- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #46.981
kızlar bu arada haber geldi ayın 3ünden itibaren ben yine şehir dışında olacağım iş için
çooook zor olacak
hem ramazan hem defne çok zorlanacak
ayrıca nasıl oruç tutacağım otelde yemek bulabilecekmiyim sahurda
yazlık yerlerde çok zor oluyor sahurda yemek bulmak
nasıl yani fundamya budefa kaç gün ama olmazki böyle canım aaa bekarları yada bebeği olmayanları seçsiler itiraz etmek şansın yokmu
zaten kadın şikayet ediyo yandınsan ..
o ne yaa nereye bu sefer kaç gün. senden başka sağa sola gidecek yok mu cnm. sonuçta bankada herkes bu kadar şehir dışıı ögrev almıyo herhalde. tövbe yaaa bekar filan kimse yok mu ya da çoluğu çocuğu büyük olan
kızlar 3ünde gideceğim 25 inde döneceğim
17 iş günü yokum
normalde ramazanda dışarı gndermezlerdi ama bu yıl herkes dışarıda
ama allahtan yakın yerler
yani en azından haftasonu gidip gelebileceğim yerler
100-110 km uzaklıktaki yerler
bi arkadaşa hakkari, başka birisine bursa,birisine maraş,birine kastamonu,birine sinop yazmışlar
allahtan bana yakın bi yer yazmışlar
bugün haber gelince şok geçirdim
aynen cnm yine bensiz kalacakbunasıl bişey yaaa
off defnem yine sensizmi kalacak
pskolojisi çok fena olacak defnemin..
malesef cnm babamlar idare etseler bile haftaya boya badanaya(kapılar camlar dahil) başlıyorlarcnm bence defneyi yanında götürmenin yoluna bakmalısın bi şekilde. şartları zorla derim. anneni çağırsan ramazan babanlar idare edebilirler mi
aynen cnm yine bensiz kalacak
değiştiremiyorsun da
offfffffffff
malesef cnm babamlar idare etseler bile haftaya boya badanaya(kapılar camlar dahil) başlıyorlar
yeni koltuk,masa sandalye,tv ünitesi aldılar
badanadan sonra temizlik yapacaklar sonrada o yeni alınan eşyalar gelecek
bayram öncesi annem o işleri halledecek
oruçta nasıl olacak onu da bilmiyorum
cnm kv gelmiyor benim gittiğim yereee funda peki kv gelemez dimi seninle otele onu götürsen
yada kaç saat sürüyo yol gidip gelsen
ay ramazandada zor olur ama bilemedimki ben..
bilmiyorum ki cnm bir sürü iş varhaftasonu git annenin işlerini halledin. sonra anneni al geç cnm. bence ailen üzülmene dayanamz. düşer annen peşine. ay yazık kuzuma .şartlar zorlanmalı cnm yaa olmalı bi yolu
bilmiyorum ki cnm bir sürü iş var
ilk 2 haftasında getiremem belki ama ikna edebilirsem son 2 haftasında getirebilirim
bakalım ne olacak
yok cnm sadece 1 tane erkek kardeşim varramazan ramazan zor olcak cnm ama bence anneni yanına almanın bi yolunu bulmalısın bi şekilde. Kız kardeşin filan var mı cnm gelebilecek yada evi idare edebilecek
eşimle konuşmam lazım cnm bakalım bir yol bulmak içinay fundamya bilemedim ama defneciğe çok üzüldümya bi yol bulunsa ama ne:
Bencede en azından 1 haftadan sonra gelsin annen eşinle konuş cnm:
Kvannem gelecek desen hırs yapıp gelmezmi kv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?