- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #46.921
oda iyimiş dip not iyidi bencede eşiniz duymasın
bende sabah 7 akşam 7 çalışıyorum aynı sizin gibi gerçekten zor oluyo
ama eşinizin ailesi yada sizin aileniz yakınsa iş konnusunda rahatsınızdır biraz daha..
şekerim
neden 2. çocuğun güzellekilerini anlatmasını istiyosunki
beni ikna etmek içinmmi
ha ha ha ha ha ha
pardonda niye alındınız gülden hanım ha ha ha:) belki kendim için istiyorum şekerim
merhaba yasemin.hoşgeldin aramızaMerhaba kızlar.Bende 2008 ve 2012 kasım annesiyim.Yani iki oğlumda kasım doğumlu.Çalışan ve 2 çocuk annesi olduğum için takip edemiyorum pek sizi.Ama bugün yazayım dedim.İşyerinde zor oluyor birazMert 26 kasım 2012 de doğdu.Paylaşımlarınıza katılmak isterim.
Ben 37 yaşındayım.İlk oğlumu 31, ikincisini 35 yaşında doğurdum.Arada bir tane düşüğüm var.İlk oğlum 14 kasım doğumlu.Özel şirkette çalışıyorum.Makina mühendisiyim.Ankaralıyım aslen ve memleketimde oturmaktayım.Sabah 7 akşam 7 çalışıyorum işte.Kiloluyum biraz.Çocuklarımdan 5 er kilo kaldı.Şu an 75 kiloda tombiş bir anneyimBoy 1,60 tabi bu arada...Merti büyütürken halen acemi gibiyim.Çocuklar birbirlerine benzemiyor.Biri çok iştahlı diğeri çok iştahsız. Mert biraz üzüyo beni.11.5 Kilodan 11 e düştü tatilde.Yemeyi sevmiyor.Ve ben hakkaten 6-7 yılda bayağı yaşlandım.Çok zor çalışıp 2 çocuğa bakmak. Ama onlarada deli gibi aşığım.Kısacası oğullarına aşık bir anne olarak yaşayıp gidiyorum.Not;Kocama aşık değilim:)))))))))))))))
şekerim siz zaten ikna olmuşsunuz artık sizin fikriniz deyişmezki
oyüzden ha ha ha ha ha ha
Ben 37 yaşındayım.İlk oğlumu 31, ikincisini 35 yaşında doğurdum.Arada bir tane düşüğüm var.İlk oğlum 14 kasım doğumlu.Özel şirkette çalışıyorum.Makina mühendisiyim.Ankaralıyım aslen ve memleketimde oturmaktayım.Sabah 7 akşam 7 çalışıyorum işte.Kiloluyum biraz.Çocuklarımdan 5 er kilo kaldı.Şu an 75 kiloda tombiş bir anneyimBoy 1,60 tabi bu arada...Merti büyütürken halen acemi gibiyim.Çocuklar birbirlerine benzemiyor.Biri çok iştahlı diğeri çok iştahsız. Mert biraz üzüyo beni.11.5 Kilodan 11 e düştü tatilde.Yemeyi sevmiyor.Ve ben hakkaten 6-7 yılda bayağı yaşlandım.Çok zor çalışıp 2 çocuğa bakmak. Ama onlarada deli gibi aşığım.Kısacası oğullarına aşık bir anne olarak yaşayıp gidiyorum.Not;Kocama aşık değilim:)))))))))))))))
pardonda niye alındınız gülden hanım ha ha ha:) belki kendim için istiyorum şekerim
kız ikna oldum da ne zaman:)
bu kış çalışmalar başlıyacak insssss:
şekerim ben senden umutluyum..
Kizlaar ani bi karar verdim ve aksam koye gidiyoruz esim isten ciksin aksama erenle bizi koye goturucek kendisi geri donucek bikac gun sonrada almaya gelir ramazan oncesi eren eglensin enerji atsin istiyorum bidaha gidemeyiz eren havuzunu falanda goturucem orda kostursun islansin eglensin bakalim benim esya hazirlamam lazim ozellikle tabi erenin esyalarini hazirlamam lazim malum surekli ustunu batiricak derece surup artik ne varsa hazirliyim vakitte az yemekte yapicam ben kactim opuyorum hepinizi ramazanda bol bol burda olucam merak etmeyin.
Çocuklarımdan biri anaokulunu bitirdi.Bu sene ilkokula gidecek.İkisinede ....... kaynanam bakıyo.Biz bu arada onunla 1 senedir hiç konuşmuyoruz.Arka sokağımda oturuyor, heran evimi gözetleyen radar gibi bişi.Anneme gidip gelmeme bile karışır.Dünde oğluma annaneye gitme, kuzenlerin pis çocuklar diyormuş.Böyle bir kadın işte.Eşimle bu konuda problemler yaşıyoruz.Bu kadar sıkıntı içinde çocukların yiyip içecekleri herşeyi biz hazırlayıp gönderiyoruz. Akşamları 9a kadar yemek yapıyoruz.Sonra çocuklar bişiler yiyor, yatıyor, evi toparlayıp yatayım demem 12yi buluyo.Sabah 6,30 da kalkıyorum işte. Bu yaşta kafa biraz kaldırmıyo kızlar.Zamanla tanıyacağız birbirimizi inşallah..
Aa kocana niye asik degilsin kiiz yazik adama.hakkaten calisma saatleri cok uzun ve iki cocukla o kosturmacada kilo vermemende garip.bende 24u bitiriyorum az kaldi agustosta.bende sana gore zayifim ya boy olarak ayniyizda ben 43-44 takiiyorum oyle. ama bendede genetik biraz minyonuz ailecek anne baba. peki sizin cocuklara kim bakiyo buyukten hic bahsetmemissin onun adi ne okula gidiyomu.benim oglusumda 20 kasim dogumlu adi eren istahli bi cocuk ama cok kilosu yok anasi gibi 11.300 civarlarinda aman saglikli olsunlarda gerisi bos.bu arada benim adimda fatma.
Çocuklarımdan biri anaokulunu bitirdi.Bu sene ilkokula gidecek.İkisinede ....... kaynanam bakıyo.Biz bu arada onunla 1 senedir hiç konuşmuyoruz.Arka sokağımda oturuyor, heran evimi gözetleyen radar gibi bişi.Anneme gidip gelmeme bile karışır.Dünde oğluma annaneye gitme, kuzenlerin pis çocuklar diyormuş.Böyle bir kadın işte.Eşimle bu konuda problemler yaşıyoruz.Bu kadar sıkıntı içinde çocukların yiyip içecekleri herşeyi biz hazırlayıp gönderiyoruz. Akşamları 9a kadar yemek yapıyoruz.Sonra çocuklar bişiler yiyor, yatıyor, evi toparlayıp yatayım demem 12yi buluyo.Sabah 6,30 da kalkıyorum işte. Bu yaşta kafa biraz kaldırmıyo kızlar.Zamanla tanıyacağız birbirimizi inşallah..
durumun için çok üzgünüm
sanki geleceğimi gördüm sende
ben de sabah 6 gibi kalkıp akşam 1 gibi yatıyorum.çalışıyorum.banka personeliyim.akşam 8 de evde oluyorum.
kv neden böyle yapıyor?keşke annen baksa madem çocukları böyle etkileyecek
çok zor gerçekten durum
bukvler neden böyle ben anlamıyorumya.
neden çocuğun doldurrsunkisen hey allahımya:
bari kendiniz yapıyosunuz çocukları etkilemeyin dimi ama..
hem çalışıp hem ev hanımı olmak bide çocuklar çok zor allah yardımıcımız olsun..
fatma hanım iyi eylenceler şekerim arada gir haberdar et bizi şekerim..
Annem dizden ameliyatlı canım.Hemde migren hastası.Mert çok hareketli, her işini koşarak yapıyor.Annem yetişemez ona.Kayınvalidem yakın oturuyor.Çok despot bir kadın.Anlatsam inanmazsınız başıma gelenleri, zamanla anlatırım.
evet cnmfundam bak senin kv den birtane daha var cnm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?