasim yok
su petekleeinde soguk ufleyenini kim icad edocekki benim omrum yeterli
klima var ama sadexe salondaaa
Peteklerin soğuk üfleyeni var canım bizim adliyede gündüz serinim ama gece ailecek yanıyoruz
Aaa nasil birsey ki oPeteklerin soğuk üfleyeni var canım bizim adliyede gündüz serinim ama gece ailecek yanıyoruz
Tesekkur ederim canim
Buarada zeynepim yeni cicileri gule gule kullansin foto isteriz artik
Gecmis olsun canim acil sifalar diliyorum arkadasina umarim tez zamanda iyilesirler
Ooo nilim mis gibi koy havasi alsin me guzel iyi olur
Neden sen goremedin canim
Esim iyi canim ama cok sinirli oldu bir yere cikamadigi icin maalesef cok üzülüyorum pazartesi randevumuz var bakalim ne olacak
sen nasilsin cnm arasim nasil yarenimede maasallah karnesi cok iyiymis
Tesekkur ederiz canim benim
Rana ma bak yine yapmis yapacagini efe topu hic sevmiyor ranam hastasi heralde :)
Taktik guzelmis canim
Canim efede ayni oyle memeyi birakali emzik hic agzindan cikmiyor biraktirmak istiyorum ama nasil olacak bakalim
Masallah masalimaa
Selam canim nasilsin kizlarin nasil girmiyosun artik eskisi gibi
Gecmis olsun canim ins tez zamanda arkadasin sifa bulur okuyabilirsem soylerim sana ben
Canim pc bozuk
ay adamlara bir dure sonra bunalima giriyor evde hersey batiyor
Hadı ben kacıyorum
bısey sorucam konumuz degıl ama cvp verırsenız sonra okurum
Ben bulasık makınamdan memnunum ama bardaklar zamanla dalgalı bı goruntu oluyo sızlerdede varmı bu durum tuzunu parkatıcısını koyuyorum
ablamların farklı marka ondada oluyo
Hıc sevmıyorum bardakları boyle olunca
cnm tel tamırde ordan gırıodum sureklı aktıf olmak ıcın o rahattı
ama ozel pc acıp basına oturamıom masal gelıo klavyeye fareye dokunuo rahat vermıo:)
telden gırerken bıyndan masallada ılgılenebılıodum
pc acıp oturunca masalı ıhmal edıorum gbı gelıo rahatsız oluyorum
tel gelsın yıne gelırım aranıza
ben okuyayım cnm sımdı cok gecmıs olsun rabbım sıfa versın ıns
songul sende neden olmuyorkı bardaklarda oyle cızıktemı olmuyo
deterjan olark ne kullanıyosun parlatıcı tuz kullanıyomusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?