- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #46.941
inanırım cnm
ben kendi kv mi gördükten sonra artık herşeye inanırım
insanlar neden bu kadar kötü anlamıyorum
önceden gelin- kaynana çekişmesi bana çok saçma gelirdi ama evlenince anladım
acıyı çeken biliyor,dışarıdan bakan için yaşananlar anlam ifade etmiyor
sağolsunlar burada kızları ben de çok bunalttım dertlerimle
anlatmak istersen seni de dinlerim
annene de çok geçmiş olsun cnm
canım benim allah razı olsun hepinizden çok hakkınız geçiyor banafundam o nasıl söz bunaltmakta nedemk
biz bunalmadık
şahsen ben kendi adıma
senin ve defnem için çok üzülüyorum
kvyede inanılmaz sinir oluorum
hatta sinirinde ötesinde diye bilirim..
yok cnm ya benim ailemde gelinlere kimse bişey demez,kv bişey diyecek olsa diğer aile fertleri kızar geline bişey dedirtmez.Gerçekten çekmeyen bilmez.Az çok herkes bir çekişme içindedir k.v. ile.Benimki öyle böyle değil.Kardeşiyle 17 senedir konuşmuyor.Gelinleriyle atışmış.Kocasını 1,5 senelik evliyken def etmiş.Sıra bana geldi.Bugün boşansam bişi demez.Düğün arefesinde nişanlıyken tartıştık eşimle , atışma gibi işte. Bana dediki sen alttan alacaksın.Neden dedim, benim biriciğim çünkü o dedi.Ağlayarak nevime gittim, nişanı atmak istedim eşim ikna etti.Kadın arkasına bile bakmadı.Bitse bitecekti yani.Tam bir diktatör.
aaaa bize yok mu bu çıtı pıtı kızdan:) maşallah kuzuma görmeyeli büyümüş. benimki de sevio bone takmayı gözüne kadar indirip ceee yapıo:)
teşekkür ederiz teyzesi giderek bana benzesin tabi ben daha çok seviyorum:)) çok zayıfladı funda ya ishal oldu tam toparlamışken başa döndük bi de hareket diz boyu anasıyla yarışıyo kilo konusunda ben zayıflamaya çalışıyorum o da beni takip ediyo herhalallahım yerim ben bu şirinliği
maşallah nazarım değmesin
yalnız canan bişey söyleyim mi, senin kız giderek sana benziyor
yüzü ne kadar değişmiş öyle
bonemiz de kıyafetimizle uyumlu
Merhaba kızlar.Bende 2008 ve 2012 kasım annesiyim.Yani iki oğlumda kasım doğumlu.Çalışan ve 2 çocuk annesi olduğum için takip edemiyorum pek sizi.Ama bugün yazayım dedim.İşyerinde zor oluyor birazMert 26 kasım 2012 de doğdu.Paylaşımlarınıza katılmak isterim.
merhaba hoşgeldniz allah bağşlasın nerde toruyorsunuz peki?
herzaman bekleriz bizde paylaşımlarınızı takip etmek isteriz..
özcanan o fıstık ne öyle yerim onu bennnnn:
maşallah ona allahım nazarlardan korusun..
Kizlaar ani bi karar verdim ve aksam koye gidiyoruz esim isten ciksin aksama erenle bizi koye goturucek kendisi geri donucek bikac gun sonrada almaya gelir ramazan oncesi eren eglensin enerji atsin istiyorum bidaha gidemeyiz eren havuzunu falanda goturucem orda kostursun islansin eglensin bakalim benim esya hazirlamam lazim ozellikle tabi erenin esyalarini hazirlamam lazim malum surekli ustunu batiricak derece surup artik ne varsa hazirliyim vakitte az yemekte yapicam ben kactim opuyorum hepinizi ramazanda bol bol burda olucam merak etmeyin.
inanırım cnm
ben kendi kv mi gördükten sonra artık herşeye inanırım
insanlar neden bu kadar kötü anlamıyorum
önceden gelin- kaynana çekişmesi bana çok saçma gelirdi ama evlenince anladım
acıyı çeken biliyor,dışarıdan bakan için yaşananlar anlam ifade etmiyor
sağolsunlar burada kızları ben de çok bunalttım dertlerimle
anlatmak istersen seni de dinlerim
annene de çok geçmiş olsun cnm
canım benim ya yavrum kimbilir ne kadar etkiledi ishal:)) bizim ki de gözüne kadar indirip yürümeye çalışıyo :)
teşekkür ederiz teyzesi giderek bana benzesin tabi ben daha çok seviyorum:)) çok zayıfladı funda ya ishal oldu tam toparlamışken başa döndük bi de hareket diz boyu anasıyla yarışıyo kilo konusunda ben zayıflamaya çalışıyorum o da beni takip ediyo herhal
yasmin hoşgeldin :) Allah evlatlarını sana bağışlasın inşallah
Sağol teyzesi :)
erendeki enerjiin biteceğini mi sanıyosun :)) bitse bile ramazan sonuna kadar yine doldurur o enerjiyi
sağol cnm allah razı olsunbi daha bunaltıyorum deme şahsen ben bunalmıyorum okurken sana hep dua ediyorum kızdırma bak kızları fena olur hee
Toptan hoşbuldum diyim kızlar sağolun.Bende bayağı dert yandım değil mi?Valla gerçekler bunlar.Emin olun başıma güzel şeyler gelince hemen yazıcam.
inşallah bol bol güzel haberlerini alırız
biz de seni çok özledikAma ben sizleri çok ozledm kii
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım benim ya yavrum kimbilir ne kadar etkiledi ishal
ama atlattı değil mi?
annem hep "canı içinde olsun da kilo önemli değil" der
gerçekten de sağlıklı olsun da kilo önemli değil
e kız anneyi örnek alırmış
benim de kilo vermem lazım cnm ya
gerçi ramazanda ben hep kilo veririm çünkü iftarda pek bişey yiyemiyorum.
sağol cnm allah razı olsun
Amin canım, inşallah..
Ozcanan geçmiş olsun yavruya.Benim oğluşumda boğaz enfeksiyonu geçirdi 3-4 gün oluyor.Antibiyotik verdik.Çocuk bişi yemedi tabi.Şimdide ishal olmuş. Popo pişmiş, ağlıyo canım yavrum.Benimkide bu evrede kilo vermiş.Çıtı pıtım benim...Nasıl küçükler yaaa..
yasmın.28 hosgeldın canım benımde 15 kasım doğumlu alp tuğra adında bır oğlusum var
yasadıkların zor gercekten allahım sana sabır versın
ozcanan yerım ben bunu ya ne tatlı olmus gormeyelı buyumus kuzum masallah
fatma ıyı eğlenceler canım sana ve erene
Ama ben sizleri çok ozledm kii
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydın cnmsende özlendin cnm gel arada.
olmazmı?
kızlar herkese günaydın:
umarım herkes iyidir benim pek keyifim yok
içimde bi sıkıntıvar anlamsız allah hayır etsin..
günaydın cnmherkese günaydın kızlar... ay sabah sabah tüm keyfim kaçtı zeynep ilayı annanesine bıraktım her zaman ki gibi üstelik söyleyip çıktım. ama kapının kapanmasıyla anne gittiiiii anne gitttiiiiiiiii diye ağlaması bir oldu apt inledi yavrumun sesinden
günaydın cnmyasmin canım kıyamam bal böcüğüme
günaydın kızlar
güldenm hayır olsun inşallah
akşam erdemle burada yeşillik bir park var kent park oraya gittik aman allahm çok şebekti görmeniz lazım kayakta ellerinden tutum beni bi oraya bi buraya sürüklüyo çok mutlu oldu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?