- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #46.781
cnm zaten hiç normal değilim,hatta ruh halim bile hiç iyi değil
ama tayinimi buraya zor çıkardışar,tekrar ankaraya gitmem çok daha zor zaten
pat diye çekip gidemiyorum ki
çok mutsuzum doğru
ama çıkar yol bulmaya evliliği kurtarmaya çalışıyorum
haftasonu biz bu konuşmaları yaptık pazartesi eşim beni arıyor ölümlü dünya birbirimizi daha fazla kırmayalım diyor
e madem öyle annemle ilişkini düzelt,ne istiyorsun annemden ona da cevap yok
kendini düzeltmeye çalıştığını söylüyor ama bilmiyorum cnm ya
geçen hafta halamı aramış benden dert yanmış.inat ediyor,bana güler yüz göstermiyor diye.
bugün öğle arasında halam aradı kızım niye öyle yapıyorsun,sen böyle biri değildin diye
ben de yaşadıklarımın bir kısmını anlattım ve halam şok oldu
inanamadı
bana dedi ki kızım sakin sakin konuşarak kocanla yaşadıklarını düzeltmeye çalış ama yine olmuyorsa dünyanın sonu değil.babanlar kabul etmese bile ben varım.benim kapım sana sonuna kadar açık dedi.
temmuzda özellikle annemlere gitmek istemiyorum.çünkü annem boya badana yaptıracak,yeni eşya alacaklar.ben oraya gittiğim anda onun parasını da benim verdiğimi düşünecek.çünkü bundan bikaç sene önce annemler balkonlarına cam balkon yaptırdılar.onun bile parasını benim verdiğimi düşünüyor.hesabımı gösteriyorum inanmıyor.ya tamam benim ailem maddi olarak çok iyi değiller ama çok şükür kendilerini idare ediyorlar.annem 1 kere bile para istemedi benden.ama eşimin ailesi asil insanlar ya onlara göre bizimkiler alt tabaka.ya hacı insan bunu düşünür mü ya?
aslında eşime o kadar kırgınım ki anlatamam
içimdeki bir çok duyguyu bitirdi
ama sonuna kadar düzeltmek için de çabalamam gerekiyor
sonuna kadar derken daha neereye kadae ki
adam sana anneni gitmeyi yasakliyor anlattiklarin bur evliligi surdukmek icin cok yetersiz bende yuva yikma taraftari degilim
ama annem ailek sozkonusu ise burde yapilanlar bu derece ise gozum birsey gormez
hem seni yalanciliklada sucluyor sen hayir dedigin halde ailene harcama yaptigini iddia ediyor
halana sikayet etmekte ne demek
herdey biryerde hakettigini yasar funda seb bu sekilde davranarak aslinda yasaman gereken hayati seciyorsun
aynen katılıyorum
sanki lise öğrebcisi fülört ediyoda halasına şikayet ediyo
ya yazacak çok şeyimvar benim aslındaa aağr yazmak istemiorum..
ama nereye kadar dayanıla bilirki bunlara
hani bide sabah 2. çocuk konuştukya
hanisen defne kardeşi
hak ediyo dedinya
sakın böyle bi hata yapma
aşa tabi beni ilgilendirmez ama sen 2. çocuğu yaparsan çökersin söyliyeyimsana
bu adama 2. çocuk asla...
cnm işte çıkış yolu bulamıyorumsonuna kadar derken daha neereye kadae ki
adam sana anneni gitmeyi yasakliyor anlattiklarin bur evliligi surdukmek icin cok yetersiz bende yuva yikma taraftari degilim
ama annem ailek sozkonusu ise burde yapilanlar bu derece ise gozum birsey gormez
hem seni yalanciliklada sucluyor sen hayir dedigin halde ailene harcama yaptigini iddia ediyor
halana sikayet etmekte ne demek
herdey biryerde hakettigini yasar funda seb bu sekilde davranarak aslinda yasaman gereken hayati seciyorsun
yok cnm ya 2. çocuğu zaten eşim düzelmedenyapmak gibi bi niyetim yokaynen katılıyorum
sanki lise öğrebcisi fülört ediyoda halasına şikayet ediyo
ya yazacak çok şeyimvar benim aslındaa aağr yazmak istemiorum..
ama nereye kadar dayanıla bilirki bunlara
hani bide sabah 2. çocuk konuştukya
hanisen defne kardeşi
hak ediyo dedinya
sakın böyle bi hata yapma
aşa tabi beni ilgilendirmez ama sen 2. çocuğu yaparsan çökersin söyliyeyimsana
bu adama 2. çocuk asla...
yok cnm sence bu adamdan 2. çocuk yapılır mı?nasil yani ikinci coxuk planimi var
cnm işte çıkış yolu bulamıyorum
ben evlenirken bi çok kişi buna babaannem de dahil evlenmemi istemedi
ama ben salak gibi inat ettim
ha evlendim de ne oldu?çok mutsuzum
eşimin böyle biri olduğunu zaten görsem çocuk yapmazdım ama ne zaman izmire geldik adam bambaşka birine döndü
sanırım sözümü yemek istemiyorum.bir de ailem beni destekledi evlenirken akrabalara karşı.sanırım ailemi akrabaların yanında haksız çıkarmak istemiyorum
cesaretim şuan hiçbir şey için yok
yok cnm ya 2. çocuğu zaten eşim düzelmedenyapmak gibi bi niyetim yok
yok cnm sence bu adamdan 2. çocuk yapılır mı?
yapmam eğer allah vermezse
ya işte cnm ne biliyim elimden geldiğince iyi taraflarını görmeye çalışıyorumpeki insanlar ne der diye bu iskence gibu hayat cekilirmi
fundacım kimse için hayat yaşanmazki
çevrendekiler senin ne yaşadığını bilemez
yani sırf onları haklı çıkarmamak içinmi devam edeceksin bu evliliğe tabi kurtarmak için mücadele et amakendini ezdiriyosun
yani kvye artık itiraz etmen lazım susman değil
ay nediyeyimki.
hayat tabi senin..
ama şahsen ben böyle bişeye asla dayanamazdım madem annesiyle bi aile buyursun annesiyle otursun..
ya bir de kızlar adamın içkisi yok,kumarı yok,dışarı ayağı yok
sanırım o yüzden iyi taraflarını görmeye çalışıyorum
bilmiyorum işte
elimden geldiğince düzeltmeye çalışıyorum
ya da sanırım boşanacak gücü kendimde göremiyorum
bazen de düşünüyorum boşansam defne etkilenir mi?babasının varlığı onun için bişey ifade etmiyor ki yokluğu etsin
bilmiyorum kafam çok karışık
rabbim en doğru yolu göstersin bana başka bişey demiyorum
Gezmeye calistim iste canim eren artik sokagin tadini aldigi icin zor oluyo bugunde eve girerken apartmanin kapisina gelince karsidaki binanin altindaki dibindeki kumlari gorunce ici gitti cok agladi oynamak istedi evin kapisindan girerken zor cikardim ayakkabilarini oyle hircin oluyoki anlatamam balkona kum toprakmi getirsem diye dusunmeye basladim eren aksama kadar giki cikmadan oynar.ohhh fatma hanım gezilmiş ne aldın bakyim pazardan :
eren uyuma işini çözdü artık desene kocaman bi alkış erene..
fundacım nediyeyim
inşallah sen aklı çıkarsın ..
herşey istediğin gibi olur ama
onda o anne olduğu sürece ve siz orda oturduğunz sürece imkansız gibi duruyo..
başka yere taşınma imkanımızda yok ki cnmohhh fatma hanım gezilmiş ne aldın bakyim pazardan :
eren uyuma işini çözdü artık desene kocaman bi alkış erene..
fundacım nediyeyim
inşallah sen aklı çıkarsın ..
herşey istediğin gibi olur ama
onda o anne olduğu sürece ve siz orda oturduğunz sürece imkansız gibi duruyo..
bende bilmiyorum cnmcanim ne dicegimi bilmiyorim
bunlar senin icin yeterli ise kendinde boyle bir yasamayi surdurcek gucu buluyorsam sorun yok
bilmiyorum işte cnm ne yapacağımı bilmiyorumamin fundam aminn:
bencede doğru yolu göstersin allahımsana..
defneye gelince bende sanmıyorum ama
ama sadece içkisi yok kumarıyok diyede çekilecek şeymi bu anlatıkların bilemedim..
bir de öğleden sonra eşim aradı.
dün akşam defne huysuzluk yapmış.saat 11 e geliyormuş kv uyutamamış.11 de artık eşime seslenmiş.defnenin yanına gel sen uyutta ben namazımı kılıyım demiş.daha kv bunu söyler söylemez defne karşı çıkmış.neyse kv eşime teslim etmiş ama defne durmamış ağlamış.artık kv kaynımı çağırmış.defne kaynıma gitmiş de sakinleşmiş.defneyi öyle bırakıp gidip yatmış.ne zaman uyudu diyorum bilmiyorum ben yattım diyor
ya bunu bir de anlatıyor.çocuk babasını istemiyor amcasında duruyor.ne kadar ilginç değil mi?
bunları dinlerken içim cız ediyor ama bişey yapamıyorum malesef
Fundacimya son iki sayfayi okudum ama yetti zaten cok zor bi durum yani kendimi senin yerine koyuyorum gercekten zor yani ama sen simdiye kadar susarak hata yapmissin zaten bak artik senin kaybedicen hicbiseyin yok bundan sonra herseyi herkesin ozellikle kv.denin yuzune karsi soyle acikca konus bu isin sonu zaten bosanma eger sen bisey yapmassan esin yada kv.den duzelirmi sanki senin bastan kv.nin hakkindan gelmen lazim o sorunu cozersen zaten sorun kalmaz biraz sesini cikar artikki kv.korksun senden sen ondan korkma eger gunun birinde bosanirsan cok pisma olursun neden sustum diye hersey bitmedi daha esin seni tehdit ederken gercekten bosanmayi aklina getirmiyodur amac seni korkutmak ama is ciddiye binse en cok o korkar.
Bide esin pilli oyuncaklar gibi ya kendi akli yok sanki hani bebekler varya icine ne kayit yaparsan onu soyler esinde onlar gibi annesi ne derse onu soyluyo hatta varya annesi olmasa sen ne dersen onu yapar onu soyler tabi bu buyuk cogunlukla annesinin yetistirmesinden dolayi olmus ama birazda kendisinin kisiliginden yani bunlari goz onune alip ona gore iletisim kurman lazim ama ozellikle kv.karsi biraz agzinin bagi cozulsun lutfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?