2012 kasım bebekleri büyüyor..

pardonda niye alındınız gülden hanım ha ha ha:) belki kendim için istiyorum şekerim

merhaba yasemin.hoşgeldin aramıza
ismim funda.ben de ankaralıyım ama izmirde yaşıyorum

ben not kısmına takıldım,neden?

Aa kocana niye asik degilsin kiiz yazik adama. hakkaten calisma saatleri cok uzun ve iki cocukla o kosturmacada kilo vermemende garip.bende 24u bitiriyorum az kaldi agustosta.bende sana gore zayifim ya boy olarak ayniyizda ben 43-44 takiiyorum oyle. ama bendede genetik biraz minyonuz ailecek anne baba. peki sizin cocuklara kim bakiyo buyukten hic bahsetmemissin onun adi ne okula gidiyomu.benim oglusumda 20 kasim dogumlu adi eren istahli bi cocuk ama cok kilosu yok anasi gibi 11.300 civarlarinda aman saglikli olsunlarda gerisi bos.bu arada benim adimda fatma.

Kizlaar ani bi karar verdim ve aksam koye gidiyoruz esim isten ciksin aksama erenle bizi koye goturucek kendisi geri donucek bikac gun sonrada almaya gelir ramazan oncesi eren eglensin enerji atsin istiyorum bidaha gidemeyiz eren havuzunu falanda goturucem orda kostursun islansin eglensin bakalim benim esya hazirlamam lazim ozellikle tabi erenin esyalarini hazirlamam lazim malum surekli ustunu batiricak derece surup artik ne varsa hazirliyim vakitte az yemekte yapicam ben kactim opuyorum hepinizi ramazanda bol bol burda olucam merak etmeyin.

seni de kaybettik desene ii eğlenceler cnm

Çocuklarımdan biri anaokulunu bitirdi.Bu sene ilkokula gidecek.İkisinede ....... kaynanam bakıyo.Biz bu arada onunla 1 senedir hiç konuşmuyoruz.Arka sokağımda oturuyor, heran evimi gözetleyen radar gibi bişi.Anneme gidip gelmeme bile karışır.Dünde oğluma annaneye gitme, kuzenlerin pis çocuklar diyormuş.Böyle bir kadın işte.Eşimle bu konuda problemler yaşıyoruz.Bu kadar sıkıntı içinde çocukların yiyip içecekleri herşeyi biz hazırlayıp gönderiyoruz. Akşamları 9a kadar yemek yapıyoruz.Sonra çocuklar bişiler yiyor, yatıyor, evi toparlayıp yatayım demem 12yi buluyo.Sabah 6,30 da kalkıyorum işte. Bu yaşta kafa biraz kaldırmıyo kızlar.Zamanla tanıyacağız birbirimizi inşallah..

ama böyle çok zor oluodur sonuçta çocuklarınıza bakıo. annenizin bakma ihtimali olsaymış keşke ama belli ki yok... hayırlısı olsun

Canım kilo veremiyorum ben.İNSÜLİN DİRENCİM VAR.Diyetisyene gittim, check-up yaptırdım.Bir şeker ilacı verdiler gastrit yaptı bende.Ya spor da yapamıyorum , Mert le yapışık geziyoruz evde Koşu bandım falan hepsi var ama Mert çok bağımlı bana..

durumun için çok üzgünüm
sanki geleceğimi gördüm sende
ben de sabah 6 gibi kalkıp akşam 1 gibi yatıyorum.çalışıyorum.banka personeliyim.akşam 8 de evde oluyorum.
kv neden böyle yapıyor?keşke annen baksa madem çocukları böyle etkileyecek

Annem dizden ameliyatlı canım.Hemde migren hastası.Mert çok hareketli, her işini koşarak yapıyor.Annem yetişemez ona.Kayınvalidem yakın oturuyor.Çok despot bir kadın.Anlatsam inanmazsınız başıma gelenleri, zamanla anlatırım.

çok zor gerçekten durum
bukvler neden böyle ben anlamıyorumya.
neden çocuğun doldurrsunkisen hey allahımya:
bari kendiniz yapıyosunuz çocukları etkilemeyin dimi ama..
hem çalışıp hem ev hanımı olmak bide çocuklar çok zor allah yardımıcımız olsun..

fatma hanım iyi eylenceler şekerim arada gir haberdar et bizi şekerim..

Kayınvalidem eşim 6 aylıkken eşinden boşanmış.Babasınada göstermemiş.Ailesiyle eşimi büyütmüş.Kıskanıyo sanırım.Kardeşiyle 17 senedir konuşmuyor.Değişik biri, inanılmaz

Son düzenleme:

inanırım cnm
ben kendi kv mi gördükten sonra artık herşeye inanırım
insanlar neden bu kadar kötü anlamıyorum
önceden gelin- kaynana çekişmesi bana çok saçma gelirdi ama evlenince anladım
acıyı çeken biliyor,dışarıdan bakan için yaşananlar anlam ifade etmiyor

sağolsunlar burada kızları ben de çok bunalttım dertlerimle
anlatmak istersen seni de dinlerim

annene de çok geçmiş olsun cnm

fundam o nasıl söz bunaltmakta nedemk
biz bunalmadık
şahsen ben kendi adıma
senin ve defnem için çok üzülüyorum
kvyede inanılmaz sinir oluorum
hatta sinirinde ötesinde diye bilirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…