2012 kasım bebekleri büyüyor..

Küçük isteyerek olmadi sanırım canım. Ikizler tedaviyle olmuştu yine olmaz diye dusunduler heralde. Isi zor herzaman dua ederim ama cok rahatlar maşallah. Inan kv lerde en büyük derdim hijyen nasıl zor geciriyorum bi bilsen. Işte herkesin imtihani farkli benim kv de de cok iyidir lafi sözü yoktur ama böyle seylerden dolayi cok zorlanıyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

katreynurum inan seni benden daha iyi başkası anlayamaz şuanda herhalde
benim kvde hiç bişeye karışmaz ama hijyen 0 yani
benim eltimde çocukta yok ama kendisi çalışmaz
eşi çalışır del gibi ama evine git yemek yiyemezsin
ay bi anlatsam anltılmaz yaşanır yani
oyüzden be orda kalmam yani eltim kvdende kötü anlıyacağuın..
çok cahiller
kimseyi küçümsemem aşa asla
üama inan renkleri bile bilmez hiç biri

hayırlı günler kızlar
biz elifle annemlerdeyiz eşim salı günü gitti bizde yerleştik gelip alana kadar buradayız
elif kalabalık olduğu için bazen çok mutlu bazende sikiliyor galiba hiç kucagimfan inmek istemiyor bizim eve göre burası aşırı sıcak yanıyoruz resmen
katreinur ohh tatildeymissiniz iyi tatiller canım ay çok zor o kadar çocuk bir arada
gülden resim istiyorumprenses gibi olacak nil desene
funda ya gerçekten pahalı yarım gün icin ins içine sinecek söyle kesene uygun biyer olur
yasemin bal bocegine geçmiş olsun
yeni gelen arkadaşımız yasemin hosgeldin

kızlar gıremıyorz ama ısyan etmeyınnnnn :)
emın olun evde olsanız sızde gıremezsınız
cunku her sanıye oyun oynamak bıseyler yapmak ıstyo masal kıpır kıpır eskısı gbı degıller kı bı
oyunckla uzun sure oynama surelerı bıttı
artık rahat takılamıyoruz ee malum yaz da geldı park bahce havuz denız derken kımse gıremezx dogaldır
calısırken telden pcden bnede gırerım yasak olamadıktan sonra rahat olur tabıkı
ama evde ınanın olmuyor kızlar kuzulara haksılık gbı gelıyo ılgı beklerken benım pc basında takılmam

bu arada kızlar esımın bır askerı varmıs beledıye baskanıymıs babası
esım konusmus benı beledıyeye gecırsene dıye uzmalıktan dırek gecıs hakkı var sadece oncelık gerekıo
oda basıt ıs sımdı gıdelım yapalım demıs esımde aralıkta sozlesmem doluyo yenıden ımzalıcam yda fesh etcem ozman yapalım demıs
kasımda aydın a gıdıp ısı hallederlerse aralıkta tazmınatını alıp aydın a tasıncaz bzıım köyede 2saat sadece
boylelıkle kendı annem masala bakcak haftaıcı benım evde haftasonu evıne gıtcek bende beledıyede calıscam veznede falan banada ayarlayabılırmıs ış

allhım dua edıyorum cok ıstyorum bıan once kasım gelsın hallolsun iş inş
kızlar dua edınde olsun buyuk ıhtımal oldu zaten ama yınede bellı olmaz allhım dualarınaza ıhtıyacuım var

Guldenim sen beni anlarsın o zaman. Ayni durumda sayiliriz. Ben de daha elti yok o nasil olacak bakalım.

Nuraycim sagol canım. Zor gercekten ve biz 10 gündür bi aradayiz. Evler ayri ama her gün beraberdik

hakkınızda hayirlisini nasip etsin Allah canim aydın güzel yer

nurayım atarım
ay çok heyecanlı benim kuzum bi görsen herkese elbisesini gösteriyo bu bu diyoya:

ayşegülcüm anlıyorum çünkü bende zaman bulamıyorum evdeyken ama arada tel falan gelince bi özet geçin bari..
işinizde hayırlısıysa ins olur cnm:
hakkınızda hayırlısı..

katreynurum çoğu gitti azı kaldı evet aynan anlıyorum
inş eltin biraz senin gibi olurda rahat edersin
bizde görümceyok eltivar..

Bi de öyle rahatlar ki cok cocuk olunca mi böyle oluyor bilmem. Küçük cocuk uyuyor onu arabaya yatirip birakiyorlar saatlerce geziyorlar. Ben şok oluyorum bu duruma ben mi cok pimpirikliyim bilmem ki. Buraya gelirken berra uyudu arabada marketten bişeyler alinacakti kv diyor ki arabaya birakakalim dedim kesinlikle olmaz. Benden de o rahatligi bekliyorlar ama mümkün degil ya aklima her türlü sey gelir benim

Ayşegül hakkinizda hayırlısı olsun inşallah canim

hakkınızda hayirlisini nasip etsin Allah canim aydın güzel yer
saol cnm bılıyorum aydında akrabalarımız var tatılede soke kuusadası dıdım hep oraya gıderız genelde ya olsa harıka olcak here turlü
aynen cnm tel gelınce gırerım yıne arada 15gun oldu bakalım nezman gelcek
ay ıns olur cnm saol ya
ayyy bırak bız pımpırıklı olalım allah askına uyusada arabada bırakılırmı yaaa 5dak da olsa bırakamam asla bırak anlamasınlar senı
ay bızımkıler rahat ya ınanılmaz hemde ve hıjyen kv de sıfır
kadının hıc vaktı yok ama sabah 6da kalkıo tarlaya gıdıo arada yemek yapıo makınesı yok bulasık bırıkıo onları yıkıo bıde ıneklerı var onlara kp ıle gırıp bakıolar ordan tekrar tarlaya gıdıolar aksam10da yemek yıolar 12gbı uyuo kadın anca yogurt peynır yapıo gece onlarla ugrasıo sarma yapragı tursu yapıo konserve hazırlıo bezelyesı fasulyesı var onları ayıklayıp dondurucuya atıyo gece yapıo bu ıslerı dusunun temızlık yapmaya gercekten vaktı yok agustosta ben yapıvereyım dedım yazık nasıl sevındı dıp köse komple temızlk yapcam yazın
Ayşegül hakkinizda hayırlısı olsun inşallah canim

saol cnm ıns olur yaaa

bebek arabası değil otomobil yani dimi canım uyuyan bebeği oraya mi bırakıyorlar aa yok hiç öyle şey olur mu ins evladini yanlız birakirmi pimpiriklilik değil canım bu sen olması gerekeni yapıyorsun

ay ne tatlıdır kim bilir onun o heyecanlı halleri bizimkide ayakkabi hastası dün annemin ayakkabisi vardı topuklu onu giydi dolasti evde korktum dusecek ayağı burkurulacak diye zorla cikarttik ağlaya ağlaya evde akka akka diye dolaşıyor

ooo biraz olsun canlanmış burası ne güzelll...
güldenim bende nilimin fotosunu istiyorum nasıl güzel olur kuzum.
nurayım tez zamanda kavuşursun inş hayırlısıyla eşine cnm. o akka akka diyen dilleride yerim fıstığın..
ayşegül cnm çok sevindim hayırlıysa olsun inş. buarada ilk kez kapalı olarak memlekete gittin annen filanda açıktı sanırım nasıl karşıladılar. alışabildin mi sen...
katreinur cnm allah yardımcın olsun ne olursa olsun insanın evi gibisi yok. uzun süredir uzaksın sende.
fundacım inş. istediğin gibi hem gönlüne hem bütcene uygun kreş bulursun...

Son düzenleme:

ben hıc garıpsemedım sankı dogustan kapalıyım gbı hıssedıyorum
kımsede garıpsemedı aaa dedı herkes sadece:)
kardesım ıstıyodu ertelıyodu ben ılham oldum ona oda kapandı 2gun once esarp sal falan almıslar
annemde yemenı ıle baslayayım dugunde falan sal yaparım bende kapancam dedı bakalım henuz adım yok amelyatlı yatıo zaten :)
ama dusunmesı yeter babam bayıldı bana cok yakıstırdı babamda ıckıyı bıraktı evde ıcerdı sadece ramazanda ıcmezdı zaten ama artık hıc ıcmıcem dedı bıraktı derse yapar zaten
allhıma sukurler olsun bınlerce kez cok huzurluyum hemde coook

allah sabır versin cnm benim
çok zor 3 çocukla

cnm bak onu da öyle idare edeceksin
sonuçta sürekli onlarla değilsin
bikaç hafta idare edeceksin
ya benimki gibi herşeye karışsaydı,olmayan şeyleri olmuş gibi anlatsaydı,eşinle aranızı bozsalardı

maşallah elife cnm
allah çabucak kavuştursun eşinle
inşallah bulabilirim cnm

hakkınızda hayırlısı olsun cnm

inşallah cnm bulabilirim

e süper olmuş cnm
ailene de hayırlı olsun

ayy ne güzel haberler bunlar cnm ailen adına çok sevindim. sende ne güzel şeylere vesile olmuşsun bak kapanmakla... maşallah

nasıl ya nasıl bebeği tek başına bırakıpmı geziyolar
allah korusun 2 dakika bile bırakammam
bukadarda rahatlığa pes yani..

ee ben geldım kımse yoooookkk

ben burdayımmm:

yerim ben o kuzuyu ya:

ins bi aksilik olmaz cnm bakalım atıcam merak etme..

cnm bak negüzel güzel şeylere hayırlı şeylere vesile olmuşsun allahım daim etsin bizede nasip eylesin:

saol cnm cok mutluyum işte
ayy ne güzel haberler bunlar cnm ailen adına çok sevindim. sende ne güzel şeylere vesile olmuşsun bak kapanmakla... maşallah
aynen cnm ya cok mutluyum bende bılıodum kardesımın kapancagını babamın ıckı ve annemın kapanma aklıma bıle gelmezdı
aynen cnm cok guzel oldu allhıma sukurler olsun rabbım ısyten herkese nasıp etsın ıns

allah daim etsin cnm inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…