2012 kasım bebekleri büyüyor..

Günaydın kızlar.Bende sabah sabah tontişleri öbırakıp geldim.Mertim halen uyuyordu.Kuzumu öptüm kokladım ve bıraktım

oyyy günaydın betülüm yerim ben o paşayı..
fundacım sanada günaydın neyseki bugün son artık ayrılmıyacaksın defnemden ins :
ay bugünde var bişey ama bilemedim..
nil akşam çok huysuzdu biliyomusunuz yemek yiyemeden yatttım desem inanırmısınız.

yasemin sanada günaydın:
nasıl iyi dimi bıcırıklar..

fundacım günaydın ... annem sağolsun yapıo bunları ama bugün kucağımdan bile inmek istemedi nedense. neyse atlattık ... seninde bugün son ayrı günün di mi kavuşuosun kuzuna.
betülüm maşallah erdemime yaa ne güzel eğlenmiştir.
yasemin sana da günaydın cnm senin sabahların bizden iki kat zordur iki çocuğu bırakıp gidiosun işe. ama ne güzel büyüyolar sen atlatıosun darısı bize:)
güldenim at o sıkıntıları içinden . bak ne güzel hayır işi yapıosunuz onunla uğraş ii gelecektir.

evet cnm bugün son kısmetse ayrılmayacağım bir daha
inanırım cnm
valla bazen ben de yemek yiyemiyorum
nil niye huysuzdu?

evet cnm allahın izniyle kavuşacağım kuzuma

Günaydın kızlar.Bende sabah sabah tontişleri öbırakıp geldim.Mertim halen uyuyordu.Kuzumu öptüm kokladım ve bıraktım
günaydın cnm
kimbilir nasıl tatlı uyuyordur yavrum

cnm bilmiorum özlüyo herhalde onun için yapıyo
akşam duş alıyoruz birlikte babası ben sabunlayayım seni dedi
inanılmaz ağladı anneme ver ver anneme ver.
diyo babamız kızdı tabi..

ay atayım atmasınada bilemiorumki cnm:

kızlar buarada biraz önce eşim aradı
sabah namazında defne kendini yerden yere atmış
bir türlü sakinleştirememişler
eşim "annem ramazanda ne yapacak. kız çok zor çok yaramaz,1 dakika durmuyor" dedi.ben de tek çözüm kreşe vermek dedim.eşim de ikna oldu.geçen hafta söylediğimde çok olumlu bakmamıştı.ama sabah ne yaşadılarsa artık ikna oldu.
kısmetse izmire geçince bikaç yerle görüşeceğim
bu arada dün akşam konuştuk.öğlen 3 te kalkan çocuk akşam 10 buçukta hala ayaktaydı.defnenin çoktan yatmış olması gerekirdi dedim. eşim de uyumak istemiyor dedi.reklam seyrediyormuş.içten içe kızdım ama bişey demedim
neyse inşallah uygun bi kreş bulurum da yarım gün veririm

İyiler şükür canım. Büyük olan elini hafta sonu demir kapıya sıkıştırmış, 2 tırnak düşecek gibi, onda sıkıntı var biraz.Küçük iyi, ishali düzelmiş, popoda düzelmiş.Mis kokulum ya, ne güzel uyuyordu Gece uyumamışsın, diş mi çıkarıyor?Akşam Mertde uyumadı , üst köpek dişlerini bir türlü çıkaramadı

cnm
bence defne şuanda sen olmadığın için onları cezalandırıyo.
sonuçta defnem hem sana bağlı hemde çok duygusal bi bebek.
ins istediğin gibi biyer bulursunda verirsin cnm..

oy kıyamam kuzuma ya:
geçmiş olsun cnm
yok nil uyududa uyuyanakadar çok huysuzdu cnm mesela akşam yemeyi yemedim ben
ee o uyuyuncada benim iştaham kapandı..

Çok iyi yaparsın canım.Kreşde hem daha iyi disipline olur, hem oyun ortamında sıkılmadan daha sosyal bir çocuk olur.Kızlar birazda cadı oluyo değilmi? Ben hep kızım olsun istedim, Rabbim vermedi ama çocuklukları zor oluyo.Çok bilmiş tatlı cadılar

muhtemelen özlediği için yapıyordur
ne olacak çalışan annelerin bu hali

büyük oğluna geçmiş olsun cnm

cnm
bence defne şuanda sen olmadığın için onları cezalandırıyo.
sonuçta defnem hem sana bağlı hemde çok duygusal bi bebek.
ins istediğin gibi biyer bulursunda verirsin cnm..
inşallah cnm
çok duygusal yavrum
çok özledim onu

inşallah uygun bi yer bulabilirim cnm
bilmem cadı mı ama kız çocukları daha bilmiş oluyor
ben defnenin çok zor bi çocuk olduğunu düşünmüyorum
her çocuk gibi ama kv otursun hiç hareket etmesin istiyor.çünkü hem eşim hem de kaynım çok sakinmiş.kv nin bıraktığı yerde kalırlarmış.o yüzden eşime ve ailesine defne çok hareketli geliyor

cnm vllaha kv kusura bakmasın artık öyle oturan çocuk yok malesef o biz mişiz oturduğumuz yerden kalmıyomuşuz..
hem bence haraketli olmalarında hiç bir mahsur yok nasıl öğrenecekler başka türlü ki..

Benim cadaloz k.v. dede çocuğu yedirip içirip oturtacak.Akşamları eşime şikayet ediyormuş.Evde koşuyor diye.E dışarı çıkarmıyosun, tıka basa yediriyosun, çocuk bu enerjiyi nasıl atacak.Birde öğretmen olacak..

Gunaydın kızlar
Herkes ıyıdır umarım
Fotolarımız ıcın yaptıgınız yorumlara coook tesekkur ederız
Kim yasimi sormustu? 79 luyum ben guldenle yasıtız:)
Ama yasını gosterıyosun dıyen olmadı sımdıye kadar mınyon tıpız aıleden genetık:)
Dun aksam arkadasta toplantı vardı ıkı kızım olduguna ınanmıyo kadın genc kız zannetmıs benı kızları gordude ınandı sonra:) nazar olmam ıns

Yenı gelen yasemın arkadas hosgeldın aramıza
Senın kv de bıraz sıkıntılı sanırım funda gıbı Allah yardımcınız olsun..
Bende ıkı kız annesıyım buyugum 4 yasında kucugum 20 aylık

oy kıyamam kuzuma ya:
geçmiş olsun cnm
yok nil uyududa uyuyanakadar çok huysuzdu cnm mesela akşam yemeyi yemedim ben
ee o uyuyuncada benim iştaham kapandı..

Nıyekı cnm ya dıs falan mı gelıyo yoksa? Ins uzun surmez
Benım kuzucum agzını gösterıyo huzsuzlugumuz dısten bizim ama öksuruk olmayaydı ıyıydı bu geceyı daha rahat gecırdık sukur..

Ben geldım kımse yok
Neyse benımde cıkmam lazım zaten ısler benı beklıyo mutfak dolaplarımı sılıcem hadı bana kolay gelsın gorusuruuuzz

ooo maşallah cnm harbiden göstermiosun. maşallah yani nazar değmesin.

benicim hoşgeldin nasıl gidiyor hazırlıklar bakalım.

bu arada beni kk pro üye yazıyo hayırdır şekerimm?

sizde gördünüz dimi kızlar benim gördüğümü?

inş. gönlüne göre bi yer bulursun cnmdefnem içinde ii olan hayırlı olan yer olur. en azından eşinle aynı fikirdesiniz bu da güzel bişey.

cnm vllaha kv kusura bakmasın artık öyle oturan çocuk yok malesef o biz mişiz oturduğumuz yerden kalmıyomuşuz..
hem bence haraketli olmalarında hiç bir mahsur yok nasıl öğrenecekler başka türlü ki..
anlatamıyorum ki işte
çocuk bu enerjisini nasıl atacak başka türlü

bir de öğretmen mi?
e bu kadın hiç mi okulda çocuk görmüyor

günaydın cnm
ay maşallah de,bi yerlerini kaşı
nazar değecek gerçekten de

Ben geldım kımse yok
Neyse benımde cıkmam lazım zaten ısler benı beklıyo mutfak dolaplarımı sılıcem hadı bana kolay gelsın gorusuruuuzz
kolay gelsin cnm

benicim hoşgeldin nasıl gidiyor hazırlıklar bakalım.

bu arada beni kk pro üye yazıyo hayırdır şekerimm?

sizde gördünüz dimi kızlar benim gördüğümü?
evet cnm pro yazıyor ben de gördüm

inş. gönlüne göre bi yer bulursun cnmdefnem içinde ii olan hayırlı olan yer olur. en azından eşinle aynı fikirdesiniz bu da güzel bişey.
inşallah cnm
en sonunda adamı ikna ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…