2012 kasım bebekleri büyüyor..

Gerçekten çekmeyen bilmez.Az çok herkes bir çekişme içindedir k.v. ile.Benimki öyle böyle değil.Kardeşiyle 17 senedir konuşmuyor.Gelinleriyle atışmış.Kocasını 1,5 senelik evliyken def etmiş.Sıra bana geldi.Bugün boşansam bişi demez.Düğün arefesinde nişanlıyken tartıştık eşimle , atışma gibi işte. Bana dediki sen alttan alacaksın.Neden dedim, benim biriciğim çünkü o dedi.Ağlayarak nevime gittim, nişanı atmak istedim eşim ikna etti.Kadın arkasına bile bakmadı.Bitse bitecekti yani.Tam bir diktatör.

fundam o nasıl söz bunaltmakta nedemk
biz bunalmadık
şahsen ben kendi adıma
senin ve defnem için çok üzülüyorum
kvyede inanılmaz sinir oluorum
hatta sinirinde ötesinde diye bilirim..
canım benim allah razı olsun hepinizden çok hakkınız geçiyor bana
burada dertleşecek kimsem yok
derimi sizlere anlatıp rahatlıyorum
yok cnm ya benim ailemde gelinlere kimse bişey demez,kv bişey diyecek olsa diğer aile fertleri kızar geline bişey dedirtmez.
eşin tek çocuk mu?
erkekler için anne çok önemlidir.benim eşim de suçlu da olsa annesini korur
benim kp deniz astsubayı olduğu için yurtdışına çok gitmiş gemilerle kv hep çocuklarının başına kakar sizi tek başıma büyüttüm diye. ama bir taraftan da bana kendi kv ve kp den dert yanar eşim gidince ben de onların yanına gidiyordum mecburen diye

aaaa bize yok mu bu çıtı pıtı kızdan:) maşallah kuzuma görmeyeli büyümüş. benimki de sevio bone takmayı gözüne kadar indirip ceee yapıo:)

:)) bizim ki de gözüne kadar indirip yürümeye çalışıyo :)
allahım yerim ben bu şirinliği
maşallah nazarım değmesin
yalnız canan bişey söyleyim mi, senin kız giderek sana benziyor
yüzü ne kadar değişmiş öyle
bonemiz de kıyafetimizle uyumlu
teşekkür ederiz teyzesi giderek bana benzesin tabi ben daha çok seviyorum:)) çok zayıfladı funda ya ishal oldu tam toparlamışken başa döndük bi de hareket diz boyu anasıyla yarışıyo kilo konusunda ben zayıflamaya çalışıyorum o da beni takip ediyo herhal

yasmin hoşgeldin :) Allah evlatlarını sana bağışlasın inşallah

Sağol teyzesi :)

erendeki enerjiin biteceğini mi sanıyosun :)) bitse bile ramazan sonuna kadar yine doldurur o enerjiyi

bi daha bunaltıyorum deme şahsen ben bunalmıyorum okurken sana hep dua ediyorum kızdırma bak kızları fena olur hee

Toptan hoşbuldum diyim kızlar sağolun.Bende bayağı dert yandım değil mi?Valla gerçekler bunlar.Emin olun başıma güzel şeyler gelince hemen yazıcam.

canım benim ya yavrum kimbilir ne kadar etkiledi ishal
ama atlattı değil mi?
annem hep "canı içinde olsun da kilo önemli değil" der
gerçekten de sağlıklı olsun da kilo önemli değil
e kız anneyi örnek alırmış
benim de kilo vermem lazım cnm ya
gerçi ramazanda ben hep kilo veririm çünkü iftarda pek bişey yiyemiyorum.

bi daha bunaltıyorum deme şahsen ben bunalmıyorum okurken sana hep dua ediyorum kızdırma bak kızları fena olur hee
sağol cnm allah razı olsun

inşallah bol bol güzel haberlerini alırız

Amin canım, inşallah..

Ozcanan geçmiş olsun yavruya.Benim oğluşumda boğaz enfeksiyonu geçirdi 3-4 gün oluyor.Antibiyotik verdik.Çocuk bişi yemedi tabi.Şimdide ishal olmuş. Popo pişmiş, ağlıyo canım yavrum.Benimkide bu evrede kilo vermiş.Çıtı pıtım benim...Nasıl küçükler yaaa..

Atlattı canım şimdilik takipteyim yinede
Ben de sıkıntı çektiğim zaman veriyorum kiloyu ramazan bu açıdan da iyi inşallah veririz gerçi benim göbek nasıl gider bilmiyorum ya

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Teşekkür ederim canım size de geçmiş olsun biz boğazı iki hafta önce atlattık ilk antibiyotigi de aldık sonrasında ishal.. Bu dönemde çok hasta oluyorlarmiş rabbim beterinden korusun

yasmın.28 hosgeldın canım benımde 15 kasım doğumlu alp tuğra adında bır oğlusum var
yasadıkların zor gercekten allahım sana sabır versın

ozcanan yerım ben bunu ya ne tatlı olmus gormeyelı buyumus kuzum masallah

fatma ıyı eğlenceler canım sana ve erene

Sağol canım benim

herkese günaydın kızlar... ay sabah sabah tüm keyfim kaçtı zeynep ilayı annanesine bıraktım her zaman ki gibi üstelik söyleyip çıktım. ama kapının kapanmasıyla anne gittiiiii anne gitttiiiiiiiii diye ağlaması bir oldu apt inledi yavrumun sesinden

yasmin canım kıyamam bal böcüğüme
günaydın kızlar
güldenm hayır olsun inşallah
akşam erdemle burada yeşillik bir park var kent park oraya gittik aman allahm çok şebekti görmeniz lazım kayakta ellerinden tutum beni bi oraya bi buraya sürüklüyo çok mutlu oldu :)

sende özlendin cnm gel arada.
olmazmı?

kızlar herkese günaydın:
umarım herkes iyidir benim pek keyifim yok
içimde bi sıkıntıvar anlamsız allah hayır etsin..
günaydın cnm
hayırdır inşallah

günaydın cnm
ben o olayı her sabah yaşıyorum
anneannesinin yapacağı tek şey gel hadi balkondan annene bakalım demek
o zaman ona oyun gibi geliyor biraz daha kolay atlatıyor

günaydın cnm
yerim ben o erdem paşayı
parkı görünce çocuklar çok mutlu oluyor

herkese kocamaaaaaaannnn bir günaydın
çok yorgunum ve uykusuzum
sabaha kadar saatbaşı uyandım
şuan gözlerim kıpkırmızı
hayırlı bir gün olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…